Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  119
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

612 profielweergaven
 1. Umbrella Academy Deel 1 nieuwstaat. 16 euro te koop via bol. Nu voor 10 euro.
 2. Bij deze bied ik het boek Het Expiriment aan van Nicolas Debon. Het boek is nieuw 19.45. Doe een aannemelijk bod (ex verzending) en het is voor jou.
 3. Bij deze bied ik het boek Vermoord mijn moeder door Jules Feiffer aan. Het boek is in nieuwstaat. Zie de foto's. Nieuw is het 15.30. Doe een aannemelijk bod (ex verzending).
 4. Bij deze verkoop ik De Wachters van het Louvre van Jiro Taniguchi uitgegeven door Scratch Books. Het boek is in nieuwstaat. Zie de foto's Mag voor elk aannemelijk bod weg (ex verzending).
 5. Hoi allen, Bij deze te koop aangeboden Suske en Wiske Classics Integaal Deel 1. https://www.akim.nl/stripalbum/suske-en-wiske/1/integraal-1/84632 34.95 euro nieuw in de winkel. Nu te koop voor 15 euro exclusief verzending. Zie de foto's
 6. Is er al iets meer bekend 5 jaar na dato of er ooit een Ouwe Niek & Zwartbaard integrale editie komt?
 7. Heel gaaf. Is dat gewoon normaal A4 formaat die reeks van Humo? Heb zelf die verzamelbox van alles door Morris &Goscinny maar die is op A5.
 8. snowmansion

  Integrales

  Ik wilde hier toch even neerzetten hoe ik genoten heb van de Integrale van Hoempa Pa. Ontzettend mooie uitgave plus wat een mooie tekeningen en scenario! Je herkent echt de humor en de tekenstijl die later terugkeert bij Asterix. Directe vraag dan maar: Weet iemand of er een idee is om Johan Pikbroek integraal uit te gaan brengen? In het Frans is deze wel verschenen. Hoempa Pa hebben ze dus wel uitgebracht dus waarom deze niet op termijn??
 9. snowmansion

  Integrales

  Ik verwacht dat die nog niet gaat verschijnen daar de reeks nog loopt? Ik hoop echter wel dat ze ook nog eens uitgegeven worden. Koop ze liever zo dan de losse albums bij elkaar sparen.
 10. snowmansion

  Integrales

  Trigië integraal verschijnt september 2019 in 6 te verschijnen delen laat L vandaag weten.
 11. Mee eens. Maar dat gevoel zal anders zijn bij diegene die of dan wel de gehele Sherpa reeks verkocht heeft, of deel V,VI en VII heeftgekocht van Dargaud. Ik heb gelukkig nog niet de 1e 12 delen gekocht en ga rustig kijken of ze ze daadwerkelijk weer aan uitbrengen.
 12. Voor de geïnteresseerden: Het is volgens mij ook opnieuw ingekleurd en hertaald. Dit bij het vergelijken met een oude integrale van Lombard.
 13. Ik gok maar 1 deel omdat er voor zover ik weet maar 5 albums zijn uitgegeven. Dit door de komst van o.a. Pilote en de daarbij samenhangende werkdruk voor Uderzo.
 14. Mooi hè die schutbladen en 1e panel van het 1e verhaal:) Voor mij reden om het te kopen vandaag
 15. Tuurlijk. Zie hieronder:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...