Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.376
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Sinnekloas
 • Geslacht
  Mannelijk

Contact Methods

 • Yahoo
  lancelotbuzzzADyahoo.co.uk

Recente bezoekers van dit profiel

1.094 profielweergaven
 1. Martin

  Comics Station In Antwerpen Centraal

  Iemand die ik een dienst bewezen had gaf me begin dit jaar een gratis ticket. Dit was afkomstig van een magazine, maar het was het gebaar dat telt. Dus ging ik er op een weekdag naartoe. Ik weet zeker dat ik eerder op hun website gezien had dat ze op die dag open waren. Maar toen ik er stond waren ze gesloten! Daar zien ze mij niet meer, tenzij ze alsnog die gratis toegang willen nakomen.
 2. Martin

  De Rode Ridder

  Ja, deze zijn beide van Karel Biddeloo. Het kleine verschil in stijl en handtekening zijn te verklaren door de verschillende tijdsperiode. De bovenste is waarschijnlijk van rond 1990, en de onderste rond 2000. En beide signeringen zijn duidelijk haastwerk. Er zal toen een hele rij fans aangeschoven hebben.
 3. Martin

  De Rode Ridder

  Allereerst is er de fantastische cover van het nieuwe Rode Ridder album De Razende Magiër. Ik koop elk jaar meer dan honderd - voornamelijk nieuwe - strips, maar deze is de mooiste van allemaal. Met dank aan de overweldigende inkleuring van Dimitri Fogolin. En de tekeningen van Fabio Bono zijn weer grandioos. Tevens wordt zijn kunde gedemonstreerd door uitgekiende bladindelingen. Tenslotte is er het spannende verhaal van Marc Legendre. Je leest het album in één adem uit dankzij de voortdurende plotwendingen. Dank u Sinterklaas!
 4. Martin

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Over het algemeen verliet de heer Smolders maar zelden zijn huisje.
 5. Martin

  De 5 strips die je leven veranderd hebben

  Heel jammer dat die nooit in album uitgegeven is.
 6. Martin

  De 5 strips die je leven veranderd hebben

  De Rode Ridder Nero Blake en Mortimer Peanuts Roltrap naar het Ongewisse
 7. Martin

  Originelen

  Is patafix ook een goede mogelijkheid voor het bevestigen?
 8. Martin

  Originelen

  Met welk kleefmiddel bevestigen jullie originele platen in een lijst? En hoe verwijderen jullie vergeelde lijmstrepen op de randen van originele platen?
 9. Martin

  De Rode Ridder

  Hey Pascal, ik wist niet dat je al zoveel keer gesigneerd had. Hopelijk kan je dat in de nabije toekomst ook doen om het nieuwe album te promoten. De vermelding van het aantal bladzijden heb ik in mijn post aangepast.
 10. Martin

  Catawiki Zaagdraad

  De platen zijn vandaag aangekomen. Ook op de email naar de zaakvoerder om uitleg kreeg ik keurig een antwoord.
 11. Martin

  De Rode Ridder

  Nahoj de Groene Ridder 2: Naranja Ik zal maar met de deur in huis vallen: De Groene Ridder is de beste Rode Ridder parodiereeks! Ja, er bestaan nog andere satirereeksen, maar auteur Pascal Agotha slaagt er weeral in, en nog meer dan in het een paar jaar geleden uitgegeven eerste album, om op ludieke manier allerlei situaties humoristisch te maken. Dit album is gebaseerd op het Rode Ridder album De Blauwe Heks, en allerlei knipoogjes zullen vooral Rode Ridder fans leuke momenten bezorgen. Pascal leidt een teruggetrokken leven, en hij heeft in totaal nog maar op twee stripbeurzen gesigneerd. Maar deze kerel heeft heel wat in petto. Ik ben benieuwd naar de toekomst! 36 bladzijden 10€ Uitgeverij Bonte
 12. Martin

  Strip Van De Dag

  Nahoj de Groene Ridder 2: Naranja Ik zal maar met de deur in huis vallen: De Groene Ridder is de beste Rode Ridder parodiereeks! Ja, er bestaan nog andere satirereeksen, maar auteur Pascal Agotha slaagt er weeral in, en nog meer dan in het een paar jaar geleden uitgegeven eerste album, om op ludieke manier allerlei situaties humoristisch te maken. Dit album is gebaseerd op het Rode Ridder album De Blauwe Heks, en allerlei knipoogjes zullen vooral Rode Ridder fans leuke momenten bezorgen. Pascal leidt een heel teruggetrokken leven, en hij heeft in totaal nog maar op twee stripbeurzen gesigneerd. Maar deze kerel heeft heel wat in petto. Ik ben benieuwd naar de toekomst! 34 bladzijden 10€ Uitgeverij Bonte
 13. Martin

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Ook de nieuwe Storm gekocht. Dat beschouw ik als een verplichting voor een reeks die door de grootmeesters Don Lawrence en Martin Lodewijk gemaakt werd. En dan blijf je natuurlijk de nieuwe albums erbij nemen om de reeks volledig te houden. Ik vind Romano Molenaar een goede tekenaar. Het wordt natuurlijk moeilijk als je hem met Don Lawrence vergelijkt. Laat ons zeggen dat hij zijn best doet. Maar dat scenario?! Is dat eigenlijk wel een scenario? Eender welke stripfan kan een dergelijk scenario schrijven, en het zal dikwijls nog beter zijn dan wat Rob Van Bavel hopeloos bij elkaar flanst. Hij is een schande voor deze reeks! Maar toch zal ik de nieuwe albums blijven kopen, vanwege eerstgenoemde redenen. Ik betwijfel echter ten sterkste of ik die nog daadwerkelijk zal lezen.
 14. Martin

  Catawiki Zaagdraad

  Inderdaad Adhemar, Suske. Ik heb zojuist een bericht naar hem gestuurd. Dus gisteren waarschijnlijk verzonden? Het is mijn eerst kennismaking met PostNL, en die hebben dus minstens twee dagen nodig voor verzending. Dan geef ik toch de voorkeur aan BePost, UPS, en alle anderen die al naar mij verzonden hebben.
 15. Martin

  Catawiki Zaagdraad

  Voor het eerst heb ik aankopen gedaan op een Catawiki veiling. Deze liep afgelopen zondag af, en ik kreeg maandag de mededeling dat de originele platen verzonden waren. Op hun pagina wordt alleen medegedeeld dat ze verzonden zijn, zonder verdere informatie. We zijn nu donderdagavond, en nog steeds niets ontvangen. Is PostNL altijd zo traag?
×