Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koen

Members
 • Aantal items

  11.961
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Idem. Tussen 16 & 24 jaar enkel muziek (maken en beluisteren) en uitgaan. Pas opnieuw strips beginnen kopen/lezen toen ik 24 jaar was.
 2. Koen

  Lezer of verzamaar

  Alle boeken worden gekocht om te lezen maar ik verzamel nogal wat... en ik koop meer dan ik kan/wil lezen. Ik ben stripjager/lezer/verzamelaar.
 3. Kontiki liet op smoelboek ook al weten dat er interesse is van andere uitgeverijen om deze verder uit te geven.
 4. Dat is bij mij ook zo. Is het ook niet opnieuw zo dat Ballon Books niet tevreden is met verkoopcijfers waarvan een kleinere uitgever in de wolken zou zijn ? Sowieso : zijn er nog veel tieners die met eigen zakcentjes op geregelde basis strips kopen ? Ik ken er alvast geen. Mijn oudste dochter koopt met haar zakgeld 'Mooie Navels' (die ik dan ook lees en zeer goed vind) maar daar houdt het voor haar bij op.
 5. via http://www.stripspeciaalzaak.be/
 6. Koen

  Innovaties in de stripwereld?

  Inderdaad... Deze topic kwam ook aan bod in de laatste aflevering van iFanboy. Tot 20-30 jaar geleden had je als jongere inderdaad meer tijd en redenen om strips te lezen.
 7. Op welke Hellboy-bundels is het verhaal van de komende film gebaseerd ? https://www.ign.com/articles/2018/10/16/the-3-epic-hellboy-comics-inspiring-the-2019-movie-reboot?fbclid=IwAR31Ik7L49nN20ztzAndyd0VUMwyBenjt7Qfgvj1zsdhVGDdMm62bm0zIvs
 8. 42. B.P.R.D. Hell on Earth, Vol. 7: A Cold Day in Hell Ik mis de chemie tussen de personages in de oudere B.P.R.D.-bundels. Er komt ook almaar meer monsters en horror bij op aarde terwijl het overkoepelende verhaal zeer traag vooruit slentert. 43. Abe Sapien, Vol. 3: Dark & Terrible & the New Race of Man Had evengoed "B.P.R.D. Hell on Earth, Vol. 8" kunnen zijn aangezien het verder gaat op de gebeurtenissen in vol. 7 van die reeks. Oei... om één of andere reden kon het me geen reet schelen wat zich op de pagina's afspeelde. Zeer sterk tekenwerk maar spijtig van wat Mignola en Arcudi hebben geschreven... 44. Lobster Johnson, Vol. 3: Satan Smells a Rat Enkele kortverhalen van deze pulpheld, steeds vergezeld van sterk tekenwerk. De verhalen zelf variëren wat qua kwaliteit maar zijn nooit ondermaats. 45. B.P.R.D. Hell on Earth, Vol. 8: Lake of Fire Yes ! Deze reeks lijkt weer op het goed pad te zitten. Ik leefde mee met wat zich op de pagina's afspeelt en het einde geeft je verdomd veel zin in het volgende deel. Een stuk van het verhaal is gebaseerd op Leonard Knights Salvation Mountain, niet ver van de Salton Sea :
 9. Koen

  De nooit gelezen klassieker

  één van de eerste leesboeken die ik uit vrije wil las (tussen schoolverlaten en tewerkstelling) en was voor mij een revelatie op verschillende vlakken. Veel bijgeleerd en graag gelezen. Ik denk nog vaak terug aan dit boek.
 10. Koen

  De nooit gelezen klassieker

  Enkelen hebben de titel van de topic blijkbaar verkeerd gelezen. Het is niet "De slecht bevonden klassieker" maar wel "De nooit gelezen klassieker"
 11. Koen

  De nooit gelezen klassieker

  'Loopgravenoorlog' van Tardi nog niet gelezen. Wel al gekocht... Zal er gauw eens aan beginnen.
 12. Koen

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Dat moet een zware doos zijn geweest! 😶
 13. 36. Lobster Johnson, Vol. 2: The Burning Hand Ik vond dit volume stukken beter dan het vorige. Mignola & Arcudi schrijven een geweldig avonturenverhaal, stevig gekruid met pulp en noir. De Kroatische tekenaar Tonči Zonjić levert perfect tekenwerk dat de sfeer uitstekend treft. Uitmuntend spul ! 37. B.P.R.D. Hell on Earth, Vol. 4: The Devil's Engine & The Long Death Mignola & Arcudi zijn zéééér goed bezig als verhalenvertellers : boeiende verhalen vol spanning, avontuur, mysterie... met de medewerking van sterk tekentalent. Het Mignola-universum op zijn best. 38. B.P.R.D. Hell on Earth, Vol. 5: The Pickens County Horror and Others 3 sterke verhalen, zeer verschillend qua toon en setting, vergezeld door excellent tekenwerk door James Harren, Max Fiumara & Jason Latour. Top!!! 39. B.P.R.D. Hell on Earth, Vol. 6: The Return of the Master De hel op aarde wordt nog meer catastrofaal. Één van de verhaallijnen, namelijk de missie in Schotland, leek me ongeïnspireerd en volslagen nutteloos maar over het algemeen bleef ik gefascineerd verder lezen. 40. B.P.R.D.: 1948 (John Arcudi & Mike Mignola / Max Fiumara) Een intrigerend verhaal gecombineerd met het sfeerrijke, ultra-dynamische tekenwerk van Fiumara. Zeer goed. 41. B.P.R.D.: Vampire (Mike Mignola / Fábio Moon, Gabriel Bá) Was al een tijdje geleden dat ik "B.P.R.D. 1947" had gelezen en een "Wat voorafging" was zeker handig geweest... Dit is wel een intrigerende aanvulling aan het Mignola-universum en ik ben benieuwd naar wat volgt ...
×