Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  88
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

468 profielweergaven
 1. snowmansion

  Undertaker (X. Dorison & R. Meyer)

  Nice!!! Wilde net vragen hoe je hier aan komt. Maar heb geen FB Anyway thanks voor delen! Ziet er weer idd indrukwekkend uit.
 2. snowmansion

  Undertaker (X. Dorison & R. Meyer)

  Ik heb zojuist Undertaker albums 1 t/m 4 redelijk rap achter elkaar uitgelezen. Vond het echt zeer de moeite waard. Mooi getekend en een goed en spannend verhaal met vooral ook een goede opbouw met interessant karakters. Je kon bv bijna de spanning voelen wanneer Quint en Rose bijvoorbeeld 1 op 1 bij elkaar zijn zonder het bijzijn van Jonas en Warwick. Weet iemand of Dorison/Meyer plannen hebben Undertaker een vervolg te geven?
 3. snowmansion

  Knudde naar t WK - Toon van Driel

  Bij deze bied ik het boek Knudde naar t WK! aan van Toon van Driel. Het boek is in nieuwstaat. Zie de foto's. Prijs is 14.50 euro.
 4. snowmansion

  Palestine van Joe Sacco

 5. snowmansion

  Palestine van Joe Sacco

  Bij deze bied ik het boek Palestine aan van Joe Sacco. Het boek is in goede staat (1x gelezen). Een mooie literaire graphic novel van een journalist die in de Gazastrook verbleef. Prijs is 9.75 euro
 6. snowmansion

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Beste nieuw van vandaag Michel!!!
 7. snowmansion

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Beste nieuws van vandaag Daan!!!
 8. snowmansion

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Weet iemand of Blueberry Gebroken Neus van Sherpa en Douwe Dabbert Het bedrog van Balthasar van DLC tijdens Breda verschijnen?
 9. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Dit gezien? http://incognito-comics.blogspot.com/ Hoop dat de video van Het Stripschap snel online komt.
 10. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Hoe vonden we het? Ik vond het weer echt geweldig. Lekker weer en een goede sfeer. Niet extreem druk. Is er nog iemand bij Studio Burgwal geweest? Daar lag onder ander gesigneerd werk van Dino Attanasio alsmede uitvergrote gesigneerde platen van zijn werk. Die waren echt heel mooi en prima geprijsd! Hij was er zelf ook natuurlijk de zondag. De Philharmonie hal binnen was wel wat rustiger.. vooral de achterste zaal. Ook viel me op dat het achterste gedeelte van die zaal niet werd gebruikt. Maar dat mocht de pret niet drukken je kon prima overal doorheen lopen. Op naar 2020.
 11. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Maar dat was toch ook zo met Mézières vlg mij in 2016? Die had ook 'maar' een paar uur per dag dacht ik? 77 en in die toen snikhete zon buiten op de grote markt.. ik snap het wel.
 12. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Nice! Of ik kijk er overheen op http://www.stripdagenhaarlem.nl/Programma/beurs-philharmonie.html#.WwPtO6SFPcs maar is Dino er beide dagen?
 13. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Sorry hebben we het hier nou over het geld dat hij vraagt aan de organisatie om überhaupt te komen? Of wat hij doorgaans aan een weekend verdient aan totaal aantal dedi jagers die willen betalen (bedrag x pp)
 14. Nee idd. De opslagplaatsen van All Safe niet de dozen. Alleen vraag ik me af wat voor strips de beste temp en luchtvochtigheid is?
 15. Voor de TS: vandaag deze gehaald voor mijn strips in te pakken. 30 dozen voor 29 euro. https://www.goedkopeverhuisdoos.nl/nl/verhuisdoos-l-30stuks Lengte: 47, 5cm, breedte: 32,9 cm, hoogte: 33,5 cm Max. draagkracht: 50 kilo, Inhoud: 50 liter Sorry als ik evt het topic kaap, maar ik was vandaag bij All safe opslag en die zei dat ze luchtvochtigheidscontrole hebben en temperatuur instelling. Wat zouden jullie goed vinden qua temperatuur en luchtvochtigheid voor vooral softcovers, trades en weekbladen? En waar zouden jullie op letten? Oh ik zie dat @Wil ook naar All safe gaat. Dat is wel aan te raden dus??
×