Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kool Thing

Members
 • Aantal items

  8.137
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur

Recente bezoekers van dit profiel

1.895 profielweergaven
 1. Niet alleen als striptekenaar. Maar je hebt nu eenmaal mensen wiens hart op de tong ligt.
 2. Krings is te vaak een open boek. Hij zegt onmiddellijk wat hij denkt en hoopt. Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is 🙂 Het is mss leuk om de flow te herlezen van een paar jaar terug 🙂 : http://www.stripspeciaalzaak.be/Interviews/Jean-Marc-Krings.pdf
 3. Als je die parallel doortrekt, moeten strips enkel nog digitaal gelezen worden. 'Geen' probleem maar dan moeten ze een A4-ipad betaalbaar maken of iedereen moet A5 gaan tekenen. Ik wil niet scrollen of inzoomen om teksten te kunnen lezen. Oh ja, van bovenstaande sectoren valt er steeds minder geld te verdienen, tenzij bij live-performances ( optredens, bioscoop,... ). Dat betekent dus dat alleen betaalde liveperformances van de tekenaars of het verkopen van hun materiaal hun hoofd boven water houdt. We zijn nu al niet ver af. Ik pleit trouwens fel voor uitgever/platenbazen. Bomen en bos, kwaliteit enz.
 4. Er komt eind dit jaar een Suske en Wiske Special uit van hem, op scenario van Zidrou. Ik heb geen idee of er een tweede Fanny K.-cylcus komt.
 5. Of een tekenstijl die momenteel minder vraag genereert, of een niet meer marktconforme prijs, of een karakteriële menselijke beslissing, of jezelf minder goed kunnen verkopen, of een manier van werken die niet iedereen bevalt, of vorige projecten zijn geen succes geworden, of ... Voor alle duidelijkheid. Ik heb totaal geen idee hoe het komt dat hij (even) zonder werk zit, maar er zijn duizend redenen waarom iemand niet meer aan de bak komt.
 6. Kool Thing

  Dédi's

  Ow die Torrents is prachtig!!
 7. De ballonnenparade op de originele afbeelding is alvast duidelijker. Heel het evenwicht is zoek in de gecropte afficheversie
 8. Kool Thing

  Dédi's

  Machtig hé! Hij zat mij uit te lachen terwijl hij naar zijn gsm tuurde naar die Lemmyfoto en de tekening maakte
 9. Kool Thing

  Dédi's

  Ho, die is echt wel mooi!!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...