Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koen

Members
 • Aantal items

  11.920
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Koen

  Stripverzameling beheren

  Ben op 8 februari begonnen met gans mijn collectie in te geven in CLZ Comics. Ik ben er bijna, thans al 3000 strips ingevoerd. Ik ben uiterst tevreden met dit programma. Gebruik het op iPhone en de Windows-versie. Heb de laatste maanden al redelijk veel Nederlandstalige strips toegevoegd in de database. Heb ondertussen ook al mijn Nederlandstalige strips in Stripmunk ingevoerd. Zal het blijven gebruiken, vooral leuk om een overzicht te hebben van toekomstige releases. Een minpunt is dat de releasedata van strips worden aangepast naar wanneer ze beschikbaar zijn in Stripwinkel De Poort, maar dat snap ik wel aangezien ze waarschijnlijk nogal wat middelen en tijd in deze app hebben gepompt om te dienen voor online-verkoop. Ik heb ook voor deze app al wat covers ingescand en info bijgewerkt.
 2. Koen

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Zolang het boeiend blijft blijf ik kopen... Zie Berserk : 39 volumes ondertussen maar zo goed... Thorgal gestopt na De Kooi... maar Jerome K Bloks blijft dan weer top. Tja... ideaal zou zijn als verkooptoppers ervoor zorgen dat ook kwaliteit met kleine oplages een kans krijgt maar Standaard Uitg. en Balloon Books richten zich vooral op de grote oplages, willen geen energie steken in boeken met een oplage van 500 of 1000. Het was triest om te zien hoe titels als Apostata en Jump gedumpt werden of toptitels van de collectie Vrije Vlucht door Dupuis geen Nederlandstalige editie krijgen. Gelukkig wordt er heel wat opgevangen door uitgevers als Daedalus, Silvester, Saga....
 3. Koen

  Vandaag Gekocht

  Een gewaarschuwd verkoper is er 2 waard ! 👍
 4. Koen

  Vandaag Gekocht

  Was het een gelukkig weerzien met je vertrouwde verkoopster ?
 5. Koen

  beste engelse strips

  Mijn interesse is ook gewekt. https://www.npr.org/2018/07/28/632345897/garlandia-is-a-trippy-visionary-not-quite-sublime-graphic-novel?t=1534411456942
 6. Koen

  beste engelse strips

  Scalped, Locke & Key, Royal City,... allemaal niet Engels maar Amerikaans. Vinland Saga is Japans.
 7. Koen

  Bendis naar DC

  Eigenlijk hebben Bendis' schrijfsels niet meer de impact die het 20 tot 10 jaar geleden had.
 8. Koen

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Zolang je maar geen dode koe aan het melken bent...
 9. Koen

  Moet de strip afstappen van het feuilleton?

  Langlopende reeksen : oké... maar wanneer er een einde voorzien is moet men het bij groot succes niet verder beginnen uitmelken na dit voorziene einde... uitmelken en uitmelken op basis van de gewoonte-koper die vindt dat het "er nog door kan".... maar eigenlijk smaakt het niet meer naar melk en ruikt het naar vocht van een kadaver. Eindeloos durende reeksen begin ik ook liever niet meer aan.... de ouderdom, de leesachterstand, gebrek aan plaats om het nog allemaal kwijt te kunnen... Ik heb ook liever een verhaal waarbij er een kans is dat er geen happy end is voor de protagonisten.
 10. Koen

  Alan Moore

  😮
 11. Koen

  Vers Aangekondigd

  Inderdaad ! Dat valt meteen op. Het is als een soort van Barbie-pop met alien-ogen.
 12. Koen

  Strip Van De Dag

  Onze Navelstreng (Marie Duvoisin, Gwénola Morizur) Tijdens het maandelijkse bezoek aan de stripwinkel merk ik deze strip op, blader het eventjes vluchtig door, zie het oogstrelend tekenwerk van Gwénola Morizur en doe een impulsaankoop ... Gelukkig bleek het verhaal ook top te zijn. De timing is misschien wat verkeerd : een hartverwarmend verhaal dat zich afspeelt in de Kerstperiode...lezen op een warme zomerdag.... maar ik zal deze sentimentele strip op een kille winterdag met plezier herlezen.
 13. Koen

  Vandaag Gekocht

  Je zal je de aanschaf van Gung Ho zeker niet beklagen, Tricken76. Topstrip !!!!
 14. Koen

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  In De Striep gekocht :
×