Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mask

Members
 • Aantal items

  8.112
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

794 profielweergaven
 1. Mask

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Ik doe er alles aan om constructief mee te werken in het goedvinden. Laat dat vooral duidelijk zijn. Maar ik had het graag wat scherper uitgedrukt gezien.
 2. B. Daar kan direkt een mooie zeefdruk van gemaakt worden.
 3. Ik vind geen van beide mooi. 1 onthouding.
 4. Mask

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Hierin geef ik je min of meer gelijk. Alles in de natuur is gericht op groei. Willen verminderen of beknotten is tegen-natuurlijk. Verbeteren en geen verkwisting. Maar niet verminderen.
 5. Mask

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Deze morgen werd er op de trein nog altijd even hard gezaagd en geklaagd over dezelfde dingen als vorige week. Ik zie geen verbetering.
 6. Mask

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  De mensen die meegeschreven hebben aan het akkoord kun je moeilijk beschouwen als neutrale bronnen die het meest te betrouwen zijn.
 7. Mask

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Om niet te zeggen niets.
 8. Mask

  WW1/ WW2 militaire vliegtuigen

  Heb je al eens een tikje op je scherm gegeven?
 9. Mask

  Het Laatste Woord

  Dit zou gewoon een betuttelende opmerking zijn, ware het niet dat het zich tussen verschillende sexen afspeelt en dat maakt ze ook sexistisch. Alstublieft zeg. Is het nu gedaan!
 10. Mask

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Als de waarde van het geld enkel maar stabiel blijft of stijgt, dan zet ik alle geld op mijn spaarboekje en stel ik elke aankoop zo lang mogelijk uit. Het zal rap gedaan zijn met de economie en het investeren. Jouw probleem is dat jij aan iets dat enkel maar dient om de waarde van iets anders uit te drukken zelf ook waarde wilt toekennen. Geld heeft geen waarde. Het is niet dat omdat je vandaag 100 euro krijgt om één uur te werken, dat 100 euro gelijk is aan één uur werken. Dat is vandaag zo, maar dat hoeft volgende week niet meer zo te zijn. Je bouwt geen rijkdom op door geld op te stapelen op je zolder. Je bouwt rijkdom op door dingen aan te schaffen met je geld. En echte rijkdom door dingen aan te schaffen die zelf ook weer geld genereren, waarmee je weer meer dingen kan kopen om nog meer geld te genereren. Geld moet rollen. Geld dient enkel maar als ruilmiddel. En als ruilmiddel is het beter dan zout. Want je hebt altijd individuen die het ruilmiddel zelf willen oppotten omdat ze menen dat dat hen rijk maakt. Als 80% van de bevolking het zout zoveel mogelijk probeert op te potten hebben we een probleem. Als diezelfden zoveel mogelijk hun papiertjes willen oppotten, of eentjes en nulletjes op hun electronische rekening is dat geen probleem. Toch niet voor degenen die met hun geld ook iets gedaan hebben. Als er te weinig geld in omloop is omdat iedereen het bij zich houdt, dan maken we gewoon wat bij zodat de zaken blijven draaien. Vroeg of laat begint het wel te dagen dat het geen zin heeft om geld op te potten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet moet sparen. Maar er is een verschil tussen sparen om iets binnen afzienbare tijd te kunnen kopen, en sparen om te sparen. Dus, om de mensen de mogelijkheid te geven van toch nog te kunnen sparen, maar om te vermijden dat ze gaan sparen tot in het oneindige, moet je hen duidelijk maken dat het geen zin heeft om het ruilmiddel zelf op te potten en dat doe je door inflatie.
 11. Mask

  Music for Life- Stripveiling

  Ik kan me best voorstellen dat je als tekenaar toch wel graag hebt dat je tekening naar waarde geschat wordt, ook al is het voor een goed doel.
 12. Mask

  Het Laatste Woord

  Zitten we al aan het glazen plafond?
 13. Mask

  Humor In The Chocolate Bar...

  Ik denk niet dat dat klopt, want ik heb helemaal geen flaporen.
 14. Mask

  De Wereld Volgens Kameraad Mauser

  Dat hangt er van af waarvoor dat het geld gebruikt wordt veronderstel ik. Als het grotendeels verdwijnt in putten uit het verleden en op spaarboeken dan zal dat effect minder groot zijn dan je op het eerste zicht zou denken. Tussen 2002 en nu is de primaire geldhoeveelheid (M1, alle geld in handen van het publiek waar ze direct aankunnen: cash, electronisch, zicht, spaar) in België gestegen van 59,5 miljard naar 221 miljard. Dat is bijna x4. Ik denk niet dat de prijzen in die periode ook allemaal in diezelfde mate gestegen zijn. (Zie https://tradingeconomics.com/countries voor alle financiële informatie.
 15. Mask

  WW1/ WW2 militaire vliegtuigen

  Ik ben eigenlijk niet meer onder de indruk van Hugault's "tekenwerk". Volgens mij heeft die elk toestel één keer in zijn computer ingevoerd en hoeft die nu voor elke tekening gewoon een paar muisklikken te doen om ze dan door de computer te laten renderen.
×