Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

eriktex

Members
 • Aantal items

  1.971
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over eriktex

 • Verjaardag 15 juli

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.638 profielweergaven
 1. moet ik vanavond effe zoeken... zit nu op kantoor hé.
 2. Vergeet Black Friday. De gehele maand december nog meer voordeel bij HUM... zie http://www.uitgeverijhum.nl/aanbieding/2019dec.html Bij iedere bestelling een gratis softcover, bijna nooit verzendkosten (geldt ook voor Vlaanderen!), soms zelfs twee gratis albums en vanzelfsprekend onze nieuwjaarskaart:
 3. Ik neem geen risico 😂😂😂.
 4. Ja, maar dat wordt dan toch een soort tweede druk. En ik heb toch als het even kan de eerste druk.
 5. De nieuwe Thorgal in hardcover. Ik las alweer berichten dat deze hardcover in te kleine aantallen is uitgeleverd en mijn reguliere ssz zat al zonder. Is nu ook niet na te bestellen. Dus maar snel eentje via Catawiki besteld. Dus als je deze nog moet kopen: doe het nu...
 6. Er staat dat de prijzen gelijkgetrokken worden. Dus als het in België 8,95 kost en in Nederland 9,15 dan zal het minimaal 9,15 worden. Mininmaal, want hier komt de volgende marketingtruck: 9,15 is natuurlijk een rotbedrag, daar kun je veel beter 9,45 van maken ("veel handiger voor de klant met afrekenen"). En niet veel later 9,95 - maar dat is logisch.
 7. De BTW is toch niet verhoogd in België? Maar de prijzen gaan wel omhoog. Natuurlijk beste lezers, want twee verschillende prijzen, dat is maar verwarrend voor onze klanten (ja, ik heb die cursussen lulpraat ook gevolgd). Dus trekken we ze gelijk. Ja, maar wel naar het hoogste niveau... Eerlijker zou zijn om de prijzen te middelen. Ik vind het moment van deze prijsverhoging, een week na de fusie, niet echt slim gekozen.
 8. Zo'n fusie geeft enkel voordelen voor de klanten, tenminste... dat wordt dan vaak gezegd door duur betaalde marketingmanagers. Maar deze mededeling stond net op de facebook-pagina van Van Ditmar: Per 1 januari gaan veel prijzen om hoog van de stripuitgaven. Zo ook die van Ballon Media. Niks nieuws onder de zon zou je denken. Dit keer worden de albums in België procentueel gekeken duurder dan in Nederland en dit heeft alles te maken met de BTW verhoging van vorig jaar. Toen ging in Nederland de BTW op strips van 6% naar 9% waardoor we twee verschillende verkoopprijzen kregen voor Nederland en België. Deze prijzen worden per 1 januari 2020 weer gelijk getrokken waardoor een album in België net zo veel kost als in Nederland. Aangezien de albums in Nederland al duurder waren dan in België is de prijsverhoging voor Nederland minder sterk.
 9. eriktex

  HUM!

  Deel 12 van de dubbeldikke Tex Willer zwart/wit reeks wordt deze week verdeeld in Nederland. Het album ligt ook al bij de verdeler in Vlaanderen, maar ik weet niet hoe druk ze daar zijn met de boekenbeurs in Antwerpen. Maar uiterlijk aankomende week ook in Vlaanderen in de winkels. Het tekenwerk is van de Spaanse veteraan Alfonso Font, die zijn sporen wel verdiend heeft in zwart/wit: Verder is deel 5 van de reeks "Charley's Oorlog" gereed om gedrukt te worden. We moeten even zien of we dit eind november/begin december in de winkels willen hebben (gezien de overvolle schappen met grote namen). Anders wordt het medio januari tegelijk met Fred's one-shot "Maan Kanaal".
 10. 😅😅😅😅😅😅😅😅
 11. beurskrach is een bekende term... maar "krach me" werkt inderdaad op de lachspieren. ik ben afgelopen weekend begonnen met het herlezen van alle Thorgals. De eerste zeven waren in ieder geval top, ik zie wel wanneer het me gaat vervelen (rond 'De kooi' hoor ik wel eens). Ik heb alles in hardcover en meest in 1e druk, maar ik vrees dat een flink deel zo de Catawiki-veiling opgaat, inclusief de neven-reeksen. Zitten wel wat zeldzame nummers tussen dacht ik.
 12. En hoe komt 't dat dat gele teken niet compleet is? Die koop je toch per box...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...