Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.300
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martin

 1. De Rode Ridder

  Vandaag start op Stripspeciaalzaak.be een wekelijkse interviewreeks over de Rode Ridder. Dit in de aanloop naar het Vierde Tijdperk in deze reeks, namelijk met tekenaar Fabio Bono, waarvan het eerste album op 11 mei verschijnt. De personen die aan bod komen hebben allemaal iets te maken met het recente of verdere verleden van deze stripreeks. Er wordt gestart met Peter Van Gucht, die de laatste twee albums schreef: http://www.stripspeciaalzaak.be/Interviews/Peter-Van-Gucht.pdf
 2. In het station Antwerpen-Centraal is gisteren de eerste steen gelegd voor Comics Station. Een nieuw en groot themapark rond strips, dat volgend jaar in april aan de kant van het Kievitplein zal openen. http://atv.be/nieuws/nieuw-pretpark-rond-strip-opent-over-1-jaar-aan-kievitplein-28936
 3. Red Rider

  Vanavond is er de voorstelling van de nieuwe stripreeks Red Rider in Contrair te Antwerpen. Dat is naast het Red Star Museum. De inkom bedraagt 10€, en daar krijg je ook het eerste album bij. Het Red Fest begint om 18.30 uur, en de concerten beginnen om 20 uur. OFFICIAL RELEASE PARTY The best comic artists & the best musicians unite @Contrair to offer you REDFEST! Buy a ticket, join the party & we’ll give you the first part of the Red Rider comic. *** LINE UP *** HANDKERCHIEF (http://www.handkerchiefmusic.com/) TANGLED HORNS (http://www.tangledhorns.com/) DJ HUSH HEFNER
 4. Red Rider

  Jouw mening over Red Rider interesseert me niet in het minst. Eigenlijk heb ik je al teveel eer gedaan om daar nog iets over te zeggen. Je bent een lafaard, en ja, ook een zeikerd. En je weet waar ik het over heb. Hopelijk moeten andere Repers je in de nabije toekomst niet op die manier leren kennen. Misschien zijn ze nu wel verwittigd, en zullen ze een schutzone tegenover jou respecteren.
 5. Je Avatar Voor Het Nieuwe Jaar.

  Nee hoor, net zoals de meeste Repers hoef ik geen nieuwe avatar omdat het een nieuw jaar is. Ik heb heel lang gewacht vooraleer ik mijn avatar van De Messentrekker van Stekene zou gebruiken. Maar nu het sinds niet echt lang geleden zover is, denk ik niet meer van avatar te gaan veranderen.
 6. Je Avatar Voor Het Nieuwe Jaar.

  Kid Shelleen!
 7. De Rode Ridder

  Ik ben heel benieuwd naar dit album!
 8. Strip Van De Dag

  January Jones 9 Heroïne voor Hanoi Eric Heuvel Dit vervolg op De Laatste Keizer is een prachtig album geworden. Eric Heuvel maakte er een wervelend avontuur van, waarbij de heldin in het verre oosten in 1937 een geheime opdracht moet vervullen. Het gaat van het ene actiemoment naar het andere. En alweer mooi getekend in de geheel eigen stijl van Eric Heuvel.
 9. Music for Life- Stripveiling

  Correctie: in Vlaanderen wonen 6 miljoen inwoners, en in Nederland 17 miljoen. Dat is drie keer zoveel. Vlamingen doneerden 10 miljoen euro, en Nederland 5 miljoen. Dat is de helft. Dus de vergelijking maakt duidelijk dat de Vlaming maar liefst het zesdubbele dan de Nederlander geschonken heeft voor noodlijdenden.
 10. Show your world

  Jij bofferd. Wekenlang in Zuid-Afrika. Daar teken ik voor.
 11. Jeff Lemire

  Bedankt JPAR. Ik heb nog bijna nooit een strip online gelezen omdat ik daar geen plezier aan vind. Het is inderdaad ideaal om een idee te hebben over de strip.
 12. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Een mooie lijst, waarbij de oudere films niet vergeten worden. Interessante website, ik heb me er meteen geregistreerd, en ga binnenkort ook een top 100 maken.
 13. Jeff Lemire

  Waar vinden jullie die online strips allemaal? Dat zou ik ook interessant vinden om strips die me mogelijk interesseren eerst eens te kunnen inkijken of lezen!
 14. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 15. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 16. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 17. Vandaag Gekocht

  De ontmaskering van Hamirubi!
 18. Vandaag Gekocht

  Meen jij dat nu echt? Jij koopt strips om te klasseren? En je leest ze niet? Waar exact is dan jouw plezier?
 19. Vandaag Gekocht

  Helemaal akkoord, Rik. En dan af en toe de geur van de versgedrukte paginas opsneuiven doorheen het verhaal. Bliss!
 20. Vandaag Gekocht

  Dat is zelfs nog meer dan mijn aankopen vandaag!
 21. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 22. Strip Van De Dag

  Irmina Barbara Yelin Er bestaan reeds een heel aantal epische stripboeken. Die zijn niet allemaal even goed, maar indien dat wel het geval is, gaat het om een overgetelijk werk. Gemiddeld een keer per jaar ontdek ik zo een boek. En de vorige keer dat dit het geval was, is inderdaad een jaar geleden, namelijk De Beeldhouwer van Scott McCloud. Irmina gaar over een jonge Duitse vrouw in de jaren dertig, terwijl het nazisme populair wordt. Ze verblijft in Londen, en leert daar een man kennen op wie ze verliefd wordt. Maar ze moet terug naar Duitsland. Wat volgt is beklijvend voor de lezer. Een boek dat je waarschijnlijk nog lang bijblijft.
 23. Red Rider

  Prachtig!
 24. Strip Van De Dag

  Zeep 1 Maarten Vande Wiele Een prachtige graphic novel! Kitch en drama zijn de ingrediënten van dit meesterwerk. Maarten zou best wel meer bijval verdienen in de Nederlandstalige stripwereld. Er is een tweede deel in de maak, dat reeds voor een derde voltooid is. Ik kan bijna niet wachten op de verdere ontwikkelingen na de cliffhanger van dit album.
×