Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snowmansion

Members
 • Aantal items

  97
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

542 profielweergaven
 1. Ivm het gewijzigde tassenbeleid. Hoe gaan jullie het doen met boeken die jullie evt willen laten signeren? Die plastic tassen die DCC uitdeelt zijn natuurlijk ideaal, maar weet niet of ze genoeg hebben. Dat stond nl wel op de site, maar nu niet meer vlg mij is dit aangepast.
 2. Idd heel leuk! Denk ivm Kronkels?
 3. Bedankt voor de informatie! Logisch maar wel zeer spijtig dat zo'n mooie integrale ons wordt ontnomen.
 4. Niemand? Ik had gezocht in dit topic, maar ik kon niets vinden.
 5. Hallo allen, ten eerste beste wensen. Ik was gister in het Belgisch Stripcentrum en zag daar in de stripwinkel de integrale van Lucky Luke liggen. Deel 1 en deel 2. Helaas alleen in het Frans. Waarom wordt deze reeks niet in het NL vertaald? Enorm bekend reeks dus er moet toch genoeg animo voor zijn? Ik heb nu die complete Morris/Goscinny box (gele van Lucky Luke) maar deze is natuurlijk maar op een kleiner formaat (A5). Die integrale uitgaven zouden een mooie toevoeging zijn aan mijn collectie gezien ze wel op een normaal lees: groot/groter formaat gedrukt worden.
 6. Misschien een beetje off topic maar waarom is dat moeilijk te realiseren? Voor de duidelijkheid ik heb geen verstand van druktechnieken hoor.. Maar als ik in Word zit en iets uitprint dan wordt het toch wel binnen een paar mm op de zelfde plek geprint (ervan uitgaande dat het papier in de printer op dezelfde plek zit)
 7. Ah gelukkig ben ik idd dan niet de enige. Er zijn idd ergere dingen.. zoals bij sommige albums een rug waarvan de gehele opdruk van titel/artist 180 graden is gedraaid. Arghhh haha
 8. Ik zal evt wel de enige zijn die dit opmerkt als zijnde een mierenneukende perfectionist .. maar waarom zijn de hoogtes van de titel/artist etc bij meerdere albums in een reeks altijd verschillend van hoogte en niet exact hetzelfde (zie bv album 10)? Of is dat gewoon technisch niet mogelijk bij de drukkerij? Ik zie het ook vaak bij mijn trades van Vertigo @Paul_NL nice die fantagraphics boeken
 9. Huh.. dat heb ik echt gemist. Meestal check ik elke achtercover. Maar deze dan blijkbaar niet..
 10. Nice!!! Wilde net vragen hoe je hier aan komt. Maar heb geen FB Anyway thanks voor delen! Ziet er weer idd indrukwekkend uit.
 11. Ik heb zojuist Undertaker albums 1 t/m 4 redelijk rap achter elkaar uitgelezen. Vond het echt zeer de moeite waard. Mooi getekend en een goed en spannend verhaal met vooral ook een goede opbouw met interessant karakters. Je kon bv bijna de spanning voelen wanneer Quint en Rose bijvoorbeeld 1 op 1 bij elkaar zijn zonder het bijzijn van Jonas en Warwick. Weet iemand of Dorison/Meyer plannen hebben Undertaker een vervolg te geven?
 12. Bij deze bied ik het boek Knudde naar t WK! aan van Toon van Driel. Het boek is in nieuwstaat. Zie de foto's. Prijs is 14.50 euro.
 13. Bij deze bied ik het boek Palestine aan van Joe Sacco. Het boek is in goede staat (1x gelezen). Een mooie literaire graphic novel van een journalist die in de Gazastrook verbleef. Prijs is 9.75 euro
×
×
 • Nieuwe aanmaken...