Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

blacktiger

Members
 • Aantal items

  509
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

975 profielweergaven
 1. Heb het ook al een tijdje opgegeven om al de hardcovers van diverse uitgeverijen aan te kopen. Waar er een softcover van verschijnt, dan koop ik die wel. Ik heb heel wat strips, Ben geen verzamelaar maar een lezer. Voor mij persoonlijk voegt een hard jasje geen meerwaarde toe aan de leeswaarde van de strip. Maar uiteraard koopt iedereen aan wat hij wil.
 2. Kijk ook maar eens nauwkeurig naar de kaft, kaft is een millimeter kleiner dan het boekblok, waardoor steeds een wit streepje van de eerste pagina zichtbaar is. Is al een tijdje zo bij bijna al hun strips.
 3. blacktiger

  HUM!

  Persoonlijk vind ik Sleutels, of hoe men hem ook noemt, geen hardcover waard. Maar ja, ieder mag zijn eigen mening hebben.
 4. Op 1 maart 2020 is het weer zover. Dan gaat de 23ste Stripbeurs van Leuven door in het Redingenhof. Met als gasttekenaar Ron van Riet. Die ter gelegenheid van deze beurs zijn tekenpen bovenhaalde en de legende van "Fiere Margriet" in beeld bracht. Uitgetekend in zwart-wit, genummerd en gesigneerd, het verhaal beslaat een achttal pagina's en is verkrijgbaar in twee formaten. Een oplage van 50 exemplaren op A5 en een oplage van 50 exemplaren op A6. Ieder exemplaar is te koop aan 10 euro. Er is ook nog een genummerde en gesigneerde prent, oplage 75 exemplaren,prijs 10 euro. De drie items samen 25 euro.
 5. Die vraag stel ik mij ook al een tijdje. Het leuke is er nu wel af van deze serie.
 6. Hartelijk dank, had het zelf niet opgemerkt. Is ondertussen aangepast.
 7. Ik ben nog van de oude stempel, dus in mijn romans staan nog prentjes. ☺️
 8. Stripgids, is dat dat dikke blad waar je uitstekend vliegen en ander gevleugeld ongedierte mee dood kunt meppen? 😁
 9. Persoonlijk vind ik dat je recensie over XIII iets of wat te braaf is. Dit is gewoon een rotuitgave om de verzamelaar die zijn reeks compleet wil houden het geld uit zijn zakken te kloppen. En als ik een boek met heel wat tekst aangevuld met illustraties wil lezen dan koop ik wel een roman aan.
 10. 2020 komt langzaam maar zeker in zicht dus geven we jullie alvast het volgende mee om te noteren in je agenda. Namelijk de 23ste Leuvense stripbeurs. Info en reservatie: hendrickxjeanpierre@skynet.be of tel: 0032 16 23 65 97
 11. Sombrero is inderdaad gestopt met zijn uitgaven. Maar: De kleine dood is één der betere in beeld gebracht door El Gringo. De nickname van Fred de Heij.
 12. In de jaren 80 is er de remake van Jan Kordaat geweest zoals ook te zien is op de cover van het tijdschrift. Er verschenen wel twee albums van, maar al snel werd Jan Kordaat opnieuw stopgezet. Jammer voor René Follet wiens tekeningen echte pareltjes zijn.
 13. Sinds in de Leuvense kringwinkel een stripverzamelaar het diensthoofd is, is er geen oude antieke, oude of nieuwere strip die je nog gunstig kan aankopen. Al deze strips worden aangeboden op hun website waarna men kan bieden. Vroeger kon men al eens een leuke strip tegen ee gunstige prijs op de kop tikken. Is dit het doel van een kringloopwinkel?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...