Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

grim

Members
 • Aantal items

  236
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

873 profielweergaven
 1. op Catawiki staan regelmatig originele pagina's van Rooie oortjes van Pennati. Ik vind echter nergens info terug wie Pennati is. Is dit eventueel een pseudoniem van een andere tekenaar?
 2. wanneer zou het tweede seizoen uitkomen?
 3. van wie is deze? (ben wel fan van grimm fairy tales)
 4. mooi eindtotaal, maar heb toch de indruk dat sommige onder hun prijs weg zijn. blij met mijn resultaat (Hopelijk komt hij nog eens naar Facts, dan kan ik het laten signeren)
 5. Lucky Luke in de bibliotheek van Kortrijk
 6. grim

  Dédi's

  als je geluk hebt starten ze toch wel in de voormiddag (zondag waren bijna alle tekenaars al op bezig om 11u) over de middag is het nu ook enkel gesloten van 12u30 tot 13u30 ( en tegen 14u zijn alle tekenaars dan aanwezig)
 7. grim

  Catawiki Zaagdraad

  Kreeg nog geen bericht van Postnl. Maar volgens de tracking pagina (en de koper) is het pakje geleverd
 8. grim

  Catawiki Zaagdraad

  ik zit momenteel met net het zelfde, maar dan als verkoper, dus zeer benieuwd. de koper betaalde onmiddellijk en ik verstuurde het ook (via postnl). Deze week onderzoek geopend bij postnl waar het pakje zou kunnen zijn. ik ontving ook reeds het geld van catawiki.
 9. grim

  Catawiki Zaagdraad

  ik overweeg om binnenkort ook een aantal zaken aan te bieden via catawiki, maar weet niet goed wat juist in te vullen voor de verzendingskosten (port + verpakking) Wat zijn realistische verzendingskosten om 3 à 4 strips te versturen (België, Europa en de rest van de wereld)?
 10. grim

  Strips met dedicaces

  Om plaats te maken in de kast en wat extra budget te hebben voor nieuwe tekeningen : Khaal 1 (frans), Valentin Sécher (HC)- VERKOCHT Big K 1 (frans), Nicolas Duchêne (HC) - VERKOCHT De narwal 1, Boris Beuzelin (HC) - VERKOCHT de tijd verstrijk , Baudoin (SC) - prijs 20 €
×
×
 • Nieuwe aanmaken...