Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martijn

Members
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Ede (afkomstig uit Zwolle)
 • Interesses
  40, André Franquin, frequent bezoeker van De Noorman in Arnhem
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Finance & Control

Recente bezoekers van dit profiel

286 profielweergaven
 1. Stripbeurzen in 2018

  Blijkbaar was ik nog niet goed wakker 🙈 Bedankt voor het wekken, Erik! 😉
 2. Stripbeurzen in 2018

  Voor mij komt het niet mooi uit: ik ben vaste bezoeker van het Kamper Stripspektakel 😮
 3. Stripbeurzen in 2018

  Het Stripfeest in Brussel vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 september, volgens https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/stripfeest/a71878d6-fca5-4e8b-b2ec-6678aa8fd223. Iets later in september dan voorheen dus! (ervan uitgaand dat deze bron betrouwbaar is)
 4. Mr. Black kent overigens veel overeenkomsten met de 'Gormenghast'-trilogie (literatuur, geen strips) van Mervyn Peake. Zie https://fvdwaa.home.xs4all.nl/peake/plag.htm. Die verhalen vind ik ook zeer de moeite waard!
 5. Vandaag Gekocht

  On topic: - Sporen van het toeval (Paco Roca) - Jerome K. Jerome Bloks 26: Het mes in de boom (Dodier) - Guust 60 jaar (HC)
 6. Vandaag Gekocht

  Ik ben zelf vaste klant bij een SSZ. Moet eerlijk bekennen dat het zuur voelt dat ik het boekje van Guust nog niet heb, omdat ik zo'n beetje alles wat met Guust te maken heeft koop. Als deze facsimile was aangekondigd, had ik 'm dan ook al lang bij de SSZ besteld. Naar nu blijkt heeft ie het boekje nooit binnen gekregen. Maar goed, you win some... Nu eens kijken of ik er een voor de normale prijs te pakken kan krijgen (tips welkom!).
 7. Silvester Strips

  Ik ga voor Bone Drie schimmen Kobijn Alim de leerlooier De Engelsman die niet van Vuurwapens Hield Maar ook De pijl van Nemrod, Drakenbloed, Portugal.
 8. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Zondag om 17u kreeg ik geen stempel, wel onderstaande tekst (in Magasin General deel 1). Nu ja, even met de man kunnen spreken en het voegt voor mij iets toe aan mijn album Insgelijks, @Kelle!
 9. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Daar kan ik me wel wat bij voorstellen, wanneer je als tekenaar bijna aan het einde van je derde opeenvolgende dag van signeren zit. Toch jammer...
 10. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Zeker een indrukwekkende lijst van tekenaars! En voor de duidelijkheid: ik vind het super dat Ballon Media en ook Het B-Gevaar/Pinceel de moeite hebben genomen om tekenaars te strikken voor een signeersessie. Prima namen ook, bij beide stands. Ben zelf erg blij met mijn dédicaces van Dany, Lafebre en Porcel! Ik was de vierde in de rij ja
 11. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Geweldig Stripfeest gehad, ik heb er de volle 3 dagen rondgelopen. Zoveel te zien, druk, goede sfeer, lekker weer top! Daarnaast een aantal Nederlanders en Vlamingen gesproken. Dat maakt het eindeloze wachten een stuk draaglijker . In Bozar was een leuke expositie van Guust Flater. Verder dédicaces gescoord van o.a. Dodier, Janry, Dan, Porcel, Wasterlain, Trondheim, Tony Sandoval en Tripp. Helaas buiten het net gevist bij Frank Pé, ondanks zeer, zeer lang wachten, en bij Dino Attanasio: de oude meester raakte vermoeid en moest ermee stoppen. Bij Ballon Media was het qua wachttijd goed te doen. Er was alleen nauwelijks plaats voor de wachtenden, de logistiek zou hier beter verdeeld kunnen worden. En dan Lafebre: zou het wel aan hemzelf hebben gelegen? Hij zou een uur signeren, hij signeert snel en zoveel mensen stonden er niet in de rij (in eerste instantie 4, dat liep nog op tot ca. 8). Toen iemand een tweede album wilde laten signeren, werd door een medewerker van Ballon Media aangegeven dat hij er maar 1 per persoon mocht/zou doen, zodat iedereen aan de beurt zou komen. Gezien zijn snelheid van werken was hij na een minuut of 25 klaar met de rij, maar toen wilde hij niet alsnog mijn tweede album signeren (derde heb ik niet meer geprobeerd).
 12. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Bedankt, @Kontiki, dat ziet er al een stuk beter uit dan wat er op dit moment op de site van het Stripfeest is aangekondigd!
 13. kampen stripspektakel 2017 zaterdag 19 augustus

  Foutje dan 😉
 14. Michel Plessix overleden

  R.i.p. inderdaad... Patje van het Groenewoud vind ik erg goed. De wind in de wilgen etc. spreken me niet zo aan, maar de tekeningen zijn wel erg fijn. Ik heb onlangs 'Waar de mieren heen gaan' gekocht en ben nu begonnen met lezen. Erg fraai en sfeervol getekend!
 15. kampen stripspektakel 2017 zaterdag 19 augustus

  Ik kom al jaren in Kampen, dit jaar was ik er ook weer bij. Doorgaans brand je er weg in de felle zon, deze keer niet, gelukkig slechts een paar kleine buien. Ik heb het idee dat het aantal bezoekers ongeveer op het gemiddelde van dit spektakel lag. Al vond ik het rond 12:00u wel aan de rustige kant. Het was vast een bewuste actie om Aimée de Jongh en Kenny Rubenis een kraam aan het 'begin' te laten bemensen. Verder qua aanbod van zowel tekenaars als stripboeken weer goed, ik ben goed geslaagd met dédicaces, oudere albums en wat nieuwe. Heb alleen Akim gemist En ik heb de indruk dat niet alle aangekondigde tekenaars er waren. Erg leuk dat de tekenaars zo benaderbaar zijn. Een van mijn favoriete stripbeurzen!
×