Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Marinelli

Members
 • Aantal items

  776
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Marinelli

 • Titel
  Marinelli

Profile Information

 • Geslacht

Recente bezoekers van dit profiel

172 profielweergaven
 1. Chris Ware

  Geniet er van!
 2. Michel Plessix overleden

  Een klein, maar prachtig oeuvre. Uiteraard veel te vroeg heengegaan ... Laten we nu volop zijn strips (her)lezen om de mooie dingen te bewonderen die deze man gemaakt heeft.
 3. Comics Station In Antwerpen Centraal

  Ik blijf het grappig vinden hoe 'educatief' altijd in het hoekje terecht komt van 'saai', 'stil', 'passief' ... Jammer dat het die pejoratieve bijklank moeilijk kwijt raakt.
 4. Comic Van De Dag

  WildC.A.T.S. / X-Men TPB In de jaren '90 waren de WildC.A.T.S. bijzonder hot als vlaggeschip van de Wildstorm Studios van Jim Lee. Deze mini-serie bestond uit vier one-shots met crossovers tussen X-Men en WildC.A.T.S. De verhalen van Scott Lobdell (delen 1 & 2) zijn weinig memorabel. Ook Warren Ellis' bijdrage in deel 4 is niet erg geïnspireerd. Gelukkig trok James Robinson de boel recht met zijn verhaal, dat dan nog eens getekend was door Adam Hughes ... De tekeningen zijn de aantrekkingskracht van deze bundel. Eindelijk nog eens een verhaal van Travis Charest, één van mijn favoriete tekenaars en een notoire trage werker. Ook Jim Lee nam een deel voor zijn rekening, net als Image-tekenaar Mat Broome (nadien weggegaan uit de stripwereld). Dus alleszins een fijn boek, maar echt goed is het allemaal niet. Af en toe haalt nostalgie het toch op goeie smaak.
 5. Comics Station In Antwerpen Centraal

  Schone woorden ... dank, Willy. Ik werk in de museumsector en ben altijd blij zinnen als deze te lezen
 6. Waar online Marvel strips kopen?

  De verpakking bij Bookdepository is bij mij toch al enkele keren ondermaats geweest. Dat is bij Cheap nog nooit zo geweest. Boeken komen altijd netjes toe bij hen.
 7. Tom King

  Die Grayson heb ik ook niet gelezen. Willy's commentaar doet me nu niet meteen naar de winkel hollen Alles wat ik van hem las, is me wel al héél goed bevallen. Tot nu toe geen missers voor mij.
 8. Comic Van De Dag

  Vandaag begonnen in Stormwatch, volume 1 (eerste deel van Ellis-run) ... Verdorie zeg, hier zaten toch wel sterke afleveringen tussen.
 9. Vergeten tekenaars

  Dank voor de info, Sherpa.
 10. Wordt Deze Vertaald?

  Recent in integrale verschenen in het FR, dus misschien binnenkort een integrale vertaling? Saga?
 11. Tom King

  Véél véél te laat ....
 12. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Wow, Sean Murphy ... en dat in de maand dat batman White Knight 1 verschijnt .... Hij zal zijn werk hebben.
 13. Vergeten tekenaars

  Iemand een idee of Bert Vandermeij momenteel nog strips maakt?
 14. Tom King

  Ik ga het heel moeilijk krijgen met het wachten op de trade. Op de mooie HC met de hele reeks wachten wordt helemaal onmogelijk ....
 15. Rw Uitgeverij

  Ik zie het ook net op de site van Pinceel staan. Met hun tragere uitgeeftempo zou ik niet te sterk inzetten op lopende reeksen uit de VS. Die veranderen zo frequent van nummering waardoor RW altijd hopeloos zal achterlopen. Afgeronde verhalen zijn tijdlozer en interessanter voor een kleine uitgeverij als RW ...
×