Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Yncke

Moderators
 • Aantal items

  7.987
 • Registratiedatum

Over Yncke

 • Titel
  Zichzelf

Contact Methods

 • Website URL
  http://yncke.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.676 profielweergaven
 1. Yncke

  Raad De Film

  Ziedewel dat 't niet lang duurde.
 2. Yncke

  Raad De Film

  Ok dan. (Niet dat ik verwacht dat 't lang zal duren voor 't weer aan jou is... )
 3. Yncke

  Raad De Film

  Wel dan, aangenomen dat de gif van Le rabbi Jacob niet de nieuwe opgave is, is 't weer aan jou, lijkt me.
 4. Yncke

  Raad De Film

  Big Bad Wolves, dan waarschijnlijk?
 5. Yncke

  Raad De Film

  Dat is 'm. En mijn excuses, ik had de "Zo dan" verkeerd geïnterpreteerd... :s
 6. Yncke

  Gamer Thread

  Vervang Skyrim door Morrowind, en de zin gaat net zo goed op. Een voorkeur voor Morrowind, Oblivion of Skyrim is slechts een kwestie van smaak/nostalgie, denk ik. OpenMW, SkyWind, Skyblivion,... ze vissen allemaal in dezelfde vijver. De modale gamer heeft aan geen enkel van die initiatieven een boodschap. Maar iets als OpenMW is heel wat meer future proof dan ports naar andere officiële Elder Scrolls engines. Omdat 't niet over de inhoud gaat, maar over de engine op zich. De modding community heeft een grote vrijheid wat betreft de content, maar de gereleaste engine is fixed in time. Met OpenMW, wordt dat opgelost.
 7. Yncke

  Gamer Thread

  Yeah, belabberde keuze van versioning. :s Het werkt nu al beter dan de Morrowind engine, maar ze zijn bezig met dingen als normal maps en deftige schaduwen en zo toe te voegen. Het doel is om met version 1.0 te beginnen aan een generische real time single player RPG engine te werken, dus los van Morrowind. Voor mij werkt het in ieder geval uitstekend. Tja, da's de deal, he. Als je Morrowind wilt spelen, moet je Morrowind kopen. Anders zouden ze 't wel vlug aan de stok krijgen met Bethesda. (Als ik 't goed lees, moet je voor Skyblivion ook beide games hebben.) Het idee is anders, lijkt me. Skyrim zal op een gegeven moment verouderd zijn, waardoor die modding inspanning verouderd zal zijn. Terwijl met OpenMW, ik het zie gebeurden dat dat de normale manier zal worden om Morrowind te spelen. Bovendien heb je ook nog inspanningen zoals Tamriel rebuilt dat massaal veel content toevoegt, zodat Morrowind fris blijft. Ghogh, eigenlijk is OpenMW een open source initiatief om een closed source game relevant te houden.
 8. Yncke

  Gamer Thread

  Oblivion kon mij niet bekoren. Ik miste de rijke diversiteit van Morrowind qua wereld. (Skyrim nooit geprobeerd.) Ik zie meer heil in een project als OpenMW, die een moderne engine maakt om met de assets van Morrowind te spelen. Op die manier kunnen retextures gebruik maken van nieuwe technologieën, en is er veel meer mogelijk qua verbeteringen allerhande dan een mod die de ene game content naar de andere gesloten engine sleurt.
 9. Yncke

  Raad De Film

  The Hunt for Red October?
 10. @Kristof Berte Ik zie wat je bedoelt, good point. Ik zal zien of ik deel 4 in zijn geheel herwerk voor dikkere lijnen, of dat ik dat voor deel 5 zal beginnen doen.
 11. Waarschijnlijk eerder iets genre: Het verschil tussen drukken en printen is vandaag de dag een beetje flou geworden...
 12. Yncke

  Stripbeurzen in 2019

  Normaal gezien zouden geregistreerde gebruikers zelf evenementen moeten kunnen toevoegen. Werkt dat niet meer?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...