Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Yncke

Moderators
 • Aantal items

  7.854
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Yncke

 1. Misschien via de links in de nieuwsbrief?
 2. Dankjewel voor de vriendelijke woorden. De reboot die voor deze week gepland was, is in het water gevallen omdat de voeding van mijn computer naar de eeuwige elektronische jachtvelden vertrokken is. :s Ik hoop dat ie van 't weekend weer up and running is voor de volgende update. De mentale switch is in ieder geval al gebeurd.
 3. Yncke

  Leuke Dingen

  Dat is super nieuws!
 4. Hoog tijd om die strips uit de kast te halen, ik vind deze heel geslaagd!
 5. Yncke

  Velkomin

  Gefeliciteerd!
 6. Heheheh. Is dat voor een schoolboek? O:-)
 7. Alles ok met mij, dank je om 't te vragen. En sorry, inderdaad, ik ben hier serieus wat steken aan het laten vallen. :$ Ik ben een kortverhaal als tussendoortje begonnen, maar toen ik door mijn buffer van thumbs was, slaagde ik er niet in om de mentale switch naar Per'Bat te maken. Ik hoop de eerste episode van het verhaaltje van 't weekend af te hebben en weer naar het Per'Bat universum te kunnen verhuizen, maar ik vermoed dat nu woensdag toch krap zal blijken te zijn om de draad weer op te pikken. Mijn plan is de woensdag daarna weer paraat te zijn.
 8. Yncke

  Manga Van De Dag

  Inuyashiki gelezen. Voor mij is 't een beetje in 't zelfde bedje ziek als Gantz: het begint met een heel boeiende premisse, bouwt dat interessant op, maar ergens halverwege verliest het verhaal stoom, en het einde was 'meh'. Nou ja, ik heb 't uitgelezen, dus zo tegenslaan deed 't dan ook wel niet, zeker?
 9. @Mask Er zijn massa's argumenten en vergoeilijkingen te verzinnen, maar het fundament van artikel 13 is een censuurframework. Terwijl Stallman met veel verve zit te fulmineren hoe closed software de vrijheden van gebruikers aantast omdat ze geen volle controle over hun keuzes hebben, vind ik het triest dat uitgerekend de FSF het standpunt "filters zijn ok, zolang ze maar open source zijn" innemen. Voor mij heeft de FSF met dit standpunt alle recht op hun moral high ground verloren, en vervalt het voor mij tot de zoveelste lobbygroep. Ik weet het, ik was naïef om 't niet vroeger in te zien, maar toch... Allez gij, de billetjes zijn nochtans lekker, hoor.
 10. De hele boel quoten maakt het niet minder triestig. Deze reactie reduceert de 'free' van hun naam tot de 'free as in beer'.
 11. Nog triestiger is de reactie van de Free Software Foundation. "We call on the European Commission to promote the dissemination of Free Software filter technologies" [1] /cry
 12. Hi ho hi ho it's off to work we go!
 13. In de categorie "Funny 'cause it's true." dus.
 14. Eh bien ! Voila, Madame la Marquise, Apprenant qu'il était ruiné, A pein' fut-il rev'nu de sa surprise Que M'sieur l'Marquis s'est suicidé, Et c'est en ramassant la pell' Qu'il renversa tout's les chandelles, Mettant le feu à tout l'château Qui s'consuma de bas en haut ; Le vent soufflant sur l'incendie, Le propagea sur l'écurie, Et c'est ainsi qu'en un moment On vit périr votre jument ! Mais, à part ça, Madame la Marquise, Tout va très bien, tout va très bien.
 15. Thanks voor de opmerking, ik heb 'm ondertussen ook gezien. Ik had de manga eerst gelezen, en was er niet zo overtuigd van, maar de film is inderdaad zeer goed.
 16. Misschien zit er bij de Groene Haltewegen iets naar je gading?
 17. De conversatie over Leaving Neverland staat hier, voor de overzichtelijkheid.
 18. Van antieke kunstwerken weten we vaak niet wie het maakte, laat staan wat voor persoon het was. Wil dat zeggen dat we er niet van mogen genieten, want de artiest was misschien een klootzak eerste categorie?
 19. Ondertussen, als je 't ziet gebeuren, kun je 't altijd rapporteren. Dan komt er wel iemand met de delete hammer.
 20. D'r wordt naar gekeken. Als 't simpel was, was 't al gebeurd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...