Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

eriktex

Members
 • Aantal items

  1.793
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over eriktex

 • Verjaardag 15 juli

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.218 profielweergaven
 1. eriktex

  Gilles de Geus

  Omdat het allebei een historische strip is. De stoere Asterix tegen de Romeinen en de stoere Gilles tegen de Spanjaarden. En allebei humoristisch natuurlijk.
 2. eriktex

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Wellicht is het handig om in een aparte topic een lijst voor beide landen te maken, dan kan iedereen aanvullen. Per land lijkt me gerangschikt op plaats het handigste, dus in Nederland Alkmaar, Almere, Amsterdam enz. Wel graag echte stripspeciaalzaken, want de Bruna in Nederland heeft ook wel strips maar enkel de hele populaire in softcover.
 3. eriktex

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Volgens mij staat er een overzicht op stripspeciaalzaak.be, in ieder geval de winkels die bijdragen aan die website. Dan heb je zeker 90% te pakken gok ik.
 4. eriktex

  Gilles de Geus

  Kijk eens aan, in 2019 gaat Gilles integraal met daarbij één nieuw verhaal: https://gersrotterdam.nl/verhalen/kunst-cultuur/798/koorddansen-zonder-net hopelijk is dat wel een lang verhaal. 😍😍😍.
 5. eriktex

  Originelen

  Yup... maar een hardcover met schets kan nog wel... 😉.
 6. eriktex

  Originelen

  Ik weet niet hoe groot de origineeltjes zijn, maar die hang ik persoonlijk toch liever aan de muur dan dat dat kitsch-schilderij van Rosinski. En ook zo sympatiek geprijsd... ik heb het meisje met het rode haar bemachtigd .
 7. eriktex

  Originelen

  Als je nog een mooie inktober tekening van Gerben Valkema zoekt, zou ik niet te lang meer wachten:
 8. eriktex

  Dédi's

  Gekregen van Maurizio Dotti (tekenaar van ons gratis Tex Willer boekje). Het is een studie voor de cover van alweer een nieuwe Tex-reeks in Italie: De Jonge Jaren. Deze cover is uiteindelijk niet gebruikt:
 9. eriktex

  Vandaag Gekocht

  De hemel in de hel (Will / Desberg)
 10. eriktex

  Blake en Mortimer

  Ja dat zag ik, maar ik heb slechte ervaringen qua verpakking bij BOL dus daar ga ik geen dure hardcover bestellen. Bovendien steun ik liever een bevriende SSZ maar dat lijkt me logisch.
 11. eriktex

  Blake en Mortimer

  Ha ja thanks. Bij Blunder dus al niet meer te reserveren.
 12. eriktex

  Blake en Mortimer

  Ja dat zou 'm kunnen zijn. Er is dan ook nog de hele luxe van 49,95...
 13. eriktex

  Blake en Mortimer

  Even een vraagje.... ik las laatst "ergens" over de verschillende versies die van dit album gaan verschijnen. De gewone softcover en ook een behoorlijk dure luxe. Maarrrrrr..... er was ook een hardcover die veel vriendelijker geprijsd zou zijn maar die had weer een kleine oplage. Er stonden zelfs ISBN-nummers bij... Ik vind dit nu nergens meer terug..... wie helpt?!
 14. eriktex

  De nooit gelezen klassieker

  Er zit nogal veel vertaal- en letterwerk in de strips en de dossiers... vooralsnog 1 boek per jaar. Ik snap dat dit in deze tijden van bingewatching niet heel snel is maar goed. Trouwens, als we er drie per jaar zouden doen krijg je weer te horen dat er veel te veel nieuwe titels verschijnen .
×