Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gojira

Members
 • Aantal items

  2.154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

253 profielweergaven
 1. Televisiereeksen

  Zou in belgie ook al op blu-ray uit zijn. Ik heb die in FR gehaald, maar had het typische kijkwijzer logo met de leeftijd op.
 2. Televisiereeksen

  Gisteren het volledige derde en meteen ook laatste seizoen van THE LEFTOVERS bekeken. Het was wat minder dan de eerste 2 seizoenen, maar toch blijft de reeks als geheel het beste wat er de laatste 10-15 jaar op tv is gekomen. Lekker deprimerend, prachtig uitgewerkte personages en de serie heeft echt iets te vertellen over de mensheid.
 3. als je zijn nieuwsbrief las, dan wist je dat al heeeeeeeel lang. http://orbitaloperations.com/
 4. Televisiereeksen

  Dit weekend THE EXPANSE seizoen 2 bekeken. Zo fucking goed! Voor mij de spirituele opvolger van Battlestar Galactica (de reboot). Entertainend en intelligent. Dan overgestapt op MINDHUNTERS. Daar de eerste twee afleveringen van gezien, ook heel erg goed. De kwaliteit van regie zal wat in elkaar zakken op de afleveringen waar Fincher niet de regisseur is, maar ik hoop (en durf zelfs denken) dat het wel boeiend zal blijven.
 5. Raad De Film

  doe er nog maar één.
 6. Raad De Film

  the burbs
 7. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Met alle respect, maar ik snap dat dus niet. Niet dat je de film niet goed vindt (de gustibus), maar dat de film niets te vertellen heeft en onpersoonlijk zou zijn. Je hebt enerzijds de worldbuilding, hoe evolueert een wereld en een maatschappij. Wat is bewustzijn, wat betekent het om mens te zijn, wat is leven, zijn machines die een gevoelswereld ontwikkelen minderwaardig, wat als machines dezelfde reproductieve mogelijkheden krijgen als mensen, enzovoort en zo verder. Opnieuw met alle respect, maar daar kan je toch niet naast kijken??? Dit alles wordt dan nog eens verteld vanuit het standpunt van K, het personage van Ryan Gosling, hoe persoonlijker kan het? Die relatie die hij heeft met Joi... Ik versta die kritiek echt niet. Een analogie die wel opgaat is die van Tool, die hun muziek wordt ook altijd koud en onpersoonlijk genoemd omdat die bijna op een wiskundige manier in elkaar geflanst wordt. Dat is ook zever, die muziek zit boordevol emotie. Soit, rant over.
 8. Boekentopic

  Vandaag SALEM'S LOT (van King uiteraard) en THE FIREMAN (van zoontje King, Joe Hill) gekocht.
 9. Previews

  heb ik in singles.
 10. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Ik ga akkoord met je over The Assassin. Shawshank is zo'n film die ik kan blijven bekijken (the green mile ook trouwens). Dat is mijn soort van milde emo-porno.
 11. Jonathan Hickman

  Dat spreekt voor zich!!!
 12. Jonathan Hickman

  Ik wil een 4k restauratie van die film...
 13. Jonathan Hickman

  Meet the feebles, meet the feebles!!
 14. Boekentopic

  Ik zit al maanden op 95% van het einde van DUNE. Ik vrees dat die laatste 5% nooit gelezen zal worden...
 15. Boekentopic

  Na 20 jaar IT aan het herlezen. Ik verdwijn altijd in King zijn boeken, dat spreekt me zo aan en het leest zo vlot... Heerlijk.
×