Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  1.756
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

658 profielweergaven
 1. Hamirubi

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Wel, ik verbruik maandelijks zo'n 75 à 80 GB aan internet surfen alleen. Als jouw cijfers kloppen, kom ik er inderdaad wel - weliswaar zonder overschot. Ik onthou alleszins de regel: 1 uur = 0,7 GB (aan 720p). Ik merk wel dat filmpjes kijken nu vaak met kwaliteitsverlies gaat, of met te veel onderbrekingen (althans via laptop met mijn HDMI-kabel naar televisietoestel): mijn 'internetsterkte' of 'maximale internetsnelheid' is heus niet zo groot (*). En ik zou in dat geval ook een extra internettoestel - een laptop of zo - moeten hebben, aangesloten op mijn televisietoestel (een HDMI-kabel heb ik wel). (*) Van Telenet ging men - in samenspraak met de gemeente - ooit de straat hiervoor openbreken... maar dat ging om de een of andere reden niet door.
 2. Hamirubi

  Vandaag Gekocht

  Sjit, die had ik ook wel gewild. Staat nog op mijn verlanglijst!
 3. Hamirubi

  Televisiereeksen

  Vele 'boerenfilms' dateren eigenlijk uit de jaren 1980. In het buitenland bestaat een rijkere traditie. Maar Het Gezin van Pamel bijvoorbeeld vind ik helemaal prima (gebaseerd op een knap toneelstuk), en met Boerenpsalm heb ik me ook steeds geamuseerd. Ze zijn ook goed gemaakt. De Vlaschaard daarentegen: pure horror.
 4. Hamirubi

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Jawel, maar dan moet ik mijn internetabo verhogen: ik wil nu eenmaal niet in de kaart van Telenet spelen. Ik heb bovendien geen zin om iets wat perfect bij me past - antenne TV, dus zonder alle poespas en zever van kabel of digitale tv - te moeten opgeven... (... omdat een blauwe minister de markt wil laten spelen)
 5. Hamirubi

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Vanuit een internetcafé: Merci, Waldorf!
 6. Hamirubi

  Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Wie wil helpen? VRT en minister van media Gatz willen gratis TV via antenne afschaffen, vanaf 1 december 2018. Voor mij zou dat een ramp zijn: - ik wil mijn internetabonnement niet verhogen/verzwaren, om (live) internet-tv te kunnen kijken; - digitale tv hoef ik écht niet; - voor kabel-tv - waarin ik geen enkele meerwaarde zie - weiger ik +15 euro per maand te betalen. Er is dus, voor mij althans, geen alternatief. In een bestaan zonder tv (i.e. één, canvas, ketnet) zie ik eveneens niet veel heil. Er bestaat een petitie, in de hoop de discussie te keren: http://behouddvbtuitzendingenopvrt.petitie.be/ Wie ondertekent mee?
 7. Hamirubi

  Humor In The Chocolate Bar...

  Sociaal Incapabele Andre:
 8. Hamirubi

  Dark Dragon Books

  En dat lijkt wel goed te zitten:
 9. Hamirubi

  Dark Dragon Books

  Benieuwd naar plaatjes met wat meer dynamiek!
 10. Hamirubi

  Strips in de media

  Hanee, een archivaris moet net selecteren en (laten) vernietigen. Noem het maar een hamster. Ik, bijvoorbeeld, ben er zo een.
 11. Hamirubi

  WK 2018 Russia.

  Blij dat er deze editie geen Nederlanders en geen Belgen deelnemen. Anders is dat altijd zo'n gedoe en drukte.
 12. Hamirubi

  WW1/ WW2 militaire vliegtuigen

  Idem. Ik ontstof nog jaarlijks en hier en daar moet ik steeds wat bijlijmen.
 13. Hamirubi

  Antwoord Met Een Vraag

  Hij heeft het wellicht nooit geweten, hoor. Pas door de cartografie van Vespucci zal daar verandering in gekomen zijn, me dunkt. Onder wereldgeschiedenis- en maritieme historici bestaat de hypothese dat Cristoforo Colombo wist dat India (Amerika) westwaarts te bereiken viel: hij moet in Genua of Firenze gehoord hebben hoe eerdere vaarders het land 'ontdekten' en kreeg meteen de nodige info welke vaarroutes met meest gunstige winden hij diende te volgen.
 14. Hamirubi

  Antwoord Met Een Vraag

  Toen India het eiland Sri Lanka ontdekte, noemde men de inwoners 'Europeanen'.
 15. Hamirubi

  Hunks! (Nsfw)

  Vanochtend heb ik dit doorgestuurd naar een leerkracht, die de afbeelding bekeek terwijl de scholieren een opdracht hadden. De man moest meteen uitleggen aan zijn leerlingen waarom hij hardop begon te lachen... 🏅
×