Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.453
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tweetie

 1. Ziet er aardig uit, al zijn de tekstballonnen erg inconsistent.
 2. Succes met de opbouw van je fonds! Kun je iets laten zien van die Valaria Moore? Op wat cover afbeeldingen na kan ik er nergens iets van vinden..
 3. Ik snap de redenering, die is ook niet gek. Maar als het wat eenzijdig wordt, zou ikzelf er geen moeite meer voor doen.
 4. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Maar klopt die dan wel? Als er van deel 2 een eerste en tweede druk zijn, zou dat bij deel een dan anders zijn?
 5. Dat snap ik dus niet. Waarom doen ze op Vlaamse beurzen ook moeite om Franse boeken te hebben? Op Waalse beurzen hebben ze nooit Nederlandstalige boeken, dus waarom dan die moeite als het toch niet wederkerig is?
 6. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Zie er na zoveel jaren nog maar eens achter te komen wat nu de eerste en wat de tweede druk is geweest.
 7. Jammer dat je bij Silvester vaak dezelfde namen ziet. Kennelijk zijn bepaalde tekenaars uit het fonds makkelijk te krijgen en is het bij anderen veel moeilijker.
 8. IK dacht altijd dat computers mannelijk waren šŸ¤£.
 9. Niet alleen Sneeuwwitje is overleden na het eten van een appel.
 10. Herhaling van een andere draad, mag wat mij betreft weg.
 11. Tweetie

  Suske En Wiske

  Er is sowieso al bijna sprake van een jubileum. Op 30 maart 1945 verscheen de allereerste aflevering van De avonturen van Rikki en Wiske in De Nieuwe Standaard. Dat wil zeggen dat in maart 2020 de strip al 75 jaar is.
 12. Proficiat aan Peter van Dongen en Teun Berserik als ook Yves Sente met hun eerste plaats! @KT, kennelijk wijkt jouw smaak erg af van de gemiddelde striplezer šŸ˜ƒ.
 13. Leuk initiatief, maar grapjes moeten natuurlijk wel mogelijk blijven. Die doen heus niet af aan het plezier bij het lezen van de strip.
 14. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Ik zie dat zelfs de verzending Frankrijk - Franrijk 45,00 Euro kost. Kennelijk is het de bedoeling om items goedkoop te verkopen en de winst op de verzendkosten te maken.
 15. Als je toch voor een album met 25.000 van de liefhebbers begint als basis, zou de rest toch niet moeilijk meer moeten zijn.. De auteur heeft al een flink voorschot en de drukker is al betaald.
 16. Tja, 3.000 Euro is zo weinig dat ze nooit iemand zullen vinden die iets wil organiseren. Met zo'n budget is dat kansloos.
 17. En dan te bedenken dat die mensen gratis naar binnen mochten.
 18. Mooie podcast. Maar voor een stripfestvaldirecteur is er op die manier ook geen lol aan. Hij krijgt vrijwel geen vrij besteedbaar budget. Dus het worden of hele saaie Stripdagen of meer interessante Stripdagen waarvoor ook de leden van het Stripschap zullen moeten gaan betalen.
 19. Wel raar dat ze er dan in een keer mee ophouden i.p.v langzaam de zaak af te bouwen.
 20. Die grappen hebben niet voldoende aantrekkingskracht.
 21. Er is nauwelijks onderscheid. FACTS heeft iets meer bezoekers.. En de een is dichtbij en de ander is ver weg. De meeste bezokers hebben niets eens in de gaten dat er ook iets van stripboeken op de beurs staat.
 22. Een veldheer is gewoon iemand die aan het hoofd van een leger staat, dus in die zin naar mijn smaak niet fout.
 23. De naam Vercingetorix zegt de meeste Nederlanders en Belgen niets. Hij is gewoon veel minder bekend dan Julius Caesar.
 24. Er blijven er vast nog tien over in de Top-10.
Ɨ
×
 • Nieuwe aanmaken...