Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hamirubi

Members
 • Aantal items

  2.253
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.074 profielweergaven
 1. Het wordt wel eens tijd voor een reappraisal van de geschiedenis van Alba in de Lage Landen!
 2. Fritz Van Den Heuvel is nog steeds actief, als Fritz en als Joris Vermassen (zijn ware naam). Maar ik vind zijn Humo-periode wel geinig. Er ging ooit een verzamelalbum komen - had hij me toch ingefluisterd - en hij wou wat meer in deze vroegere stijl gaan werken. Voorlopig blijft het stil.
 3. Hamirubi

  Dit Of Dat ?

  Jamaar, die hebben we al gehad! Adam Sandler natuurlijk. Want die is grappig. De eerste schoolstrijd (1878-1884) of De tweede schoolstrijd (1950-1958)?
 4. Vandaag een vrije dag voor de Lage Landenlijst 2019. Altijd jammer dat mensen konden stemmen voor hun favorieten. Dan krijg je hapklare eendagshits van de voorbije 3 jaar, halfbakken muziek en slechts zo nu en dan een terechte klassieker.
 5. In bovenstaand album: de uitdrukking 'Het is maar een woord'. Door mijn vriendin steevast verkeerdelijk gelezen als 'Het is maar één woord'.
 6. Hamirubi

  Raad De Film

  Ik ga er deze namiddag eens over nadenken. Gun me nog enkele uurtjes.
 7. Mèg Kèr a Nèp (wanneer ik dat probeer uit te spreken, voel ik me een echte Hongaar) A Serbian Film (die klanken: van een vuile, schelle é naar een zachte, gemoedelijke i)
 8. Joooo, die is echt goed! Schitterend, en dat voor een "voorlopige schets". Je hebt ooit een Keynes geschetst: die was ook knap, maar deze straalt nog zoveel meer kunde uit!
 9. Kan je eens een Achiel Van Acker doen, Mausert?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...