Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

pudifar

Members
 • Aantal items

  930
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.035 profielweergaven
 1. pudifar

  Ghibli

  Onlangs de film gezien. Prachtig. De manga's moet ik nog lezen, die staan op mijn leeslijst 🙂
 2. Heeft er iemand de volledige reeks DLF Bulletins? Totaal is denk ik 38 nummers. De eerste 5 nummers zouden ook al welkom zijn. Voor wie liever geen afstand doet van de tijdschriften/infoblaadjes: ik ben evengoed tevreden met een scan (pdf of jpeg).
 3. pudifar

  Jommeke

  Interessant filmpje over Jommeke, inclusief interview met Jef Nys: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/01/17/jommeke-is-65-jaar-jong/?fbclid=IwAR32NHlWW2qzFDao1YGpat-pcHTZ1NWZI4ouU5BwqjhDAYIQkrUl_OtN8ZM Weet iemand wie de medewerker is op 01:40? Ik heb in deze draad al gelezen over de medewerker(s) die Jef Nys had en die hem assisteerden. Maakt de man op 01:40 zelf de potloodtekeningen, of inkt hij de tekeningen van Jef Nys? En wat doet de persoon op 01:44?
 4. "Een goed verhaal is op een kunstveiling geld waard" - over de veiling van werk van striptekenaar Theo van den Boogaard. https://www.rtlnieuws.nl/economie/laatste-videos-z/artikel/4992921/veiling-kunstwerken-van-den-boogaard-met-goed-verhaal?fbclid=IwAR1dVMnNUmiHyEJg3cAqUK7TrvAXV0lf6s_5PG1K3HXfP5PMgVZZefDjap4
 5. pudifar

  Schutbladen

  Sommige strips in harde kaft hebben een bedrukking op de schutbladen. Het is eens wat anders dan schutbladen in het wit of met een effen kleur, en het maakt de strip er mooier op. Zo werden de schutbladen van de Storm-hardcovers, zoals destijds uitgegeven door Big Balloon, gesierd door mooie uitvergrote illustraties uit het verhaal. Kennen jullie nog voorbeelden van strips met bedrukte schutbladen? Vinden jullie dat stripmakers/uitgevers hier meer aandacht aan moeten besteden, of verkiezen jullie liever schutbladen in het wit/effen kleur? (foto's: internet)
 6. pudifar

  Originelen

  Wat vinden jullie van de prijsschattingen van de Suske en Wiske pagina's voor de komende Christie's veiling?
 7. pudifar

  Originelen

  Le marché de la BD, une bulle qui monte ? (2 février 2015) Een debat van enkele jaren terug, maar nog steeds zeer interessant om te beluisteren:
 8. Het leven van een anime animator in Japan:
 9. pudifar

  Originelen

  Ik volg graag het veilingnieuws, net zoals ik graag het andere nieuws uit de stripactualiteit volg via SSZ of andere websites. Maar originelen zelf kopen, neen dat doe ik niet. Het is me allemaal wat te duur!
 10. pudifar

  Originelen

  Korte reportage over de veiling (vanaf ongeveer 00:21:50): https://www.france.tv/france-3/19-20-journal-national/1079049-19-20-journal-national.html
 11. pudifar

  Originelen

  https://www.actuabd.com/+Pari-gagne-pour-la-premiere-vente-de-Daniel-Maghen-Encheres+?fbclid=IwAR1e97mFeCIzcZAGPsgb6cbBwimC-7ASNuaZ9iMgghn3C4m_DBg01nt8aog
 12. pudifar

  Originelen

  https://www.hln.be/showbizz/kunst-literatuur/-slechts-264-000-euro-voor-originele-kuifje-tekening-van-herge~aa8ae1fc/
 13. pudifar

  Originelen

  Zeer, zeer mooi! Wat was je indruk van de veiling?
 14. pudifar

  Originelen

  Welk stuk heb je gekocht? 😀
×
×
 • Nieuwe aanmaken...