Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

blacktiger

Members
 • Aantal items

  402
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

249 profielweergaven
 1. Leuvense stripbeurs editie 2018

  Ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag wordt tekenaar Jean Pol op deze stripbeurs extra in de bloemetjes gezet. Hij wordt niet alleen gehuldigd, maar er verschijnt eveneens van zijn hand een gesigneerde en genummerde ex-libris. Dit in een oplage van 75 exemplaren. Te verkrijgen aan 10 euro per exemplaar. https://www.hln.be/regio/leuven/jean-pol-eregast-op-stripbeurs~af0c6568?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&rcid=&utm_content=regio&ctm_ctid=0d5f4cff020999eadf455b26c78cf98e&utm_source=hln
 2. De Rode Ridder

  Is zoals met snoepjes en chocolade, de inhoud van de verpakking verminderd maar de prijs blijft hetzelfde. Of is dit nu appelen met citroenen vergelijken?
 3. Integrales

  Dat vind ik nu eens een uitstekend idee. Ik heb een aantal van deze verhalen, maar ze zijn bijna onvindbaar. Er zitten ware pareltjes tussen.
 4. Vandaag Gekocht

  Wat heb je toch tegen softcovers?
 5. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Amaai, dat is meer dan de index, waarschijnlijk hebben ze de' uitgestelde index van 2016 er ook snel bijgevoegd.
 6. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Stripfestival Breda gaat door in 2018 Mede dankzij het succes van de sponsoractie ‘Vrienden van het festival’ heeft de organisatie van Stripfestival Breda het groene licht gegeven op de tiende editie. Deze zal op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 plaats zal vinden en opnieuw is het Chassé Theater het middelpunt van het evenement dat duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland naar Breda brengt. Voorzitter Rob van Bavel van Strips in Beeld: “We kijken uit naar ons eerste lustrum, want we willen echt gaan uitpakken met de tiende editie van dit mooie evenement. We gaan opnieuw voor een line-up met meer dan honderd nationale en internationale stripmakers en ook de finale van het NK Striptekenen zal in Breda plaatsvinden.” De actie Vrienden van het Festival waarbij het festival 100 donateurs zoekt die ieder het festival met € 50,- sponsoren heeft bijna 70 vrienden opgeleverd. De organisatie is dus nog op zoek naar 30 vrienden die het stripfestival een warm hart toedragen. Voor meer informatie, beeldmateriaal en dergelijke neemt u contact op met Strips in Beeld: 06-51406637 / organisatie@stripfestivalbreda.nl
 7. Originelen

  En ook de hoofdfiguren komen niet echt veel in beeld. Persoonlijk koop ik liever een plaat waarop de hoofdfiguren meermaals opduiken.
 8. stripgerelateerde muziek

  In 2010 verscheen er bij uitgeverij Bries een jazz-strip. Werd voorgesteld als een lp-hoes waarin zich 4 stripboeken bevinden die allen handelen over het thema Jazz.
 9. stripgerelateerde muziek

  Ooit zat er bij het Rode Ridder album nr 108 De overlevenden een flexvinyl singeltje en bij de eerste druk van album: In the Pines. 5 Murder Ballads van Erik Kriek werd de cd The Blue Grass Boogiemen meegeleverd
 10. Red Rider

  https://lectrr.be/nl/producten/red-rider
 11. Red Rider

  Ach Martin, ik zal je maar je gelijk geven, ik wordt toch zo moe van steeds jou gelijk te willen halen. Net alsof alleen de Rode Ridder en Red Rider de meest fantastische strips ter wereld zijn. Zelfs een paard ( en daar doe ik dit edele dier oneer mee aan) met oogkleppen op weet met zijn simpele geest dat er heel wat meer toppers ùet kop en schouder boven deze strips uitsteken. Dus wees blij met je gelijk en droom maar rustig verder over Johan en konsoorten. Maar opgepast voor natte dromen.
 12. Red Rider

  Roodkapje in stripvorm met veel plezier gelezen in het verleden, of was het nu De rattenvanger van Hamelen. Daar was het meteen tenminste duidelijk waarover het scenario ging. Maar of jij nu een Rode Ridder of een Red Rider-fan bent maakt mij geen fuck uit. Shit spoel ik meteen door, ik druk zelfs tweemaal de spoelknop in om zeker te zijn dat er niets van over blijft.
 13. Red Rider

  Waarschijnlijk heb je een heel andere versie gelezen dan de mijne. Kan nergens iets terug vinden van wat je aanhaalt. Ik ga even de uitgever contacteren hoe het nu net telkens bij mij gebeurd dat ik steeds dat album aankoop waarin een andere versie werd opgenomen.
 14. Red Rider

  Als hier een vervolg op komt geef ik mijn drie aangekochte albums mee met de papierslag. Pure rotzooi deze strips, en dat meen ik.
 15. Brabant Strip Magazine

  Ik ken het blad al jaren, heb zelfs de eerste drie nummers. Een aantal aan elkaar geniete pagina's en dat was het dan. Ondertussen koop ik het blad nog steeds aan, maar alleen in de losse verkoop. Ik was in de jaren zeventig wel abonnee maar door de onregelmatige verzending en nog een aantal dingen waaraan ik mij ergerde het abonnement opgezegd. Het blad is ondertussen flink verwaterd, ze hebben het zelfs een tijdje gepresteerd om recensies te plaatsen van strips die meer dan een jaar terug verschenen. Van kort op de bal spelen gesproken. Als Vlaming kan ik mij wel best vinden in artikelen die puur Nederlandse stripcultuur behandelen. Voor het overige de laatste jaren niet echt veel variatie in hun blad. Waarom ik het nog koop? Waarschijnlijk uit gewoonte. Ik mis zelfs nog een aantal uitgaves, komt ervan als je steeds je Stripschrift moet vooraf bestellen bij de stripspeciaalzaak.
×