Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Yncke

Moderators
 • Aantal items

  6.572
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Yncke

 • Titel
  Zichzelf

Contact Methods

 • Website URL
  http://yncke.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.077 profielweergaven
 1. Ik vermoed dat 't als 'kinderachtig' omschreven wordt omdat er geen sloten bloed, extreem geweld of massa's sex in voorkomen. Depressief is het niet, wat de populariteit ook niet helpt. Ik heb 't gevoel dat de auteur een mooi afgebakend idee heeft van wat ze wil vertellen. Ik kan natuurlijk niet voorspellen wat in deel drie gaat gebeuren, maar ik denk niet dat die richting uit zal gaan.
 2. Red Rider

  Gisteren in 1 ruk uitgelezen en vandaag al een tweede keer gelezen. Echt goed, en inderdaad, de zeer vlotte dialogen zitten daar voor een belangrijk stuk tussen. Lectrr mag gerust wat meer marathons lopen. Het is een goede zaak dat het volgende deel al vlug komt.
 3. Inktober Op De Getekende Reep

  Die giraf is goddelijk!
 4. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Ook herkenbaar. Waar ik vroeger een 'prettig gestoorde mensenmassa' gevoel had, heb ik gisteren voor het eerst een 'verloren gelopen' gevoel gehad. Het begint teveel voorbereiding te vragen om naar de F.A.C.T.S. te gaan, de "ik ga ernaartoe en laat me verrassen"-optie is weg. (Ik had graag twee Dork Toes boekjes gekocht, maar ik heb haar gewoon niet gevonden, niet door de treasure map te bestuderen en niet door rond te lopen. ) Slachtoffer van zijn eigen succes, denk ik, niet echt iets waar de organisatie iets aan kan doen. Want het was zoals gewoonlijk een indrukwekkende beurs met behulpzame crew, veel te veel te zien en vlot georganiseerd. Ik heb gisteren een bijzonder fijne dag gehad. Wat mij wel zeer verraste - het aangename en onverwachte soort verrassen- was dat donker hoekje met de Brussels Philharmonic die live de muziek van Chaplins "Modern Times" verzorgde. Echt heel erg mooi. Dat had meer toeschouwers verdiend.
 5. Per'Bat - Mijn online strip

  Het is de groep die op pagina 235 uitreed, wat dus behalve de Heerser, Teholon Ra, Per'Bat en de vroedvrouw nog vijf soldaten is. (Het laat me ruimte om meer te kunnen zijn in de stofwolk, maar ik denk dat ik zal toekomen. ) In een strip is dat 15 bladzijden eerder, in web comic tijd was dat helaas januari, dus ik kan begrijpen dat 't zo overkomt.
 6. NaNoMangO - Dertig dagen, dertig pagina's

  Ik ben hard aan het proberen genoeg Per'Bat voorsprong op te bouwen, want het is wel degelijk mijn bedoeling om mee te doen. Al ben ik er wel redelijk zeker van dat 't deze keer niet zal lukken om 't te halen, ik heb veel zin om te proberen. Wie nog?
 7. Inktober Op De Getekende Reep

  Die balletdanser is grandioos! XD
 8. Per'Bat - Mijn online strip

  Nog geen tijd gevonden om iets aan de vorige pagina te doen, maar ondertussen is 't alweer woensdag:
 9. Elfquest

  Vanaf Arboris deel 41 was het grootste deel van 't tekenwerk niet meer van Wendy Pini, en ik kan me ook wel vinden in Ariadne's opmerking. @Ariadne: Mocht je online willen cherry picken om toch enkele gaten te dichten: The Searcher and the Sword en The Discovery zijn wel Pini-tekenwerk, en gaan mooi vooraf aan de DD-reeks. (Al bouwt die eerste wel voort op personages uit het einde van de Arborisreeks en uit onvertaalde reeksen.) En The Jury en Rogue's Curse zijn twee redelijk losstaande kortverhalen van haar hand.
 10. Strips in de media

  Hij bestond al in stripvorm.
 11. Inktober Op De Getekende Reep

  Wow, da's echt wel een heel sfeervolle tekening, dirk! O.o (En een mooie herhaling van het thema in de vorm van de letters.)
 12. Per'Bat - Mijn online strip

  Thanks voor de feedback, ik ga eens nadenken hoe ik dat moet oplossen.
 13. Collectie Millennium

  Daarvoor zul je bij @Bonte moeten zijn, maar ik vrees er een beetje voor...
 14. Inktober Op De Getekende Reep

  Ja, he. Ik denk dat 'run' momenteel mijn favoriet is. Dat hert is echt goed gelukt, die schildpad tof gevonden en die loper met hond stemt me vrolijk.
×