Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Yncke

Moderators
 • Aantal items

  8.414
 • Registratiedatum

Over Yncke

 • Titel
  Zichzelf

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.yncke.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.017 profielweergaven
 1. Ik heb 't ook moeten duckducken: geregereerd worden door de rechtspraak, blijkbaar.
 2. Hm. Nu ik 't zo bekijk zal ik wat moeten doen aan de vorige pagina. Die is te bleek in vergelijking met deze...
 3. Wat ik knap vind aan de toverdrank, is juist dat 't niet overpowered is, en er op een geloofwaardige manier een reden gevonden wordt waarom ze op pagina 1 niet het Romeinse kamp in stormen, op pagina 2 een knokpartij gehouden wordt, en op pagina 3 een everzwijnbanket, met daarna genoeg lege bladzijden om nota op te nemen van vijftig managermeetings. De kracht van de toverdrank is beperkt in tijd en beperkt in hoeveelheid voor Asterix. Voor Obelix is er dan weer de beperking in voorspelbaarheid. En de dorpelingen hebben elk hun eigen dynamiek waarom ze het goedje niet ten volle benutten. Niet gemakkelijk voor de scenarist.
 4. Danke! Ik was er mijn tanden op aan 't stukbijten. (En verdorie, op 'groen' in plaats van 'green' gezocht... :s)
 5. Dat lijkt mij in de categorie "be careful what you wish for" te vallen. Het programma kent logica om te voorkomen dat de beide inzendingen van dezelfde forummer elkaar te vroeg ontmoeten, maar niet om dingen uit eenzelfde strip te spreiden.
 6. Op zich vind ik dat idee zeker niet slecht, al was 't maar omdat 't nog meer uitnodigt om mee te nemen. Misschien ergens wat subtieler 0€ op zetten? Da's minder opvallend dan een "gratis" logo, maar geeft dezelfde info? (Of voor de retro: 0 BEF/0ƒ )
 7. Met een "Suske en Wiske"-duel staat de volledige kwartfinale open voor uw stem. De halve finale gaat zaterdag van start!
 8. Vierde kwartfinale Welke van deze twee uitvindingen vind jij de 'vernuftigste'? Stemmen kan 7 dagen lang, daarna gaat de poll dicht. Je stem is publiek, maar dat hoeft je niet tegen te houden om je keuze uit te leggen. In tegendeel, de bedoeling van een toernooi is naast een winnaar kiezen, ook discussie en fun. Dus ook de indiener mag zijn of haar uitvinding zoveel als nodig uitleggen en verdedigen. De winnaar van dit duel gaat naar de volgende ronde. De verliezer valt af. A De teletijdmachine van Barabas. Steeds beter geworden doorheen de geschiedenis. Acor B De klankentapper, uitvinding van Professor Barabas, waarmee je kon praten met planten, groente, fruit en bomen. Komt in meerdere Suske en Wiske-verhalen voor. Cartoonesk
 9. Met het risico om hier ter plekke neergebliksemd te worden: ik volg @esteban²'s redenering. Als je de referenties van de tijd in Nero niet mee hebt, heb je continu 't gevoel iets te missen. En als je niet in die tijd geleefd hebt, zijn de geschiedenislessen niet genoeg om mee te zijn. Nero is veel meer een product van zijn tijd dan Suske&Wiske of Jommeke. Guust Flater heeft dat probleem ook. Ik had eenzelfde "Wablieft???"-moment toen ik van een vriendin in het bibliotheekwezen hoorde dat de Guust Flaters waarschijnlijk uit de collectie zouden genomen worden. Ouders nemen 't nog mee, kinderen hebben er geen boodschap aan. Gedateerd.
 10. Mooi! Vooral de manier waarop 't logo in de blaadjes van de bomen verwerkt is.
 11. Wat is er eigenlijk zo speciaal aan die reeks dat ie zo duur is? O:-)
 12. Tof thema! Die eerste is de Kaartendans van Suske en Wiske.
 13. Derde kwartfinale Welke van deze twee uitvindingen vind jij de 'vernuftigste'? Stemmen kan 7 dagen lang, daarna gaat de poll dicht. Je stem is publiek, maar dat hoeft je niet tegen te houden om je keuze uit te leggen. In tegendeel, de bedoeling van een toernooi is naast een winnaar kiezen, ook discussie en fun. Dus ook de indiener mag zijn of haar uitvinding zoveel als nodig uitleggen en verdedigen. De winnaar van dit duel gaat naar de volgende ronde. De verliezer valt af. A Mijn keuze is de toverdrank van Asterix. Sterk genoeg om een hele stripreeks aan op te hangen. Zelfs bij de twee hoofdpersonen en hun onderlinge relatie speelt het een hoofdrol. Gelukkig is het geheim in de loop der tijden verloren gegaan, anders had nu de hele wereld Frans gesproken. Tweetie B In dat geval verdient Gargamel alsnog de status van uitvinder. Hij slaagt hij er immers in om de theoretische ingrediënten praktisch op tafel te krijgen wat behoorlijk knap is want ga er maar aanstaan: handvol woede, kwart pond kwade trouw, pint afgunst en zo verder nog: De Smurfin; gecreëerd omwille van malafide doeleinden, maar onderschat nooit de uiteindelijke kracht van zelfbeschikkingsrecht. cinco
×
×
 • Nieuwe aanmaken...