Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  2.427
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hamirubi

Recente bezoekers van dit profiel

1.285 profielweergaven
 1. Hamirubi

  WW III

  En zeker niet vóór de Krimoorlog.
 2. Mijn kanalen: Boeken, gelezen - Goodreads Strips, in bezit - Encyclobd.com = ter ziele gegaan Muziek, beluisterd - Last.fm Sport, prestaties - Strava Bier, geproefd en gedronken - Ratebeer - Brewver Profiel, persoonlijk - Facebook - Linkedin - Academische publicaties
 3. Ik ben lang niet mee met alle sociale media (vb. geen twitter, instagram, mastodon), en mis wellicht een en ander. Daarom vroeg ik me: welke online sociale media gebruiken jullie in het dagdagelijkse leven. Altijd benieuwd naar manieren en websites om lijstjes en prestaties bij te houden.
 4. Om Tom te citeren: Helemaal overheen gelezen. In dat geval moet ik mijn opmerking natuurlijk terug nemen.
 5. Twijfelen we nog over Alex & Enak? En zijn er geen vrouwelijke koppels?
 6. Dat is toevallig! Het klopt helemaal. Ook gekend als Bessie Turf "Dikke vrienden", in een andere reeks (althans volgens google).
 7. Tip! - Dit is een (deel van een) stripcover van een oorspronkelijk Engelse stripreeks. In Nederland best bekend, maar in Vlaanderen ook wel te vinden in de rekken met tweedehandsstrips.
 8. Ze zijn hoe dan ook allemaal al correct. Nou, nou.
 9. Hoe ouder ik word, hoe meer ik de stijl van Jommeke apprecieer. De tekeningen zijn heel verzorgd, strak en tijdloos, en haast zonder stijlbreuken. De verhaallijnen zijn dan weer erg complexloos, zelden badinerend en niettegenstaande de rechts-katholieke inslag toch niet zedenprekerig (althans niet voor de impulsieve of jonge lezer). Het lezen van Jommeke is balanceren tussen goed gemaakte pulp en ongedwongen genieten. Ik vraag me af of anderen het ook zo ervaren?
 10. Vanavond (laat) mijn opgave - ik ben op het werk, en hier kan ik geen strips vinden. Ik denk er wel al eens over na.
 11. 1 = Daltons verliezen hun geheugen 2 = Arachnea 3 = Het Jampuddingspook 4 = De nacht van de spin (4 had ik nooit geraden, bedankt Rik! 2 wist ik ook meteen )
 12. Ik moet van mijn vriendin op Roboboy stemmen. Daar bestaat eigenlijk geen discussie over.
 13. Dat is een Zwitserse herder, denk ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...