Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mario

Members
 • Aantal items

  1.616
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

767 profielweergaven
 1. Voor gesubsidieerde media die haast consequent alle mainstream strips negeren, verwijs ik je graag door naar Stripgids.
 2. k ben net Simon Spruyt gaan interviewen voor de website. Die heeft al gepubliceerd bij Bries, Silvester, Blloan en De Vliegende Hollander. En zijn volgende verschijnt bij Le Lombard. Nu trekken we die uitgeverijen weer voor, zeker?
 3. Mario

  Vandaag Gekocht

  Had je toch moeten doen. Die wordt normaal gezien uit de handel genomen. Ik kreeg hem in mijn SSZ in elk geval niet mee...
 4. Mario

  Verkocht!

  In mijn stripwinkel wordt de volledige (nieuwe) reeks aangeboden voor €350.
 5. Ik weet dat er (een dikke 10 jaar geleden) in mijn Peugeotgarage heel wat LW-zeefdrukken hingen waarop een van hun wagens prominent in beeld kwam. Er was dus wel degelijke een of andere Winch/Peugeot-link.
 6. €5 korting via https://www.vente-exclusive.com/nl-BE/comics-station-qs23143#/f
 7. Ik had dezelfde ervaring... Al na een week bleken bepaalde interactieve opstellingen niet meer te functioneren. De VR-trip is zeer mooi gemaakt en ook de reuze Gargamel maakte het kind in mij los... Op een dik uur terug buiten en dan is de inkomprijs idd aan de forse kant!
 8. De bespreking was inderdaad wat blijven liggen door mijn vakantie. Het album is al ergens in mei verschenen, dacht ik, maar ik vond het zo sterk dat ik toch nog gevraagd heb om een recensie te mogen maken. Dat je de Spotify-lijst verkiest boven het cd'tje kan ik goed begrijpen. Ik ben nog beleefd gebleven... 😉
 9. De ideale serie om te bingewatchen. Je moet er idd het koppie bijhouden. Zo ben ik ooit afgehaakt bij Mr. Robot omdat ik totaal de draad kwijt was!
 10. Heb je ooit van haar Beasts of Burden gelezen? Geen echte manga, maar wel een heel fijne strip vol mysterie... Er is ooit 1 bundeling van verschenen! Ik heb er nog een artikeltje voor gemaakt voor de SSZ: http://www.stripspeciaalzaak.be/KlareTaal/KlareTaal06.htm#BeastsofBurden
 11. Stefan/Cédric werkt ook zeker. Ik laat ze bv. nogal eens een nieuw einde verzinnen.
 12. Pearls before Swine is meestal wel de moeite. En als ik het woordspelletje doorheb, krijg ik extra punten... ;-)
 13. Als we dan toch gaan vitten: https://taal.vrt.be/ninove
×
×
 • Nieuwe aanmaken...