Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

588 profielweergaven
 1. Heel gaaf. Is dat gewoon normaal A4 formaat die reeks van Humo? Heb zelf die verzamelbox van alles door Morris &Goscinny maar die is op A5.
 2. snowmansion

  Integrales

  Ik wilde hier toch even neerzetten hoe ik genoten heb van de Integrale van Hoempa Pa. Ontzettend mooie uitgave plus wat een mooie tekeningen en scenario! Je herkent echt de humor en de tekenstijl die later terugkeert bij Asterix. Directe vraag dan maar: Weet iemand of er een idee is om Johan Pikbroek integraal uit te gaan brengen? In het Frans is deze wel verschenen. Hoempa Pa hebben ze dus wel uitgebracht dus waarom deze niet op termijn??
 3. snowmansion

  Integrales

  Ik verwacht dat die nog niet gaat verschijnen daar de reeks nog loopt? Ik hoop echter wel dat ze ook nog eens uitgegeven worden. Koop ze liever zo dan de losse albums bij elkaar sparen.
 4. snowmansion

  Integrales

  Trigië integraal verschijnt september 2019 in 6 te verschijnen delen laat L vandaag weten.
 5. Mee eens. Maar dat gevoel zal anders zijn bij diegene die of dan wel de gehele Sherpa reeks verkocht heeft, of deel V,VI en VII heeftgekocht van Dargaud. Ik heb gelukkig nog niet de 1e 12 delen gekocht en ga rustig kijken of ze ze daadwerkelijk weer aan uitbrengen.
 6. Voor de geïnteresseerden: Het is volgens mij ook opnieuw ingekleurd en hertaald. Dit bij het vergelijken met een oude integrale van Lombard.
 7. Ik gok maar 1 deel omdat er voor zover ik weet maar 5 albums zijn uitgegeven. Dit door de komst van o.a. Pilote en de daarbij samenhangende werkdruk voor Uderzo.
 8. Mooi hè die schutbladen en 1e panel van het 1e verhaal:) Voor mij reden om het te kopen vandaag
 9. Tuurlijk. Zie hieronder:
 10. snowmansion

  Integrales

  Het voordeel van een crowdfund is natuurlijk wel dat je het totaal bedrag meteen tot je beschikking hebt. Dus dat biedt een zekere garantie voor zowel de uitgever als de lezers/funders dat je delen compleet gedrukt kunnen worden. Mocht dan een andere uitgeverij opeens besluiten ook integralen te gaan uitgeven en een deel van je vaste klantenkring terloops alsnog besluit over te stappen, maakt dat niet veel meer uit.
 11. Hoempa Pa is sinds vandaag in de winkel verkrijgbaar. Mooie schutbladen (tekening Uderzo). 5 verhalen en 16 niet eerder uitgegeven pagina's.
 12. snowmansion

  Integrales

  Zijn hier nog meer repers die de McCoy integralen volgen? Dan meteen mijn 2e vraag. Iemand een idee wanneer deel 2 komt van Arboris?
 13. snowmansion

  Integrales

  Ik zat daar ook aan te denken. Alleen zal een crowdfunding volgens mij nooit kunnen werken omdat je dit dan alleen doet voor de (meeste) mensen die deze serie van Sherpa sowieso inmiddels al hebben t/m deel 12. De rest is blijkbaar overgestapt en extra mensen ga je dus niet vinden lijkt mij...
 14. snowmansion

  Integrales

  Die Blueberry's die Sherpa uitgeeft zijn in vergelijking met de Ravians toch wel een stuk anders vergeleken met Dargaud. Groter formaat, prent erbij en in prachtig zwart wit. Ik denk dat die wel goed lopen omdat het verschil gewoon groter is. Althans ik hoop het. Dit is nl ook een uitgave die ik blind koop wanneer die weer verschijnt. Fingers crossed dat ze die wel afmaken..
 15. snowmansion

  Integrales

  Precies. De reden waarom de verkoop tegenviel ligt lijkt mij alleen door de start van Dargaud met dezelfde serie te komen (al heb ik natuurlijk geen verder achtergrond info). Zeker ook omdat deze meelifte op de release van de film en hierdoor ook eventuele extra losse verkoop bespoedigde. Een vriend van mij bv is geen echte striplezer, maar kocht toch deel 1 van Dargaud uit interesse.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...