Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

eriktex

Members
 • Aantal items

  1.701
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over eriktex

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.059 profielweergaven
 1. eriktex

  Vandaag Gekocht

  In Veldhoven is er de beurseditie van dit album: hardcover met rode linnen rug en andere cover...
 2. eriktex

  Vakantielectuur

  Hola... dubbeldik en zwaar zijn die zeker, vooral als je met het vliegtuig gaat... maar de leestijd is toch ook wel 5 keer zo lang vergeleken met een gemiddelde softcover 😅. Deze albums verschijnen in Italië niet voor niets jaarlijks in juni als... inderdaad, vakantieboek. ik zeg: uitstekende keuze 😂😂😂.
 3. eriktex

  Strips in de media

  Hij was hier ook actief op het forum, maar na enkele iets te ongenuanceerde opmerkingen van mede-forummers niet meer...
 4. eriktex

  Strips in de media

  Onze stripvloggert is ook nog altijd actief, hier met een filmpje over vliegtuigstrips:
 5. eriktex

  Originelen

  Zo, en die is minstens 10 keer zo mooi... 😅
 6. eriktex

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  En bij Torpedo 1936 ook een mooie quote: Je kan het een haai niet kwalijk nemen dat hij bijt. 😎
 7. eriktex

  Vers Aangekondigd

  Nee, is in principe hetzelfde als de covers van de vier kleuren-Tex Willers.
 8. eriktex

  HUM!

  In augustus verschijnt het een-na-laatste Philemon album in onze reeks. Omdat deze in Frankrijk met twee verschillende covers is verschenen doen wij ze ook allebei. Links de "nieuwe" cover. Rechts de oudere cover, die in de jaren '70 ook voor de eerste Nederlandse uitgave werd gebruikt. De oude cover wordt uitgebracht als beurseditie (Kampen/Veldhoven) en is gelimiteerd op 100 stuks. Wil je deze reserveren? Dat kan, stuur me dan even een pm.
 9. eriktex

  Vers Aangekondigd

  Nou vooruit, een beetje spammen dan maar. Deze vijf liggen sinds een paar dagen in de Nederlandse en Vlaamse stripspeciaalzaken - met uitzondering van Tex deel 9 die in Vlaanderen een weekje later komt.
 10. eriktex

  Stripdagen Haarlem 2018

  Zo, de stofwolken van Haarlem zijn weer opgetrokken. Ik heb me prima vermaakt en zeker zaterdag was het best druk in de Philharmonie (in de foyer dan, in de achterzaal ben ik amper geweest, die is ook wel erg achteraf). De standhouders op de markt hoorde ik wel klagen dat er genoeg volk was maar dat er weinig handel was. Onze gast Callixte heeft zich een slag in de rondte getekend en zeker op zondag, toen het in de ochtend rustig was, toch wel uitgebreide dedi's gemaakt. Iedereen die een tekening wilde heeft er een gehad. Het zijn de kleine dingetjes die de beurs extra leuk maken, zoals Aimee de Jongh die op zondag even langskwam om te zeggen hoe tof ze het vond dat we ook Satania van Kerascoët vertaald hebben. Of een mede-reper die er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat onze tekenaar van het felle zonlicht uit het dakraam verlost werd (bedankt Jos ). Of iemand die even snel wat stiften haalde bij een speciaalzaak omdat Callixte z'n vullingen op waren. En stripvloggers met leuke ideeën. Dit geeft me altijd weer positieve energie om lekker door te gaan. Op naar Kampen, Veldhoven en Breda. Dit najaar bestaat Tex Willer 70 jaar en gaan we nog een spetterende actie organiseren... .
 11. eriktex

  Originelen

  Voor de liefhebbers van originelen met thema luchtvaart, die van Callixte zijn nog heel betaalbaar. Deze heb ik uit Haarlem meegenomen. Het is een halve pagina uit het album en het is op A3 formaat. Hele pagina's zijn dus liefst op A2.
 12. eriktex

  Dédi's

  Waar blijven de dedi's uit Haarlem?! Ik heb er drie:
 13. eriktex

  HUM!

  http://www.stripspeciaalzaak.be/PHP/besprekingen/index.php?module=album&id=4859 is vergelijkbaar positief hoor. Maar zij vermelden de prijs dan weer niet... :-)
 14. eriktex

  HUM!

  je moet niet alles geloven wat de journalisten schrijven... het is 17,95.
 15. eriktex

  HUM!

  We krijgen niet elke week een recensie in de cultuur-kwaliteitskrant NRC Handelsblad. Maar als we dan 5 van de 5 sterren (ballen) krijgen is dat natuurlijk wel tof:
×