Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

pedem

Members
 • Aantal items

  315
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

607 profielweergaven
 1. pedem

  Vers Aangekondigd

  Derde deel dateert al van eind 2016. Denk je dat ze dat nu nog gaan vertalen?
 2. pedem

  Mijn Verzameling

  Ok. Bedankt.
 3. pedem

  Mijn Verzameling

  Hoe weet je of bereken je dit maximum gewicht?
 4. pedem

  Dark Dragon Books

  Vind dit absoluut nonsens. En een totaal gebrek aan respect voor je publiek. Elke andere uitgever communiceert dit op voorhand naar zijn publiek. Dus waarom is dit voor jullie zo moeilijk.
 5. pedem

  Vers Aangekondigd

  Fantastisch nieuws.
 6. pedem

  Vers Aangekondigd

  Waarom moet dit in alweer een nieuwe collectie? Arboris heeft al genoeg collecties met stop gezette reeksen. Is het een one shot geeft het dan gewoon zo uit.
 7. pedem

  Dark Dragon Books

  Jullie spreken ook over alle dossiers die er gemaakt zijn. Maar gezien er geen Franstalig voorbeeld is, zijn er dan dossiers? Of gaan jullie ook zelf een dossier samenstellen? Ik vind het echt wel belangrijk om zulke zaken duidelijk te stellen. 150 euro is niet niks en uitgebreid dossier, en dan heb ik het niet over een paar schetsen, vind ik dan ook essentieel. Eventueel een oud interview dat Vance ooit gaf ivm de reeks. Omdat ik vooraf moeten bestellen wil ik dan ook zoveel mogelijk info waar ik mij aan mag verwachten.
 8. pedem

  Schade Aan Boeken, En Wat Er Aan Te Doen?

  Iemand een idee hoe je prijsetiketten verwijderd van bv Silvester HC met gelamineerde cover. Heb er al enkele waar dit laagje mee verwijderd wordt met etiket?
 9. pedem

  Dark Dragon Books

  Ik vind volgorde toch wel belangrijk. Als je de evolutie wil zien moet je het chronologisch uitgeven. Is dit een vertaling van een bestaande bundeling in het Frans, of doen jullie de samenstelling zelf?
 10. pedem

  Vandaag Gekocht

  Klopt vorige week enkel DDB en enkele delen 14-18 van Daedalus. Ook het dodenmeer niet gevonden. Lag blijkbaar wel in andere carrefour vestigingen.
 11. De NVA bespaart dan ook drastisch op overheidsdiensten. Dit kunnen ze nu eens niet op de socialisten steken. Het aanbod van de lijn is drastisch gekrompen. Zeker in kleinere regio's. En het wordt nog slechter want bij de aankomende hervormingen worden buitenwijk en landelijke gebieden helemaal geschrapt. Je moet maar een taxi nemen is hun standpunt. Wellicht hoeven ze dat nooit zelf te doen want dan zouden ze weten wat zo een taxi kost.
 12. pedem

  Stallaert tekent K3 ?

  Laat je gaan...
 13. pedem

  Vandaag Gekocht

  Iets dat mij de laatste tijd steeds meer stoort. Het wordt steeds moeilijker een gaaf exemplaar te vinden. Ligt dit aan het transport? Van de integrale van de blauwbloezen heb ik tot op heden nog geen deftig exemplaar gevonden. Bij alle exemplaren die ik gezien heb waren de rug onderaan of bovenaan gedeukt.
 14. pedem

  Rw Uitgeverij

  Is dat het laatste deel? Wanneer zou die verschijnen?
 15. pedem

  Bij de pinken blijven

  Hoelang loopt deze actie? En is deze op het volledige gamma van de strips?
×