Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

eriktex

Members
 • Aantal items

  1.910
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over eriktex

 • Verjaardag 15 juli

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.412 profielweergaven
 1. eriktex

  Originelen

  Zeker geïnkt door Romano Molenaar. En ik neem aan dat er eerst wel wat in potlood geschetst/getekend is. Gemaakt afgelopen februari. Daarna digitaal ingekleurd.
 2. Rommelgem Zoals in een ander topic op dit forum al gezegd is draait dit album rond de enigma-coderingsmachine en het kraken van de code tijdens WO II. Interessant als je het verhaal over die machine en de bonte verzameling wetenschappers in Bletchly park nog niet kent - maar de meesten van ons kennen dit verhaal toch allang uit de geschiedenisboekjes en de film die een paar jaar geleden gemaakt is over het leven van Alan Turing. Het probleem is dat de graaf van Rommelgem hooguit een bijrol speelt in deze opsomming van historische feiten. Ik hou wel van verhalen met een historische achtergrond, maar dit was voor mij echt een herhaling van zetten. Tekentechnisch viel het me op dat sommige karakters (met name Turing) wel erg karikaturaal getekend zijn (het lijken bijna wel spotprenten uit de krant). Valt uit de toon bij een Robbedoes-kloon. Viel er dan nog wel iets te genieten? Nou, het feit dat de graaf een vriendinnetje scoort is dan wel aardig (alhoewel je ook dat bij de eerste ontmoeting al ziet aankomen) en de - niet al te subtiele - verwijzing naar de link tussen de dood van Turing, de bouw van zijn computer en Apple was dat ook. Kortom: een tegenvaller (als je de historische feiten al kent). Het verhaal eindigt nog wel met een cliffhangertje richting een tweede deel.
 3. Dat zou ook een leuk verhaal kunnen opleveren: het geheim van victoria. 😉.
 4. eriktex

  Originelen

  Tijdens De Stripdagen nog twee origineeltjes verkregen, heerlijk dat A3 formaat. Het inkten van Romano en Heins is niet te vergelijken qua stijl, maar allebei wel heel mooi om te zien.
 5. Jonge jaren van Thorgal - HC Rommelgem - sc Oeps, ik heb die Imitation Game film ook gezien... En @Ambreville: welke serie bedoel je op Netflix???
 6. eriktex

  Dédi's

  Heb nu in alle 6 de kleuren-Tex Willers een dedicase van de tekenaar (Mario Alberti, Serpieri, Giulio De Vita, Angelo Stano, Stefano Andreucci en sinds vandaag dus ook Corrado Mastantuano in deeltje 6 (de steunkleur is niet helemaal lekker gescand, sorrie):
 7. Tweety begrijpt tenminste dat het een grapje was. Maar kennelijk is niet iedereen daarvan gediend. Misschien is het beter dat ik mijn bijdragen op dit forum beperk tot de covers van onze nieuwe albums, daarover kunnen dan hopelijk geen misverstanden ontstaan en wordt daar niet zo raar op gereageerd. Of hef ik gewoon m'n account op, zoals zovelen voor mij al hebben gedaan.
 8. Zo'n chique jurkje kopen en dan geen geld meer over hebben voor wat ondersteunend ondergoed...
 9. Zo, een podcast van dik een uur! Weer eens wat anders dan een twitterbericht, maar toch de moeite waard om te luisteren.
 10. sandawe.com is er alvast mee gestopt vandaag!!! Niet echt handig voor alle (vooral Franstalige) projecten die daar liepen. Ben benieuwd wat dat betekent voor betalingen die via Sandawe liepen, maar dat geld zou zo maar eens "weg" kunnen zijn...
 11. Deze kwaliteit krijg je ter plekke tijdens een signeersessie: (Veldhoven vorig jaar).
 12. eriktex

  Integrales

  Hoe zit het trouwens met de Beverpatroelje integrale bij Arboris? Vorige uitgave van juni 2017 en nog niks aangekondigd. Moet ik deze nomineren voor de Kobijn-award?
 13. eriktex

  Dédi's

  En welke dedi staat er dan in? 😉
 14. Als je mee wilt dingen naar de prijzen, stuur dan wel even de naam in via e-mail...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...