Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.866
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.563 profielweergaven
 1. Tweetie

  Originelen

  Waar zie jij een Buster Brown van Outcalt? Ik zie wel een tekening, maar er staat niet bij van wie. Ook niet van wanneer.
 2. Tweetie

  Originelen

  In de USA draait het vooral om superhelden. In krantenstrips, en zeker de oudere, is veel minder interesse.
 3. Lekker als je auteurs wil laten signeren, afspraken wil maken, vliegtuigen en hotels wil reserveren....
 4. Volgens mij niet. Andere branches met veel meer financieel belang zien hun evenementen niet doorgaan. Ik denk eerder dat het feit dat het door een overheid (gemeente Brussel) wordt georganiseerd doorslaggevend is.
 5. Inderdaad wel een zeer grote stap. Iets als een ballonnenparade is niet ondenkbaar, maar bij het signeren was het binnen altijd dringen.
 6. Hoe is dat te zien? Voor mijn gevoel is de site nog hetzelfde als een paar maanden geleden.
 7. Tweetie

  HUM!

  Waarom wacht je niet de bestellingen af en laat je daarna pas drukken?
 8. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  De naam is ietwat ongelukkig, maar een verzamelaarsplatform moet zelfstandig kunnen bestaan. De kosten moeten wel laag gehouden worden, maar echt veel personeel lijkt me niet nodig. Met vrijwilligers kan de zaak grotendeel gerund worden.
 9. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Zie ook dit forum bericht van René en Marco (met een markering van mij): "Zojuist is LastDodo live gegaan! Hoera! LastDodo is de voortzetting van de Catawiki catalogus en het verzamelaarsplatform. De catalogus en het verzamelaarsplatform hebben een speciale plek in ons hart omdat we daar 12,5 jaar geleden (jubileum!) Catawiki mee zijn begonnen. We willen er graag nieuw leven inblazen. Als eerste stap zijn we de look & feel van de site aan het opfrissen. Dat is nu voor o.a. de homepage en de rubriekspagina’s gebeurd. De andere pagina’s zullen snel volgen. Daarnaast werken we aan nieuwe functionaliteit zoals een volledig nieuw zoeksysteem (ook voor de verzamelingen) en het openstellen van shops voor iedereen. Verder gaan we de bestaande problemen oplossen en zijn we aan het nadenken over een duurzaam verdienmodel zodat de continuïteit voor altijd gewaarborgd is. Onze enige inkomsten op dit moment zijn advertenties voor veilingen en kavels van Catawiki. We weten dat er wat kinderziektes zijn ontstaan door de overgang van het Catawiki platform naar deze nieuwe omgeving en proberen deze z.s.m. te verhelpen. We hopen op jullie begrip daarvoor. Als je tegen iets aanloopt dat nu minder goed werkt dan voor de overgang, meldt dat dan even in dit topic. We inventariseren alle issues en proberen ze op volgorde van "algemeen belang" op te lossen. Voor alle zekerheid: je moet even je wachtwoord van je account wijzigen om in te kunnen loggen. We hopen dat jullie net zo veel plezier gaan hebben op het platform als wij nu al hebben om er weer mee bezig te zijn. We gaan er in ieder geval alles aan doen om dat te bereiken. Op een mooie toekomst voor de allerlaatste dodo! René en Marco"
 10. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Als het om een internationale zending gaat, kan het ook gewoon vanwege de Corona crisis zijn. Mijn laatste pakket is twee en een halve maand onderweg geweest.
 11. Eindelijk geraden. Volgens mij is hij zonder tips makkelijker te vinden.....
 12. Graag wat hints, ook niet al te ingewikkeld, zodat we verder komen.
 13. Wat staat er nu nog open? Wellicht zijn ze te moeilijk, de draad ligt bijna stil.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...