Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  2.570
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.421 profielweergaven
 1. Hamirubi

  Sextijd

  Komt er nog wat van?
 2. Dat zal op Yieha, het digitale stripplatform, zijn. 950,10 euro voor 190 digitale Urbanusalbums.
 3. Hamirubi

  Suske En Wiske

  Ik dacht eerder aan T-1000.
 4. Welkom terug, Waakwater. Al is dit geen antwoord op jouw vraag. @Waldorf weet misschien wel raad.
 5. Mooi zorg voor dragen. De verhalen zijn heel charmant en enkele albums kunnen wel eerste druk zijn. Je zit hoe dan ook met twee reeksen: de ongekleurde reeks met blauwbruine drukkleur - vb. De Dolle Musketiers (1953) - en de tweekleurenreeks met rode steunkleuren - vb. Het Vliegende Bed (1959). Die jaartallen komen wel overeen met jouw moeders jeugd.
 6. Hamirubi

  HUM!

  Aha! Ik had wat moeite om die zin te interpreteren.
 7. Hamirubi

  Suske En Wiske

  Geweldig! Ik associeer de Studio trouwens met nogal rechtse medewerkers (Karel Verschuere, De Rop, enz.). Het boek van Grossey staat hier (al jaren) in de boekenkast - en is wellicht een van Belgiës beste stripnaslagwerken - maar ik spaar mijn leesbeurt op. Ik heb intussen aan een in Gent wonende Duitse collega gevraagd om mij een paar Wastls uit te lenen. Benieuwd naar de tekeningen, het verhaal, het kwaliteit van het papier. Die boekjes liggen echter nog bij zijn ouders in de Heimat. In Frankfurt bijvoorbeeld vond ik enkele jaren terug nog eens enkele tweedehandsboekjes, maar die vergat ik dan in te kijken of aan te schaffen.
 8. Disclaimer. This comic book was written before the covid-19 measures.
 9. Hamirubi

  Suske En Wiske

  En om dit weer wat on topic te maken: ik heb mij altijd afgevraagd hoe een Jean Bosco Safari (Jean Vijdt) kon aarden in het clubje van Studio Vandersteen - er moeten toch heel wat belegen en aangebakken mopjes zijn rondgegaan. Of werkte hij vooral van thuis uit? Misschien staat dat wel in het boek van Ronald Grossey.
 10. Hamirubi

  Suske En Wiske

  Dat klinkt bekend in de oren. Een goeie maat van mij heeft een Berberse voor- en familienaam. Hij heeft het bijzonder lastig op de arbeidsmarkt en in het dagelijkse leven. Racisme. En dat terwijl hij Vlaamser is dan eender wie ik ken: hij leeft op een frieten-dieet, ging naar de plaatselijke KLJ, kwam in zijn jeugd niet buiten het Meetjesland, kent Arabisch noch Frans, enz. Hij ziet er bovendien allesbehalve Zuiders uit. Alleen had moeder Sonja ooit een avontuurtje met een Tunesiër, die bij haar bleef tot en met de geboorte.
 11. Hamirubi

  Suske En Wiske

  Meest nuttige vind ik nog steeds: http://suskeenwiske.ophetwww.net/studio/tabel.php
×
×
 • Nieuwe aanmaken...