Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

spock

Members
 • Aantal items

  13.600
 • Registratiedatum

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.833 profielweergaven
 1. UW1 herlees ik ook regelmatig Op het vorig forum was er een draadje ivm het tijdreizen in UW1, @Bonte. Dat zit heel goed in elkaar, in die reeks. Nu heb ik zin gekregen om UW2 eens te herlezen, ook al zit het nog maar aan de helft.
 2. https://www.standaarduitgeverij.be/start/yieha-wordt-izneo/
 3. Superman Kryptonite!
 4. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Zie ook mijn vorige post. Drifting Dragons wordt steeds beter. Ik durf dit aan te raden. Deel vijf net gepreordered uit de nieuwe previews via WEC site.
 5. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Heb nog maar het eerste deel gelezen. Met veel plezier. Het gaat over de bemanning van een drakenboot, ze jagen op draken in de wolken. Speelt zich af in een wereld die pre-WWI lijkt, maar het is gelukkig geen steam punk (of toch niet echt). Het zijn slices of life: de jacht, het verwerken van de draken, verkopen in de dorpen, piraten, ontluikende liefde,... en koken. Het is zelfs gedeeltelijk een drakenkookboek kreeg er honger van. Ik vind het mooi getekend. https://kodanshacomics.com/series/drifting-dragons/
 6. spock

  Vandaag Gekocht

  Ik bied nooit. Ik heb die bij een Brusselse stripwinkel gekocht, via eBay (zonder bieden dus). Aangezien dat deel niet in de integralen zit en mijn ouwe SC's allemaal moeten vervangen worden heb ik die dan maar in't Frans gekocht. Tis geen beste strip, en het begin van een nieuwe cyclus, dus geen einde. En zonder Franz... Die winkel had er twee, maar gezien de schappelijke prijs zullen die nu wel weg zijn. Ik vind toch geen goedkope meer op eBay.
 7. spock

  Vandaag Gekocht

  Gisteren besteld via de webshop van De Poort Gent, vandaag reeds ontvangen, zoals steeds uitstekend verpakt. https://depoort.com/nl
×
×
 • Nieuwe aanmaken...