Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Wil

Members
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  ja
 1. Idem dito, ook mijn kids in de puberteit en volledige desinteresse in.. Ik heb maar besloten om een grote opschoning te gaan houden en mijn verzameling terug te brengen naar een meer handzamer aantal..maar de tijd die dat kost, die heb ik even niet voorhanden
 2. Ik heb hetzelfde, ben ook later ingestapt en heb de bundeling, Ik verwacht dat er zeker een 4e integrale van komt, maar aan de andere kant zijn de delen 10-12 nog makkelijk los te krijgen via bijvoorbeeld catawiki.
 3. Wil

  Vers Aangekondigd

  Mooi! echt goede strip..Colère betekent vast iets anders dan het Nederlandse kolere hoewel, terwijl ik dit aan het typen ben even google translate gebruikt en komt behoorlijk in de buurt;)
 4. Wil

  Stripmagazine

  ik weet het ook niet, maar wel heel bijzonder dat je nergens verder er iets over leest, vrees een doodgeboren kindje..
 5. Land van Langvergeten laatste afsluitende deel...zou het er dit jaar van komen..
 6. Thnx voor het aanbod Peter, maar ik ben niet zo goed in overtuigen
 7. Is er ergens een overzicht van alle verschenen micro-verhalen en in welk robbedoes nummer ze zouden moeten zitten / hebben gestaan? Ben nu al een poosje aan het zoeken maar kan eigenlijk niets hierover vinden.
 8. Wil

  Vandaag Gekocht

  tja, wanneer je zo af en toe niet kunt slapen ga je eens wat uitzoeken In 2018 heb ik 115 strips voor € 1916 gekocht (tov 2017 163 voor in totaal € 2309) 2018 -> Hardcovers 60 waarvan 23 integralen (2017 -> 67 waarvan 11 integralen) al met al minder uitgegeven, maar het integrale virus heeft hard toegeslagen bij mij
 9. Wil

  Gilles de Geus

  uiteindelijk komt er toch een integrale info: Stripspeciaalzaak.be De integrale uitgave van Gilles de Geus komt er! Hanco Kolk is volop bezig met extra illustraties (zie afbeelding) voor een eerste deel dat in 2019 zal verschijnen. Het contract is vorige week getekend. Bij welke uitgeverij houdt Hanco nog even achter de hand.
 10. in mijn ogen IS het een schitterende stripreeks! maar snap het wel mbt de lange teksten en details, voor mij is dat een meerwaarde, voor een ander juist niet, ik houd ook nog van al die reeksen van Charlier, die had pas teksten..
 11. Wil

  Vandaag Gekocht

  Mij door alle goede kritieken op dit forum en de pers laten verleiden tot aanschaf Gung Ho Limited Edition Box met de eerste 3 delen. Prachtige uitgave met aantal ex-librissen en dossiers in elk deel. Erg blij mee! Nu het verhaal nog lezen
 12. Wil

  Vers Aangekondigd

  en afronden Land van Langvergeten..
 13. Wil

  Vandaag Gekocht

  Stripweekbladen, heel veel..Ik heb mij de afgelopen maanden gestort op weekbladen, heb er uiteindelijk aan toe gegeven, vind ik heerlijk om door te bladeren, de geur van oud papier en wanneer ik tijd heb, te indexeren..weet het, ben een nerd Zo heb ik via marktplaats en catawiki de volledige Kuifje jaargangen van 1971 tot en met het einde 1993 weten te bemachtigen (behalve 1973) in zeer mooie staat en compleet. De eerdere jaargangen zullen een stuk lastiger / prijziger worden ben ik bang (dus indien je wat hebt liggen en er van af wil, pm etje ) Daarnaast een stuk of 25 bundels robbedoes aangeschaft, maar dat vind ik minder (slecht afgesneden vaak, minder leesbaar) wanneer ik eerlijk ben. Heb liever de losse nummers, dus dat is voor een later moment (mocht iemand veul hebben liggen, ik heb ook hier interesse in)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...