Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.009
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.528 profielweergaven
 1. Tweetie

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Leuk Alex artikel, maar de volgende zin snap ik niet "....na de zelfmoord van een heerser die door zijn zoon werd vermoord" ?!?
 2. Tweetie

  Strips in de media

  Als ik deze strook bekijk, was de opbregst van de veiling toen 2,000 euro. https://veiling.catawiki.nl/kavels/15764067-kresse-hans-originele-strook-eric-de-noorman-v54-de-onwillige-held-1962 Ik snap niet dat een ingekleurde versie zoveel meer waard zou moeten zijn. Erik de Norrman was een krantenstrip en een ongkleurde versie is dus origineler. Als ik zou mogen kiezen tussen een ingekleurde Prince Valiant of Flash Gordon of een ingekleurde, zou ik altijd voor de originele, zwartwit versie kiezen.
 3. Tweetie

  Ron van Riet signeert bij Dick Bos

  In oude Nederlandse guldens is dat Dfl 9.700. Het is een fikse aderlating dat je voor een volledige reeks van 11 delen in moet tekenen.
 4. Tweetie

  Vandaag Gekocht

  Is een stuk dunner dan de andere Torpedos, dus een uitgave op standaard formaat lijkt me logisch.
 5. Tweetie

  Music for Life- Stripveiling

  Fraai!
 6. Tweetie

  Steve Ditko (90) overleden

  RIP, Steve.
 7. Tweetie

  Integrales

  Op Catawiki staan er nog een paar, tegen een normale prijs.
 8. Tweetie

  Vers Aangekondigd

  Het is simpelweg een dierenstrip. Met evenveel recht kun je zeggen dat Blacksad van "Mickey Mouse als detective" is afgeleid.
 9. Tweetie

  Dark Dragon Books

  Vind ik ook. Een letterlijke vertaling is Het vlindernetwerk, dus Jong Verzet is duidelijke op die andere naam gebaseerd. Maar het maakt wel een stuk duidelijker waar het om gaat.
 10. Tweetie

  WK 2018 Russia.

  Proficiat met de overwinning.
 11. Tweetie

  Vandaag Gekocht

  Eerste wereld luxeproblemen...
 12. Tweetie

  Dark Dragon Books

  Dan laten ze het toch liggen? Strips genoeg, je hoeft niet alles te kopen.
 13. Tweetie

  Strip Van De Dag

  In Frankrijk gaat het vrij hard. Als ik goed tel, verschenen in 2017 5 delen elk van de series Elfen en Dwergen. En Orks houdt ongeveer hetzelfde tempo aan. Daedalus doet het gelukkig in een wat rustiger tempo. In het Franse tempo was ik nu al afgehaakt.
 14. Tweetie

  Dark Dragon Books

  Ik vind dat DDB dit correct heeft aangepakt. Wat mij betreft mogen ze eerst een HC uitgeven om de belangstelling te peilen en daarna de beslissing nemen of er ook nog een SC van komt. Kennelijk verkocht dit goed genoeg voor ook een SC uitgave, maar het had ook anders kunnen zijn. Het is nergens voor nodig dat al voor deel 1 uitkomt de uitgever moet beslissen of hij er een HC-only of een HC-SC uitgave van maakt.
 15. Tweetie

  Vers Aangekondigd

  Is dat een verschil? Of een reeks is stopgezet of dat er andere prioriteiten zijn, maakt effectief weinig uit. In beide gevallen komt er niets nieuws uit en wordt de serie niet afgemaakt of wordt de achterstand grroter. Geldt trouwens voor alle uitgevers. ALs je zegt dingen niet stop te willen zetten, plan dan in ieder kwartaal tenminste een minder verkopende uitgave in om series verder te brenen of af te maken, anders blijft het tot in het oneindige opschuiven.
×