Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hardcover

Members
 • Aantal items

  1.808
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.522 profielweergaven
 1. Begin jaren 60 kreeg ik nieuwe buren. Een gezin met 4 kinderen. Zij bleken geabonneerd op Robbedoes. Een nummer van Robbedoes maakte namelijk deel uit van de kennismaking met 1 der nieuwe buurjongens. Zo maakte ik ook kennis met stripreeksen als Buck Danny, Lucky Luke, De Beverpatrouille, De Sliert en Jerry Springer. Uiteindelijk is alleen interesse in Buck Danny gebleven. Wat later via een schoolkameraad in contact gekomen met stripblad Pep. Met o.a. Blueberry, Roodbaard, T & L, Vidocq en Asterix. Uiteindelijk is alleen interesse in reeks Blueberry en Roodbaard gebleven. (Zowel Buck Danny, Roodbaard als Blueberry blijken als overeenkomst scenarist Jean-Michel Charlier te hebben.) Geen stripwinkels in de buurt gehad, wel kantoorboekhandels, echter met amper strips. Soms in een verloren hoek een doos met van Walther Lehning (Sigurd, etc.) en Illustrated Classics uitgaven.
 2. Huhh..? Dan toch is toch een vertaling van een andere hommage: 60 jaar Tanguy & Laverdure, met o.a. scenario's van Francis Bergèse, te preferen...
 3. Vergelijkbaar met gratis magazine Deballage van Uitgever Paquet?
 4. Hardcover

  WW III

  Hier sluit dit artikel goed op aan: https://www.telegraaf.nl/nieuws/576611512/zweedse-veiligheidsexpert-stop-met-zwijgen-over-immigratie
 5. Hardcover

  WW III

  Die onderzoeken zijn momentopnames. Een volgend onderzoek spreekt doorgaans de vorige weer tegen. En wetenschappers zijn onderling ook erg verdeeld... kortom, een onbetrouwbare bron.
 6. Dit jaar geen ANGEL WINGS, maar wel deze bagger v.a. 13 mei a.s.: Pin-up Wings - deel 5... (ISBN: 978-2889325054)
 7. R.I.P. d.J. Klaas Vaak /Tom Mulder (72)... Memories: ca. 80 minuten met Klaas Vaak: ...uiteraard met tig top tracks, w.o. Jethro Tull, Martha & The Vandellas, The Isley Brothers, Diana Ross & The Supremes, Four Tops, Stevie Wonder Earth & Fire, Led Zeppelin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...