Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SPeeDy

Members
 • Aantal items

  1.552
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

933 profielweergaven
 1. Thanks, maar Mons... gaat er niet van komen.
 2. SPeeDy

  De Rode Ridder

  Was redelijk duidelijk (vond ik toch) als grap bedoeld, maar een smiley met een knipoog had het duidelijker gemaakt. Altijd het gevaar met social media dat tekst verkeerd geïnterpreteerd wordt. @eriktex aub niet wegblijven hiervoor @boomvavavoom ik stel voor dat je je even excuseert voor de te snelle emo-reactie... En ga dan samen een pint of cola of whatsoever pakken tijdens/na een volgende beurs.
 3. Tomie (Ito) https://en.wikipedia.org/wiki/Tomie Dit is om het zacht uit te drukken "weird stuff". Tomie is een wezen (in de vorm van een vrouw) dat blijkbaar niet kan sterven. Ze heeft de gave om alle mannen voor haar te laten vallen, maar haar enige doel is dat ze elkaar als concurrenten gaan zien en elkaar gaan uitmoorden. Dikwijls draait het er echter ook uit op dat ze Tomie naar de andere wereld helpen en op allerlei manieren in stukken snijden. Niet erg voor Tomie want uit elk stukje groeit een nieuwe Tomie. Dikke turf die bestaat uit allemaal aparte verhaaltjes. Sommige verhaaltjes kennen een vrij abrupt einde waardoor je als lezer zelf maar moet verzinnen wat een mogelijk vervolg zou kunnen zijn, maar dat is een bewuste keuze en vind ik niet echt een minpunt. Aanrader voor wie van mooie manga-tekeningen en horror houdt.
 4. SPeeDy

  De Rode Ridder

  Omdat Claus niet teveel mocht afwijken neem ik aan. Bij Bono is hij helemaal anders. Vampiergehalte ligt veel aan de inkleuring denk ik, want in had idd ook een Swolfs (Prins van de nacht) gevoel toen kk dit zag.
 5. SPeeDy

  De Rode Ridder

  Bahaal vind ik persoonlijk schitterend. Johan ligt moeilijker, maar vond in bij Bono in het begin ook en idem Claus. Blijkbaar niet zo’n makkelijker figuur. Galaxa vind ik knap, wat vind je er dan niet goed aan Koen?
 6. Tekeningen zijn top. Verhaal is erg spannend en rustig opgebouwd, maar wanneer het dan echt losbarst gaat het té snel en is het over the top vond ik. Voor mij was het dus tot de finale een topper, maar eindigde als afknapper...
 7. SPeeDy

  De Rode Ridder

  http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php?fbclid=IwAR3-p12Q6iO-PfG-RX_AAVMIr22Z2DD99eG_wilBoCbYe1ou3E7_ocSc2z0#Toverspiegel
 8. 😵 Ssst, niet verder vertellen (al zeker niet op de Reep) 🙂
 9. SPeeDy

  Japan

  En wat vond je ervan?
 10. SPeeDy

  Japan

  Ik zou zeggen: verlies je tijd niet aan manga. Must do: Asakusa, Akiba (=Akihabara), tuinen (Hama-Rikyu zeker de moeite), als je naast Kyoto tempels wil bezoeken neem dan de trein naar Kamakura, neem daar in een tempel de tijd voor een groene thee, ga eens naar Harajuku in de namiddag en vergaap je aan de klederdracht en kapsels, trakteer wat Japanners op lokale whisky en geniet als ze je dronken proberen te krijgen terwijl ze er zelf veel slechter tegen kunnen, eet sashimi-kogelvis (fugu) in een resto waar de chef de nodige vergunning heeft (eet nooit de lever!).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...