Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

blacktiger

Members
 • Aantal items

  423
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

424 profielweergaven
 1. Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Als de stripwinkel ze al aankoopt. Vergeet niet dat deze albums ook los te verkrijgen zijn. En wat zou de stripwinkelier nu het liefst verkopen? Het pakket of de losse strips?
 2. Dark Dragon Books

  1700 euro bruto de maand voor een fulltime job? Lachertje zeker?
 3. Dark Dragon Books

  Van de hardcovers alleen de Agatha Christie, de rest van de hardcovers laat ik categoriek links liggen.
 4. Dark Dragon Books

  Ik koop zoveel mogelijk in softcover, alleen reeksen die ik echt wil hebben en die uitsluitend in hardcover verschijnen koop ik aan. Het gaat hem bij mij alleen om het leesplezier. Ik houd mijn strips uiteraard bij maar persoonlijk vind ik een hardcover niet echt een meerwaarde hebben. Ik wil hiermee niet opnieuw de discussie tussen soft- en hardcover oprakelen. Iedereen koopt en verzamelt nu eenmaal wat hij wil. Maar er verschijnt ook heel wat in hardcover wat beter in softcover zou uitgeven worden.
 5. Vers Aangekondigd

  Ja inderdaad het is steeds opnieuw jaren wachten op een nieuwe Natasja.
 6. Vers Aangekondigd

  Die Natasja, is dat het tweede deel van De blauwe sperwer? Is al van 2014 geleden dat hiervan het eerste deel verscheen.
 7. Tex Willer

  Tot op heden alle Tex Willers van Hum aangekocht en telkens weer met veel plezier gelezen, maar Painted Desert is voor mij persoonlijk een afknapper. Een iets of wat zwak verhaal en dito tekeningen. Ach het volgende album koop ik toch gewoon weer blindelings aan. Maar bovenstaande moest mij toch even van het hart.
 8. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Als het een echte strip is kan ik het perfect lezen en plaatsen in zijn historische context. Het hoeft daarom ook niet altijd diepgravend te zijn. Maar met de Alex vertelt en in het verleden Lefranq vertelt heb ik altijd moeite gehad. Het geheel valt zo ergens tussen wal en schip. Het is niet echt een strip, wel mooi uitgevoerd, maar als ik mij echt in een historisch onderwerp wil verdiepen dan schaf ik mij wel een degelijk naslagwerk aan.
 9. Taalgebruik in strips

  Wie de strip: "Glimlach 58" aanschafte zal ook wel heel wat taalfouten opmerken. Jammer dat hier niet meer aandacht aan besteed werd voor een overigens uitstekend vormgegeven album.
 10. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik kon de strip best smaken. Is een geflipt iets met een bijna steeds weerkerend thema. de generaal wil de macht grijpen maar komt omwille van zijn grootheidswaanzin steeds in nauwe schoentjes terecht. Vooral leuk is een nogal rondborstige dame die de Generaal om haar vinger draaide met de woorden: Malle jongen. De reeks is inderdaad bijna alleen bekend in Nederland. Jammer.
 11. Mijn Verzameling

  Zo ver zou ik het niet willen doorvoeren.Alhoewel ik heb mijn aankopen flink teruggeschroefd en een aantal reeksen waaronder Rooie Oortjes, The Champions, alles van Joe Sacco, Cowboy Henk Bosliefje en een groot aantal Vrije Vluchten de deur uitgebonjourd. Met als reden het hierboven aangehaalde plaatsgebrek. Maar echt stoppen? Nooit of van mijn leven daarvoor lees ik veel te graag strips. Het is als het ware een vorm van eten en drinken voor mij.
 12. Strips in de media

  KOEN PEETERS EN JAN BOSSCHAERT. NACHT VAN DE GESCHIEDENIS Op dinsdag 20 maart 2018 is het weer zover: de Nacht van de Geschiedenis, een organisatie van het Davidsfonds, laat het dan in Vlaanderen gonzen van historische activiteiten. Dit jaar is het thema ‘religie’. KADOC kon dus niet langs de zijlijn blijven staan en gaat zelfs verder. Van die ene nacht maken we twee nachten. Zowel op 20 als op 22 maart nodigen we een auteur uit die het afgelopen jaar met een boek op een bijzondere manier de aandacht heeft gevestigd op ons verleden. Op dinsdag 20 maart komt schrijver Koen Peeters langs. Zijn jongste roman De mensengenezer geniet veel waardering. Hij won er eind vorig jaar de ECI-literatuurprijs mee, inclusief de lezersprijs. Peeters zal in zijn lezing focussen op het onderzoek dat hij als romancier heeft gevoerd. Hoe is hij omgegaan met de bronnen van zijn roman, die hij onder meer in KADOC vond? Twee dagen later, op 22 maart, spreken we in KADOC met striptekenaar Jan Bosschaert en scenarist Bart Maessen over hun Damiaanstrip, die eind vorig jaar is verschenen. Hoe hebben zij in Getekend Damiaanhet leven van de melaatsenmissionaris in een stripverhaal vertaald? We starten telkens om 20 uur in KADOC. De toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is de boodschap: sabine.vanreybroeck@kuleuven.be. Wie wil weten welke activiteiten tijdens de Nacht van de Geschiedenis bij hem/haar in de buurt zijn, kan terecht op http://www.nachtvandegeschiedenis.be/. Zoek op de website
 13. Taalgebruik in strips

  Nou breekt mijn klomp, dit roept om een broodje pindakaas. Als dat geen Nederlands is
 14. Leuvense stripbeurs editie 2018

 15. Prijsverhoging bij Standaard Uitgeverij

  Strips vergelijken met wenskaarten is knudde. En Hallmarkt is meteen ook de duurste producent op de markt. Je kan op openbare markten en bij Boekvoordeel al 10 kaartjes aankopen voor 5 euro die even mooi zijn als die van Hallmark.
×