Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Wil

Members
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  ja
 1. Wil

  Stripmagazine

  ik weet het ook niet, maar wel heel bijzonder dat je nergens verder er iets over leest, vrees een doodgeboren kindje..
 2. Wil

  Vooruitzichten 2019

  Land van Langvergeten laatste afsluitende deel...zou het er dit jaar van komen..
 3. Wil

  Robbedoes bundelingen - Microverhalen

  Thnx voor het aanbod Peter, maar ik ben niet zo goed in overtuigen
 4. Wil

  Robbedoes bundelingen - Microverhalen

  Is er ergens een overzicht van alle verschenen micro-verhalen en in welk robbedoes nummer ze zouden moeten zitten / hebben gestaan? Ben nu al een poosje aan het zoeken maar kan eigenlijk niets hierover vinden.
 5. Wil

  Vandaag Gekocht

  tja, wanneer je zo af en toe niet kunt slapen ga je eens wat uitzoeken In 2018 heb ik 115 strips voor € 1916 gekocht (tov 2017 163 voor in totaal € 2309) 2018 -> Hardcovers 60 waarvan 23 integralen (2017 -> 67 waarvan 11 integralen) al met al minder uitgegeven, maar het integrale virus heeft hard toegeslagen bij mij
 6. Wil

  Dossier n°2 XIII

  alsof ik mijzelf hoor
 7. Wil

  Gilles de Geus

  uiteindelijk komt er toch een integrale info: Stripspeciaalzaak.be De integrale uitgave van Gilles de Geus komt er! Hanco Kolk is volop bezig met extra illustraties (zie afbeelding) voor een eerste deel dat in 2019 zal verschijnen. Het contract is vorige week getekend. Bij welke uitgeverij houdt Hanco nog even achter de hand.
 8. Wil

  Henk Kuijpers - Franka

  in mijn ogen IS het een schitterende stripreeks! maar snap het wel mbt de lange teksten en details, voor mij is dat een meerwaarde, voor een ander juist niet, ik houd ook nog van al die reeksen van Charlier, die had pas teksten..
 9. Wil

  Vandaag Gekocht

  Mij door alle goede kritieken op dit forum en de pers laten verleiden tot aanschaf Gung Ho Limited Edition Box met de eerste 3 delen. Prachtige uitgave met aantal ex-librissen en dossiers in elk deel. Erg blij mee! Nu het verhaal nog lezen
 10. Wil

  Vers Aangekondigd

  en afronden Land van Langvergeten..
 11. Wil

  Vandaag Gekocht

  Stripweekbladen, heel veel..Ik heb mij de afgelopen maanden gestort op weekbladen, heb er uiteindelijk aan toe gegeven, vind ik heerlijk om door te bladeren, de geur van oud papier en wanneer ik tijd heb, te indexeren..weet het, ben een nerd Zo heb ik via marktplaats en catawiki de volledige Kuifje jaargangen van 1971 tot en met het einde 1993 weten te bemachtigen (behalve 1973) in zeer mooie staat en compleet. De eerdere jaargangen zullen een stuk lastiger / prijziger worden ben ik bang (dus indien je wat hebt liggen en er van af wil, pm etje ) Daarnaast een stuk of 25 bundels robbedoes aangeschaft, maar dat vind ik minder (slecht afgesneden vaak, minder leesbaar) wanneer ik eerlijk ben. Heb liever de losse nummers, dus dat is voor een later moment (mocht iemand veul hebben liggen, ik heb ook hier interesse in)
 12. Wil

  Integrales

  er zijn 2 reeksen die ik dolgraag in integrale vorm zou kopen. Michel Vaillant en Rik Ringers. nu weet ik dat beide een herstart hebben gekregen maar zijn er "geluiden" dat deze reeksen uiteindelijk een nederlandse integrale editie gaan krijgen? Weet iemand dit?
 13. Bedankt allemaal voor jullie input, uiteindelijk heb ik gekozen voor dozen van all-safe. Zij hebben mooie dozen tegen een aantrekkelijke prijs welke (€ 1,85 p/stuk) ook nog eens 50 kg per doos kunnen hebben (ga ik niet doen, te zwaar...)
 14. Vanwege een op handen zijnde verhuizing moet ik binnenkort mijn stripverzameling voor een wat langere tijd op slaan in een verwarmde opslag bij All safe, mooie ruimtes die altijd toegankelijk zijn Nu heb ik er best wel een boel, zo rond de 5000 (50/50 hc/sc) en daarnaast nog duizenden weekbladen. Mijn vraag is nu, in wat voor een soort dozen kan ik ze het beste verpakken, aangezien het gewicht heel behoorlijk zal zijn en ik ze wel goed wil beschermen. Ik heb zitten googlen en heul veul dozen gevonden, maar niet specifiek voor strips / boeken. Zijn er onder jullie die ervaring hiermee hebben en mij een type kunnen aanbevelen?
×