Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

AHMO

Members
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over AHMO

 • Verjaardag 04-08-64

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. Foto's van de 32e BSS: foto's 32e Brabants Stripspektakel
 2. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Leuk! Jan van Haasteren komt ook!
 3. RIP Bert Bus

  Jaren geleden bij hem thuis geweest Aardige man die uren over de goede ouwe tijd van de stripblad Sjors en de Eppo kon praten.
 4. Vandaag een leuke dag gehad. leuke foto's van tekenaars gemaakt En zelfs ook de kuiten van een vrouw. Ze zei dat de figuren uit de strip Rode Ridder kwam
 5. Originelen

  Da's een hele mooie! Goeie keus!
 6. Originelen

  Ik weet niet of het een echte of een vervalsing is Maar ik heb een tekening van Daniel van den Broek waar hij de origineel aan een Amerikaan verkocht heeft en desbetreffende tekening heeft hij voor mij opnieuw gemaakt. Dat kon hij omdat hij de uitgewerkte schetsen nog in de computer had staan. Dus ze lijken heel erg op elkaar maar het zijn wel niet hetzelfde
 7. Strips in de media

  Leuk voor Hans en Caroline dat het, na zes jaar, nu eindelijk gelukt is om Puppy from Hell in een commerciële blad te krijgen. Maar ik hoop dat Hans nog wel tijd overhoud voor uitstapjes zoals Rhonda.
 8. kampen stripspektakel 2017 zaterdag 19 augustus

  Zoals altijd een leuke beurs. En wat ook heel leuk was! Heel veel mensen die je normaal nooit op een stripboekenbeurs tegenkomt. Op zich goed beursweer en de dixyband was er ook weer bij. (Bewijs hieronder) Nog een paar grappige momenten: Marq van Broekhoven die vertelde dat er een vrouw aan hem vroeg waarom al die mensen in die nieuwe boeken zaten te tekenen. Een meisje van 10 die aan onze kraam kwam en 4 stripboeken van Claire wou kopen. Toen ik er op attendeerde dat ze even moest wachten omdat de tekenaar van Claire (Robert van der Kroft) even afwezig was en als die weer terug was wel een tekening in haar stripboeken wilde maken. Snapte ze het eerst niet (Dacht dat we een winkel waren), maar toen het kwartje eindelijk gevallen was... Helemaal blij! Wat bleek.. Begin van de vakantie, door haar vaders stripverzameling, had ze Claire ontdekt en gelijk meteen fan. Al in de vakantie al heel veel boeken van Claire gekocht en nu mocht ze weer een aantal boeken kopen. Toen ik vroeg of haar moeder een smartphone had en het misschien leuk was om samen met Robert op de foto te gaan. Was de hek helemaal van de dam. Ze was zo blij dat ze heletijd vertelde: "Ik ga flauwvallen, ik ga flauw vallen". Was ze ook zogenaamd deed.
 9. strip2000 ronde 2

  Ik ben wel met Willy eens Hier wordt alleen maar negatief gesproken over de faillissement Strip2000 Ik had een keer een gesprek met Peter (en met een paar andere tekenaars van Strip2000). Het was aan de eind van een beurs (Veldhoven), het was rustig en dus konden we rustig kletsen. En wat me opviel dat Peter heel goed wist dat Strip2000 met verlies draaide. Maar hij had een langere termijn visie. Hij wilde een stripblad uitgeven, strips in het buitenland verkopen, (semi?)educatieve strips maken etc... Voor het geld deed hij het niet, hij was rijk zat. Het was zijn hobby, zijn passie en zijn liefde voor de strip. Hij gaf jonge rijzende sterren zoals Aimée de Jongh, Kenny Rubens etc.. een kans. Ik denk als Peter meer tijd had gehad Strip2000 met dit soort sterren wel had overleeft en nationaal en internationaal Strip2000 op de kaart had gezet.
 10. Originelen

  Was maar een gok. Omdat Fi-donc toendertijd de enige was die het verkocht. Daarna heeft Herman van Veen de verkoop via de galerie(s) teruggetrokken en is het toen zelf maar gaan verkopen
 11. Originelen

  @JJL prachtige aankoop! Trots op te zijn! Ik ben jaloers @The Alderwood dat je het waarschijnlijk bij Galerie Fi-donc hebt gekocht?
 12. Originelen

  De prijzen van de Alfred J. Kwak zijn de laatste tien jaar flink omhoog gegaan. Dit kwam omdat er internationaal meer vraag was in de cells van Alfred J. Kwak Men ontdekte namelijk dat Harald Siepermann de lead character designer van deze serie was.
 13. Game of Thrones - Seizoen 7 - SPOILERS

  Ik denk niet dat Bran op een draak gaat zitten. Volgens internet is Tyrion de meest geschikte kandidaat omdat hij ook de draken kon benaderen en zijn vader zei dat hij geen kind van hem was. (Dus misschien ook Targaryen bloed in zich heeft) Maar weer een ander gerucht op internet is dat één van de draken dood gaat en dan door een White Walker weer tot ondood wordt gemaakt en dat de ondode draak weer "the Wall" afbreekt. Ook al vindt ik de tweede gerucht de meest spectaculaire. Is de eerste meest logische. Maar misschien een combinatie van die twee ook een optie. Tenminste als Daenarys Targaryen ook dood gaat.
 14. Originelen

  Willy, Zoals beloofd! Het is helaas geen goede foto. maar hopelijk wel goed te zien
 15. Originelen

  Grappig ! Een van de eerste (oude) Amerikaanse originelen die ik in Amerika kocht was van Stanley Link Alleen deze is van een cartoon (Ching Chow) die hij dagelijks voor de krant maakte. Ik had er ook nooit van gehoord, maar ik vond het gewoon een leuke tekening. Ik geloof dat de portokosten duurder waren dan de tekening zelf
×