Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Martin

Profile Information

 • Locatie
  Sinnekloas
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • Yahoo
  lancelotbuzzzADyahoo.co.uk

Recente bezoekers van dit profiel

339 profielweergaven
 1. Strip Van De Dag

  De Rode Ridder 255 - De Heks en Merlijn Marc Legendre - Fabio Bono - Dimitri Fogolin Het is alweer een grandioos Rode Ridder album! The neverending queeste - die over drie albums wel degelijk aan zijn einde zal komen - van Johan en Allis zorgt voor een flinke dosis avontuur in de besneeuwde bergen. Meteen valt op hoe efficiënt inkleurder Dimitri Fogolin omgaat met het samenspel tussen de witte achtergronden en mens en dier die zich daarin voortbeweegt. Beetje bij beetje licht scenarist Marc Legendre de sluier op over allerlei toestanden uit heden en verleden. Niet te veel ineens, maar juist genoeg om je bij de zaak te houden en je te laten uitkijken naar wat er in de volgende albums zal volgen. De tekenstijl van Fabio Bono ligt nu vast. Het niveau is hoog, en daar kan men alleen maar blij mee zijn. Verdorie, nu de lezers terug helemaal in het verhaal zitten, is het weer drie maanden wachten op het vervolg!
 2. De Rode Ridder

  Ik wou het deze keer eens aan anderen laten om als eersten hun bevindingen over het nieuwe album hier te posten... maar nog niemand heeft er zich aan gewaagd. Geen probleem, ik breek het ijs wel. En ik val in herhaling, want het is alweer een grandioos album! The neverending queeste - die over drie albums wel degelijk aan zijn einde zal komen - van Johan en Allis zorgt voor een flinke dosis avontuur in de besneeuwde bergen. Meteen valt op hoe efficiënt inkleurder Dimitri Fogolin omgaat met het samenspel tussen de witte achtergronden en mens en dier die zich daarin voortbeweegt. Beetje bij beetje licht scenarist Marc Legendre de sluier op over allerlei toestanden uit heden en verleden. Niet te veel ineens, maar juist genoeg om je bij de zaak te houden en je te laten uitkijken naar wat er in de volgende albums zal volgen. De tekenstijl van Fabio Bono ligt nu vast. Het niveau is hoog, en daar kan men alleen maar blij mee zijn. Verdorie, nu de lezers terug helemaal in het verhaal zitten, is het weer drie maanden wachten op het vervolg!
 3. Google Chrome

  Is Chrome niet sneller dan Firefox?
 4. Strip Van De Dag

  Gegijzeld Guy Delisle Het relaas over een Franse humanitaire medewerker die in 1997 in de Kaukasus ontvoerd en opgesloten wordt. Het verhaal bestaat vooral uit dialogen en gedachten, aangezien hij bijna heel de tijd is gegijzeld. Ik vond het verhaal niet heel boeiend. Misschien omdat er weinig gebeurt en de gijzelaar eigenlijk niet zoveel meemaakte. Onlangs las ik het boek 'Gegijzeld door IS : dertien maanden in handen van IS' door Puk Damsgård over de gegijzelde Deense fotograaf Daniel Rye, die dertien maanden werd gegijzeld door IS. Daar is het leed niet te harden. De Deense fotograaf Daniel Rye wordt tijdens een reportage in Syrië ontvoerd door de Islamitische Staat. Met nog vierentwintig andere gijzelaars, onder wie de Amerikaanse James Foley, zal hij zich dertien maanden in gevangenschap staande moeten zien te houden. Een van zijn ontvoerders zou later verantwoordelijk zijn voor de aanslagen opvliegveld Zaventem. Gegijzeld door IS vertelt Daniels aangrijpende verhaal, maar ook dat van de zoektocht van zijn familie. Maandenlang moesten zij zenuwslopende onderhandelingen voeren met zijn ontvoerders en leven met de angst dat Daniel misschien nooit meer zou terugkeren. Daniel is uiteindelijk de laatste gijzelaar die in juni 2014 de gevangenis levend verlaat. Na zijn vrijlating wordt zijn inmiddels goede vriend James Foley bruut vermoord en zijn de beelden daarvan wereldwijd op internet te zien. Daniel reist af naar Boston om Foleys familie diens laatste persoonlijke boodschappen door te geven.
 5. Problemen Met Afbeeldingen

  Het antwoord stond reeds in de replieken.
 6. Problemen Met Afbeeldingen

  Zelfs wanneer ik de Link functie gebruik, blijft het bericht alleen de weblink tonen, en niet de afbeelding zelf. http://www.asiatvforum.com/__novaimages/1769959?v=636113521013570000&h=385&type=1&w=578&q=100
 7. Televisiereeksen

  Midnight Sun is de beste reeks die ik dit jaar al gezien heb. http://www.asiatvforum.com/__novaimages/1769959?v=636113521013570000&h=385&type=1&w=578&q=100
 8. Televisiereeksen

  Waarom kijk jij naar een reeks die je saai vindt?
 9. Vergeten tekenaars

  Hurey, de artiestennaam van Hugo De Reymaker, die in de jaren zeventig De Lustige Kapoentjes tekende. Iemand die weet wat hij daarna gedaan heeft of nog doet?
 10. Another one bites the dust. En er gaan er nog volgen.
 11. Google Chrome

  Je kan ze dus niet zelf kiezen en vastzetten? OK, bedankt.
 12. Google Chrome

  Ik gebruikte tot nu toe Maxthon, maar wil overschakelen naar Google Chrome. Het is me echter onduidelijk hoe ik tabbladen plaats op de zoekpagina. Sommige zijn er blijkbaar vanzelf opgeraakt, en ondanks zoeken op internet vind ik niet het juiste antwoord. Het gaat om tabbladen zoals er hier reeds zeven staan. http://prntscr.com/gkpfok
 13. En, wat vinden degenen die deze softcover gekocht hebben ervan? Persoonlijk vind ik het overprijsd voor een zwart-wit uitgave. Stribbel Strips kiest ervoor om gebruik te maken van het feit dat twee van de drie verhalen in deze bundel nooit verschenen zijn in de reguliere reeks. Misschien dat er een paar andere uitgeverijen zijn die dat ook dermate zouden uitbuiten? In elk geval heb ik, in alle decennias dat ik megafan van de Rode Ridder ben, nooit een dergelijke geldzucht vanwege een uitgever meegemaakt, zowel wat betreft albums in speciale uitvoeringen, als items in de nichemarkt. Dat de uitgever meteen een dergelijk hoge som op tafel legde bij Claus dat hij er bijna van achterover viel, zal ook moeten teruggewonnen worden, natuurlijk. Maar dan een enorme prijs vragen voor de verschijning van deze trilogie in hardcover vorig jaar, is buiten alle proporties. En dan nog de originele platen verkopen in gesloten omslag... er zijn er velen die de gok waagden en deze nu betreuren. Sommigen beseften misschien niet dat er eigenlijk niet zoveel interessante originele platen in deze trilogie zijn? Maar ik onthoud vooral de manier waarop vorig jaar op een Nederlandse stripbeurs de signeersessie verliep onder het juk van de uitgever. Claus signeerde er officieel deze trilogie. Daar moest voor die signering zelfs nog enkele toientallen euros extra betaald worden! Mensen die een kleine signering of zelfs maar een handtekening vroegen aan Claus, werden streng afgewezen door de uitgever. Claus zelf zou graag gesigneerd hebben, want hij zat regelmatig met de duimen te draaien. Ik ontmoette er een Nederlandse stripfan die voor het eerst zijn zoontje meenam naar een stripbeurs, welke met een recent album bij zich een signering aan Claus vroeg. Claus had naar verluidt reeds de signeerpen vastgenomen, maar de jongen kreeg het verbod te horen van de uitgever. De jongen was achteraf in tranen. Voor een goed begrip: ik heb die hardcover niet willen kopen. Het enige wat ontbreekt in mijn collectie, maar ik ben er niet rouwig om. De softcover kocht ik wel, want die is maar een paar euro overprijsd, en de ex-libris is met een meerprijs van 5€ wél zijn prijs waard.
 14. Inderdaad, maar daar hebben we zeker geen last van, integendeel. Ik weet inmiddels ook in welke winkels ik telkens een week eerder het nieuwe Rode Ridder album kan kopen.
 15. In de Antwerpse stripspeciaalzaken reeds sedert een week, hoor.
×