Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

227 profielweergaven
 1. Vandaag Gekocht

  Wow, heel gaaf Krimson! Heb ze zelf ook. Mooie formaat boek en art! Geen geld 5 euro per deel. Dat is een no brainer
 2. Stripdagen Haarlem 2018

  De beurs is toch altijd het 1e weekend? Correct me if I'm wrong..
 3. Stripdagen Haarlem 2018

  Ik dacht dat jij dat bedoelde met: Los van de tekenaars en andere signerende gasten en nieuwe uitgaven is bij Stripdagen Haarlem de tentoonstellingen/exposities erom heen iets wat in mijn ogen een meerwaarde is. Ook voor niet die-hard stripofaten zoals wij.
 4. Stripdagen Haarlem 2018

  Oke. Wellicht letterlijk genomen niet correct met 'een paar', maar ik kwam alleen voor Mézières. Ik vind 1 grote naam voor een gratis event voldoende. En dat is dan gekleurd gezien ik Ravian gaaf vind. Wat had je meer verwacht naast tekenaars dan? Naast de beurs zijn er toch genoeg culturele dingen in Haarlem?
 5. Integrales

  Gelukkig maar.. beter voor de portemonnee
 6. Stripdagen Haarlem 2018

  Tot mijn verbazing zag ik hier nog geen topic voor Stripdagen Haarlem 2018. Dit jaar van 25 mei t/m 3 juni met als thema: De maakbare mens – 200 JAAR FRANKENSTEIN Ik hoop op in ieder geval mooi weer net zoals 2 jaar geleden en een paar grote namen zoals destijds Mézières. Zijn er al meerdere namen bekend? Wie gaan er heen?
 7. Integrales

  Wellicht al lang bekend, maar Guus Slim deel 4 is bij de drukker! Voor wie het interesseert..
 8. Vers Aangekondigd

  Dank!
 9. Statues & Figurines

  Ah wat een geluk! Maar mooi man. Daar zou ik trots op zijn. Vlg mij heb ik ze ooit een keer bij Yendor zien staan. Niet exact dezelfde, wel hetzelfde formaat. Je hebt van Haddock ook zo'n zelfde. http://www.yendor.nl/product/kuifje-en-bobbie-13/ Alleen die reporter outfit van Kuifje die jij hebt is nog veel gaver.
 10. Statues & Figurines

  Wow, wat een vet beeld! Heel erg gaaf. Hoe hoog is Kuifje (en bobbie?) iets van 1.50 en 40 cm ofzo? Di beelden zijn vlg mij een paar 1000 euro. Lijkt me altijd heel gaaf om 1 (of meer:)) van deze grote beelden te hebben.
 11. Vers Aangekondigd

  Ah oke. Jammer, maar dan hoop ik dat het voor de zomer verschijnt. Of sowieso in 2018
 12. Vers Aangekondigd

  Weet iemand wanneer Blueberry: Gebroken Neus hardcover van Sherpa verschijnt? Er staat bij begin 2018. Dit vind ik namelijk zo'n geweldige reeks!
 13. Hoi allen, Bij deze verkoop ik de huidige reeks van Guust Flater die wordt uitgegeven door Dupuis. Het gaat om deel 1 tot en met 8 in hardcover inclusief per deel zo'n kleine ex-libris. Alles is in Nieuwstaat! Zie de foto's. De reden waarom ik dit wegdoe is vanwege het feit dat ik scherper let op wat ik wil bewaren gezien de ruimte die alle strips innemen. Ik heb 135 euro hiervoor betaald (16,95 per deel). Doe een goed bod via PM en ze zijn van jou. Ik zit wel aan een minimum bod te denken van 100 (ex verzenden). Als je deze delen hebt dan kan je zo in stappen en de rest van de reeks sparen want deel 9 en 10 zijn net uit!
 14. Vandaag Gekocht

  Veel leesplezier!
 15. verkocht

  Verkocht
×