Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kool Thing

Members
 • Aantal items

  6.773
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur

Recente bezoekers van dit profiel

706 profielweergaven
 1. Red Rider

  Gisteren de twee delen nog eens na elkaar gelezen. Eigenlijk gebeurt er in de hoofdplot geen zak of je kan het samenvatten op een A6'je maar de nevenplotten/flashbacks/cameo's maken het geheel echt tof. Blij om merken dat Schlitzie the Pinhead nog niet is vergeten. Muziekliefhebbers kennen Schlitzie nog van The Ramones Gabba-gabba, we accept you, we accept you, one of us Gabba-gabba, we accept you, we accept you, one of us I don't want to be a pinhead no more I just met a nurse that I could go for I don't want to be a pinhead no more I just met a nurse that I could go for
 2. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Je moet al een 200% Hollander zijn om zo'n opmerking te maken. Een beurs moet het niet hebben van de die-hards. Die zijn er enkel voor de standhouders. De beursuitbater is veel meer gediend met een familie die een hapje en drankje eet en wat rondkuiert en er een toffe namiddag van maakt.
 3. Suske En Wiske

  2... Helaas. De nieuwe geraken wel echt vlot gelezen en gekocht
 4. Red Rider

  Genoten van deel 2. Het is wel een echt puzzelwerkje geworden maar je ziet de bomen nog in het bos.
 5. Strip Van De Dag

  Ha, dat van Monty Phyton vond ik ook!
 6. Strip Van De Dag

  Toen ik de recensie wou schrijven, heb ik wat gechat met Wilbert en hij heeft me daar expliciet bevestigd dat er een vervolg komt.
 7. Hoeveel ongelezen strips hebben jullie?

  maar een stuk of 10 meer ( allemaal albums met dedi's in van Brussel en Breda ). Het valt goed mee
 8. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  yep. Maar ik wil het zo gevarieerd mogelijk houden qua reeksen en tekenaars.
 9. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Mocht er nog een andere Zoo of XIII-plaat in voorkomen, mag je deze vervangen door deze Comes: De Dorpsgek van Schoonvergeten Een prachtig langzaam inzoomend shot als het ware met een drone gefilmd. Een man staat een hele pagina stokstijf en denkt, maar nergens wordt het saai. Op het laatste plaatje gaat een deur open.
 10. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Zoo 2 Mijn gedacht: Een banale tussenpagina in een epos vol prachtige platen. Ik heb ze er toch uitgehaald omwille van de spanning. Manon heeft zich verstopt in de kooi van het sneeuwluipaard omdat er een beeld wordt verkocht en is nukkig. Stom gegeven maar je voelt de spanning oplopen tijdens het bezoekje. Linksboven is alles nog ok. Dan beginnen de zwarte ara's wild uit te slaan, de andere dieren worden wild. De bezoeker wordt angstig. De ocelot toont zijn tanden. Het bewuste beeld kijkt alles stil (met gesloten muil ) aan. Ze hebben de strijd gewonnen want de bezoekers gaan weg. Rechtsonder zie je de schaduw van Manon als exponent van de pagina als woedende heerseres van de Zoo. Zij is de baas en niet het sneeuwluipaard. Heel leuk is dat de pagina linksboven begint met het sneeuwluipaard en rechtsonder eindigt met Manon in luipaardpositie. Een prachtpagina. Frank grijpt geregeld terug naar deze kaderopbouw waar er in een smal paginabreed kader een non-event alle aandacht krijgt. Zijn handtekening.
 11. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Keuze 1 : XIII - Alle tranen van de hel Eigenlijk is Vance een heel matige, saaie tekenaar met veel profiel en frontaangezichten wat ook zichtbaar is in deze plaat ( wat is die cipier slecht getekend! ). Maar ik heb deze plaat gekozen als eerbetoon voor Van Hamme. Nergens is hij er zo in geslaagd om een sfeer en verhaal te scheppen in 1 enkele pagina. Elke andere scenarist heeft hier meerdere pagina's of meer tekst voor nodig om hetzelfde te kunnen vertellen. Je ziet onmiddellijk dat het over criminelen gaat die stom werk moeten doen. Je ziet hun dwaasheid, alertheid, hopeloosheid en woede. Je ziet de cipier die last heeft van de hitte. Je voelt de warmte. Een korte tekst. Een veruitgezoomd centraal beeld. Uit deze hel valt niet te ontsnappen. De kleuren zijn geweldig: Het lichtblauwe versus de hete zandkleuren. Grafisch niet zo geweldig. qua opbouw gewoon saai. Maar zo effectief!!!!
 12. BESTE/MOOISTE STRIPPAGINA OOIT?

  gewist
 13. Vandaag Gekocht

  De onderste is veel mooier... Maar geen een werd gebruikt in het album 'Het mes in de Boom'
 14. Dommel

  Dommel is een lieve knuffelhond :-)
 15. Red Rider

  Tof!!!
×