Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mask

Members
 • Aantal items

  8.498
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.044 profielweergaven
 1. Misschien heeft er iemand wel een typfout gemaakt in een of andere programma regel? Zeer menselijk.
 2. Mask

  Leuke Dingen

  Nog nooit een e-book gelezen op een Kindle of soortgelijke readers, dus ik zou het niet weten. Ik sta graag zo nu en dan eens voor mijn kast om in dit boek wat te kijken, en dan in dat boek wat te lezen, en o ja, dit boek moet ik ook nog lezen. In welk boek stond dat weer, ... En dat kan niet met een kindle.
 3. ... maar er valt onder die vorm wel geen cent mee te verdienen. De fun is er gewoon uit. 30 - 40 jaar geleden werden strips gemaakt enkel om te entertainen. Je las dat , een uurtje vermaak, niet al te hoogdravend. Maar toch degelijk gemaakt. Avontuurlijk. Het was voor kinderen maar volwassenen konden er ook van genieten. Vandaag de dag daarentegen moet het allemaal heel serieus genomen worden. Het is voor volwassenen maar kinderen mogen het ook lezen. Het is kunst met een grote K. En dat is het gewoon niet. En zal het ook nooit zijn.
 4. Mask

  Leuke Dingen

  Vanaf het moment dat er een kreuk in de rug is heeft een boek voor mij afgedaan en blijft het meestal verder onaangeroerd liggen. Ik veronderstel dat dit nog absurder is. Niet dat het vaak gebeurt. Maar toch.
 5. Terug invoeren van nummerplaten voor fietsen, en dan jaarlijkse keuring en kilometerheffing instellen voor alle fietsers ! Dat zal ze leren.
 6. En ze eindigt daarbij vlak voor "De Dikke Kakhiel - 303 extreem domme grappen voor op de wc of in bad ofzo" . Kwestie van "meegaan met de tijd" wat beter te kaderen...
 7. Je weet toch dat de eerste hulp bij problemen de help pagina's zijn? "Er is recent een nieuwe videospeler in gebruik genomen op VRT NU. Als je problemen ondervindt met het afspelen van video's, contacteer ons dan via de knop 'Meld een probleem' onderaan deze pagina." https://www.vrt.be/vrtnu/help/
 8. Allemaal zo onnozel dat het groot is. In Rusland liggen de koudste en warmste temperaturen 100° uit elkaar. Hier is dat met moeite ocharme de helft, en het is hier constant code geel of code oranje. Is het niet omwille van de warmte, dan is het voor de wind, en anders voor de regen en in de winter is het voor de koude en voor de sneeuw. Het is vooral belangrijk dat we constant bang zijn. En overtuigd dat de overheid zorgt dat we veilig zijn. Zolang we maar exact doen wat ze ons aanraden te doen.
 9. Maakt allemaal niets uit. Zelfs als de thermometer een comfortable 26° geeft doordat we allemaal braaf doen wat we worden gezegd te doen, dan nog zullen de kranten en weerberichten blijven beweren dat de thermometer dan wel 26° mag aanduiden, maar dat de gevoelstemperatuur 35° is.
 10. Mask

  Integrales

  OK, ze zijn duurder, maar iemand die alle Trigië verhalen wil hebben kan toch veel beter de luxe uitgaven van Don Lawrence Collection kopen? Mooier dan dit kunnen die integrales toch nooit zijn?
 11. Is dat beter? Wat halen ze nog allemaal weg? Alles wat niet in hun kraam past? Het "voordeel" van dat allemaal te laten staan is dat je je er terdege van bewust wordt met wat je hier samenleeft. Als je dat allemaal niet ziet omdat ze het weghalen dan ga je het allemaal veel rooskleuriger zien dan dat het in werkelijkheid is.
 12. Ach, ik denk dat je dergelijke reacties bij elke krant of site hebt. Je kan nu zonder te betalen de reacties op de artikels van De Tijd niet meer lezen, maar vroeger kon dat wel. De reacties daar waren dan allemaal wel een beetje beter en mooier geschreven, maar de meningen waren bij wijlen evenzeer afstotelijk. Vanaf het moment dat iedereen zijn gedacht even luid kan zeggen is het toch normaal dat minstens de helft niet strookt met je eigen opvattingen.
 13. Ik vind er niets mooi aan eerlijk gezegd, Veel te expliciet, waardoor het goedkope slechte porno wordt. Ik vind het vooral iets weghebben van een tekening van een puber die eens een vettig tekeningske wil maken.
 14. Hoe mis kan je zijn. Het gaat om een progressieve tax die start met 0,15% en oploopt tot max. 0,50% . Maar dat is natuurlijk nog altijd peanuts voor de miljonairs onder ons.
 15. Ah neen, Ik snapte die [Be pol] totaal niet. Ik dacht dat het ging om een poll, maar die draad bevatte helemaal geen poll.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...