Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

spock

Members
 • Aantal items

  13.582
 • Registratiedatum

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.784 profielweergaven
 1. spock

  Integrales

  Ik zou die ouwe, beduimelde albums toch graag door mooie Integrales vervangen. Tot album 24 of zo. daarna ist nie meer nodig.
 2. Ah, hoeveel reeksen zijn er niet waar ik SC's en HC's en PF's van heb. Ik wou vroeger ook alles liever in hetzelfde formaat, maar ik lig daar nu niet meer van wakker. Als ik het maar heb Ik weet niet of er ooit SC's zullen komen van die twee boekjes.
 3. Welke oneshots bedoel je dan? Ik heb nl twee HC's met oneshots. De reeks heb ik ook in SC, maar die twee zijn enkel in HC uit. (zie foto op vorige pagina). Ondertussen drie afleveringen gezien, en ik zie het graag. edit, even de link wezen halen op de vorige blz:
 4. spock

  Vandaag Gekocht

  Duke 4 HC Gipsy Integraal 1 & 2
 5. Mooi boek. Ik heb de trades, en heb die nooit vervangen door deze. Veel plezier ermee. Gekocht: ook nog wat manga, zie ander subforum daarvoor.
 6. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Ik had het nog niet, en volume 2 is out of print. Wat raar is, want volume 1 is wel herdrukt, maar ja, bij Dark Horse kom je dat wel meer tegen Zag ze beide op't net en heb niet getwijfeld.
 7. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Worlds End Harem vond ik even leuk, maar na zes delen had ik het wel gehad. Prison School is geniaal, op zijn manier. De uitvergroting van banale en/of absurde dingen, daar bladzijden lang mee bezig zijn, en allemaal in hard action manga style bijvoorbeeld, of de ingehouden vettigheid, de humor, de manga spoof, enz...
 8. Na deel zes zijn er ook nog twee HCtjes verschenen met korte verhalen in. Die waren ook goed.
 9. Ik denk dat die terug zijn naar De Striep in Brugge, aangezien WEC gestopt is met Nederlandstalige strips. En ik heb er een deel aangesmeerd aan een vriend, ter aanvulling van zijn Franse exemplaren
 10. Ik heb onlangs de Dass Jennir verhaallijn van Dark Times opnieuw gelezen (4 van de 7 trades + twee comics van voor DT), en vond die nog steeds goed. De rest heb ik niet meer, want die vond ik niet zo interessant.
 11. spock

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Vinland Saga 11 en die is weer zéér goed. Dirty Pair omnibus. Heel leuk Ook laatste omnibus van Blade of the Immortal en enkele delen Berserk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...