Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin

Members
 • Aantal items

  1.302
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martin

 1. Martin

  Koers

  Fabian Cancellara gebruikte een verborgen motortje in zijn fiets tijdens bepaalde koersen. https://www.hln.be/sport/wielrennen/ex-prof-beschuldigt-cancellara-van-rijden-met-motortje-in-fiets-ik-hoorde-zijn-ploegmaats-praten~af2e0841/ Eerlijk denk ik al lang dat Cancellara toen een motortje gebruikte. Kijk naar de beelden van deze beklimming, en de fietswissels door hem in die koers. En nog in bepaalde andere koersen. Alleen heb ik steeds moeite gehad om dat te geloven omdat Cancellara altijd een eerlijke en sympathieke indruk maakte op mij. Het is nog niet te laat om dit te onderzoeken, indien men er genoeg tijd en middelen op kan zetten.
 2. Martin

  De Rode Ridder

  Vandaag start op Stripspeciaalzaak.be een wekelijkse interviewreeks over de Rode Ridder. Dit in de aanloop naar het Vierde Tijdperk in deze reeks, namelijk met tekenaar Fabio Bono, waarvan het eerste album op 11 mei verschijnt. De personen die aan bod komen hebben allemaal iets te maken met het recente of verdere verleden van deze stripreeks. Er wordt gestart met Peter Van Gucht, die de laatste twee albums schreef: http://www.stripspeciaalzaak.be/Interviews/Peter-Van-Gucht.pdf
 3. Martin

  De Rode Ridder

  Prachtig album
 4. Martin

  De Rode Ridder

  Nog 35 nachtjes slapen...
 5. Martin

  Red Rider

  Vanavond is er de voorstelling van de nieuwe stripreeks Red Rider in Contrair te Antwerpen. Dat is naast het Red Star Museum. De inkom bedraagt 10€, en daar krijg je ook het eerste album bij. Het Red Fest begint om 18.30 uur, en de concerten beginnen om 20 uur. OFFICIAL RELEASE PARTY The best comic artists & the best musicians unite @Contrair to offer you REDFEST! Buy a ticket, join the party & we’ll give you the first part of the Red Rider comic. *** LINE UP *** HANDKERCHIEF (http://www.handkerchiefmusic.com/) TANGLED HORNS (http://www.tangledhorns.com/) DJ HUSH HEFNER
 6. Martin

  Je Avatar Voor Het Nieuwe Jaar.

  Nee hoor, net zoals de meeste Repers hoef ik geen nieuwe avatar omdat het een nieuw jaar is. Ik heb heel lang gewacht vooraleer ik mijn avatar van De Messentrekker van Stekene zou gebruiken. Maar nu het sinds niet echt lang geleden zover is, denk ik niet meer van avatar te gaan veranderen.
 7. Martin

  Je Avatar Voor Het Nieuwe Jaar.

  Kid Shelleen!
 8. Martin

  De Rode Ridder

  Ik ben heel benieuwd naar dit album!
 9. Martin

  Strip Van De Dag

  January Jones 9 Heroïne voor Hanoi Eric Heuvel Dit vervolg op De Laatste Keizer is een prachtig album geworden. Eric Heuvel maakte er een wervelend avontuur van, waarbij de heldin in het verre oosten in 1937 een geheime opdracht moet vervullen. Het gaat van het ene actiemoment naar het andere. En alweer mooi getekend in de geheel eigen stijl van Eric Heuvel.
 10. Martin

  Music for Life- Stripveiling

  Correctie: in Vlaanderen wonen 6 miljoen inwoners, en in Nederland 17 miljoen. Dat is drie keer zoveel. Vlamingen doneerden 10 miljoen euro, en Nederland 5 miljoen. Dat is de helft. Dus de vergelijking maakt duidelijk dat de Vlaming maar liefst het zesdubbele dan de Nederlander geschonken heeft voor noodlijdenden.
 11. Martin

  Show your world

  Jij bofferd. Wekenlang in Zuid-Afrika. Daar teken ik voor.
 12. Martin

  Jeff Lemire

  Bedankt JPAR. Ik heb nog bijna nooit een strip online gelezen omdat ik daar geen plezier aan vind. Het is inderdaad ideaal om een idee te hebben over de strip.
 13. Martin

  Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Een mooie lijst, waarbij de oudere films niet vergeten worden. Interessante website, ik heb me er meteen geregistreerd, en ga binnenkort ook een top 100 maken.
 14. Martin

  Jeff Lemire

  Waar vinden jullie die online strips allemaal? Dat zou ik ook interessant vinden om strips die me mogelijk interesseren eerst eens te kunnen inkijken of lezen!
 15. Martin

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 16. Martin

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 17. Martin

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 18. Martin

  Vandaag Gekocht

  De ontmaskering van Hamirubi!
 19. Martin

  Vandaag Gekocht

  Meen jij dat nu echt? Jij koopt strips om te klasseren? En je leest ze niet? Waar exact is dan jouw plezier?
 20. Martin

  Vandaag Gekocht

  Helemaal akkoord, Rik. En dan af en toe de geur van de versgedrukte paginas opsneuiven doorheen het verhaal. Bliss!
 21. Martin

  Vandaag Gekocht

  Dat is zelfs nog meer dan mijn aankopen vandaag!
 22. Martin

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Gewist op verzoek
 23. Martin

  Strip Van De Dag

  Irmina Barbara Yelin Er bestaan reeds een heel aantal epische stripboeken. Die zijn niet allemaal even goed, maar indien dat wel het geval is, gaat het om een overgetelijk werk. Gemiddeld een keer per jaar ontdek ik zo een boek. En de vorige keer dat dit het geval was, is inderdaad een jaar geleden, namelijk De Beeldhouwer van Scott McCloud. Irmina gaar over een jonge Duitse vrouw in de jaren dertig, terwijl het nazisme populair wordt. Ze verblijft in Londen, en leert daar een man kennen op wie ze verliefd wordt. Maar ze moet terug naar Duitsland. Wat volgt is beklijvend voor de lezer. Een boek dat je waarschijnlijk nog lang bijblijft.
 24. Martin

  Red Rider

  Prachtig!
×