Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

the pope

Members
 • Aantal items

  154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

108 profielweergaven
 1. 1. Oerwoud Achter Glas 2. Mini Comic 3. The Space Between Us
 2. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Uit een mail van het B-gevaar:
 3. Lav's sketchbook

  volledig mee eens, ik had ongeveer exact dezelfde bedenkingen. een logo moet compact zijn, met een begin en een einde, en dat ontbreekt hier een beetje. snelle mockup:
 4. Suske En Wiske

  nog beter.
 5. Suske En Wiske

  De allereerste reactie die hier op dit forum op de oorspronkelijke link kwam, bevatte de zin 'Ga terug naar uw land!' (ondertussen verwijderd, maar ik ben redelijk zeker dat dat er letterlijk stond, en ik heb een zeer sterk vermoeden dat je die post wel gezien hebt). Enige vergelijking met Vlaams Blok-taal is dan natuurlijk totaal uit de lucht gegrepen?
 6. Suske En Wiske

  Kumbaya!
 7. Suske En Wiske

  maar het is toch veel gemakkelijker als we zelf kunnen bepalen waar andere mensen beledigd door (mogen/zullen) zijn?
 8. Suske En Wiske

  SU heeft blijkbaar gereageerd in De Ochtend: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/media/1.3009954 Correcte reactie, vind ik. De Warme Vlamingen op fora en sociale media allerhande zullen het daar waarschijnlijk minder mee eens zijn.
 9. Suske En Wiske

  zeker eens proberen: je lippen binnenstebuiten keren en zo een deuntje fluiten
 10. Suske En Wiske

  Met 'de dames' heb ik het over respectievelijk de jongedame van de jeugdraad en over de redactrice van Charlie magazine, niet zozeer over die tekenares. Die hertekening vind ik niet ongelooflijk geslaagd (zeker niet van die kuifje), maar ik vermoed dat de verhoudingen bij de S&W dichter bij iets realistisch aan zitten dan het origineel. En ja, ik weet dat S&W geen realistische strip is, maar dat betekent niet dat bepaalde cliché-beelden niet kwetsend kunnen overkomen. In het geval van een zogezegd moderne S&W had dat gewoon beter gemoeten.
 11. Suske En Wiske

  Die dames hebben gelijk. Triestig dat Standaard Uitgeverij een heel media-offensief voert met hun heuse moderniseringscampagne, maar ze wat dit aspect betreft, zijn blijven steken in 1931 (Tintin au Congo)
 12. Suske En Wiske

  Was Wiske indertijd geen jaar of 8? meer dan muggenbeten zitten daar dan in principe toch niet?
 13. Robbedoes

  guga baul is blijkbaar in natura betaald voor zijn promo-inspanningen http://www.standaard.be/cnt/dmf20170531_02905758
 14. Originelen

  Stond een hele tijd wekelijks in de Focus Knack (miss nu nog, geen idee), en heb hier een stuk of twee boeken van hem liggen. Heel geestig!
 15. Catawiki Zaagdraad

  ha ja, uiteraard, die handelaar heeft hen waarschijnlijk al meer opgebracht dan jij als koper. Grote percentjes, Rijke ventjes (vrij naar Theofiel B.)
×