Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin Van K

Members
 • Aantal items

  135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

331 profielweergaven
 1. Martin Van K

  Vers Aangekondigd

  langs Nederlandstalige zijde blijft het wel stil rond de bloedkoninginnen...
 2. Martin Van K

  Wordt Deze Vertaald?

  ik dacht ooit eens gelezen te hebben op stripspeciaalzaak.be dat ze deze integrales niet in het Nederlands zullen uitbrengen. Met als voornaamste motivatie het feit dat ze een paar jaar geleden zijn gestart met een heruitgave van alle individuele albums in ons taalgebied. En dat ze wellicht dus daarmee al de potentiële nieuwe lezers hebben aangetrokken. Wel spijtig inderdaad dat we hierdoor de dossiers niet in het Nederlands te lezen zullen krijgen.
 3. Martin Van K

  stripuitgeverij Microbe

  http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#Collectie-Vizier 3 interessante titels. Goed bezig Microbe!
 4. Martin Van K

  De nooit gelezen klassieker

  Guust, Robbedoes en al hun aanverwante reeksen. zegt me totaal niets
 5. Martin Van K

  Dark Dragon Books

  Wordt het nu een vaste regel bij Dark Dragon Books om de hardcover-titels een paar maand later ook in softcover uit te geven? Ik merk dat er weer een aantal van dergelijke uitgaves zijn in de laatste maanden van het jaar. Ik zou jullie toch willen adviseren om hier transparanter over te communiceren. Dit zal op termijn de verkoop niet ten goede komen. Ik stop alvast met het kopen van jullie hardcovers. Ik neem wel het risico dat ik dit alsnog in softcover zal kunnen aanschaffen.
 6. Martin Van K

  Vers Aangekondigd

  mooi zo!
 7. Martin Van K

  Dark Dragon Books

  Zullen Death Valley en De Lange Stilte enkel in HC verschijnen?
 8. Martin Van K

  Je meest herlezen strip(s)

  Herlezen komt er bij mij veel te weinig van. De beschikbare tijd gaat voornamelijk naar het wegwerken van de nieuw aangekochte stapel. Ik ben recent verhuisd en heb beslist om heel wat strips weg te doen (o.a. omwille van een gebrek aan beschikbare kastruimte). Ik heb me voorgenomen om de albums die me niet meer fris in het geheugen zitten nog eens te herlezen alvorens ze verkocht worden. Een allerlaatste kans zeg maar. Als kind/tiener wel voortdurend dezelfde reeksen gelezen: De Rode Ridder, Johan en Pirrewiet, Ronnie Hansen, De Geuzen, Alex en vooral Kuifje en Blake en Mortimer. Elk Kuifje album minstens 30-40 keer gelezen. Bij de start van mijn tweede periode als striplezer (op kot) werden Largo Winch, XIII en Vae Victis meerdere keren ter hand genomen. De laatste jaren; het stripbudget werd groter en het tijdsgebrek duikt ook alsmaar meer op; beperk ik mij tot af en toe iets herlezen uit nostalgisch oogpunt. Dan kom ik weer vaak bij de reeksen uit die hier al werden vermeld.
 9. Martin Van K

  Strip Van De Dag

  Dat vind ik het spijtige aan de uitgavepolitiek van Saga de laatste tijd. Vroeger brachten ze steevast zowat alle albums in HC en SC uit; tegenwoordig beperken ze zich heel vaak tot een uitvoering in harde kaft. En die zijn bij Saga niet goedkoop. Een softcover neem je al eens sneller mee om het een kans te geven. Voor een hardcover van €20 denk je toch twee keer na. En als daar dan een paar keer een tegenvaller tussen zit neem je het risico niet meer. Zo heb ik de laatste tijd al heel wat titels van Saga laten liggen. In SC had ik ze blindelings gekocht. De Dominee, Liefdesmonument, Stille Woorden en ook deze Te mooi om waar te zijn.
 10. Martin Van K

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Kuifje-overzicht was inderdaad een toppertje! Dit wordt dus uitkijken naar de nieuwe reeks.
 11. Martin Van K

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Nochtans plezant hoor voor ons, zo'n dagelijkse update :-). Maar ik besef dat zo'n tempo niet vol te houden is. Geniet van de rustperiode en ik ben alvast benieuwd naar meer info over die nieuwe updatereeks.
 12. Martin Van K

  Strips : Promoties / Aanbiedingen

  tot wanneer loopt die Carrefour actie?
 13. Martin Van K

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Misschien weinig experimentele en vernieuwende strips die Daedalus op de markt brengt, maar ik geniet toch steeds opnieuw van veel van hun reeksen: 14-18, Samurai, Elfen, Dwergen,... Laat maar komen! En steeds uitstekend verzorgde uitgaves, zowel de SC als de HC!
 14. Martin Van K

  Tegenvallende strip

  Tja, zo zie je maar dat meningen kunnen verschillen. Ik vond Marshall Bass de leukste strip die ik dit jaar al gelezen heb. Terwijl ik normaal gezien allesbehalve zot ben van Kordey.
 15. Martin Van K

  Vers Aangekondigd

  Valt die reeks wat mee? Ergens mee te vergelijken?
×