Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

422 profielweergaven
 1. snowmansion

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Beste nieuw van vandaag Michel!!!
 2. snowmansion

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Beste nieuws van vandaag Daan!!!
 3. snowmansion

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  Weet iemand of Blueberry Gebroken Neus van Sherpa en Douwe Dabbert Het bedrog van Balthasar van DLC tijdens Breda verschijnen?
 4. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Dit gezien? http://incognito-comics.blogspot.com/ Hoop dat de video van Het Stripschap snel online komt.
 5. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Hoe vonden we het? Ik vond het weer echt geweldig. Lekker weer en een goede sfeer. Niet extreem druk. Is er nog iemand bij Studio Burgwal geweest? Daar lag onder ander gesigneerd werk van Dino Attanasio alsmede uitvergrote gesigneerde platen van zijn werk. Die waren echt heel mooi en prima geprijsd! Hij was er zelf ook natuurlijk de zondag. De Philharmonie hal binnen was wel wat rustiger.. vooral de achterste zaal. Ook viel me op dat het achterste gedeelte van die zaal niet werd gebruikt. Maar dat mocht de pret niet drukken je kon prima overal doorheen lopen. Op naar 2020.
 6. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Maar dat was toch ook zo met Mézières vlg mij in 2016? Die had ook 'maar' een paar uur per dag dacht ik? 77 en in die toen snikhete zon buiten op de grote markt.. ik snap het wel.
 7. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Nice! Of ik kijk er overheen op http://www.stripdagenhaarlem.nl/Programma/beurs-philharmonie.html#.WwPtO6SFPcs maar is Dino er beide dagen?
 8. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Sorry hebben we het hier nou over het geld dat hij vraagt aan de organisatie om überhaupt te komen? Of wat hij doorgaans aan een weekend verdient aan totaal aantal dedi jagers die willen betalen (bedrag x pp)
 9. Nee idd. De opslagplaatsen van All Safe niet de dozen. Alleen vraag ik me af wat voor strips de beste temp en luchtvochtigheid is?
 10. Voor de TS: vandaag deze gehaald voor mijn strips in te pakken. 30 dozen voor 29 euro. https://www.goedkopeverhuisdoos.nl/nl/verhuisdoos-l-30stuks Lengte: 47, 5cm, breedte: 32,9 cm, hoogte: 33,5 cm Max. draagkracht: 50 kilo, Inhoud: 50 liter Sorry als ik evt het topic kaap, maar ik was vandaag bij All safe opslag en die zei dat ze luchtvochtigheidscontrole hebben en temperatuur instelling. Wat zouden jullie goed vinden qua temperatuur en luchtvochtigheid voor vooral softcovers, trades en weekbladen? En waar zouden jullie op letten? Oh ik zie dat @Wil ook naar All safe gaat. Dat is wel aan te raden dus??
 11. snowmansion

  Integrales

  Ah ok thanks Kontiki!
 12. snowmansion

  Integrales

  Ik las bij stripspeciaalzaak het volgende over de integrale uigave van de smurfen: Ook nog in augustus verschijnt deel 3 (232 pagina's) van de integrale reeks van De Smurfen, in oktober gevolgd door deel 4 (272 pagina's). Deze integrale uitvoering stopt na het gebundelde De Smurfjes, het laatste verhaal dat indertijd bij Dupuis verscheen. Beide integrales bevatten tientallen bonuspagina's die samen imposante achtergronddossiers vormen. Onder meer het zeer belangrijke hoofdstuk over de tekenfilmserie wordt uitgebreid behandeld. Blijkbaar stopt Standaard bij album 13 en publiceert zo alleen de Dupuis verhalen. Weet iemand waarom ze de andere verhalen niet bundelen? Ik heb nl de Engelstalige uitgaven, maar vind de Standaard uitgave erg mooi. Maar jammer dat ze niet alles doen.
 13. snowmansion

  Vandaag Gekocht

  Wow, heel gaaf Krimson! Heb ze zelf ook. Mooie formaat boek en art! Geen geld 5 euro per deel. Dat is een no brainer
 14. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  De beurs is toch altijd het 1e weekend? Correct me if I'm wrong..
 15. snowmansion

  Stripdagen Haarlem 2018

  Ik dacht dat jij dat bedoelde met: Los van de tekenaars en andere signerende gasten en nieuwe uitgaven is bij Stripdagen Haarlem de tentoonstellingen/exposities erom heen iets wat in mijn ogen een meerwaarde is. Ook voor niet die-hard stripofaten zoals wij.
×