Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Yncke

Moderators
 • Aantal items

  8.237
 • Registratiedatum

Over Yncke

 • Titel
  Zichzelf

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.yncke.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.896 profielweergaven
 1. De transmogrifier uit Calvin and Hobbes. Het verandert je in eender wat je wilt te zijn. En dat allemaal met een kartonnen doos. Als dat niet straf is.
 2. In de context van hoe Guust-strips opgesteld worden, zie ik niet in waarom ik 't zou moeten verwerpen.
 3. Awww 💩 Okee, dat welvoegelijke wordt geschrapt.
 4. In ieder geval binnen de grenzen van het gevoeg-lijke.
 5. Oh, maar dan mag alles binnen de grenzen van het wettelijke en het welvoegelijke. De duels lopen een week, dus er is wel wat tijd. (Dat ga ik er nog even bij vermelden.)
 6. 1 afbeelding, maar als daar verschillende prentjes in zitten: no prob.
 7. Tot we aan 32 inzendingen zitten. Uitvindingen zijn minder vanzelfsprekend dan covers, vandaar dat we niet voor de 64 gaan. Genoteerd. Je zorgt nog voor een afbeelding?
 8. Wohoo, half way! Goed bezig. Niet overtuigd van die brandblusser, vrees ik. Ja, die dingen zijn knalrood, maar het trekt nu wel helemaal de aandacht weg. Als je de saturatie naar beneden haalt, zullen mensen dat nog altijd als 'rood' ervaren, maar het zal minder het centrum van 't beeld zijn, denk ik.
 9. Tijd voor een toernooi! Thema van dit jaar: uitvindingen. Iedereen kan één of twee uitvindingen inzenden, tot we er 32 hebben. Daarna worden de uitvindingen twee aan twee tegen elkaar uitgespeeld, tot er eentje zich tot de meest vernuftige stripuitvinding mag uitroepen. Elk duel duurt een week en de stemming is publiek. De voorwaarden om een stripuitvinding te zijn: het is een uitvinding, het komt voor in een gepubliceerde strip en maakt deel uit van het verhaal. (Dus geen kladblad-experimenten uit een extra dossier of bestaande objecten die voorgesteld worden als een uitvinding in een parallel universum.) Twijfelgevallen worden op individuele basis beoordeeld. Hoe deelnemen? Je zendt één (1) afbeelding in(een prent uit de strip, een collage van prenten, een foto van een in het ware leven nagebouwde exemplaar, een gedetailleerde en geannoteerde blauwdruk, etc.), met alle uitleg die je wilt. En dit tot twee keer toe. Zijn er nog vragen?
 10. Inderdaad, ik ben gevleid met het resultaat. Thanks bieders en koper! (En tout court: wat een resultaat, proficiat aan iedereen die dit organiseerde!)
 11. U vraagt, wij draaien.
 12. Nu. Per'Bat #4: de titel moet ik nog verzinnen.
 13. Yncke

  Manga Van De Dag

  Nausicaa. Eindelijk ben ik eens voorbij de inleiding geraakt, en heb 't op een paar dagen tijd uitgelezen. Ik was niet altijd mee met de politieke achtergrond, maar het is een boeiend verhaal met geslaagde personages en oh wat een mooie world building.
 14. Hm, dat gaat een andere richting uit dan ik verwacht had. Ik ben benieuwd hoe het zich zal ontknopen. (Ook: zalig, die twee dames met hun dot op hun hoofd.)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...