Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

blacktiger

Members
 • Aantal items

  480
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

717 profielweergaven
 1. blacktiger

  Veto Stript... Eindelijk Mijn Eigen Blog

  Bij mij idem dito hetzelfde bericht over malware.
 2. blacktiger

  Vandaag Gekocht

  Is die Rode Ridder integraal de moeite waard?
 3. blacktiger

  Doomsday

  Sans rancune, veel succes ermee. Je strip verdiend meer dan al die verschillende uitgevers. Het keurslijf van de modale Vlaamse strip heb je alvast doorbroken.
 4. blacktiger

  Doomsday

  Onder het verhaal in 1 keer aanbieden versta ik dan toch een integrale. Als je de drie albums apart wil aanbieden wens ik je veel plezier naar een uitgever die zo gek om de albums te herdrukken. Niets mis met de verhalen, dat geef ik toe, maar of ze echt opvallen in de massa is maar de vraag.
 5. blacktiger

  Doomsday

  Het hele verhaal in één keer aanbieden? Weer leuk voor diegene die zich de vorige albums aanschaften. Denk je nu echt dat ik de integrale ga aanschaffen voor dat ene album? Ik gooi dan nog liever de drie vorige albums bij het oud papier. Zijn de scouts er ook nog blij mee.
 6. blacktiger

  Dossier n°2 XIII

  Als Gert Meesters maar de intellectuele toer kan opgaan. Gelooft die man nu zelf dat dit soort van strips enorme verkoopcijfers haalt. Is net als een met een Oscar bekroonde film. Iedereen heeft er de mond van vol, maar eens je de film bekijkt val je er steevast bij in slaap. Laat Geert maar rustig verder leuteren, en koop gerust de dingen waar je zelf van houd.
 7. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.parool.nl/kunst-en-media/vader-en-zoon-van-krant-naar-museum~a4615128/
 8. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.hln.be/de-krant/aspe-maakt-nu-ook-strips~a4696dd5/
 9. blacktiger

  Vers Aangekondigd

  Wie weet komt U47 wel ooit eens in softcover. Er zijn al meerdere reeksen en oneshots in softcover verschenen die eerst in hardcover uitgebracht werden.
 10. Heb niet echt notie van het Duits, maar dit verhaal van Robbedoes ging mij vrij vlot af. Af en toe een zin wel eens herlezen, maar dit was echt geen hinderpaal om het verhaal te volgen.
 11. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181125_03985956?hkey=&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtend&adh_i=98dd1f62817c156cd3da530cb59a7b97&imai=a48e0f9e-271a-4006-a49e-872391033679713384c4edcde&M_BT=
 12. blacktiger

  Wordt Deze Vertaald?

  Toevallig binnen gesprongen bij Standaard Boekhandel en daar stond de strip te blinken. Uiteraard onmiddellijk aangeschaft.
 13. blacktiger

  Wordt Deze Vertaald?

  Bedoelen jullie dit album. Is inderdaad te verkrijgen in de Standaard Boekhandel en werd uitgeven door Kennes.
 14. blacktiger

  Strips in de media

  "De kraker, de agent, de jurist en de stad", pracht van een strip, wel heel Nederlands gericht. We hebben in België ook wel krakers gehad maar niet zo als in deze strip beschreven. Mooi is dat het geheel bekeken wordt vanuit de visie van de krakers, de politie en de advocaat of advocaten die opdraven om de rechten van de krakers veilig te stellen.
 15. blacktiger

  Strips in de media

  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2885081/Herman-is-stapelgek-op-Spiderman-en-heeft-alles-van-zijn-stripheld-van-boekjes-tot-ondergoed
×