Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koen

Members
 • Aantal items

  12.132
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik denk dat ik het niet over mijn hart krijg om mijn exemplaren weg te doen, Bouncer. Heb je Cerebus al gelezen ? Zoniet lijkt het me wel ideaal op het aanbod van Aaltomuoto in te gaan en telefoonboek per telefoonboek op zoek te gaan naar de rest indien je naar meer dorst na lezing van die eerste boeken.
 2. Yep. Is door jouw lovende woorden dat ik alle deeltjes via tweedehandswebsites heb opgespoord. Al vier gelezen en heb me de aanschaf op dit moment zeker niet beklaagd.
 3. De single issues van 'Shade, the Changing Man' beginnen lezen. Like it very much.
 4. Ik zal hier niet meer reageren op extreem tuig als Mausert. Behalve dit, een fragment uit een interview met Almaci (vandaag in Zeno, bijlage van De Morgen).
 5. Koen

  Berserk

  Na die eerste cyclus was er misschien een lichte inzinking maar daarna heeft de reeks me nooit teleurgesteld. Het is ook één van de weinige reeksen waarvan ik een jaar of twee na lezing nog steeds perfect weet wat er is gebeurd.
 6. Ik heb de ganse collectie van Cerebus, zelfs de gebundelde lezersbrieven... Ik zou me de verkoop hiervan waarschijnlijk beklagen hoewel ik me dit in de eerste 10-15 jaar niet meer zie herlezen.
 7. Waar vind je die info over een kadaster van strip-en wijnverzamelingen? #FakeNews
 8. Gekke Striplezer, toch best eens het bewuste wetsvoorstel dat men ooit heeft gedaan lezen. Men wou op zoek gaan naar grote vermogens, mensen die meer dan 1 miljoen € bezitten, daarbij zou volgens dat 'ooit gemaakte voorstel' verzekerde boeken en wijnen ook meetellen om tot die 1 miljoen € te komen. Het overgrote gros van de mensen die nu moord en brand roepen, over iets wat niet in het programma van Groen staat, zou nooit kunnen extra belast worden met die vermogenstaks omdat ze van hen leven niet over zo'n vermogen zullen beschikken. Conclusie : zelf al komt Groen aan de macht (wat voor velen blijkbaar een nachtmerrie zou zijn), dan nog is er geen reden om je Jommekes te verbranden.
 9. Gisteren 12 t/m 18 (vol 3) gelezen en vond het soms wel verwarrend (lag zowel aan de vertelstel als het tekenwerk van Kindt). Heb zelf enkele keren in de vorige boeken gekeken omdat ik dacht dat er iets niet klopte. Maar ondanks dat blijf ik het fascinerend en spannend vinden. Vanavond zal ik het laatste deel trachten te lezen.
 10. Dept. H van Matt Kindt. Schitterend !
 11. Als 'Saga' kak is dan zal ik me er zo meteen mee insmeren, over mijn ganse lichaam. 'Saga' is geweldig !
 12. Koen

  Vers Aangekondigd

  Hermann overtreft zichzelf opnieuw met een zeer lelijk, amateuristisch uitziende cover voor Jeremiah.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...