Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martin

 1. Martin

  De Rode Ridder

  Vandaag start op Stripspeciaalzaak.be een wekelijkse interviewreeks over de Rode Ridder. Dit in de aanloop naar het Vierde Tijdperk in deze reeks, namelijk met tekenaar Fabio Bono, waarvan het eerste album op 11 mei verschijnt. De personen die aan bod komen hebben allemaal iets te maken met het recente of verdere verleden van deze stripreeks. Er wordt gestart met Peter Van Gucht, die de laatste twee albums schreef: http://www.stripspeciaalzaak.be/Interviews/Peter-Van-Gucht.pdf
 2. Martin

  De Rode Ridder

  Inderdaad, Tom.
 3. Martin

  De Rode Ridder

  Indien deze 36 nummers een verkoopsucces worden, wees dan maar zeker dat er een vervolg komt. Dat heeft men de recente jaren ook meegemaakt, toen de luxes en trilogieën uitbracht werden.
 4. Martin

  De Rode Ridder

  Een duister avontuur voor de Rode Ridder. Nummer 259 nu in de winkel. De Slavin
 5. Martin

  Geflopte en gestopte reeksen

  De uitgeverij heeft reeds zoveel keer gezegd dat we nog wat moeten wachten, dat het inmiddels ongeloofwaardig wordt.
 6. Martin

  De Rode Ridder

  Een jaar geleden werd er een geocoin van de Rode Ridder uitgegeven. Het is een mooie uitvoering van 7 centimeter groot. Deze is online te bestellen. Meer informatie vind je hier: https://www.geocoin.be/en/product/geocoin-rode-ridder/ Interesse? Bestel dan meteen, want op dit moment zijn er nog maar 17 exemplaren voorradig.
 7. Martin

  Strips in de media

  Ik ook niet, Willy. En zoals je ziet werd dat niet verduidelijkt. Dus we hebben er het raden naar.
 8. Martin

  Vers Aangekondigd

  Is er iemand die weet wanneer de laatste Kobijn albums verschijnen? Een hele tijd geleden kwamen er vanuit de uitgeverij berichten dat de publicatie nabij was. Regelmatig werd de publicatie vooruitgeschoven, met steeds diezelfde mededeling. En nu laten ze al maanden niets meer van zich horen...
 9. Martin

  Geflopte en gestopte reeksen

  Ik was tijdens mijn jeugdige jaren een fan van ondermeer de reeks Safari. Willy Vandersteen snapte dat de televisieserie Daktari populair was, en startte daarom Safari. Hij was scenarist, en Karel Biddeloo tekende de 24 albums, waarbij hij in het laatste verhaal zelf de titelrol vertolkte van De Motorcrosser. Uitzonderlijk aan deze reeks is dat er een doorlopende verhaallijn is, iets dat bij de andere Vandersteen-reeksen niet voorkomt. Jammer dat het daarbij bleef.
 10. Martin

  Strips in de media

  Mooi initiatief van de gemeente Temse. https://www.tvoost.be/nieuws/academie-temse-start-uniek-beeldverhaalatelier-in-stripgemeente-64896
 11. Martin

  Kampen 18 augustus

  Bedoel je in de orde van vroeger in Houten of Rijswijk? Dat waren grandioze stripbeurzen, en ik ging er elk jaar naartoe. Ik vind het bijzonder jammer dat die niet meer bestaan.
 12. Martin

  Televisiereeksen

  Ik ben momenteel de serie Sons Of Anarchy aan het bingewatchen. Nu draait seizoen 6, dus hierna nog een seizoen te gaan. Het doet me allemaal aan mijn jonge jaren denken, maar dan wel zonder het geweld. Dit is een serie waarin de "goeden", in casu deze motorclub, eigenlijk ook rotzakken zijn.
 13. Martin

  Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Een paar bakken Rodenbach. Het ideale zomerbier!
 14. Martin

  Nuttige Mededeling Van De Dag

  Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen met dikke vingers ook een dikke ... hebben. Ik heb trouwens dikke vingers.
 15. Martin

  De Poster Boven Je

  Is de beste deejay op Bulldogs Radio!
 16. Martin

  Anal bleaching

  Ahum, ik heb niet echt zin om die weblinks aan te klikken, maar kan men eens zeggen wat het nut van die anal bleaching is?
 17. Martin

  Muziek, Maestro !

  Veelbelovende muzikantes.
 18. Martin

  Nuttige Mededeling Van De Dag

  Ze hebben in Aalter dan misschien geen taalgevoel, maar ze hebben wel Pieter De Crem.
 19. Martin

  Antwoord Met Een Vraag

  Is de dokter een piraat?
 20. Martin

  Kampen 18 augustus

  Nee, nog nooit geweest, want daar rijden geen treinen naartoe. Naar Breda wel, dus daar zal ik wél zijn.
 21. Martin

  Kampen 18 augustus

  Sint-Niklaas, Tuinman. https://www.ontdeksintniklaas.be/nl
 22. Martin

  Kampen 18 augustus

  Het Kamper Stripspektakel is mijn favoriete Nederlandse stripbeurs. Ik was er vroeger een trouwe klant. Maar het is al een aantal jaren geleden dat ik er nog eens was, want ik ben ook deze keer niet geweest. Verplaatsingen waren vroeger nooit een probleem voor mij, maar met het ouder worden heb ik een tegenzin opgevat tegen lang onderweg zijn. Kampen is voor mij twee keer vier uur in de trein. Hier een leuk filmpje over deze stripbeurs eergisteren.
 23. Martin

  De Rode Ridder

  De cover van het Rode Ridder album De Slavin, dat op 11 september verschijnt. Net zoals het vorige album is dit een op zichzelf staand verhaal. "Het is jaarmarkt en dat feest trekt veel volk. Ook slavenhandelaar Omero is van de partij. Maar Ciaran, z'n gegeerde slavin, weet te ontsnappen. De jonge vrouw loopt in de armen van de Rode Ridder die Omero een lesje in menselijkheid wil geven. Daar heeft hij meer hulp bij nodig dan aanvankelijk gedacht. Zeker wanneer blijkt dat zelfs de deken van de stad de kant van de slavenhandelaar kiest. Ondertussen weet de wrede Omero een nieuw slachtoffer te maken, een koppige rosse die beweert dat ze een heksenjong is..."
×