Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.300
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Sinnekloas
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • Yahoo
  lancelotbuzzzADyahoo.co.uk

Recente bezoekers van dit profiel

691 profielweergaven
 1. Red Rider

  Jouw mening over Red Rider interesseert me niet in het minst. Eigenlijk heb ik je al teveel eer gedaan om daar nog iets over te zeggen. Je bent een lafaard, en ja, ook een zeikerd. En je weet waar ik het over heb. Hopelijk moeten andere Repers je in de nabije toekomst niet op die manier leren kennen. Misschien zijn ze nu wel verwittigd, en zullen ze een schutzone tegenover jou respecteren.
 2. Je Avatar Voor Het Nieuwe Jaar.

  Nee hoor, net zoals de meeste Repers hoef ik geen nieuwe avatar omdat het een nieuw jaar is. Ik heb heel lang gewacht vooraleer ik mijn avatar van De Messentrekker van Stekene zou gebruiken. Maar nu het sinds niet echt lang geleden zover is, denk ik niet meer van avatar te gaan veranderen.
 3. Je Avatar Voor Het Nieuwe Jaar.

  Kid Shelleen!
 4. De Rode Ridder

  Ik ben heel benieuwd naar dit album!
 5. Strip Van De Dag

  January Jones 9 Heroïne voor Hanoi Eric Heuvel Dit vervolg op De Laatste Keizer is een prachtig album geworden. Eric Heuvel maakte er een wervelend avontuur van, waarbij de heldin in het verre oosten in 1937 een geheime opdracht moet vervullen. Het gaat van het ene actiemoment naar het andere. En alweer mooi getekend in de geheel eigen stijl van Eric Heuvel.
 6. Music for Life- Stripveiling

  Correctie: in Vlaanderen wonen 6 miljoen inwoners, en in Nederland 17 miljoen. Dat is drie keer zoveel. Vlamingen doneerden 10 miljoen euro, en Nederland 5 miljoen. Dat is de helft. Dus de vergelijking maakt duidelijk dat de Vlaming maar liefst het zesdubbele dan de Nederlander geschonken heeft voor noodlijdenden.
 7. Show your world

  Jij bofferd. Wekenlang in Zuid-Afrika. Daar teken ik voor.
 8. Jeff Lemire

  Bedankt JPAR. Ik heb nog bijna nooit een strip online gelezen omdat ik daar geen plezier aan vind. Het is inderdaad ideaal om een idee te hebben over de strip.
 9. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Een mooie lijst, waarbij de oudere films niet vergeten worden. Interessante website, ik heb me er meteen geregistreerd, en ga binnenkort ook een top 100 maken.
 10. Jeff Lemire

  Waar vinden jullie die online strips allemaal? Dat zou ik ook interessant vinden om strips die me mogelijk interesseren eerst eens te kunnen inkijken of lezen!
 11. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 12. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 13. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 14. Vandaag Gekocht

  De ontmaskering van Hamirubi!
×