Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gojira

Members
 • Aantal items

  2.158
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

557 profielweergaven
 1. Green Arrow kan je ook lezen zonder voorkennis en is bovendien nog eens erg goed!
 2. It truly is the end of the fucking world. Om één of andere duistere reden ben ik (ja, ik) beginnen kijken naar Beau Séjour op Netflix. Nog schokkender: ik vind het goed! allez, ik moet de laatste aflevering nog zien... It truly is the end of the fucking world...
 3. Een paar weken geleden NO IS NOT ENOUGH van Naomi Klein gelezen. Heel erg leuk geschreven en is eigenlijk een praktisch voorbeeld van het gebruik van de Shock Doctrine (een ouder boek van Klein) voor de opgang van Trump. Als handleiding om weerstand te bieden is het wat minnetjes, maar toch nog interessant. Daarna THE DRIVE-IN van Joe R. Lansdale gelezen. Goeie horror, meer hoef ik daar niet over te zeggen. Nu bezig aan PEOPLE OVER PROFIT van Noam Chomsky. Nog niet zo ver in het boek, maar het is heel interessant om praktische voorbeelden te krijgen van het principe "my free market is not your free market and I only want free market if it benefits me (and therefore suppresses your freedom)". Nu wachten op de ziedende commentaar van Mauser over mijn keuze van lectuur.
 4. Zou in belgie ook al op blu-ray uit zijn. Ik heb die in FR gehaald, maar had het typische kijkwijzer logo met de leeftijd op.
 5. Gisteren het volledige derde en meteen ook laatste seizoen van THE LEFTOVERS bekeken. Het was wat minder dan de eerste 2 seizoenen, maar toch blijft de reeks als geheel het beste wat er de laatste 10-15 jaar op tv is gekomen. Lekker deprimerend, prachtig uitgewerkte personages en de serie heeft echt iets te vertellen over de mensheid.
 6. als je zijn nieuwsbrief las, dan wist je dat al heeeeeeeel lang. http://orbitaloperations.com/
 7. Dit weekend THE EXPANSE seizoen 2 bekeken. Zo fucking goed! Voor mij de spirituele opvolger van Battlestar Galactica (de reboot). Entertainend en intelligent. Dan overgestapt op MINDHUNTERS. Daar de eerste twee afleveringen van gezien, ook heel erg goed. De kwaliteit van regie zal wat in elkaar zakken op de afleveringen waar Fincher niet de regisseur is, maar ik hoop (en durf zelfs denken) dat het wel boeiend zal blijven.
 8. Gojira

  Raad De Film

  doe er nog maar één.
 9. Met alle respect, maar ik snap dat dus niet. Niet dat je de film niet goed vindt (de gustibus), maar dat de film niets te vertellen heeft en onpersoonlijk zou zijn. Je hebt enerzijds de worldbuilding, hoe evolueert een wereld en een maatschappij. Wat is bewustzijn, wat betekent het om mens te zijn, wat is leven, zijn machines die een gevoelswereld ontwikkelen minderwaardig, wat als machines dezelfde reproductieve mogelijkheden krijgen als mensen, enzovoort en zo verder. Opnieuw met alle respect, maar daar kan je toch niet naast kijken??? Dit alles wordt dan nog eens verteld vanuit het standpunt van K, het personage van Ryan Gosling, hoe persoonlijker kan het? Die relatie die hij heeft met Joi... Ik versta die kritiek echt niet. Een analogie die wel opgaat is die van Tool, die hun muziek wordt ook altijd koud en onpersoonlijk genoemd omdat die bijna op een wiskundige manier in elkaar geflanst wordt. Dat is ook zever, die muziek zit boordevol emotie. Soit, rant over.
 10. Vandaag SALEM'S LOT (van King uiteraard) en THE FIREMAN (van zoontje King, Joe Hill) gekocht.
 11. Ik ga akkoord met je over The Assassin. Shawshank is zo'n film die ik kan blijven bekijken (the green mile ook trouwens). Dat is mijn soort van milde emo-porno.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...