Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.737
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.433 profielweergaven
 1. Ik denk dat de cijfers in Nederland en Belgie uiteindelijk ongeveer hetzelfde zullen zijn. Er gaan veel Nederlanders naar Belgie en andersom, dus het virus zal op den duur meer dan genoeg kansen krijgen. Wellicht zal er enig verschil zijn in timing, maar dat is maar tijdelijk. Tenzij je er van uitgaat dat de grenzen jarenlang gesloten zullen blijven. Volgens Duitse cijfers is 94% van de coronadoden ouder dan 60 jaar. Gemiddelde leeftijd van een corona geinfecteerde is 48 jaar, gemiddelde leeftijd van een corona dode is 82 jaar. Het ultieme generatieconflict eigenlijk. En aangezien ouderen vaker stemmen dan jongeren wordt er meer nadruk gelegd op het nu voorkomen van coronainfecties.
 2. Natuurlijk besluiten de scholen heel makkelijk om te sluiten. Het heeft geen gevolgen, het geld om de onderwijzers door te kunnen betalen komt toch wel binnen, geen enkel financieel risico.
 3. Wat dat betreft is het beleid in Nederland beter dan in andere landen. Elders (bv Belgie) zijn winkels en kleine bedrijven gedwongen gesloten, in Nederland is er veel meer open en is eigenlijk alleen de horeca verplicht dicht. De omzet is natuurlijk veel minder dan anders, maar tenminste nog niet nul.
 4. Llandudno has become a goat town: https://time.com/5813044/llandudno-goats/
 5. Lijkt me onzin. In Nederland ligt het sterftecijfer nog iets hoger dan bij jullie. Aangezien we buurlanden zijn, moet het om hetzelfde virus gaan. Iedereen doet z'n best om goed te meten, maar er wordt niet overal even intensief getest en de definities verschillen ook. Alleen bij een land als China geloof ik niets van de cijfers die ze geven.
 6. Inderdaad logisch. De geleverde goederen liggen in een gesloten winkel, maar de termijnen voor de betaling lopen gewoon door. In 2009 was de verkoop natuurlijk minder dan normaal, maar de winkels waren tenminste open.
 7. Klinkt alsof de Corona toeslaat. Kuchen en smaakverlies.
 8. Dat hoort bij het negatieve en niet bij het positieve nieuws. ☹️
 9. Hij is eerder voer voor pieren dan voor de kat. Hij is in 2008 overleden.
 10. Als iedereen nog lang binnen moet blijven, krijgen we straks heel veel zwangerschappen, zelfmoorden en scheidingen.
 11. @Bonte Of is er een PDF versie die je vanaf de site kunt downloaden?
 12. Alle bijeenkomsten in NL tot 1 jui geschrapt, dus jammer van het BSS. Net als de rest van de Nederlandse economie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...