Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.426
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Sinnekloas
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • Yahoo
  lancelotbuzzzADyahoo.co.uk

Recente bezoekers van dit profiel

1.216 profielweergaven
 1. OPGEKROPTE ERGERNIS: Reeds lange tijd moet ik mij bedwingen om niet meer overal op te antwoorden waar ik wél op wil antwoorden. Want ik ben nogal recht voor de raap, en dan word ik weer een tijdje verbannen. Vandaar dat ik nog zelden post op dit forum.
 2. Dank je wel voor dit antwoord, Frodo. Tot binnenkort op een signeersessie!
 3. Een vriend van mij woont naast Roma. Nadat ze opstaan na de middag is het er feest tot ver na middernacht. Overal slingeren lege flessen sterke drank en wijn. Ze hebben twee bmw karren en een mercedes. Toch zie ik regelmatig de vrouwen bedelen in het stadscentrum. De mannen zijn continu werkloos, maar verhandelen wel occazie automobielen.
 4. Ik zoek al jaren het nummer Merimies van Markku Suominen. Zonder succes. Iemand die het wel kan vinden?
 5. Ik ook niet. Maar niet gewonnen. Ach, dan moet ik beide reeksen niet aankopen.
 6. Mooie tekeningen. Is die kwaliteit alleen wanneer je bij hem thuis bestelt?
 7. Kleine stripbeurs en niet druk. Een resem auteurs aanwezig, zonder grote namen. Een mooie start voor dit stripfestival.
 8. Martin

  Pokemon GO

  De mogelijkheden zijn inderdaad overdonderend en voor een beginnende speler allesbehalve duidelijk.
 9. Martin

  Pokemon GO

  En wat vond je er van?
 10. Mother do you think they'll drop the bomb? Mother do you think they'll like this song? Mother do you think they'll try to break my balls?
 11. Martin

  Pokemon GO

  Een vijftal jaar geleden kocht ik een dure smartphone. Cadeautje aan mezelf wegens hersteld van ziekte. Daarbij nam ik mobiel internet. Een paar maand later kletste het ding aan fietssnelheid tegen de grond. Dan maar terug een gsm gekocht, en adieu internet. Nu eindelijk weer een smartphone gekocht met alles erop en eraan. Dus wil ik wel eens dat Pokemon GO spelletje spelen, dat drie jaar geleden zo populair was. Eigenlijk had ik om de honderd meter een figuurtje verwacht, maar dat valt dik tegen. Soms vind je er drie op tien minuten, maar even goed wandel je een uur zonder figuurtje aan te treffen. En juist ondervonden dat het aantal knikkers dat je per dag kan werpen beperkt is. Maar betalen voor spelletjes doe ik nooit. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met dat spelletje? Of een goeie website kennen met de nodige uitleg?
 12. Leuk. Strips én bier verenigd op één festival. Toevallig twee van mijn specialiteiten.
 13. Ik heb haar eens ontmoet op het Kamper Stripspektakel. Een lieve dame met veel capaciteiten op stripgebied.
 14. Dat zijn de rotzakken die het voor iedereen verpesten. Ook zoiets meegemaakt, jaren geleden op een Nederlandse stripbeurs. Het individu, die op dit forum nota bene met zijn foto als avatar staat, verkreeg - welsiwaar moeizaam - hetzelfde van Erik Kriek...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...