Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mask

Members
 • Aantal items

  8.652
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.463 profielweergaven
 1. Da's bijna een maand. Dat mag niet gebeuren.
 2. Dat is om verwarring te voorkomen. Als ze in Vlaanderen over haaien spreken, denkt iedereen aan die beesten in het water. Maar als ze "Vlaamse haai" zeggen, dan weet iedereen dat het over de gaai gaat.
 3. Bedoel je dat we allemaal een avatar van Obelilx moeten nemen?
 4. Als het mij te heet wordt binnen doe ik de deur van de koelkast open, zet de dampkap aan en dan zet ik mij in de keuken. Voor die paar dagen ga ik geen airco kopen.
 5. Heb je die met "Volg je hart want dat klopt" ook nog?
 6. Als ze daar in het verre vlaanderen naast de g en de h ook nog eens de m gaan verwisselen, dan dreigt het hek helemaal van de dam te geraken.
 7. Mask

  Mijn Verzameling

  Op basis van de beschikbare gegevens kom ik uit op "heel wat, maar toch niet te veel"
 8. Uit het "National Covid-19 Testing Action Plan" van de Rockefeller Foundation: Some privacy concerns must be set aside for an infectious agent as virulent as Covid-19, allowing the infection status of most Americans to be accessed and validated in a few required settings and many voluntary ones. Those screened must be given a unique patient identification number that would link to information about a patient’s viral, antibody and eventually vaccine status under a system that could easily handshake with other systems to speed the return of normal societal functions. Schools could link this to attendance lists, large office buildings to employee ID cards, TSA (Transportation Security Administartion) to passenger lists and concert and sports venues to ticket purchasers. (p17-18) Apple and Google are working on a contact-tracing app to alert people – on an opt-in basis – if they’ve been in touch with someone known to have the novel coronavirus. An active symptom-checker app is in development. Even data such as Google searches for “I can’t smell” help to identify infection localities. (p21) Fully controlling the Covid-19 epidemic requires that we test the majority of the population weekly. (p22) https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/2020/04/TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_22_2020.pdf
 9. Hola, 't is niet omdat er iemand kritiek heeft op de manier waarop er met die stickers omgesprongen is dat hij ook kritiek heeft op het uitvoeren van de kerntaken van het Rode Kruis. Ik doe nog altijd elk jaar een gift voor het Rode Kruis. Als het Rode Kruis aan de alarmbel trekt omdat de stickeractie zeer weinig geld opgebracht heeft, is het toch normaal dat men reageert met wat men verkeerd vond aan die actie. Het is niet omdat je een hele hoop goede dingen doet men u niet mag wijzen op wat er nog verkeerd gaat. En het is niet omdat men u zegt wat er verkeerd gaat dat men geen waardering heeft voor al wat goed gaat.
 10. Als ze alle stickers op die manier aangeboden hadden zou ik er zeker één gekocht hebben. Maar een aantal online te koop aanbieden en tegelijkertijd 700.000 gratis verdelen ... ? Ze hadden ze ook allemaal online te koop kunnen aanbieden, en na een aantal maanden dan de overschot gratis in de bus steken met de vraag voor een storting. Daar zou ik geen probleem mee gehad hebben. Maar zoals het nu gegaan is, ... ze mogen hun stickers houden.
 11. Nou, die stickers zijn bij mij toch ook in het verkeerde keelgat geschoten hoor. Zolang ik mij kan herinneren koop ik elk jaar zo een Rode Kruis sticker. En als er stripfiguren opstonden vaak twee. En da's niet om ervan af te zijn of omdat ik niet anders durf. Dus toen ik hoorde dat ze de stickers gratis in de brievenbus gingen steken met de vraag om een storting te doen, dacht ik ha fijn kan ik er toch nog eentje kopen. Maar neen hoor. Geen sticker te zien. Ik heb me voorgenomen om vanaf nu dan ook geen stickers meer te kopen. Wat is dat nu voor een werkwijze, "we steken er 700.000 willekeurig in brievenbussen" En blijkbaar hebben ze die 'verdeling' dan ook nog eens uitbesteed. Hadden ze nu hun sticker actie echt niet kunnen uitstellen tot oktober of zo? Er staat Suske en Wiske op, ze zullen dus wel opduiken op ebay en catawiki ...
 12. Echt. CNN roasted for putting Greta Thunberg on coronavirus town-hall expert panel https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/13/cnn-taps-greta-thunberg-coronavirus-town-hall-expe/ "This isn’t the first time CNN has featured a climate activist on a COVID-19 panel. A week ago, former Vice President Al Gore was featured on the network’s coronavirus town hall." Op den duur ga je nog beginnen geloven dat het waar is dat die wereldwijde lockdown voor een groot stuk als doel heeft onze hele economie om te schakelen naar wat de klimaatactivisten vinden dat het zou moeten zijn. Het minste wat je kan zeggen is dat de klimaatactivisten pogen om de pandemie weer helemaal toe te schrijven aan climate change.
 13. CNN plaatst vandaag Greta Thunberg in het Coronavirus panel
 14. Ben benieuwd wanneer ze hier in Belgie ook de overlijdens gaan meetellen waarvan men vermoed dat, moesten ze nu niet overleden zijn, ze vroeg of laat wel corona zouden gekregen hebben...
 15. Ik vind dat een gezonde tegenreactie voor al die experten die tegen mekaar op zitten te bieden en de media die daar gretig in meegaat. 3 maanden lockdown, 6 maanden lockdown. Wat zeg ik 18 maanden lockdown. Nieuwe normaal. Alle 65 plussers in lockdown tot volgend jaar. ... Om nog maar te zwijgen van het laatste grafiekje dat zo uit een komische sketch van Monty Python zou kunnen komen. Wacht maar tot de massa de echte gevolgen van deze wereldwijde lockdown gaat ondervinden. Er gaan nog veel relletjes en betogingen komen denk ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...