Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gojira

Members
 • Aantal items

  2.137
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gojira

Recente bezoekers van dit profiel

200 profielweergaven
 1. Jonathan Hickman

  Ik koop alles waar Hickman's naam op staat. Dat is een universele natuurwet. Het zou Hickman WC-papier mogen zijn, i'd buy it. Voor mij is Hickman de Darren Aronofsky van het comicsmedium. Wat zou dat trouwens niet geven, Aronofsky die Hickman verfilmd... Een mens kan dromen.
 2. Apple

  Als je ziet hoeveel mensen en vooral jonge mensen met zo'n dure dingen rondlopen, dan valt dat tegenwoordig nog mee. Maar ik zit dan ook in een bubbel van mensen die het goed hebben.
 3. Apple

  Ik denk het tweede, aangezien Apple gigantische winstmarges heeft op hun hardware. Zeker het high-end spul (laten we zeggen 90-95% van wat ze verkopen). Ik denk dat Apple ook iets heeft van: we hoeven niet de eerste te zijn met bepaalde functies, maar wel de beste. Zo kan je ook de markt sturen.
 4. Apple

  Dat is de tijd, hipsters saying meh. What's new...
 5. Apple

  nog even nadenken. Ik wil sowieso nog wat sparen (wil volgend jaar misschien ook een update van mijn macbook pro doen). Misschien met mijn eindejaarspremie.
 6. Apple

  Als je ziet wat dat ding allemaal kan dan vind ik die prijs zeker gerechtvaardigd. Dat betekent echter niet dat ik dat ding ga kopen. Voor mij zal het een iPhone 8 of 8 plus worden om mijn huidige 5S te vervangen.
 7. Raad De Film

  yup yup
 8. Raad De Film

  nope
 9. Comic Van De Dag

  Ik noemde Morrison's Doom Patrol geniaal omdat ik dat echt vind, niet omdat ik dat van de goegemeente (of de Morrison cult) moet zeggen. Dat anderen dan plots niet meer durven zeggen dat zij het toch niet zo goed vonden is eerder hun probleem. Smaken verschillen weet je. Ik dwing niemand om dat goed te vinden. Kleurrijke uitspraken van mij en anderen worden hier heel vaak verkeerd begrepen.
 10. Raad De Film

  Ik ga ook een gemakkelijke doen:
 11. Comic Van De Dag

  @Chimi don't listen to this guy. 😘
 12. Raad De Film

  Ik verwar Rabid en shivers altijd. RABID?
 13. Comic Van De Dag

  Die run van Grant Morrisson is geniaal. Wat jij gelezen hebt, iets minder...
 14. Comic Van De Dag

  Er zijn nog veel mensen op de boekjes aan het wachten als ik de commentaren op de kickstarter mag geloven. Ik denk dat Ben dus nog niets kan opsturen.
 15. Maar jong, spreek toch niet over mensen, dat interesseert Mauser niet. Er is enkel de markt.
×