Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Peter Motte

Members
 • Aantal items

  3.322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Peter Motte

 • Titel
  King of Off Topic

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dehands.be/winkel/detijdlijn/

Profile Information

 • Interesses
  vertalen, correcties, van technische teksten, strips, it-teksten, brontalen Frans, Engels, Duits, doeltalen Nederlands (België en Nederland)
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  vertaler, proeflezer, redacteur, Frans/Engels/Duits -> Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

952 profielweergaven
 1. Integrales

  Mja, maar doet hij het als clown August of als The Joker?
 2. Integrales

  Het zou nog veel beter zijn als ze integrales eindelijk eens zouden uitgeven op waterbestendig papier, zoals zeekaarten. Dan zou ik eindelijk eens in bad kunnen lezen.
 3. Integrales

  Ik wel. In Spirou lees ik heel graag de gagstrips, maar in album lust ik dat meestal niet zo. Ik weet niet waarom, eigenlijk.
 4. Integrales

  Ik vind De Generaal overgeïntegreerd. Overigens ben ik het verder wel met sommigen eens, dat integrales een gelegenheid zijn om de reeks eindelijk eens te kopen of zelfs te proberen. Of een reeks goed is of niet, weet je meestal toch pas na een album of drie.
 5. Strips online kopen

  Waardoor er dus meer bestelautootjes rondhossen om pakjes te bezorgen. Goed voor 't milieu
 6. Strips online kopen

  Na de cijfers nader te hebben bekeken, blijkt een groot deel van de e-commerce-groei te zitten in producten die relatief moeilijk in baksteenwinkels kunnen worden besteld. Er zitten bijv. ook vliegtuigtickets bij. Aangezien niet iedereen in de buurt van een luchthaven woont, verbaast me dat dus niet.
 7. Strips online kopen

  Uit een artikel in De Tijd: Mijn online aankopen zijn gezakt. Een tien jaar geleden deed ik dat veel meer. Online is voor mij vooral een informatiebron. Hoe zit het bij jullie?
 8. Integrales

  Omdat wij allemaal verdorven speculanten zijn. Greed is good.
 9. Integrales

  Ik koop alleen maar integrales van strips die ik nog niet heb. Dat kan zowel de volledige reeks integrales zijn, als enkele delen. Van Andreas heb ik de integrale van Arq 1-6 omdat ik die niet in het Nederlands had. Als een integrale boeiende extra's bevat, zou ik ze ook wel durven kopen. Maar in het algemeen ben ik er geen liefhebber van om een boek twee keer te hebben. Zelfs een kort verhaal in twee verschillende bundels vind ik al te veel. Wat niet wegneemt dat ik me ook afvraag wat het publiek voor integrales is. Ouwe zeuren die hun jeugd willen herbeleven? Nette mensen die stukgelezen geliefde strips willen vervangen door frisse exemplaren? Nerds en geeks die geld gooien tegen extra's? Ouders die hun kinderen een cadeau geven? Familie van de uitgever?
 10. Veiling 'gestolen' Uderzo-originelen?

  Ja ja, geruchten verspreiden zodat wij die blikken opendoen om het te controleren, zodat er nog minder ongeopende blikken zijn, die daardoor nog duurder worden.
 11. Asem, Rik Remix, Skim, Vijfduizend kilometer per seconde

  Een Romeo-and-Juliet thema uitgewerkt in het heden met hedendaagse bevolkiingstegenstellingen. Vakwerk, zoals we dat kennen van Marc Legendre's Finistère en Gabrik. De Rik Remix vond ik ook wel aardig, o.a. omdat het opvalt dat die kerel al lang een flippende idioot zou moeten zijn door alle kleppen die hij op z'n kop heeft gekregen. Maar iemand die Rik Ringers niet kent, zal er waarschijnlijk weinig aan hebben. Wie hem wel kent, kan zich amuseren door uit te zoeken uit welke albums de plaatjes komen.
 12. Veiling 'gestolen' Uderzo-originelen?

  Tja, kunstenaars. Ze verkopen zelfs hun stront. Ingeblikt, weliswaar, om de versheid te garanderen.
 13. Taalgebruik in strips

  Haalde de spellingcorrectie dat er niet uit? (Ach, verrek, alweer ... Terug aan het werk!)
 14. Integrales

  Hun spreken Belgisch, toch? (ach verrek, terug aan het werk)
 15. Taalgebruik in strips

  Jullie houden er de spaning wel in. Is dit eigenlijk een slimme manier om de verkoop te stimuleren?
×