Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

blacktiger

Members
 • Aantal items

  502
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

871 profielweergaven
 1. Ik ben nog van de oude stempel, dus in mijn romans staan nog prentjes. ☺️
 2. Stripgids, is dat dat dikke blad waar je uitstekend vliegen en ander gevleugeld ongedierte mee dood kunt meppen? 😁
 3. Persoonlijk vind ik dat je recensie over XIII iets of wat te braaf is. Dit is gewoon een rotuitgave om de verzamelaar die zijn reeks compleet wil houden het geld uit zijn zakken te kloppen. En als ik een boek met heel wat tekst aangevuld met illustraties wil lezen dan koop ik wel een roman aan.
 4. 2020 komt langzaam maar zeker in zicht dus geven we jullie alvast het volgende mee om te noteren in je agenda. Namelijk de 23ste Leuvense stripbeurs. Info en reservatie: hendrickxjeanpierre@skynet.be of tel: 0032 16 23 65 97
 5. Oeps foutje, sorry.
 6. Sombrero is inderdaad gestopt met zijn uitgaven. Maar: De kleine dood is één der betere in beeld gebracht door El Gringo. De nickname van Fred de Heij.
 7. In de jaren 80 is er de remake van Jan Kordaat geweest zoals ook te zien is op de cover van het tijdschrift. Er verschenen wel twee albums van, maar al snel werd Jan Kordaat opnieuw stopgezet. Jammer voor René Follet wiens tekeningen echte pareltjes zijn.
 8. Sinds in de Leuvense kringwinkel een stripverzamelaar het diensthoofd is, is er geen oude antieke, oude of nieuwere strip die je nog gunstig kan aankopen. Al deze strips worden aangeboden op hun website waarna men kan bieden. Vroeger kon men al eens een leuke strip tegen ee gunstige prijs op de kop tikken. Is dit het doel van een kringloopwinkel?
 9. Toch heeft Rik gelijk. we zijn een uitstervend ras.
 10. Contact opnemen met één of andere stichting die het kan bewaren als erfgoed?
 11. De volledige verhalen werden ingehouden. Ze haalden een prijs van rond de 20.000 euro, maar werden om één of andere reden door de erfgenamen ingehouden.
 12. Nu pas Vikings 1 & Jylland 1 gelezen. Wat mij opviel bij beide strips is dat de cover van Jylland heel wat overeenkomsten met een prent uit Vikings vertoond. Plagiaat of gewoon een dichterlijke vrijheid van de tekenaar van Jylland?
 13. https://www.nrc.nl/nieuws/2019/04/16/tekenfilm-over-amsterdamse-stripheld-heinz-is-een-warboel-a3957075 https://nieuwsbladdekennemer.nl/lokaal/oud-wijker-wint-stripprijs-579838
 14. Helaas voor de liefhebbers van de graphic novel, tot op heden geniet ik nog steeds meer van de populaire strip. De verhaallijnen komen meestal minder geforceerd over. wat niet wil zeggen dat ik iedere populaire strip het van het vind. Ik koop uiteraard ook graphic novels aan, maar daar waar ik de populaire strip bijna klakkeloos meeneem kijk ik de novels toch altijd even in om zoveel mogelijk missers te voorkomen. Er zit nu eenmaal veel kaf onder het koren. Let wel, dit is mijn persoonlijke mening en gelukkig maar heeft iedereen een andere visie op strips en aanverwanten.
 15. Maar worden deze strips ook daadwerkelijk gelezen? Ik ken verschillende verzamelaars die hun strips na aankoop gewoon in een plastiek hoesje stoppen en dat is het dan. Als je dan je top tien opstelt gewoon omdat je het album mooi vind staan in je kast dan stel ik mij hierbij toch vragen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...