Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kool Thing

Members
 • Aantal items

  8.333
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur

Recente bezoekers van dit profiel

2.039 profielweergaven
 1. pfffw net thuis en zwaar overboden voor de Bloks en de Criva PS Ach het is voor het goede doel...
 2. Hopelijk geen forummer... Huis met 20.000 strips onbewoonbaar na brand door kaars: hond weet eigenaars te verwittigen https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20191203_04748811
 3. PS Lonesome 2 is echt wel goed. Naar verluidt staan in de sc dezelfde tekeningen als in de HC 🙂
 4. Vignaux heeft de stijl al goed onder de knie, maar geeft er extra schwung aan. Het is minder theatraal.
 5. 2. Vignaux geeft er een moderne toets aan. Veel beter dan Surdinges.
 6. Is dat erg? Ik heb liever Ă©Ă©n rendabele firma met lef Ă©n continuteit, dan 30 kleinere met veel wil en geen centen. In de schaduw van de grote boom zie ik heus wel een uitdager wat groeien.
 7. Dat is toch niet zeker. De brutowinst kan toch omhoog door de logische schaalvoordelen ( minder logistieke en personeelskosten )? Aan de prijskant moeten ze niet zot doen. Krantenwinkels sluiten, supermarkten geven enkel plaats aan iets waar ze zeker op winnen,... Allemaal niet evident. Het zijn 'enkel' de SSZ die echt vast zitten aan deze grotere speler, maar dat is nu ook.
 8. Voila, Ballon lijkt me ook de sterkste partij met een juiste focus ( de parameters liquid, solv en rent zijn toch beter dan SU ). Bovendien blijft SU zitten met het feit dat hun cashcows getekend worden door 65+'ers ( Kiekeboe, FC De Kampioenen en in mindere mate Urbanus ). De opvolging van deze is cruciaal voor de uitgeverij. Suske en Wiske, De Rode Ridder,... bewijzen hoe moeilijk/arbeidsintensief dit wel is.
 9. Mss biedt dit net de kansen om dergelijke reeksen net in de kijker te zetten bij een groter publiek? En een monopolie zal ook niet alles kunnen uitgeven. Mss vallen er daardoor rendabelere kersen naast de mand voor de anderen. We moeten SU ook niet heiliger maken dan de paus. Veel kansen kregen onbekende tekenaars er ook niet. Enkel de spinoffs brachten wat kansen, maar dat kan evengoed doorgezet worden. BBooks heeft met Blloan ( en de lokale touch ) al veel meer bewezen op dat vlak. Maar het blijft duidelijk dat een Strip2000 steeds zwaarder gemist wordt. Dat was echt een springplank voor sommigen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...