Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koen

Members
 • Aantal items

  12.109
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Herkenbaar.... 😄 Kontiki daarentegen...
 2. Koen

  De Rode Ridder

  Die Johan ziet er inderdaad triest en uiterst mager uit. Die rechterarm doet wel iets slangenmensachtigs. Het haar op zijn hoofd lijkt een pruik. Zal stoppen met kritiek geven want ik begin me al een echte trol te voelen. Ik snap oprecht niet dat mensen zo lovend kunnen zijn op die laatste uitgaves van De Rode Ridder.
 3. Typex's Andy: De Vele Levens van Andy Warhol: Feitelijke Fictie (Typex ) Ik ben onder de indruk van wat Typex heeft gemaakt, hoe de man zich enkele jaren heeft vastgebeten op dit onderwerp en al zijn creativiteit en talent heeft losgelaten op ongeveer 600 pagina's. Alle aspecten van de man worden in beeld gebracht maar vaak is het, net als de persoon die in dit boek centraal staat, verwarrend. Wanneer ik dan extra info opzocht bleek dat Typex de feiten nogal wat heeft aangepast voor deze strip, iets waar Warhol zelf ook niet vies van was. Vandaar dus de ondertitel 'Feitelijke Fictie'. Dit creatief omspringen met de waarheid deed de stripmaker ook in 'Rembrandt', zijn vorige werk. Ik had het moeten weten. Voor een meer objectieve, historisch correcte bio moet men dus elders zijn maar als strip-kunstwerk is dit een prestatie waar men enkel bewondering voor kan opbrengen.
 4. Koen

  De Rode Ridder

  De old-skool Galaxa straalt iets naïefs uit, die strip was voor mij als jongetje van 11-12 jaar ook het toppunt van romantiek. 😉 Die nieuwe Galaxa ziet er meer als een vrouw uit die zelfs voor Temptation Island te sletterig zou bevonden worden. Johan ziet er in de homage-versie ook meer uit als een vampier uit 'Buffy' (zonder de hoektanden).
 5. Koen

  De Rode Ridder

  Mijn persoonlijke mening : Johan en Galaxa zien er niet goed uit. Vergelijk eens met de oorspronkelijke Galaxa :
 6. Koen

  Vers Aangekondigd

  De lezers zijn allemaal gestorven ?
 7. Koen

  Vers Aangekondigd

  Ik weet niet goed hoe dit te interpreteren
 8. Koen

  Vandaag Gekocht

  Waarschuwing : is thans moeilijker om aan volledige reeks 'Er Was Eens' te geraken.
 9. Stripmuseum zet Marc Wasterlain in de kijker | VRT NWS https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/04/08/stripmuseum-zet-marc-wasterlein-in-de-kijker.html/
 10. In die zin vind ik de top van De Stripspeciaalzaak ideaal : commerciëler werk naast meer artistieke hoogvliegers. Ik kan me meestal wel vinden in hun top10.
 11. En 'Zie Mij' vind ik dan weer goed.... Er blijft natuurlijk een segment stripverzamelaars die enkel het vertrouwde oudere spul blijft lezen, zelfs al is het ondertussen niet zo goed meer of heeft het doelpubliek geen haargroei in de schaamstreek.
 12. Irons vond ik teleurstellend (had te hoge verwachtingen na redelijk lovende commentaren). ondertussen weer verkocht. Mijn gedacht "Een in bruggen gespecialiseerde ingenieur is er toevallig bij wanneer een belangrijke brug instort. Het slim in mekaar gestoken scenario, een mooi afgerond verhaal, zou best kunnen dienen voor een Scandinavische crimi-reeks als 'The Bridge'. Helaas staan er tenenkrommende dialogen in de tekstballonnen terwijl het inkten en de inkleuring van het tekenwerk afgrijselijk lelijk is gedaan."
 13. Koen

  Vandaag Gekocht

  Yep... Ik trachtte al enkele jaren aan de omnibus van 'The Mask' te geraken dus ben ik zeer content met deze recente herdruk. 'Promethea' is één van de weinige titels van Alan Moore die ik nog niet gelezen heb. Lav stond daar ook van versteld. 20th Century Boys destijds in 't Nederlands gelezen maar gestopt toen de vertaling werd stopgezet. Dat wordt bij deze ook gecorrigeerd.
 14. Koen

  Vandaag Gekocht

  Koffietje gedronken en wat beeldverhalen aangeschaft in World's End te Gent :
 15. Koen

  Vandaag Gekocht

  Ben trouwens een half uur bezig geweest met een chemisch middeltje en tonnen geduld om die klote-sticker van deel 1 te verwijderen. Het is gelukt. What were they thinking @ Standaard Uitgeverij?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...