Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  2.080
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

955 profielweergaven
 1. Ik ben zelf geboren in Regina, een provinciehoofdstad van Canada. Mijn ouders zijn reeds overleden, en heetten Mabel (mama) en Ingvard (papa). Mijn oudere broer Erik is nog vicepremier van Canada geweest. Mijn half-oom, Jean Hersholt, was een verdienstelijk acteur, en dankzij hem ben ik zelf ook acteur geworden.
 2. Stuvio heeft erg mooie familieverhalen. Werkelijk stranger than fiction. Waar blijft-ie?
 3. Ik deed er deze ochtend 3,5 uur over om mijn werkplek te bereiken. De terugtocht verloopt ongetwijfeld vlotter.
 4. Hamirubi

  Op zoek

  Strook 25 van het album De Paardekop! Gevonden na drie uur de stripkast te doorzoeken. Oef! (zie ook strook 30 van het album)
 5. Hamirubi

  Op zoek

  Hoi, @Tuizentfloot, mag ik nog eens beroep doen op jouw geheugen? Ik zoek een Nero-album, wellicht in kleur, waarin Nero wordt ontvoerd. Hij wordt meegesleurd in een bestelwagen. Volgens mij staat er 'Roger' op de bestelwagen.
 6. Ik botste hier afgelopen week nog op een ander Stuvio-verhaal dat ik jaren terug al las. Je zit in een loop!
 7. Hamirubi

  Dit Of Dat ?

  Ik heb twee weken lang getwijfeld over een trip van Gent/Brussel naar het Franse Rennes: een prijzige treinreis van 5 uur met overstap in Parijs, of een spotgoedkope en directe flixbus-verbinding van 11 uur. De treintickets zijn gisteren besteld. Uiteindelijk ga ik ervan uit dat de werkgever zal betalen - of dat ik ergens een reisbudget vind - dus werd het de trein. Baanmachine. En om het nog progressiever te maken: baanmasjien. Geen idee waarom. Down the road of lachen met 'mongooltjes'?
 8. Is-ie daar weer, met zijn Coetzee-docu?
 9. Hierzo, een ballade, geïnspireerd op de piraten van Guns 'n Roses:
 10. Ah, metal bestaat in zovele vormen. Voor mij is metal Gojira, Amenra, Deftones, Tool, Soufly, Converge, Neurosis. Dat is toch een hemelsbreed verschil met heavy metal, NWOBHM, symphonic metal, thrash... alles wat ik echt niet lust. Integendeel, geef mij maar net zo goed kleinkunst, noise, post rock, hardcore, sludge, new wave, industrial.
 11. Hamirubi

  Suske En Wiske

  Volgens Stripspeciaalzaak heeft dit alvast geen gevolgen voor de Nederlandstalige reeks. Goed om weten. Want ik ben blij te lezen dat de uitgeverij de fans toch niet meer als koopgrage domoren beschouwt. Ik stoorde me vooral aan het opvissen van hertekende verhalen, in plaats de originele tekeningen.
 12. Verleden weekend: Alien Ant Farm.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...