Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Peter Motte

Members
 • Aantal items

  3.715
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Peter Motte

 • Titel
  King of Off Topic

Contact Methods

 • Website URL
  https://andreasmartens.wordpress.com/

Profile Information

 • Interesses
  vertalen, correcties, van technische teksten, strips, it-teksten, brontalen Frans, Engels, Duits, doeltalen Nederlands (België en Nederland)
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  vertaler, proeflezer, redacteur, Frans/Engels/Duits -> Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

1.661 profielweergaven
 1. Peter Motte

  Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Net vastgesteld dat ik door een domeinnaam via WordPress te kopen, hun eigenlijk de kans heb gegeven te squatten op mijn domeinnaam. Plots trekken ze de prijs op door een of andere functie die gratis zou zijn geweest, niet meer gratis te maken. Als ik niet betaal, ben ik mijn domeinnaam kwijt. En dan vinden sommigen het vreemd dat ik de BKVT niet meer vertrouw sinds ze samenwerken met Fadebook.
 2. Peter Motte

  Blake en Mortimer

  Ik denk ook dat dat er wat mee te maken heeft, alhoewel ik enkele andere taalfouten in het boek hebben gevonden. Net als jullie, veronderstel ik. Zoals woorden die 2x in een zin staan, i.p.v. 1x. Maar vaak komt het niet voor. Ik stel me trouwens de vraag: hadden de oorspronkelijke albums zo veel minder taalfouten? Het is al een hele tijd geleden dat ik die gelezen heb, dus ik zou het niet durven zweren.
 3. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Ik was blijkbaar niet duidelijk: ik bedoel alleen maar dat als een verkoper op eigen stukken zou bieden met de bedoeling om de prijs op te drijven - en dus niet met de bedoeling om ze zelf te kopen (wat een verkoper niet zou doen, nogal wiedes, omdat hij normaliter eigenaar is) - dat hij het risico loopt te overschatten wat de koper eventueel zou willen betalen, en dus bestaat het risico dat hij met het stuk blijft zitten. Sterker nog: dat hij het zelf moet kopen en alle kosten die eraan zijn verbonden moet betalen. Ik heb nooit gezegd dat H niet zou mogen bieden.
 4. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Als de verkoper op zijn eigen stukken biedt, loopt hij het risico hoger te gaan dan het budget van de potentiële koper, en met een onverkocht stuk achter te blijven.
 5. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Er komt dus toch nog zo'n 10%, plus de verzendingskosten. Met andere woorden: Catawiki verdient er toch nog aan, alhoewel ze de indruk geven van niet.
 6. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Omdat het leek alsof mijn account gehackt was, maar er was blijkbaar iets anders aan de hand.
 7. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  De hele dag problemen gehad met de link op mijn blog naar de veiling. Nu lijkt het opgelost, maar het is wel onrustwekkend. Ik hoop dat mijn site niet is gehackt. Ik kan ook een fout hebben gemaakt. Maar als het een hacker was, dan zeker geen ethische hacker, want een link vernielen naar een veiling voor een goed doel kun je niet ethisch noemen.
 8. Peter Motte

  [Eerste Ronde (1)] achtercover 8 vs. achtercover 61

  Ik heb eens wat beter naar de tekening gekeken, en jullie hebben gelijk: ze draait naar rechts, en het stuur staat in het midden. Misschien dat ze daarom achteruit kijkt? Ze denkt dat ze in een botsautootje zit. Daarin zit het stuur ook in het midden.
 9. Peter Motte

  Blueberry Integraal 1 en 2

  Ik vraag me voortdurend af of ik mijn exemplaar van 1 & 2 zou verkopen. Enerzijds blijk ik niet zo'n liefhebber van luitenant Bosbes te zijn, anderzijds heb ik wel graag dat stuk geschiedschrijving in huis.
 10. Peter Motte

  [Eerste Ronde (1)] achtercover 8 vs. achtercover 61

  Het probleem is voor mij niet dat ze de verkeerde kant opstuurt, maar dat ze ACHTEROM kijkt op een slingerende bergweg. En dat op een paar passen afstand van de afgrond. Daar rijdt ze geheid in.
 11. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Waarom niet? Hij mag ze toch zelf kopen?
 12. Peter Motte

  [Eerste Ronde (1)] achtercover 8 vs. achtercover 61

  Ik stem voor B, omdat het typisch Andreas is: experiment met de vorm. Deze keer een alternatieve inhoudsopgave/ A is sterke concurrentie, mooite tekening tot je ziet dat Sam gewoon recht de afgrond inrijdt.
 13. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Iedereen lijkt er de sterker te hebben uitgetrokken.
 14. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Volgens mij komen de echte bieders maar tijdens het laatste uur. Er zijn nog enkele heel laag genoteerde stukken. Er sluiten trouwens nog 10 stripveilingen vóór Strips4Life. Als die 10 voorbij zijn, zullen er waarschijnlijk nog bieders naar Strips4Life afzakken. Het moet dus eigenlijk nog beginnen. Momenteel ben ik nog op drie kavels niet overboden. Wel een gevaarlijk spelletje, vind ik. Je moet maar klikken...
 15. Peter Motte

  Music for Life- Stripveiling

  Ik vraag me af: zit die Cambré met zijn 650 euro al aan zijn plafond? Of is er nog ruimte om te stijgen? Als de Cambré 650 kan krijgen, dan zal volgens mij in elk geval dei Hermann nog stijgen. PS er is nog een stuk bijgevoegd: Laureysens, Tom - Originele illustratie in potlood (2018)
×