Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

witam

Members
 • Aantal items

  379
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wispr.be

Profile Information

 • Locatie
  Landen
 • Geslacht
  Vrouwelijk

Recente bezoekers van dit profiel

432 profielweergaven
 1. Goed aangekomen. Dank u wel (voor alle moeite ;-) )
 2. Ik heb interesse in: Aya uit Yopougon 1-6 HC - 45 euro Byron P.D. HC - 7,50 euro Een hart voor IJsland 1-2 HC - 10 euro Maar wel naar Belgie... kiala? (en zijn ze nog beschikbaar?)
 3. Komaan, we kunnen onze mening in kleuren en geuren uiten, op tv, kranten, internet,... Alleen is er nu ineens een probleem als de eu een tentoonstelling doet en daar een keuze voor maakt (als betaler). pffff...
 4. Dat recht bestaat ook voor beide gevallen.. daar werd / wordt niet op ingegrepen.. Maar dit is volgens mij niet eens van dat niveau. Wie betaalt, beslist.
 5. Ik denk niet dat er een recht is dat absoluut is... ik bedoel maar slagen en verwondingen mag niet, maar als ze mij aanvallen, tja dan zal ik me toch verdedigen. Zo ook hier... vrije meningsuiting is niet absoluut. Waar de lijn ligt? Geen idee. Ik heb daar nog geen vast omlijnd idee over. Maar voorlopig lijkt de wet me daar wel het juiste pad in te slaan. Echter, is dit wel vrije meningsuiting en censuur-niveau? Ik bedoel maar, als de cartoonisten betaald zijn, mag de betaler van mijn part beslissen wat ie wel en wat ie niet wil gebruiken. Ik zou niet weten waarom dit regeltje voor bedrijven, kranten,... wel telt, maar niet voor de EU.
 6. witam

  Leuke Dingen

  Het helpt al eens om een collega te hebben die munten verzamelt.. dan weet je van zo'n dingen.. "De Koninklijke Munt van België heeft in samenwerking met Child Fucus een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Dit naar aanleiding van de Internationale Dag van de vermiste kinderen die elk jaar plaats vindt op 25 mei. Child Focus is een stichting die zich inzet voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen. De Koninklijke Munt van België mocht helaas maar 1 miljoen exemplaren slaan. Hiervan zijn 200.000 exemplaren speciaal voor de muntenverzamelaars beschikbaar gesteld. De overige 800.000 munten zullen met oude munten gemixt worden en daardoor kwalitatief er niet beter op worden. Op de munt van België is Liam Vanden Branden afgebeeld. Liam verdween in het jaar 1996 als peuter van 2,5 jaar oud en is nooit terug gevonden. Bovenaan de munt ziet men de landsnaam van België in haar drie officiële talen= België - Belgien - Belgique en daarnaast staat het jaartal 2016. Aan de onderkant van de munt staat de tekst Missing - Disparu - Vermist en daarnaast staat de Website van Child Focus genoemd."
 7. en saga al even .. maar voor de rest...
 8. Voor mij is fb, twitter,... en zo niet nodig maar een degelijke website wel. En als ik mag dromen, met voorpublicatie van een aantal pg's.. ik beslis daar echt veel op wat ik koop en wat niet en daar eerder meer dan minder. Ja, ik zou ook naar de stripwinkel kunnen gaan en daar enkele pg"s lezen, maar zoveel tijd heb ik doorgaans niet en dus maak ik daar mijn beslissing op basis van enkele seconden en met veel minder zin voor risico.
 9. witam

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Eén was goed. Twee was een andere situatie maar hetzelfde stramien als 1. Voor mij dus iets minder (ik hou meer van afwisseling)
 10. witam

  Het Laatste Woord

  Op een forum... bizar en sektes??? :-) :-) :-) ;-)
 11. witam

  Het Laatste Woord

  Juist, dus het einddoel is niet zo zeer zo lang mogelijk leven, toch? Zelfs evolutionair niet eens voor de soorten op zich. Misschien het leven op zich, welke vorm dan ook, nog wel maar niet echt per soort of per entiteit van een soort. Enfin, we zijn wel filosofisch aan het worden voor het laatste woord.. :-)
 12. witam

  Het Laatste Woord

  Euthanasie ? Zelfmoord ? Zelfs dieren doen het...
 13. witam

  Royden Lepp - Rust

  Ik heb hc 1 en 2 en ze zijn op de verkoop stapel terecht gekomen. De eerste was te licht maar je kon nog hopen op beterschap, de tweede was erger. Te weinig inhoud voor het volume naar mijn mening.
×