Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kool Thing

Members
 • Aantal items

  7.400
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur

Recente bezoekers van dit profiel

1.271 profielweergaven
 1. Top 10 van 2018

  1. Lulu 2. Giant 3. Shi 2 4. Nooit 5. Een ster van Zwart katoen 6. Satania 7. Urban 4 8. De dochter van Z(wendel) 9. Calypso 10. Parallel 11. Aldo
 2. Strafste Stoot Van De Dag

  Ja, dat las ik later ook. Straf.
 3. Strafste Stoot Van De Dag

  Terwijl ik de inspectie aan het rondleiden was, liet iemand aan de andere kant een fles fosforzuur vallen. Lichte ademhalingsproblemen, etc. Uiteindelijk brandweer moeten bellen om flesje op te ruimen. Twee brandweerwagens, twee politiewagens én twee journalisten in hun kielzog. Ambiance... Gelukkig had ik snel de fiches en na een uur was alles klaar. Complimenten van de brandweer én de inspectie. Yes. Journaille met een kluitje in het riet wegsturen. En daarna verder doen met de inspectie... ontdekten die verdikke toch wel een halve okkernootschelp onder een rek. Heel gedoe. Prima audit behalve een opmerking over eten in een no-food zone. Vanavond tijdens een laatste rondgang hoorde ik van een andere afdelingsverantwoordelijke dat hij okkernoten had moeten opkuisen in zijn afdeling. Deze waren naar beneden gevallen toen we de plafondluiken hadden opengezet om de fosforgeur te verwijderen. Stomme kauwen.
 4. Strafste Stoot Van De Dag

  Dat heeft alles te maken met de snelheid en toonhoogte waarop ze het uitzenden. Was wel grappig. Ik hoorde in de wagen voortdurend Yanny. Gisteren op de pc enkel nog Laurel.
 5. De kleppers van de toekomst

  Vraag en aanbod. En vooral een andere economische wereld
 6. De kleppers van de toekomst

  en zovele andere quotes Het ging toch over de tekenaars van de toekomst. De enigste namen die ik hier lees, zijn 50+'ers Voor mij is het vooral - Mobidic - Morgann Tanco - Aimée de Jong - Matthieu Reynes - Kristof Berte - Het werk van die kerel die Aldo heeft getekend, kan mij ook bekoren
 7. Vers Aangekondigd

  Jawadde. Inderdaad schoon werk!
 8. Stripdagen Haarlem 2018

  Ik wou dat ik dat kon. Ooit. ooit. ooit.
 9. Stripdagen Haarlem 2018

  Heen en terug, idd. Ik woon in West-Vlaanderen
 10. Music for Life- Stripveiling

  Ja hallokes!!!!!!!
 11. Dédi's

  Ik had een mooie Clara, en mijn drie andere albums die ik mee had deed hij ook direct. Snel, heel snel. Ik was helemaal alleen. De walvis vind ik wel iets hebben.
 12. Stripdagen Haarlem 2018

  Je vergeet ergens een schakel. Dedi-jagers en verzamelaars zijn meestal ook big spenders. Breda bv. kost mij rap enkele honderden euro's. Verzamelaars/jagers komen enkel maar als er enkele toppers zijn. Handelaars leven van die verzamelaars. En Handelaars betalen om op die beurs te staan. Toevallige passanten geven 20€ uit. Ik vrees dat ik dit jaar ga passen voor Haarlem. Ik heb er altijd een superdag gehad met een mooie mix van expo's en dedi's. Maar 500 km rijden is me nu te ver.
 13. Strip Van De Dag

  80 jaar Robbedoes doet me in de archieven duiken. Na BIZU ben ik nu herbegonnen aan Archie Cash. De Rambo van de 9 Kunst. Wat een geweldige bagger.
 14. Dédi's

  Sorry maar ik doe nooit een dedi weg. Principeskwestie
 15. Internationaal stripfestival Knokke-Heist

  Enkel als ze Billie, Bobbie, Idefix, Bessy, Dommel of Nabuko Donosor heten
×