Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SPeeDy

Members
 • Aantal items

  1.784
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.146 profielweergaven
 1. Reinhilde Decleir (Jan is ook goed) Tom Van Dijck De Niro, Di Caprio, Connery, Diesel, Chan, Wilson, Statham, Depardieu, Reno Blanchett (raar, maar blijkbaar weinig actrices die me direct te binnen schieten)
 2. SPeeDy

  De Rode Ridder

  Or Galaxa and Allis? 😏
 3. Masker 2 baadt ergens in een oude comicssfeer vind ik. Ik dacht ook even een het Roode Masker van Vandersteen maar is niet correct. Zit ik in de juiste richting Erik?
 4. Valt ook iets voor te zeggen 😀. Maar niet te lang...
 5. Oh ja, ik had dat ook direct gezien ðŸĪŠ. Veto is toch een speciaal geval hoor 😁
 6. Goed idee zolang het duidelijk is wat de doelgroep is en inhoud erop afgestemd. Als ik bovenstaande lees dan gaat het zowat een mix worden tussen folder van je uitgeverij, een P@per en een ZoZoLala (of zelfs Brabant Strip columns zoals destijds de Sleen-hoek?)? Ik weet niet of dat een groot publiek aanspreekt, maar dat is misschien ook helemaal je doel niet? Los daarvan: als je een bijdrage (=tekst, buiten iets overtekenen is tekenen niet aan mij besteed) zoekt van een verknochte striplezer mag je me zeker contacteren want ik schrijf wel graag...
 7. Kinderen Baas is een fantastisch goede strip, maar de uitvinding keert wegens zijn nevenwerking eigenlijk gewoon de rollen om (kinderen worden direct volwassen, behalve fysiek, en omgekeerd voor volwassenen) => wat heeft die uitvinding dan eigenlijk bereikt? Juist: niets. En die Brollebril: nee, da's ethisch uiteraard niet verantwoord. Maar veel uitvindingen zijn dat niet (ik noem er maar 1: de atoombom...). Maar 't is wel vernuftig en daar draait dit tornooi toch om?
 8. SPeeDy

  FACTS 2020

  Manara Obata (Takeshi) Gaiman Neil (ok, geen tekenaar maar ik zou toch wel wat handtekeningen wensen) Idd, lijkt best leuk.
 9. Was Herbie vroeger dan Vitamitje? Disney heeft dit met Cars ook schaamteloos geplagieerd! 😉
 10. Vanaf deel 3 laat je er je nachtrust voor. Een gewaarschuwd man is er twee waard!
 11. SPeeDy

  FACTS 2020

  Mag van mij nog eens terug hoor 😀 Of Ambreville komt of niet zou je toch zelf moeten weten? 😉. Ik dacht eerder dat je ging vragen of M. komt of niet.
 12. Zeg nu niet dat je de 4de ook niet weet. Je wil gewoon iemand anders de kans geven 😂.
 13. scan van de 4de is nogal slecht qua kwaliteit, kan dit niet wat scherper gemaakt worden? Qua kleurgebruik dacht ik nog aan Joran Van De Wouden deel 6, maar is ‘m precies ook niet want al zeker geen kabels in die tijd...
 14. Extreme makeover door Peyo. Bwoa, geef mij toch maar de originaliteit van Linthout.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...