Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

eriktex

Members
 • Aantal items

  1.445
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over eriktex

 • Verjaardag 15 juli

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

442 profielweergaven
 1. Dédi's

  En als we toch met Tex bezig zijn:
 2. Dédi's

  Ik had in Breda maar tijd voor twee tekeningen:
 3. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Ik neem aan dat je bedoelt dat je 15 euro toe krijgt?! 😂😂😂
 4. Stripmuseum in Rotterdam failliet

  De curator wint... : https://stripjournaal.com/2017/10/17/curator-krijgt-gelijk-kort-geding-stripmuseum/
 5. Bone (Jeff Smith) - zes Engelstalige albums

  Bovenstaande is niet afgehaald in Breda en blijft dus te koop voor € 35 of doe een goed bod.
 6. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Zo hè hè. Het zit er weer op. Prachtig weekend gehad in Breda. Wel een beetje druk, maar dat is ook de bedoeling natuurlijk. Vrijdagochtend begonnen met alles in de auto te laden. Daarna op naar Schiphol, maar kort voor vertrek blijkt De Vita's vlucht anderhalf uur vertraagd - typisch vrijdag de dertiende? Als hij dan eindelijk door de douane komt gewandeld snel door naar het zuiden, maar vakantieverkeer en avondspits zorgen voor nog 45 minuten vertraging. De Vita gedropt in het beurshotel, snel door naar het theater om alles in de stand te zetten. Pas na half negen 's avonds hebben we tijd om op de Grote Markt een vorkje te prikken. Zaterdagmorgen nog even snel wat luxe hardcovers nummeren, maar om 10 uur is alles klaar... alleen De Vita is er nog niet... Als de deuren opengaan staat er plots toch een flinke meute voor de kraam die allemaal als eerste hun boeken willen kopen. Er is zelfs wat licht duw- en trekwerk, maar geen toestanden zoals vorig jaar in Rijswijk bij DLC (gelukkig). Ondertussen schuift ook De Vita aan. En die heeft er zin in blijkt al snel. In een redelijk tempo tekent hij mooie grote dedi's. Twee dagen lang neemt hij ruim de tijd voor alle verzamelaars. Als je bedenkt dat hij tot vier dagen voor de beurs nog met rugklachten in bed lag neem ik daar mijn petje voor af. Uiteindelijk heeft, denk ik, iedereen een of meerdere tekeningen gekregen. Enkel de mensen die niet een uur in de rij wilden staan konden niet geholpen worden, maar een handtekening kon altijd tussendoor. De organisatie was weer perfect, vooral de hulp bij het in- en uitladen is zeer welkom. Hulde! Uiteraard vele Repers zien langskomen, Lecram, Campesino, Velden8, Sjakie, Pedem, Linthout, Dedi Kass, Striphooligan en nog veel meer. Zondag rond half vijf moet De Vita dan toch echt weg om de trein richting Schiphol te halen. Ook nu krijg ik weer drie zoenen van een Italiaanse man...HUM! Volgens mij heeft hij zich prima vermaakt, ook flink wat commissies en origineel werk verkocht. Op de terugweg was de auto echt de helft lichter geworden, da's altijd een goed teken! Zal later nog wel wat foto's plaatsen, van het signeren en van de dedi's zelf. Laten we hopen dat Eppo/L en de gemeente Breda er uit komen qua centjes voor 2018... Erik
 7. Vandaag Gekocht

  Afgelopen weekend gekocht, gekregen of mezelf toegeëigend: Ieder jaar krijgen standhouders een bijzonder album van de organisatie. Het is een titel uit het fonds van DLC (nu L) met een speciale kaft. Storm is een fijne keuze, want die zijn prima door te verkopen en de opbrengst is zo in feite een welkome korting op de kraamhuur. Pulpman gisteravond al gelezen... geweldig nummer weer!!! Vooral dat verhaal over Groenhaar met haar vriendje Orkaan. Zondagmiddag half vijf was er pas tijd voor bovenstaande... Nogmaals dank Marcel B.! Je werd doodgegooid met speciale beursuitgaven, maar ik heb me tot deze beperkt .
 8. Dédi's

  Goed verhaal, Daan!
 9. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Giulio de Vita is in the house! Tot morgen allemaal.
 10. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Beste Spock1963, Had je al een mailtje gestuurd met je naam? Of ben je herkenbaar aan een blauw uniform en puntige oren? .
 11. HC's Largo Winch bij Humo

  Dat lijkt me een wat oudere vrouw wiens gezicht gelift is... en voor de rest had ze geen geld... Zeer realistisch tekenwerk dus .
 12. Originele pagina Tex Willer (Nicolo)

  Ik verkoop deze originele Tex Willer plaat van de Italiaanse tekenaar Erio Nicolo. Het leuke is dat deze pagina in de oude Nederlandse pocketreeks is gepubliceerd (deel 102 "De lynchwet"). Het zijn drie stroken die aan de achterzijde tot 1 pagina zijn geplakt. Hoofdpersonage Tex Willer staat er meerdere keren mooi op. Rond 1978 getekend. Prijs € 95,- af te halen in Breda.
 13. Suske wiske robert bertrand Friestalig

  Ik vond deze twee boekjes nog ergens in een doos. Leuk om je Fries eens wat bij te spijkeren. Setje mag weg voor € 12,50. Boekjes hebben wat lichte gebruikssporen. Liefst afhalen te Breda... (maar post kan ook).
 14. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Ja, zie PM
 15. Vers Aangekondigd

  Ja, dat krijg je met vleermuizen die 's nachts rondfladderen...
×