Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

pudifar

Members
 • Aantal items

  836
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

633 profielweergaven
 1. pudifar

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  De boekenkast van Willy Linthout: https://incognito-comics.blogspot.com/2018/10/eppo-20-de-boekenkast-van-willy-linthout.html De collectie op de achtergrond is indrukwekkend!
 2. Breda is sowiezo een mooie en aangename stad om te bezoeken en er een hapje te eten.
 3. pudifar

  Strips in de media

  Mooi initiatief, ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Als het museum af is zal ik er zeker naar toe gaan.
 4. pudifar

  De Kiekeboes (Merho) + Fanny K. (Coppers, Krings)

  In het Urbanus album "30 floppen" stond ooit een plezante cross over. Urbanus opereerde zichzelf om op Suske te lijken, en zo Wiske te kunnen binnendoen. Eén van de leukste gags van het album! De Urbanus strips tellen wel meer van die plezante cross overs.
 5. pudifar

  Jommeke

  Ik vind de nieuwe Jommeke zeer leuk, ik ga dit zeker lezen.
 6. pudifar

  welk stripfiguur zou je willen zijn en waarom?

  Beiden zijn toch overleden?
 7. pudifar

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  Ik koop ook de omnibus albums die 1x per jaar verschijnen. Ik mis namelijk vrij veel albums binnen de eerste 100 verhalen (ook al heb ik ze vroeger wel gelezen) en met een omnibus heb ik meteen alle verhalen in kleur en in chronologische volgorde. Ik vind de omnibus albums eigenlijk niet duur voor het leesplezier dat ik ermee krijg. Mijn favoriete grap aanhalen is niet gemakkelijk, want de verhalen hebben voor mij veel hoogtepunten. Ik herinner mij wel een scène uit het verhaal "De harem van Urbanus" waarin Urbanus met zijn moeder naar een huwelijksbureau gaat. Dat op zich is al hilarisch, maar het wordt nadien enkel beter!
 8. pudifar

  welk stripfiguur zou je willen zijn en waarom?

  Wie ik NIET zou willen zijn: Oktaaf Keunink.
 9. pudifar

  Originelen

  Jouw illustratie van Corentin Rouge vind ik anders ook top hoor. Prachtig getekend (en ingekleurd).
 10. pudifar

  welk stripfiguur zou je willen zijn en waarom?

  Thorgal zit veel te veel in de problemen. En veel thuis bij het vrouwtje is hij ook niet. Als je het voor de vrouwen doet dan zou ik een ander stripfiguur kiezen, bv. Simon Ovronnaz uit de strip Largo Winch. Dié heeft pas een mooi leven!
 11. pudifar

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  De persiflage van de Avengers vind ik nochtans ook héél tof gevonden. Met dikke Herman als de Hulk 😁 Wel jammer dat een deel van de affiche is afgeschermd door de tekstballonnen. Zitten er daar nog tekeningen onder?
 12. pudifar

  Waarde Kennen Van Strips

  Ik heb jarenlang strips verzameld en dacht van sommige albums (oa. antiquarische albums of luxe albums in beperkte oplage) dat ze heel wat waard waren. Tot ik er enkele van wou verkopen. Ik kwam snel met beide voeten op de grond!
 13. pudifar

  Strips in de media

  Ik vind de strips goed gemaakt en lees ze graag. Ik vind het wel ongeloofelijk hoe de albums de sfeer van de tv-reeks kunnen pakken.
 14. pudifar

  Catawiki Zaagdraad

  Ik ben vrij zeker dat de originele pagina niet uit "het papschoolgenie" komt, maar van een later album is. Welk album dit is kan ik niet zeggen. Weet iemand het juiste album? https://veiling.catawiki.nl/kavels/20835713-linthout-willy-urbanus-originele-pagina-urbanus-3-het-papschoolgenie-p-2-1984
×