Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.540
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.059 profielweergaven
 1. Daar is aardig wat tijd ingestoken 😯.
 2. Och, ligt er natuulijk ook aan waar je woont en wat het meest dichtbij is. In Brussel zijn er meer tekenaars, maar ook veel meer dedijagers. Of je nu in een rij staat met Frans- of Nederlanstaligen maakt niet zo heel veel uit.
 3. Tja, in Breda koop je een signeerticket van 15 Euro, in Bussel koop je een Frans boek van ongeveer dezelfde prijs. Voor Nederlandstaligen maakt het niet zo heel veel uit.
 4. Dat plaatje is inderdaad mooier. Jammer dat Brussel dit jaar samenvalt met Breda.
 5. Kansloos, mensen kopen papieren strips of hlemaal niks. Vaak gaat het om het verzamelen en niet om het lezen. Digitale strips en comics zjn een randgebeuren. Als ik Comichron mag geloven waren de digitale verkopen in 2015 $90 miljoen en in 2018 100 miljoen, dus er zit nagenoeg geen groei in.
 6. Als het gaat om aantallen, vermoed ik dat de posters met Messi en Ronaldo het meest op allerlei kamertjes zullen hangen.
 7. Hm, je ziet dat er iedere keer toch weer een paar beginnen met hollen. En dan rest moet dan wel mee gaan hollen. Geen idee waarom het elders wel zou werken. Wellicht omdat iedereen tegelijkertijd naar binnen mag, i.p.v. dat ze een voor een langs de kassa moeten.
 8. Maar staat dat soort zaken erin? Dit gaat meer om de situaties voor het signeren. Kun je dat soort situaties niet eenvoudig oplossen door de tafel voor verkoop van de signeertickets op een meter of twee, drie van de ingang af te zetten?
 9. Waarschijnlijk is er iemand die eindelijk een partij dozen heeft uitgepakt en uitgezocht.
 10. Tweetie

  De janitor 3

  Probeer Akim eens.
 11. Gezien de oplage is dat niet zo heel erg verrassend.
 12. Ik kan me niet voorstellen dat ze het niet graag zouden doen. Ik denk dat het tijd en moeite kost om de vertaalrechten te krijgen, als het al lukt.
 13. Tweetie

  Originelen

  Geen foto's van een Neal Adams cover of op z'n minst een fraaie pagina? Hingen die niet op de tentoonstelling? Dat is toch de Batman tekenaar bij uitstek. In ieder geval bedankt voor het uploaden van alle foto's!
 14. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Niet als je een koper bent😉
 15. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Ik benieuwd wat deze originele tekening van Follet op gaat brengen: https://veiling.catawiki.nl/kavels/27681995-follet-rene-illustration-originale-a-l-aquarelle-paru-dans-le-supplement-du-journal-de-spirou-n-3785 Niet zo heel lang geleden werd deze op Ebay voor een lager bedrag verkocht: https://www.ebay.nl/itm/PLANCHES-ET-DESSINS-ORIGINAUX-SPIROU-L-INSOLITE-FOLLET-RENE/293105125201?hash=item443e6d4751:g:s-wAAOSwW~xc7TfL De schatting van de veilingmeester is in ieder geval drie maal de Ebay opbrengst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...