Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kontiki

Members
 • Aantal items

  12.004
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Kontiki

 • Verjaardag 26-10-1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stripspeciaalzaak.be/

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  grafisch vormgever

Recente bezoekers van dit profiel

2.154 profielweergaven
 1. Kontiki

  Vers Aangekondigd

  In de luchthavens is het soms lang wachten. 😉
 2. Kontiki

  Vers Aangekondigd

  het is wel degelijk door Van Hamme geschreven. Het bestrijkt de albums na de vorige Mystery en tot het laatste album dat hij met Vance heeft gemaakt.
 3. Mooi, ik verblijf er redelijk dichtbij, met het koninklijk paleis voor mijn hotel.
 4. De voorbije zes dagen zat ik in Warschau, Bratislava, tussendoor een dag Wenen (waar ik Michel Vaillant spotte in een attractiepark) en Republik Kugelmugel (zoek dat maar eens op) en nu vlieg ik naar Madrid. Daar hebben ze blijkbaar flink wat stripwinkels
 5. Kontiki

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Die was ik vergeten op de server te plaatsen. Ik kon het niet meer controleren, want mijn chauffeur stond te trappelen om naar Zaventem te rijden. Het was allemaal last minute.
 6. Kontiki

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  De weekendupdates staan online met zeer veel previews en besprekingen. Ik ben vergeten een printscreen te maken en nu sta ik al op de luchthaven. Tot over twee weken!
 7. Kontiki

  Bij de pinken blijven

  Precies.
 8. Kontiki

  Bij de pinken blijven

  Het Derde Testament bestaat al langer als integrale. Lanfeust is inmiddels meermaals heruitgegeven, zelfs beter en mooie rdan bij Talent en ook in bundelingen. Zelf zou ik geen cent meer geven om die eerste drukken (met een wellicht grotere gevoelsmatige waarde dan een rationele) als er kwalitatief superieure alternatieven zijn.
 9. Kontiki

  Bij de pinken blijven

  Ik houd het op het gecommuniceerde, bijgestelde 750 exemplaren nadat het eerst was bedoeld op 500 exemplaren waarop protest kwam van winkeliers die zeiden dat dat te weinig was. Die 750 is me bevestigd door de verantwoordelijke bij de uitgeverij zelf en het is ook zo gemaild naar alle stripwinkels. Misschien houden verkopers het liever op 500 exemplaren om de zeldzaamheidswaan in stand te houden.
 10. Kontiki

  Bij de pinken blijven

  Maar kocht je die eerste drukken dan ooit om er later geld aan te verdienen? Dan is er nog héél veel ook gedevalueerd. Reeksen en collecties waar nu totaal geen interesse meer in is. Onze verzameling van twintig-dertig-veertig jaar geleden zal voor de meesten teleurstellende verkoopcijfers betekenen als je het afweegt tegen de oorspronkelijke aankooprijs. het is overwegend wishful thinking.
 11. Kontiki

  De Komische Strip

  Beide reeksen zijn intussen ook wel stopgezet in het Frans.
 12. Kontiki

  Bij de pinken blijven

  Van deel 2 zijn er nochtans even veel gedrukt als de eerste druk+herdruk van deel 1. Echt waar, die hardcovers zijn een veelvoud van die prijs echt niet waard, hoor. Ik heb het niet over de kwaliteiten van de strip, maar over het valse gevoel van onbeschikbaarheid en zeldzaamheid waar nu te veel wordt rond gespeculeerd. Denken jullie echt dat die albums binnen een paar jaar nog steeds zo duur zullen zijn? Trap daar niet in!
 13. Kontiki

  Vandaag Gekocht

  Dan toch geen update van Daedalus wegens nog niet klaar. In juli verschijnt er niets. De info voor augustus-september-oktober volgt eind deze maand.
 14. Kontiki

  Vandaag Gekocht

  Daedalus zal me vandaag nog het benodigde bezorgen. zaterdag een laatste grote update voor ik er tussenuit trek.
 15. Kontiki

  Vandaag Gekocht

  Ik heb nog geen beelden en korte inhouden gekregen. Ik betwijfel of ik het zaterdag online ga kunnen gooien en de update daarna is pas voor 30 juni.
×