Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martijn

Members
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Ede (afkomstig uit Zwolle)
 • Interesses
  40, André Franquin, frequent bezoeker van De Noorman in Arnhem
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Finance & Control

Recente bezoekers van dit profiel

737 profielweergaven
 1. Waanzinnig mooi resultaat! Kenny heeft een zeer hoge gunfactor! 👌
 2. Het hotel is geboekt, ik heb er weer zin in! 😃 Dat wordt puzzelen op een mooi schema voor de drie dagen!
 3. https://www.trouw.nl/cultuur/sjors-en-sjimmie-stoffen-hun-rebelse-streken-af~ab5202e6/ https://www.ad.nl/binnenland/sjors-en-sjimmie-zijn-tijdloos~a41c4359/ https://www.telegraaf.nl/entertainment/3329636/sjors-en-sjimmie-keren-na-twintig-jaar-terug
 4. Ik vermoed dat deze filmpjes afkomstig zijn van de DVD-box "Het beste van Wordt Vervolgd" (zie bijvoorbeeld bol.com). Die dvd's zijn overigens leuk om eens te zien! De tekenfilmpjes van destijds ontbreken jammer genoeg.
 5. Veel namen die jaarlijks terugkomen inderdaad... 🤨 Nu staan er nog steeds namen tussen waarvan ik graag een dédicace zou krijgen, dus ik vermaak me ook deze keer wel 😉. Ik heb er zin in, maar zie wel op tegen het ellenlange wachten, vooral bij Spirou. Overigens had ik gehoopt op de aanwezigheid van Manu Larcenet, maar die staat er niet tussen. Hij schijnt een hekel te hebben aan dit soort sessies, volgens enkele berichten die ik op zijn Facebookprofiel voorbij heb zien komen (?).
 6. Dat vind ik een hele zinnige, realistische optie! Combineer dat met goede communicatie en kom maar op in 2019
 7. Nieuwe strips koop ik altijd bij 'mijn' SSZ. Oudere albums die ze daar niet hebben staan koop ik via Catawiki of Marktplaats. Zo af en toe ben ik op zoek naar Franstalige uitgaves, zoals laatst bijvoorbeeld 'Toutes les couvertures des recueils de journal de Spirou par Franquin', dan probeer ik het eerst via mijn SSZ. Mocht dat niet lukken dan via Amazon, Ebay of een willekeurige Franstalige webshop die hem wel heeft. Al met al ben ik nu minder geneigd om online te bestellen dan 5 of 10 jaar geleden. Toen deed ik meer met tweedehands strips, nu is het overwegend nieuw wat ik aanschaf en kom ik vaker bij de SSZ; dat heeft er ook mee te maken.
 8. Los van het organisatorische aspect kan ik me dat met het oog op het financiële risico ook goed voorstellen. Sowieso op veel vlakken beter om de krachten te bundelen...
 9. Eigenlijk was ik in dit topic op zoek naar of er al een persconferentie oid heeft plaatsgevonden m.b.t. Antwerpen, want het was angstvallig stil... Zojuist lees ik onderstaande op http://www.isa-festival.com. Het was misschien ergens wel te verwachten, maar toch jammer! Antwerpen, 21 maart 2018, Het eerder door Ballon Media, WPG/Standaard Uitgeverij en Stad Antwerpen aangekondigde Internationaal Stripfestival Antwerpen gaat voorlopig niet door. Opzet was -en is nog steeds- om in Antwerpen een verbindende tweedaagse op poten te zetten waarin zowel het grote publiek als de doorwinterde stripliefhebber een gevarieerde strip-beleving kan “mee-maken” en waarin creatieve ondernemers uit het stripboekenvak worden samengebracht. Schepen van Cultuur Caroline Bastiaens: “Met de vernieuwde Standaard Uitgeverij, Ballon Media, Comics Station en zovele getalenteerde stripmakers die hier wonen en werken, blijft Antwerpen dé thuisbasis van de Vlaamse strip. We zijn er dan ook van overtuigd dat een internationaal stripfestival in Antwerpen voor bewoners én bezoekers een goed idee is en blijft” “De recente verzelfstandiging en reorganisatie bij Standaard Uitgeverij zorgde de afgelopen maanden voor andere prioriteiten” aldus Jeroen Overstijns – CEO van Standaard Uitgeverij. Alexis Dragonetti -CEO van Ballon Media vult aan: “Er waait momenteel echt een positieve en innovatieve wind doorheen de Vlaamse strip. Het ISA-festival is zo’n initiatief dat we koesteren en alle kansen willen geven. Maar we moeten het samen met alle stakeholders kunnen doen.” Om het in strip-taal te zeggen: “Wordt Vervolgd”. Wil u in de toekomst op de hoogte blijven: info@isa-festival.com
 10. Blijkbaar was ik nog niet goed wakker 🙈 Bedankt voor het wekken, Erik! 😉
 11. Voor mij komt het niet mooi uit: ik ben vaste bezoeker van het Kamper Stripspektakel 😮
 12. Het Stripfeest in Brussel vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 september, volgens https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/stripfeest/a71878d6-fca5-4e8b-b2ec-6678aa8fd223. Iets later in september dan voorheen dus! (ervan uitgaand dat deze bron betrouwbaar is)
 13. Mr. Black kent overigens veel overeenkomsten met de 'Gormenghast'-trilogie (literatuur, geen strips) van Mervyn Peake. Zie https://fvdwaa.home.xs4all.nl/peake/plag.htm. Die verhalen vind ik ook zeer de moeite waard!
 14. On topic: - Sporen van het toeval (Paco Roca) - Jerome K. Jerome Bloks 26: Het mes in de boom (Dodier) - Guust 60 jaar (HC)
 15. Ik ben zelf vaste klant bij een SSZ. Moet eerlijk bekennen dat het zuur voelt dat ik het boekje van Guust nog niet heb, omdat ik zo'n beetje alles wat met Guust te maken heeft koop. Als deze facsimile was aangekondigd, had ik 'm dan ook al lang bij de SSZ besteld. Naar nu blijkt heeft ie het boekje nooit binnen gekregen. Maar goed, you win some... Nu eens kijken of ik er een voor de normale prijs te pakken kan krijgen (tips welkom!).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...