Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mask

Members
 • Aantal items

  8.491
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

995 profielweergaven
 1. Allemaal zo onnozel dat het groot is. In Rusland liggen de koudste en warmste temperaturen 100° uit elkaar. Hier is dat met moeite ocharme de helft, en het is hier constant code geel of code oranje. Is het niet omwille van de warmte, dan is het voor de wind, en anders voor de regen en in de winter is het voor de koude en voor de sneeuw. Het is vooral belangrijk dat we constant bang zijn. En overtuigd dat de overheid zorgt dat we veilig zijn. Zolang we maar exact doen wat ze ons aanraden te doen.
 2. Maakt allemaal niets uit. Zelfs als de thermometer een comfortable 26° geeft doordat we allemaal braaf doen wat we worden gezegd te doen, dan nog zullen de kranten en weerberichten blijven beweren dat de thermometer dan wel 26° mag aanduiden, maar dat de gevoelstemperatuur 35° is.
 3. Mask

  Integrales

  OK, ze zijn duurder, maar iemand die alle Trigië verhalen wil hebben kan toch veel beter de luxe uitgaven van Don Lawrence Collection kopen? Mooier dan dit kunnen die integrales toch nooit zijn?
 4. Is dat beter? Wat halen ze nog allemaal weg? Alles wat niet in hun kraam past? Het "voordeel" van dat allemaal te laten staan is dat je je er terdege van bewust wordt met wat je hier samenleeft. Als je dat allemaal niet ziet omdat ze het weghalen dan ga je het allemaal veel rooskleuriger zien dan dat het in werkelijkheid is.
 5. Ach, ik denk dat je dergelijke reacties bij elke krant of site hebt. Je kan nu zonder te betalen de reacties op de artikels van De Tijd niet meer lezen, maar vroeger kon dat wel. De reacties daar waren dan allemaal wel een beetje beter en mooier geschreven, maar de meningen waren bij wijlen evenzeer afstotelijk. Vanaf het moment dat iedereen zijn gedacht even luid kan zeggen is het toch normaal dat minstens de helft niet strookt met je eigen opvattingen.
 6. Ik vind er niets mooi aan eerlijk gezegd, Veel te expliciet, waardoor het goedkope slechte porno wordt. Ik vind het vooral iets weghebben van een tekening van een puber die eens een vettig tekeningske wil maken.
 7. Hoe mis kan je zijn. Het gaat om een progressieve tax die start met 0,15% en oploopt tot max. 0,50% . Maar dat is natuurlijk nog altijd peanuts voor de miljonairs onder ons.
 8. Ah neen, Ik snapte die [Be pol] totaal niet. Ik dacht dat het ging om een poll, maar die draad bevatte helemaal geen poll.
 9. Mask

  De Rode Ridder

  Ik niet. Ervaringen van hedendaagse soldaten uit de Vietnam oorlog, Golfoorlog en aanverwante oorlogen projecteren op de kruistochten is ongeloofwaardig. Dat is dan ook één van de redenen waarom ik afgehaakt ben.
 10. Een zetel is een gewoon ding en de verzekeringsmaatschappij heeft niet te bepalen hoeveel ik maximaal mag besteden aan een zetel. Als je een gedetailleerde lijst kunt geven van alle "gewone" dingen die je gewoon in de winkel gekocht hebt met van alles een beschrijving en de aankoopprijs en aankoopdatum en eventueel foto's van je kamers dan zullen ze het totaalbedrag dat je bekomen hebt verzekeren. De eerste keer is dat veel werk. Als je je kamers om de zoveel jaar wenst opnieuw te overlopen is dat al heel wat minder werk. Als je je brandverzekering ooit mocht nodig hebben, en je komt dan tot de konklusie dat je onderverzekerd bent is dat geen pretje...
 11. Ik ken die winkel niet, maar als het klopt wat je zegt dat je nog niet aan de helft komt wanneer je een ganse villa ermee inricht, dan klinkt hun naam alvast exclusiever dan hetgeen ze aanbieden. Een Eames aluminum chair kost, afhankelijk van de opties die je kiest rond de 3000, 3500 EUR. Voor zes stoelen rond je tafel betaal je dus rond de 20.000 EUR. En dan heb je nog maar enkel 6 stoelen. @Waldorf mag mijn bewering dan wel klinklare onzin noemen, maar zelf beweert hij een B&O liefhebber te zijn. Een TV uit hun middensegment zit rond de 7000 - 8000 EUR. De topmodellen 15.000 to 23.000 EUR. En zo kan ik nog wel een tijdje verder gaan. Je zit vlug aan een inboedel van 300.000 EUR als je de middelen ertoe hebt. Ja,OK. het begint mij te dagen. Bij "Villa van 500.000 EUR" denk ik in de eerste plaats aan de villa's van 20 jaar terug toen wij naar huizen zaten te kijken. Ik heb sindsdien de huizenmarkt totaal niet meer gevolgd, en een huis van 500.000 van vandaag zal totaal niet meer te vergelijken zijn met de villa van destijds....
 12. Moest ik mij een villa van 500.000 euro kunnen veroorloven, ben ik er vrijwel zeker van dat mijn muziekinstallatie en TV samen alleen al goed voor 100.000 EUR zouden zijn. Ik heb enkele jaren terug voor de verzekering een inventaris gemaakt van alle grote stukken in elke kamer die ik zeker opnieuw zou moeten kopen moest alles afbranden. Ongelooflijk aan wat voor een bedrag je op nog geen 20 jaar kunt geraken.
 13. Ik leid hieruit af dat jullie ervaring wat betreft meubelzaken niet veel verder reikt dan Ikea en consoorten...?
 14. Iemand met een villa van 500.000 EUR zal ook wel een inboedel hebben van 300.000 EUR. En dan ben je niet ver meer af van de 1.000.000.
 15. De Groenen hebben een balonnetje opgelaten. En ze worden daarvoor nu afgeschoten. Maar het maakt in feite niet uit wie er in de regering zit. Zijt maar zeker dat vroeg of laat de vermogensbelasting er gewoon komt en dat het niet enkel voor de superrijken zal zijn. Het is veel gemakkelijker om 1.000.000 belastingplichtigen elk 700 euro te laten betalen dan bij 1.000 elk 700.000 euro te gaan halen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...