Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.404
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.913 profielweergaven
 1. Hij heet inderdaad Scott Koblish.
 2. Tweetie

  Rosinski

  Een goede uitgever moet in staat zijn om een goede inkleurder voor z'n sttrips te vinden. Het is tenslotte een belangrijk argument in de verkoop.
 3. De hallen aan de rechterkant van de ingang hebben veel minder afscheiding. Daardoor wordt iederereen automatisch naar recht de dealerhal ingezogen. De doorgangen aan de linkerkant zijn veel smaller. Daardoor vallen die veel minder op en zullen mensen er minder snel naar toe gaan. Zou me niets verbazen als sommige mensen de striphal in z'n geheel gemist hebben. Mij kostte het 's morgens ook enige moeite om hem te vinden. Overigens was er een prachtige stand van house of wax in het entertainment gedeelte. Duidelijk veel geld en moeite ingestoken.
 4. Dat realiseer ik me nu ook. Maar ik wist niet dat dit boek bestond, dus ik heb er niet naar gekeken. Te druk met alle andere tekenaars.
 5. Jij en ik zeggen vijwel hetzelfde. DCC is een leuk event, maar de Stripdagen op de DCC stelt niet veel meer voor. Nog dank voor de paar standhouders als Eppo, Silvester, DDB , maar die zijn er ook op de DCC zonder Stripdagen. Als je ook van comics en aanverwante zaken houdt is het nog interessant, voor een liefhebber die alleen voor de West-Europese strip komt is het heel karig.
 6. Inderdaad zeer fraaie covers. Ik heb deze twee uitgaven totaal gemist, jammer dat ze niet door een iets grote uitgever zijn uitgebracht. Als de covers een indicatie zijn, moet het tekenwerk er heel goed uitzien. Kan iemand wellicht een paar scans van de binnenkant posten?
 7. Echt klagen doe ik alleen over de Stripdagen. Ooit was dit het grootste en mooiste festival van Nederland, maar in de loop van de tijd is het lelijk afgegleden. Tegenwoordig lijkt het wel alsof het ieder jaar wat minder wordt en de vraag is welke standhouders er dit keer weer zijn afgehaakt. Hoewel het heel dichtbij is, is het niet meer de moeite om het twee dagen te bezoeken. Door de samenwerking met DCC zijn er nog wat comic tekenaars bijgekomen plus er is de Eppo stand die het enigzins de moeite van het bezoeken waar maken. Maar het DCC afgelopen winter en nu, de een zonder en de ander met Stripdagen zijn ongeveer even attractief.
 8. Mocht je een aangetekend pakje krijgen, open het dan op het politiebureau als dat kan of anders met een flink aantal getuigen erbij, liefst ook met video.
 9. Als je werkt met email, prepaid telefoons en een bankrekening die je kunt openen zonder legitimatie, wordt het voor de politie al lastig. Dan hoef je als verkoper niet eens in Nederland te wonen.
 10. Online bank kan ik snappen, maar Paypal? Als de koper daar de waar niet krijgt wordt het terugbetaald, ervanuitgaande dat de koper het als betaling en niet als gift overmaakt. Als een verkoper bij Paypal betaling als gift zou vragen, zou ik argwanig worden.
 11. Maar dan toch vooral omdat het zo lekker dichtbij is. Als deze beurs in Belgie plaats zou vinden, zou ik skippen. In ieder geval hoef ik niet veel van huis mee te nemen.
 12. Dat hangt af van afstand en toegangsprijzen. Op een gratis stripbeurs als Kampen of Gouda is het al gauw goed, aan een dure beurs als DCC stel ik wat hogere eisen. Maar voor DCC drie of meer niet-Nederlandstalige tekenaars van Franco Belgische strips die minstens een Nederlandstalig album hebben gepubliceerd. Ik wil m'n tekeningen graag in een album. En er is wel een heel mooi aanbod aan comic tekenaars, maar de comics die ik het afgelopen jaar gekocht heb, kan ik in een hand vasthouden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...