Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Marinelli

Members
 • Aantal items

  1.091
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Marinelli

 • Titel
  Marinelli

Recente bezoekers van dit profiel

1.114 profielweergaven
 1. De verkochte albums geschrapt ... nu is de lijst weer actueel.
 2. Merci voor de info. Jammer voor RW, maar gezien de manier waarop de zaken daar de laatste jaren liepen, ook niet meteen verwonderlijk dat het zo loopt.
 3. Ten huize Marinelli viel die FRNK ook in de smaak. Harmony ook, maar ook daar geen verder nieuws over een verdere vertaling 😥
 4. Heeft meneer Clowes nog nieuw werk in de pijplijn zitten, trouwens ... de vorige is toch al weer even geleden 🙂
 5. Ik ben grote fan van Blain, dus zat allerminst te wachten op een Giraud-kloon toen ik dit kocht. Ik wil gewoon een Blueberry zien in de stijl van Blain. Leuke mix van voorkeuren, als het ware. Ik denk dat Blain ook al iets te lang bezig is om nu te verwachten dat die zijn tekenstijl zou aanpassen voor dit tweeluik. Soit, ik heb het album nog niet gelezen, dus het scenario is nog afwachten voor mij. De tekeningen zijn alleszins al dik OK!
 6. Hoera, nieuw materiaal voor de top 10 van 2020 😋
 7. Ik las vroeger al met veel plezier 'Het Leven is een geschenk maar je krijgt het niet cadeau' van Seth, en ook zijn volgende boeken. Clyde Fans is inderdaad een straffe klepper over twee broers, die heel uiteenlopend van karakter zijn. We zien delen van de familiegeschiedenis door hun ogen. Je moet wel houden van verstilde verhalen zonder eigenlijk grote 'evenementen'. Alle grote evenementen zitten in de personages en hun ogenschijnlijk 'kleine' reacties.
 8. 1. Clyde Fans (Seth) 2. Keizerin Charlotte 1 (Bonhomme & Nury) 3. Luminary 1 (Perger & Brunschwig) 4. Le Patient (Le Boucher) 5. Bouvaert (Spruyt) 6. Senso (Alfred) 7. Het Narrenschip 7 (Turf) 8. Le Retour à la Terre 6 (Larcenet & Ferri) 9. Driftwereld 1 (Broeders) 10. Lastman 12 (Balak, Sanlaville & Vivès)
 9. Ah, dus per ongeluk in deze topic gesukkeld? Of op basis van de Franse versie, dat kan ook natuurlijk 🙂
 10. Net verschenen? Die ga ik me zeker ook aanschaffen ...
 11. Toch al lange tijd algemene radiostilte, ook op de sociale media. Wellicht stilletjes stopgezet?
 12. Ja, nu ik op basis van het bovenstaande eens wat rondgelezen heb ik op twitter, merk ik dat meneer Van Sciver toch wel een eng figuur (geworden) is ... meteen is mijn interesse in nieuwe Cyberfrog volledig weg. Mijn oude boekjes zal ik nu niet meteen versnipperen, maar nieuw werk van hem laat ik toch maar links liggen. Niet dat zijn superheldenwerk me echt interesseert. Voor realistische strips vind ik zijn stijl wat te gemiddeld, lijkt zo wat van ver op tien andere tekenaars ... Alleszins merci om het masker van deze hoop drek te trekken 😄 ik was er bijna met mijn voet in getrapt ....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...