Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  2.325
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.136 profielweergaven
 1. Hamirubi

  Modelbouw

  En al meteen airbrushen! Dat heb ik nog nooit gedaan. Cool-io!
 2. Hoe kan ik mijn geweten sussen? Een dorpsgenoot is (dood)ziek en wil zijn testament aanpassen. Let wel: het is een lamme goedzak, veel te goedgelovig bovendien. De man komt niet buiten en heeft geen toegang tot internet, heeft telefoon noch gsm. Dankzij zijn testament gaat hij zijn nieuwe lief alles nalaten (huis, inboedel, kapitaal). Alleen: dat nieuwe lief is heel bekend in mijn dorp. Ze heeft een vaste relatie met de lokale drankuitzetter. Ze houdt er wel van om grote zwier te maken en te pochen met wat ze heeft. Met andere woorden: ze is hem aan het pluimen - ze heeft nu al toegang tot zijn bankrekeningen - en die arme drommel weet van niks. Om dat testament te wijzigen en het nieuwe lief te bevoordelen, ging het duo wijselijk naar een notariaat verschillende dorpen verder. Maar via een notariaatsmedewerker ben ik dit te weten gekomen... helaas bestaat er in het notariaat zoiets als beroepsgeheim. OK, die zieke dorpsgenoot is gewoon oliedom. Maar ik kan ook niet tegen gold diggers en dergelijke oneerlijke praktijken (die weliswaar niet illegitiem zijn). Wat kan ik doen?
 3. Hamirubi

  Dit Of Dat ?

  Wat is GitLab? Van wikipedia, met weinig concrete info, word ik niet echt wijzer.
 4. Hamirubi

  Raad De Film

  Aborigine of Austraalneger, graag. Aboriginal is een bijvoeglijk naamwoord. Hou dit forum keurig, Neat Stuff!
 5. Boris Johnson kan schrijven, wat ik je brom!
 6. Hoe dan ook: binnen drie jaar doen we deze poll opnieuw. Ik wacht nog even op wat meer stemmen om zelf ook eens de vergelijking met begin 2017 te doorgronden. Merci @Peter Motte!
 7. Geenszins slecht bedoeld natuurlijk, maar je stelt je toch altijd een persoonlijkheid voor, verscholen achter zo'n forumaanwezigheid.
 8. Altijd gedacht dat @lukoste en @Tom MDP ouwe(re) zakken waren. Maar nee, het zijn leeftijdscategoriegenoten!
 9. @Bonte Peter, vind jij de oude topic terug? Lijkt me leuk om te vergelijken! Ik begin te vermoeden dat het een poll op het ter ziele gegane forum was. Heb jij hiervan nog data?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...