Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SPeeDy

Members
 • Aantal items

  1.703
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.059 profielweergaven
 1. SPeeDy

  FACTS 2019

  @YnckeEn binnen niet al te lange tijd ***kuch*** Per’bat ***kuch*** 😁. Geen tijd meer dan om zelf aan te schuiven.
 2. SPeeDy

  FACTS 2019

  Ik was de allerlaatste op zaterdag. Ben er superblij mee dat hij dit nog uit zijn pen toverde
 3. SPeeDy

  FACTS 2019

  Sinds april editie dit jaar blijkbaar
 4. SPeeDy

  FACTS 2019

  Zaterdag geweest, toffe dag gehad! Wel erg druk 's morgens in de zaal met standhouders, in de namiddag kon je beter ademen Paar verbeterpunten: - onduidelijk bij opening waar tickets artist hall gekocht moesten worden wegens eerste maal split van de ticketstand tussen een Europese en een comic stand (en was dus eerst naar de verkeerde gegaan links, dan helemaal rond en hij was dus gewoon recht voor mijn neus bij binnenkomst...) - prints (en dus tickets) voor Moore & Rodriguez waren er niet om 9u => EB heeft dan weinig zin... Als de auteurs pas later komen zou op z'n minst de ticketverkoop toch al moeten kunnen, dan kan je tenminste ook nog even de beurs bezoeken tussen 9 en 10u en nu was het gewoon wachten in de rij. - kleine schermutseling bij Moore die vakkundig werd opgelost door Shakeitupguy (die gans de dag in de weer was. Chapeau!). Probleem was eigenlijk dat Moore slechts een tiental potloodtekeningen bij had voor verkoop (en op voorhand geen commissies deed). Die EB heeft daardoor toch nog nut gehad... Maar had organisatorisch op voorhand opgelost kunnen worden lijkt me door betere afspraken met Moore hoe dat aangepakt zou worden. - 50 tickets voor Rodriguez was wel erg veel gezien de tijd die hij in de tekeningen stak. Hij heeft het gedaan en dus veel fans gelukkig gemaakt, maar de rij was onmenselijk lang (ik heb iemand gesproken die 3u30 in de rij had gestaan...). Wat wel opviel is dat de Europese tekenaars veel minder te doen hadden. Ik zag een aantal dédi-jagers 2 of 3x aanschuiven bij zelfde tekenaar omdat het helemaal niet druk was. Dat is niet goed voor dit gedeelte van FACTS 😞 Opmerkelijk: de lange rij gans de dag bij Yehuda & Devir. Webcomic die nu geprint is. Sprak mij totaal niet aan, maar een jongeren/adolescenten publiek duidelijk wel. Fijn om te zien dat het stripmedium dus wel degelijk jongeren nog kan aanspreken, maar die auteurs spelen dus duidelijk in op de behoeften/gewoontes van de andere generatie. Digitaal gecombineerd met print. Gat in de markt dus, zolang je het goed/juist aanpakt? Qua prijzen: parking nu 10€ ipv 5€ vorig jaar, fotoprint op A5 ipv A4 => dus toch weer wat extra geldgewin...
 5. SPeeDy

  Dédi's

  De FACTS oogst. Moore was aangekondigd als "quick sketch" en dat was het dus ook. Hij deed evenveel dédi's als Rodriguez, en zie wat een verschil (de rij bij die laatste is wel gigantisch geweest gans de dag)
 6. 😍 Inktober. Al heel leuke en mooie dingen zien passeren. Keep them comin’
 7. SPeeDy

  Dédi's

  Irene Berbee, was voor mij totaal onbekend maar strip "Ulfbrecht" ziet er erg goed uit. Voor liefhebbers van originelen was haar map zeker de moeite waard. Bahaal 2.0 door Patrick Cornelis en nog een zombie. Remake van de Rode Ridder de Toverspiegel trouwens gelezen en geslaagd bevonden. Piet Heyn in deel 3 van deze reeks, wat blijkbaar het afluitende deel is. En tenslotte Kasper Hauser in het gelijknamige boek van Bart Proost.
 8. Adelaars van Rome Murena Victor Sackville Oorlog en liefde
 9. :-). Maar waar haal je die info? Ik zie 'm wel bij Pinceel staan, maar da's toch niet echt het communicatiekanaal om uitgaves aan te kondigen?
 10. Bad Weekend (Brubaker, Phillips): must read voor alle beursbezoekers. Over een tekenaar die al lang over zijn top is die uitgenodigd wordt op een beurs voor een lifetime-achievement award maar daar geen zin in heeft. Tegelijk gaat hij op zoek naar de dief van één van zijn originelen.
 11. SPeeDy

  Originelen

  Homs kan een stukje tekenen, maar alles onder buste is hier toch niet helemaal wat het zou moeten zijn...
 12. Laatste fb-post is al van feb 2019 dus belooft niet veel goeds. Hopelijk wordt dit nog tegengesproken. Ik heb er niet zoveel uitgaven, maar degene die ik heb zijn de moeite en mooi uitgegeven. Fables volg ik ook. Indien geen Nl meer is het wel makkelijk overschakelen op de Engelse uitgaven want zijn identiek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...