Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SPeeDy

Members
 • Aantal items

  1.417
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SPeeDy

 1. SPeeDy

  Strip/Getekende etiketten

  Dit biertje gekregen met de feestdagen. Toffe tekening. Post hier knappe strip/getekende etiketten op drank- en andere voedingsverpakkingen.
 2. SPeeDy

  Dédi's

  Ik duim voor “het kan geweldig meevallen” 👍🏻😀
 3. SPeeDy

  Dédi's

  Voor alle duidelijkheid: dit is niet de cruise-maatschappij van de échte love boat. Zoek dat maar eens op 😏. Dat gezegd zijnde: uit nieuwsgierigheid ‘ns gaan kijken en dat is toch wel prijzig voor een 3-daagse trip als je alles gaat uitrekenen. Vooral transport heen/terug. Met stripbagage is trein ideaal, maar duur. Vliegen misschien goedkoper, maar 15 strips dat weegt hoor... En dan zie je ook nog ‘ns weinig van de plaatsen waar aangelegd wordt. Nauwelijks 6 uur tijd in Barcelona. Om die tijd is het al een risico om het Gaudi-park te gaan bezoeken en tijdig terug te zijn...
 4. SPeeDy

  Strip Van De Dag

  Storm, Het gesticht van Krijs: 😖, dit is een album om ermee te stoppen. Storm wordt hier gewoon gedegradeerd tot een ultradomme spierbundel, en dan die onnozele grapjes... De knappe tekeningen van Molenaar verdienen zoveel beter...
 5. Da's voor een volgend tornooi hé. Achterkant Djinn staat idd niet op zichzelf zonder de voorkant. Voor mij de Nero dus.
 6. SPeeDy

  Worlds' End Comics Gent

  En niet te vergeten: er staat ook een flipperkast van de Simpsons!
 7. SPeeDy

  Doomsday

  Zie de titel van het eerste deel
 8. A is me té geinspireerd op de achterkant van Astérix.
 9. SPeeDy

  2019

  Beste wensen, goede (en betere indien nodig) gezondheid en veel stripplezier!
 10. SPeeDy

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Elfen 14,15,16: mooi getekend, goed verhaal. Laat de volgende delen maar komen.
 11. SPeeDy

  Music for Life- Stripveiling

  Niet veilen hé 😉! Tof!
 12. SPeeDy

  Guust Flater

  De Hermamm fout vond ik veel erger. Niet zo zeer voor mezelf, maar als ik Hermann was geweest dan had ik hier niet echt mee kunnen lachen.
 13. SPeeDy

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Thorgal 36: nog een jeugdjaren en dan stop ik ermee. Dwergen 6: qua lappen tekst B&M naar de kroon steken, maar wél goed Orks&Goblins 1: sterk begin van deze nieuwe Elfen spin-off Rode Ridder 259&260: gewoon ontspannend, maar Legendre begint nu precies al aan writer’s block te lijden 😕 East of West 8: niet makkelijk, maar toch erg knappe apocalyps-reeks
 14. Altijd lastig in het tornooi als 2 erg goede inzendingen al van in het begin tegen elkaar uit komen. Ik vind de inhoud van Bakamé en aanverwanten erg druk getekend en heb me er daardoor nog nooit aan gewaagd. Maar soms overwin ik zo'n drempel en daar zitten dan parels tussen. Bakamé zou best zo'n parel kunnen zijn denk ik. De achterkant vind ik in ieder geval erg geslaagd, dit terwijl de tekening van Will leuk maar toch erg braaf en klassiek is. Mijn stem gaat dus naar Jeroen.
 15. SPeeDy

  Music for Life- Stripveiling

  Congrats! Ik helaas pech, zat in auto laatste half uur voor sluiting van item waar ik op bood en toen ik thuis kwam overboden op mijn auto-bod.
 16. SPeeDy

  FACTS 2019

  Hum. Ben op zondag geweest laatste editie en elke keer als ik voorbij de stand liep zaten er geen tekenaars. Nochtans verschillende keren gepasseerd en de bordjes stonden er wel. Toeval? Ik kan wel volgen dat aanbod van Daedalus minder past op FACTS. Alhoewel: uitgaves zoals Elfen dan weer wel. DDB past ook prima op FACTS. Het is een keuze die je als uitgeverij moet maken. Ik kan dat in dit geval wel volgen dat ze toch wat de vreemde eend in de bijt zijn/waren op FACTS.
 17. 2 totaal verschillende tegenover elkaar. Jommeke: eigenlijk niet zo heel speciaal, alle hoofdfiguren en dan de albums. Net zoals bij Nero en andere Suskes en Wiskes. Herbruikbaar op volgende albums. Dit is dus een zeer klassieke achterkaft. Goed, maar ook niet meer dan dar. Het is dus eerder een nostalgische keuze als er op A gestemd wordt lijkt me. Dit terwijl voor B de moeite is gedaan om het album ook te promoten via de achterkaft. En dit elk album opnieuw te doen. Je neemt dat vast, je ziet die achterkaft en die intrigeert en haalt je mee over om het boek te kopen. Veel origineler.
 18. SPeeDy

  Dédi's

  Die 2de van Barbucci is zaaalig 👍🏻
 19. Alweer zelfde redenering. Dit wordt beangstigend 🤣.
 20. Hier sluit ik me 100% bij aan
 21. SPeeDy

  Music for Life- Stripveiling

  't gaat goed. @H: niet bieden op de zaken waar ik in de running ben hé 😉. Zie PM trouwens.
×