Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koen

Members
 • Aantal items

  12.050
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Koen

  De Havik

  Toch niet. Heb nog nooit iets van Roodbaard gelezen. Maar de verouderde manier van vertellen en de wijze waarop het hoofdpersonage van de ene moeilijkheid in het andere struikelt deed me tijdens het lezen wel denken aan Blueberry, waarvan ik de laatst verschenen integrale niet lang geleden heb gelezen. Blueberry zit wel "slimmer" in mekaar, qua scenario is 'De Havik' een gemiddelde familiestrip.
 2. Koen

  De Havik

  Ik zeg ook niet dat het een eerbetoon is aan Roodbaard.
 3. Koen

  De Havik

  Mijn mening (dit weekend op GoodReads gepost).
 4. De 3de afleveringen van 'Duke' en 'Shi' worden dus zeker aangeschaft bij een volgende stripwinkelbezoek.
 5. Koen

  Strips : Promoties / Aanbiedingen

  "Misdaad loont in Florida...en in Chicago, New York, Moskou, enz..." was waarschijnlijk te lang geweest.
 6. Google Safe Browsing heeft onlangs malware gedetecteerd op vetostript.weebly.com. Websites die normaal gesproken veilig zijn, worden soms geïnfecteerd met malware. De schadelijke content is afkomstig van cdn2.editmysite.com, een bekende distributeur van malware.
 7. Euhm... liever niet.
 8. Koen

  De Havik

  Halfweg de integrale en er begint vaart in te komen. Ik begin meer mee te leven. De vertaling wordt ook ietsje beter, minder houterig.
 9. Koen

  Strips : Promoties / Aanbiedingen

  In De Striep zijn er toch zeer interessante pakketten van absolute topstrips te verkrijgen : Texas Cowboys 1+2 (HC) : €20 Tyler Cross 1+2 (HC): €20 Silas Corey 1>4 (HC) : €36 enz.. 'La Mondaine' en 'Hard tegen Hard' zag ik er vorig weekend ook in pakket liggen.
 10. Koen

  Chris Ware

  YES !!!!!
 11. Koen

  De Havik

  Integrale van 'De Havik' beginnen lezen. Eerste 46 platen achter de kiezen. Jawadde, men had de vertaling beter een update gegeven : al die Hollandse uitdrukkingen... Alsjemenou ! Blijkbaar deden de paarden er in het verleden vééél langer over om 5 mijl af te leggen. Op pag. 28 zegt het hoofdpersonage dat het 5 mijl is van het strand naar Brest en dat hij dat nooit vóór de nacht kan halen aangezien hij te voet is. Maar wanneer hij over 2 paarden beschikt kan hij het in 2 uur doen als hij ze beurtelings berijdt.... 😦😜 Ook heb ik nog nooit geweten dat zeewier zo schokdempend is... Toch nog aangename, wat ouderwetse lectuur. Morgen lees ik verder.
 12. Koen

  4 x Blueberry zwart-wit Sherpa

  €175 Nieuwstaat (verzending via dpd inbegrepen)
 13. Koen

  Strip Van De Dag

  De integrale van Jason Lutes' 'Berlin' gelezen. Die zal ik koesteren. Wat een parel. 23 jaar is hier aan gewerkt, gelukkig heeft de research, het schrijven en het tekenwerk een meesterwerk opgeleverd.
×