Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.190
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Sinnekloas
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • Yahoo
  lancelotbuzzzADyahoo.co.uk

Recente bezoekers van dit profiel

439 profielweergaven
 1. Muziek, Maestro !

  IvoVWS heeft pas onlangs de rangen van Rogue Rock Radio vervoegd, en hij is er nu al mijn favoriete DJ! Voor degenen die het nog niet wisten: hij draait elke woensdagavond van 9 uur tot middernacht. Zelf heb ik ook een programma bij dat radiostation, namelijk elke zondagavond. Dus voor de gegadigden: vanavond van 9 uur tot middernacht doe ik mijn programma Brussels Calling. Je kan via Spotify luisteren, of via deze link http://rogue-rock-radio.com/ en dan kan je ook deelnemen aan de chat.
 2. Ron van Riet signeert bij Dick Bos

  Het is gewoon een andere reeks. En ik vond dat die er niet interessant uitzag. Ook het gegeven van twee landlopers boeide me niet. Ik wil hierbij wel duidelijk stellen dat ik een alles of niets instelling heb voor heel veel zaken. Met andere woorden: ik ga er helemaal voor, of het is helemaal niets. Nu ik echter de bovenstaande reacties gelezen heb, zal ik de reeks een kans geven en er de eerste paar albums van lezen. Die hebben ze vast wel in de bibliotheek. Wanneer dat zal zijn, weet ik niet, want ik heb nu al een grote leesachterstand.
 3. Red Rider

  Het Stedho interview http://www.stripspeciaalzaak.be/Interviews/RR-20-Stedho.pdf
 4. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Ik heb geen idee wat noirvember is. Wel ben ik een mega filmfan. Mijn meeste favoriete films situeren zich in de forties en fifties. Daar kan ik een hele uitleg over geven, maar dan moet je me maar eens uitnodigen op een bieravond. Ace in the Hole doet me twijfelen. Waarschijnlijk heb ik deze reeds gezien, maar ik kan het me niet herinneren, en ik heb hem ook niet op dvd. Ik volg dan ook al veertig jaar vele films.
 5. Muziek, Maestro !

  Ze concerteren goed, met uitzondering van de stem van leading man Dave Mustaine. Hij zou een voorbeeld mogen nemen aan Ted Nugent. Die kon nog redelijk goed zingen toenik hem het eerst live zag. Niet zoveel later zag ik hem nog eens on stage, maar liet hij de lyrics over aan een nieuw aangeworven zanger. Mind you, this was in the first years of the eighties in Vorst Nationaal.
 6. Six Word Stories

  Zal ik dan maar de aftrap geven? Je bent overal Maar niet nabij
 7. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Alweer eens naar Double Indemnity gekeken. Een van de beste films ever!
 8. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Waarom neem je niet gewoon de inzendingen in die andere topic op?
 9. Strip Van De Dag

  Die Monty Python verwijzing, in combinatie met de wereld der ridders die je hierbij aanhaalt, vind ik beide hoogst interessant. Echter, het gaat om een Franse realistische strip, en dat betekent voor mij dikwijls: inspiratieloos. Min een. Bovendien is het een dure hardcover. Min twee. Op die manier mis ik toch een en ander, echter koop ik jaarlijks wel degelijk een massa strips. Maar selectie moet er zijn. Een mens kan niet alles kopen.
 10. Nieuwe thema's met achtergronden

  Hoe zit het tegenwoordig met de brandbreedte in Geraardsbergen?
 11. Ron van Riet signeert bij Dick Bos

  Een van de sympathiekste stripauteurs die ik ooit geïnterviewd heb. Dat was in het kader van de Rode Ridder interviews, want ik heb nog nooit en Robert en Bertrand album gelezen. Wel af en toe eens een ahalve plaat in Het Nieuwsblad, einde seventies en begin eighties, toen ik nog in het ouderlijke huis woonde. Oei, word ik nu door een blaam getroffen?
 12. Uitgeverij Bonte

  Het mag ondertussen nog wel eens gesteld worden hoe gezegend wij zijn door de aanwezigheid van Peter Bonte. Allemaal die leuke en interessante strips die hij reeds uitgegeven heeft, en die anders nooit het levenslicht zouden gezien hebben!
 13. Red Rider

  Echt wel gaaf, he? Dit tweede deel maakt de verwachtingen die na het eerste deel gesteld werden volledig waar. Zelfs in die mate dat je De Zevende Scherf een aanloop mag beschouwen naar Teufelsberg. En... morgen op stripspeciaalzaak.be het interview met Stedho!
 14. Red Rider

  Het Lectrr interview http://www.stripspeciaalzaak.be/Interviews/RR-19-Lectrr.pdf
×