Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  122
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

639 profielweergaven
 1. Thanks Ambreville. Even wachten tot 2020 dus
 2. Beetje off topic [of toch ook niet], maar weet iemand of Jan van Haasteren niet meer komt signeren @Breda (of ergens anders)? Ik acht de kans klein, maar goed. Heb zn oevre boek van Arboris helaas te laat gekocht šŸ˜
 3. Umbrella Academy Deel 1 nieuwstaat. 16 euro te koop via bol. Nu voor 10 euro.
 4. Is er al iets meer bekend 5 jaar na dato of er ooit een Ouwe Niek & Zwartbaard integrale editie komt?
 5. Heel gaaf. Is dat gewoon normaal A4 formaat die reeks van Humo? Heb zelf die verzamelbox van alles door Morris &Goscinny maar die is op A5.
 6. snowmansion

  Integrales

  Ik wilde hier toch even neerzetten hoe ik genoten heb van de Integrale van Hoempa Pa. Ontzettend mooie uitgave plus wat een mooie tekeningen en scenario! Je herkent echt de humor en de tekenstijl die later terugkeert bij Asterix. Directe vraag dan maar: Weet iemand of er een idee is om Johan Pikbroek integraal uit te gaan brengen? In het Frans is deze wel verschenen. Hoempa Pa hebben ze dus wel uitgebracht dus waarom deze niet op termijn??
 7. snowmansion

  Integrales

  Ik verwacht dat die nog niet gaat verschijnen daar de reeks nog loopt? Ik hoop echter wel dat ze ook nog eens uitgegeven worden. Koop ze liever zo dan de losse albums bij elkaar sparen.
 8. snowmansion

  Integrales

  Trigiƫ integraal verschijnt september 2019 in 6 te verschijnen delen laat L vandaag weten.
 9. Mee eens. Maar dat gevoel zal anders zijn bij diegene die of dan wel de gehele Sherpa reeks verkocht heeft, of deel V,VI en VII heeftgekocht van Dargaud. Ik heb gelukkig nog niet de 1e 12 delen gekocht en ga rustig kijken of ze ze daadwerkelijk weer aan uitbrengen.
 10. Voor de geĆÆnteresseerden: Het is volgens mij ook opnieuw ingekleurd en hertaald. Dit bij het vergelijken met een oude integrale van Lombard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...