Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Peter Motte

Members
 • Aantal items

  4.023
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Peter Motte

 • Titel
  King of Off Topic

Contact Methods

 • Website URL
  https://andreasmartens.wordpress.com/

Profile Information

 • Interesses
  vertalen, correcties, van technische teksten, strips, it-teksten, brontalen Frans, Engels, Duits, doeltalen Nederlands (België en Nederland)
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  vertaler, proeflezer, redacteur, Frans/Engels/Duits -> Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

2.591 profielweergaven
 1. Morgen, zondag 15 december is er in Geraardsbergen (België) een beurse. Er zijn boeken, strips, cd's, dvd's en vinyl-lp's Die vindt plaats in The Preacher, Markt 9 in Geraardsbergen. vanaf 10u00 tot 14u00, maar ik denk dat het wat zal uitlopen. De ingang is gratis. Parkeren op de markt en de Vesten in Geraardsberen is op zondag gratis.
 2. Strips: Het verslag van Brodeck.
 3. Ik heb het ook op wat blogs vermeld. Die prijs voor Sakai verbaast me, net als die voor de pagina van Harmony. Maar verder vind ik dat het op het moment wat tam is.
 4. De manier waarop de leesbaarheid van computerschermen achteruitgaat door domme beslissingen van wie de lay-out van de teksten en achtergrondkleuren opstellen. Dat is al minstens tien jaar aan de gang. Ik vond er een artikel over op internet waar ik niets aan hoef toe te voegen https://www.wired.com/2016/10/how-the-web-became-unreadable/
 5. Rik Ringers: Hier 77) De misdaadverzamelaar De laatste koningin Gevonden in de bieb. Hoef ik die waanzinnige prijzen niet te betalen.
 6. Nu weet ik dus wat er niet was, maar niet wat er wel was. Is de lezing compleet afgelast?
 7. Was er iemand op de Boekenbeurs aanwezig op de lezing van Kim Sanders over de toekomst van de strip? Ik denk dat ze het vooral had over de fusie BM-SU, maar ik was zelf niet aanwezig. Kan iemand er iets over vertellen?
 8. Op zulke uitgaven is dat ook mijn eerste reactie, maar niet iedereen heeft alles al, en zulke themabundels geven de kans om thematische inleidingen te schrijven. Dat was ook het geval bij de Yoko Tsuno-integrales. Die thematische rangschikking zorgde voor een interessante klassering.
 9. Murakami is de enige echt bekende, maar er zijn er toch nog veel anderen ook. Ik heb bijv. 2x Hideo Yokoyama. Kokoro is ook vertaald. Dan is er nog Keigo Higashino.
 10. Momenteel is mijn indruk dat de leeftijdscurve een beetje naar de oudere leeftijden is opgeschoven, omdat sommigen onder ons in een andere categorie zijn gekomen. Maar tegelijk lijken er ook enkele jongeren bijgekomen, zodat de curve niet alleen is opgeschoven, maar ook een beetje is afgeplat omdat er wat meer leden zijn in zowel oudere als jongere categorieën
 11. ----------------------------
 12. Je avatar veranderen is zoals je gezicht veranderen. Ik vind het erg verwarrend.
 13. Ik had niet direct door dat je Peter Bonte bedoelde, en voelde me aangesproken doordat ik de vorige poll over de leeftijd had georganiseerd. het was niet op het vorige forum. Het was in februari 2017 op dit forum onder de titel "Gemiddelde leeftijd". En dit is 'm. Het stond toen in de rubriek "Strips algemeen" Toen was 40% van de forummers 40-49 jaar. 30% was 30-39, en 19% was 50-59 jaar. De rest was verwaarloosbaar. Dus een gemiddelde reper was toen 30-59 jaar. Sindsdien lijkt de gemiddelde leeftijd wel degelijk te zijn gestegen. Toen hadden er 2x zoveel leden gestemd als op dit moment, dus dat kan nog veranderen. Maar volgens mij ligt de tendens al vast. Het verwondert me niet helemaal: ik lees hier nog altijd dezelfde posters als toen. Als ik het goed heb, zijn Kontiki en Dark Dragon Books verdwenen NA die poll. Wat interessant is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...