Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.494
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.995 profielweergaven
 1. Tweetie

  Integrales

  Ik denk dat Rob eerst Trigie uit wil geven voor hij met Storm begint. En Storm moet volgens mij niet een integrale worden. Storm door Don Lawrence en Storm door Romano zijn toch twee verschillende beestjes, met ieder een eigen publiek.
 2. Het is in ieder geval uit hetzelfde album. Het kan ook een verzamelaar zijn die er meerdere heeft gekocht en er nu eentje aanbiedt om van de winst z'n eigen exemplaar te bekostigen. Het zal interessant zijn om de Campo & Campo opbrengsten met die van Catawiki te vergelijken. Mijn verwachting zou zijn dat een internet veiling meer opbrengt.
 3. Ah, een Frantalige versie....
 4. Is daar een HC versie van?
 5. Prachtige poster voor de beurs overigens.
 6. Dan had hij geluk dat de kinderen thuis zijn gebeleven 😁.
 7. Alsof het alleen de overheid is bij wie dit soort problemen voorkomt. Bedrijven hebben het ook, alleen is daar geen ombudsman voor. Een voorbeeld: Hertz klanten worden vaak garresteerd vanwege computerproblemen: https://www.inc.com/chris-matyszczyk/hertz-customers-are-being-arrested-even-though-theyre-legitimate-renters.html
 8. Wat is Arran? Wat mij betreft begint dit een beetje te veel van het goede te worden.
 9. Je noemt uitgeverijen als bv Uitgeverij L, Oogachtend, Hauwaerts niet eens. Die hadden ook tekenaars bij die goedkoop dedis zaten te maken. En in sommige gevallen zijn de tekenaars die bij hun zaten zelfs beter dan de tekenaars die bij Daedalus etc. zaten. Jammer genoeg lijken de dedijagers echt alleen interesse voor buitenlandse tekenaars te hebben.
 10. Ik ben dit jaar in Geraardsbergen en Knokke geweest en daar was de catering nog beperkter dan in Eindhoven. In Gouda was er volop keuze aan eten en drinken. Het is gewoon iets wat bij een binnenbeurs hoort, uitzonderingen daargelaten.
 11. Ik denk niet dat de tijd van het jaar iets uitmaakt. Er zijn geen gewoon erg veel standhouders op de beurs en maar een beperkt aantal bezoekers die bovendien meestal alles al hebben wat ze willen hebben.
 12. Ik heb geen issues met Martin Lodewijk. Als hij een bordje neerzet met commissieprijzen is dat waarschijnlijk om zich op een eenvoudige wijze al die verzoeken om gratis dedis van het lijf te houden die hij vanwege z'n handen niet meer aankan. Op een dergelijk hoge leeftijd is dat overigens niet zo gek. Maar wellicht is het beter om helemaal geen verwachtingen te wekken en niet meer naar dit soort beurzen te komen. Het begrip signeren betekent vrijwel altijd "tekeningen maken" en dat gaat gewoon niet meer.
 13. Tja, het zijn maar 500 exemplaren en Thomas zal toch iets willen overhouden aan het werk dat er in is gestoken.
 14. Wat ik gezien heb is dat het zaterdag druk was en er zondag bijna niemand was bij DDB. Ik denk aan dat de dure uitgaves ervoor zorgen maar een keer langskomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...