Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

blacktiger

Members
 • Aantal items

  440
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

563 profielweergaven
 1. blacktiger

  Schetsen , voorstudies Berthet

  Komt dit niet uit XIII Mystery album 2: Irina?
 2. blacktiger

  Stripspeciaalzaak.be

  Laat diegenen die kritiek hebben op de Stripspeciaalzaak het dan zelf maar eens voordoen hoe het moet. Ik vermoed dat ze er al snel het bijltje bij neer zullen gooien. Is niet iets wat men zomaar tussen de soep en de patatten doet. er kruipt heel wat tijd in, waar deze betweters geen jota benul van hebben. Kritiek geven en hoog van de toren blazen dat is altijd makkelijk en er zijn er altijd die denken dat ze de leukste zijn als ze meeheulen met de criticasters. Ik ben gewoon uiterst tevreden dat de Stripspeciaalzaak bestaat. En wat de site betreft er zijn er heel wat anderen waar er heel wat meer mee mis is.
 3. blacktiger

  Paul Panter... Tillieux

  Het ontbrekende tweede verhaal werd nooit afgewerkt, hoe kan dit dan verschijnen? Is wel opgenomen in de heruitgave van Het Dodenmeer. Trouwens een volgens mijn mening een overbodige uitgave.
 4. blacktiger

  Strips in de media

  Alexis Dragonetti over de toekomstplannen van Ballon Books. https://www.tijd.be/dossier/ontbijt/wij-zijn-op-zoek-naar-een-nieuwe-jommeke/10037022.html
 5. blacktiger

  Tekenaar Clovis overleden.

  https://autofans.be/nieuws/varia/39794-automobielartiest-clovis-overleden
 6. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.hln.be/showbizz/clara-cleymans-krijgt-rolletje-in-de-kiekeboes~af4ec4bd/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=hln&utm_content=showbizz&ctm_ctid=716f01c772d7a84afb17b7190f1715af
 7. blacktiger

  Vers Aangekondigd

  Theorietjes of niet, het zijn wij wel als striplezer die zorgen dat de aangeboden strips aangekocht worden. Maar eens het vertrouwen weg is in een uitgever komt het waarschijnlijk nooit meer goed. Hoe hij het dan ook keert of draait dan hoeft het voor mij niet meer. Het is inderdaad wel zo dat het niet alleen Daedalus is die reeksen niet afwerkt of snel genoeg verder zet. Meerdere uitgevers zijn in hetzelfde bedje ziek. Maar het is wel opvallend dat er bijna steeds met het vingertje naar Daedalus gewezen wordt als reeksen niet afgewerkt worden. Hoe zou dat toch komen?
 8. blacktiger

  Dark Dragon Books

  Tot een 8-tal jaren terug kocht ik bijna alles aan wat verscheen. Maar vooral uitgeverijen als Dark Dragon en Silvester maken dat ik van dit principe ben afgestapt. Ook Daedalus is iets of wat medeschuldig hieraan. Ze droppen strips op de markt zonder een volgens mij echt goed doordacht uitgavenbeleid. Hoe meer hoe liever en een aantal maanden worden ze al aangeboden in pakket of aan dumpingsprijzen. Ook de talrijke taal en stijlfouten waarbij zelden of nooit in een recensie op de Stripspeciaalzaak wordt gerept vergallen dikwijls het leesplezier.
 9. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.hln.be/showbizz/kunst-literatuur/lucky-luke-ruilt-in-volgend-album-prairie-voor-parijs~a0c1d1d0/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=hln&utm_content=avond&ctm_ctid=0d5f4cff020999eadf455b26c78cf98e
 10. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.ad.nl/gouda/gek-op-stripboeken-deze-verzamelaar-heeft-er-70-000~a3d0ec7e/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web
 11. blacktiger

  Bij de pinken blijven

  Er zijn inderdaad strips waar geen mens meer om geeft. Laat je strips uit De Favorietenreeks of uit De Lombard Collectie maar eens onbeheerd achter op een stripbeurs. Waarschijnlijk wordt hiervan geen enkele ontvreemd. En toch toen ik in de jaren 70 begon met verzamelen heb ik hier heel wat aan betaald.
 12. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3644771/Uniek-striparchief-Hagenaar-in-stukjes-verkocht-dreigt-naar-het-buitenland-te-verdwijnen
 13. blacktiger

  Vers Aangekondigd

  Bol.com is maar een flauw afkooksel van de Stripspeciaalzaak. Een dikke pluim voor de Stripspeciaalzaak, de betere zo niet de beste stripsite in het Nederlandstalige stripgebeuren.
 14. blacktiger

  Originelen als belegging

  Vergeet niet dat er ooit een generatie komt die niet of nauwelijks interesse vertoond in strips en aanverwanten. Die totaal geen weet meer heeft van Vandersteen, Sleen, Nijs en wie nog meer. Ik heb ook een aantal originelen maar gewoon gekocht omdat ik ze mooi vond, maar ik heb nooit gekocht als investering.
 15. blacktiger

  Vers Aangekondigd

  Ik had van Damocles de albums 1 & 2. Heb mij gewoon de integrale van album 3 & 4 aangeschaft. Dat ik nu maar één sleeve heb kan mij geen barst schelen. Het gaat hem mij vooral om het leesplezier.
×