Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

RWuitgeverij

Members
 • Aantal items

  878
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

561 profielweergaven
 1. Linkje ;) om precies te zijn, gisteren was de verjaardag van Lambiek
 2. Long Halloween is te vinden bij Archonia, evenals een omnibus hardcover met alle loeb/sale werken, dus ook When in Rome ...de cover is echter vreselijk...
 3. DC laat merken serieus zich te willen bemoeien met alles buiten de VS. In 2019/2020 zal er een crossover plaatsvinden met de Italiaanse uitgever: Sergio Bonelli Editore Een uitgeverij die wij hier kennen door Hum daar zij Tex Willer uitbrengen. Of Tex ook in de crossover zal voorkomen is twijfelachtig, voor nu zal het starten met Zagor en Flash.
 4. Orders worden ingezameld voor Superman 2 en Sandman 8 Alhier Previews
 5. We zijn bezig met een waslijst aan zowat 50 opties wat ons voor de typische keuzes stelt: Leuk, erg leuk of een must maar is het ook commercieel haalbaar? En tja dan zijn er ook voorstellen bij waarvan we direct weten dat het niet verstandig/haalbaar is. Dark Prince Charming was rechtentechnisch de eerste afvaller voor RW Nederland. Een Italiaanse, Finse of Deense zit zeker in het verschiet. De rest? Even geduld. Ieder geval meer Fables, meer Sandman en meer DC's Herboren. En meer zwart....
 6. Daar kan ik geen zinnig woord over zeggen. Als het aan mij ligt ja, maar ik wil liefst alles uitbrengen. Prioriteit ligt nu bij consolideren wat we hebben, vervolgens zoveel mogelijk afmaken en dan hopelijk een stabiele markt te hebben.
 7. Je bent me voor 😉 Voor de rest van het jaar zal er aan diverse uitgaves gewerkt worden, degenen die ons op Facebook volgen weten al wat, voor alle anderen de zaken op een rijtje: Rebirth: Superman 2 All star Batman 2 Aquaman 1 Wonder Woman 2 (maar waarschijnlijker dat dit net 2019 wordt uitgegeven) Vertigo: Preacher 6 Sandman 8 Fables 11 (al kan dat krap aan worden) DC Universe: Wonder Woman/Conan (Simone & Lopresti) Batman Broken City ea (Azzarello & Risso) Batman White Knight (Sean Murpy - en hierbij het antwoord op de eerdere teaser) Batman Death in the family (klassieker over de dood van Jason Todd) Ik hoop binnen enkele weken meer te mogen vertellen over 2019!!
 8. In NL is geen censuur nódig 😎 maar idd, deze staat op onze verlanglijst
 9. Enkel bij de Deense en Finse afdelingen van RW 😉 Een Nederlandse editie van RW kan niet doordat de rechten bij Dargaud liggen. In Finland en Denemarken is Dargaud niet aanwezig.
 10. Klein nieuwtje voor de liefhebbers, maar onze zuster uitgeverijen (Denemarken & Finland) zullen zéér waarschijnlijk volgend jaar Marini's Batman in 1 bundel uitgeven.
 11. Die geven enkel in Frankrijk uit toch? Nog steeds een unicum voor de Nederlandse stripwereld dus 😉
 12. Even op persoonlijke titel - ik zou interesse hebben. Al lijkt me dit zo'n project wat veel risico's met zich meebrengt omdat het nu 'obscuur' is. Ik heb ooit het idee geopperd om vergelijkbaar te handelen met wat in de muziekindustrie al gebeurt - vooraf kopers laten betalen, dan produceren. De originele kopers krijgen er wat extra's bij, de 'reguliere' kopers enkel het boek. Zou volgens mij voor de Nederlandse stripwereld een unicum zijn
 13. Inmiddels ook gearriveerd in alle winkels (of bestelbaar) Justice League 2: een preview vind je op Issuu
 14. Deel 6 is het laatste deel. Ik doe mijn best om deze ook dit jaar te laten verschijnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...