Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koen

Moderator
 • Aantal items

  11.783
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Koen

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 😁 wel extreem realistisch voor een schilderwerk in olieverf.
 2. Koen

  Vandaag Gekocht

  Cool!!!!❤️
 3. Koen

  Vandaag Gekocht

  Een impulsaankoop, was niet van plan die aan te schaffen. http://stripspeciaalzaak.be/2018-Besprekingen/Onze-Navelstreng.htm
 4. Koen

  Vandaag Gekocht

  Gekocht :
 5. Koen

  Comic Van De Dag

  Prez, Vol. 1: Corndog-in-Chief (Mark Russell, Ben Caldwell) De uitzonderlijke wijze waarop het hoofdpersonage president wordt is een schitterende premise. Enthousiast las ik verder maar dat enthousiasme werd almaar minder tot het een klus werd om door de laatste pagina's te geraken. In tegenstelling tot 'The Flinstones' (van dezelfde schrijver), die ook een politieke satire is op de Amerikaanse maatschappij, slaagt de Mark Russell er niet echt in om je te doen geven om Beth Ross. Het verhaal zelf wordt almaar meer chaotisch tot het voor mij bijna onleesbaar is. Gemiste kans. Russell wou waarschijnlijk verder surfen op de succesvolle elementen van The Flinstones maar zelf die reeks was in de tweede en laatste bundel al minder genietbaar dan de uitstekende eerste bundel.
 6. Koen

  Vandaag Gekocht

  Nice !!!!
 7. Koen

  Hunks! (Nsfw)

  Best bij mooie hunks houden, zonder pornografisch te worden. 🤠 Hier een foto van mezelf :
 8. Koen

  Hunks! (Nsfw)

  Ik hou vooral van mijn eigen piemeltje.
 9. Koen

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Ik denk dat Bazarov redelijk ontgoocheld was na het op aanraden van een comics-kameraad te hebben gekocht. Ik zag al meteen dat het niks voor mij was (maar weet niet meer waarom )
 10. Koen

  Comic Van De Dag

  Barrier #1 t/m #5 (Brian K. Vaughan, Marcos Martin, Muntsa Vicente) ‘Barrier’ is science fiction maar niet de Star-Wars-of-Trek-variant. Het centrale thema is de grenzen die we onszelf en anderen op meerdere vlakken opleggen. Het is een filosofisch, meerlagig verhaal, vol symboliek, dat open staat voor interpretatie. Het deed me in dat opzicht wat denken aan 'Annihilation', de film die te bizar werd geacht voor de bioscopen en dankzij Netflix via streaming toch aan een wereldwijd publiek werd voorgeschoteld. Persoonlijk vond ik het qua verhaal minder meeslepend dan het uitstekende ‘The Private Eye’, de vorige samenwerking van dit drietal. Het tekenwerk van Marcos Martin en de inkleuring door Muntsa Vicente is zonder twijfel top. De laatste pagina’s brengen de boodschap van de auteur alvast perfect over.
 11. 24. B.P.R.D., Vol. 12: War on Frogs 5 kortverhalen varierend van lichtjes teleurstellend tot redelijk goed. Mèh... 25. Witchfinder, Vol. 1: In the Service of Angels Schitterend verhaal van Mignola (tiens... hij kan het nog). Het verhaal speelt zich af in Victoriaans Engeland en bevat nogal wat verwijzingen naar de reeksen Hellboy en B.P.R.D. (hoewel men zeker van deze strip kan genieten zonder de andere reeksen te hebben gelezen) Van mij mochten de tekeningen nog gedetailleerder, sfeervoller maar 't is zeker geen slecht tekenwerk. Ben Stenbeck doet zijn best om de tekenstijl van Mignola in zijn werk te steken. 26. B.P.R.D., Vol. 13: 1947 Als een liefhebber van zowel Dysart, Mignola, Moon & Bá is het echt smullen geblazen. De neergezette sfeer, het mysterie en de goed uitgewerkte personages hielden me geboeid tot de laatste pagina lezen.
 12. Koen

  Star Wars

  You troll ! I'll shoot first. 😎
 13. Koen

  Star Wars

  De merch koop ik al 3 decennia niet meer. Toegegeven, ik ga telkens wel slaafs naar de cinema in de hoop de SW-glorie weer mee te maken. Met Solo had ik eindelijk het gevoel dat ik vaak originele zaken op het scherm zag. Het is ook een redelijk donkere film zonder de typische Han-Solo-humor te vergeten. Nog redelijk complex qua motivaties van personages, iedereen is een potentiële schurk die een lightsaber in je rug zou kunnen planten.
 14. Koen

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  I keep believing...
 15. Koen

  Star Wars

  Vond Solo de beste Star Wars-film sedert 1983. Het afwezige publiek heeft ongelijk. Ik ga volgende donderdag voor een tweede keer.
×