Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

olli

Members
 • Aantal items

  147
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. olli

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Precies. Meer dan leuk zelfs. Ik ben wel 50+ zeker geen vegetariër en hou van strips. Die oude meuk, maar ook die Vlaamse familiestrips. Ik hou ook van nieuwe meuk maar niet van manga, comics en GN. Enne..... of het nou kunst is of niet kan me niet interesseren. Het is de liefde, de liefde voor de koers, ahem de strip.
 2. olli

  Taalgebruik in strips

  Ach wie het woord jeugd nog gebruikt........
 3. Of samen met Heroes Dome.... Zit je wel in Arnhem. Zaal is groot zat daar. Combineren met een bierproeversbeurs......
 4. olli

  Stripbeurzen in 2018

  Terug naar Valkenswaard?
 5. Meer dan top. Ik hoop dat ze inderdaad snel een andere locatie vinden. Misschien de krachten bundelen met Abunaicon? Die zullen tegen hetzelfde aanlopen.
 6. olli

  Wie is de Mol?

  Precies!
 7. olli

  Taalgebruik in strips

  De uitdrukking rad van tong, is in het Nederlands rap van tong.... of "Misschien is het net daarom dat ik je aanwezigheid niet kan kan verdragen" in het Nederlands is dat zonder net. "Een gatlikker" is in het Nederlands een kontlikker.... Ach best leuk die variëteiten in ons Nederlands/Vlaams taalgebied.
 8. olli

  Integrales

  En dat is jammer....
 9. olli

  Vers Aangekondigd

  Mooi. Kijk ik naar uit. Goed getekend!!
 10. olli

  Integrales

  Daar baal ik echt wel van. Jerry Spring 2 kwam een jaar later dan oorspronkelijk was aangegeven. Waarom duurt dat zolang? Is de voorbereiding van zo'n album zo tijdrovend?
 11. olli

  Taalgebruik in strips

  Winter 1709. Wat een taal..... Zonde want het zorgt ervoor dat je minder snel het verhaal volgt.
 12. olli

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Nee nee. Het is zelfs nog extremer: 5 euro voor een hele dag parkeren, direct aan de A12, EN dat is ook om met 5 personen vanaf P+R naar het centrum te gaan met de sneltram en terug...... Vooroorlogse prijzen..... http://www.parkeren-utrecht.nl/pr/transferium-pr-westraven
 13. olli

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Als je je auto parkeert op P+R Westraven (€5) kan je met 4 (!) man via de sneltram naar de Jaarbeurs en terug.... Kosten per persoon €1,25 voor een hele dag parkeren.
 14. olli

  Prijsverhoging bij Standaard Uitgeverij

  Ik denk dat SU geen domme onderneming is. Blijkbaar zijn ze gedwongen om een hogere prijs te vragen om de kosten te dekken of tegenvallende verkopen te compenseren....
×