Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Van Ditmar Strips

Members
 • Aantal items

  502
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/pages/Van-Ditmar-Strips/859231417447774?fref=ts

Profile Information

 • Locatie
  Amsterdam
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

575 profielweergaven
 1. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  De nieuwe January Jones deel 10: Flying down to Rio II is aangekondigd voor eind september Korte inhoud: January Jones is de Nederlandse pilotenstrip bij uitstek Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarbij blijft de glitter en glamour van Hollywood natuurlijk een enorme magneet. Dat, opgeteld bij de noodzaak om keiharde ‘bucks’ te moeten verdienen, is voor January Jones de reden om een aantrekkelijke klus voor een toonaangevende filmstudio aan te nemen. Hoewel ze makkelijk als stand-in van de ‘leading-lady’ zou kunnen fungeren in de ‘sequel’ van een film-hit van een paar jaar eerder, wordt onze aviatrice ingehuurd om met haar vliegtuig de DeHavilland Comet te dienen als vliegend camera-platform boven de baai van Rio de Janeiro. In ‘Flying down to Rio II’ zullen opnieuw spectaculaire beelden van, in formatie vliegende eskaders tweedekkers, geschoten moeten worden. Maar Miss Jones en Rik beseffen niet dat er achter de (film)schermen krachten bezig zijn die hun bijdrage aan deze rolprent voor ‘Het Kwaad’ in willen zetten.
 2. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Ik zal het de uitgever gaan vragen, ik laaat het je weten zodra er antwoord is
 3. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Goed nieuws voor de Hans G. Kresse liefhebbers, Uitgeverij Arboris heeft voor september/oktober het eerste deel van de integrale Indianenreeks aangekondigd. Korte beschrijving: Hans G. Kresse werd beroemd met zijn Eric de Noorman, maar van jongs af aan lag zijn hart bij de Noord-Amerikaanse indianen. Gedurende zijn meer dan 50 jaar durende carrière zou hij regelmatig strips over indianen maken, met als hoogtepunt De indianenreeks, waar hij negen delen van schreef en tekende. Het tiende bleef door zijn overlijden onvoltooid. Deze verhalen zullen met nieuwe letteringen en opgefriste kleuren gaan verschijnen in drie delen, die telkens ook een uitgebreid dossier over strip en auteur zullen bevatten, geschreven door Kresse-kenner Rob van Eijck. Verschijnt in harde kaft en luxe editie.
 4. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  De liefhebbers van Agent 327 worden ook weer op hun wenken bediend, de tweede "Agent 327 Compleet' is voor eind september aangekondigd maar ook een herdruk van 'Het Oor van Gogh' met een nieuwe covertekening gaat in soft- en hardcover verschijnen (eind augustus)
 5. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Voor eind september begin november aangekondigd:
 6. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  In november verschijnt bij Moulinsart een speciale editie van Kuifje in Congo. Het reguliere album verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren. Dit album bevat de versie die gemaakt is voor 'Het laatste nieuws' en tevens de eerste Nederlandstalig uitgegeven versie is. Deze versie is nooit eerder in album verschenen en is een versie tussen het oorspronkelijke zwart/wit verhaal en de huidige kleuren versie aangevuld met commentaar door Philippe Goddin. Het reguliere album heeft 64 pagina's met op elke pagina 4 stroken, de te verschijnen versie zou dus net als bij Het Laatste Nieuws 110 pagina's hebben met op elke pagina 3 stroken. Om dit album was in het verleden al veel te doen, ik zie nu de krantenkoppen al weer voor me, wat wel weer zorgt voor voldoende media aandacht.
 7. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Het stof rond het verschijnen van Lonesome van Eric Swolfs is nog niet neergedaald en het volgende album van dezelfde man is alweer aangekondigd voor dit najaar: De Prins van de Nacht dl.8 Anna
 8. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Ook voor dit najaar is het tweede deel van de Robbedoes en Kwabbernoot spin-off "Zwendel" aangekondigd. Hier alvast de cover.
 9. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Zeg ga jij eens van je vakantie genieten
 10. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Bijna twintig jaar geleden verscheen bij Dargaud XIII - Het onderzoek. Nu is onlangs deel 2 van Het Onderzoek aangekondigd door Philippe Xavier met zelfs een optie voor een deel 3 wanneer er voldoende interesse voor is. Het wordt hard werken voor de tekenaar want ook het tweede deel van Tango "Rode sabel" is voor dit najaar aangekondigd. Hier de cover alvast van XIII - Het onderzoek deel 2
 11. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Ik heb de uitgever even gevraagd, dit is de inhoud van deze integrale editie: Boek 1: De dromende god Boek 2: Het masker van de eeuwigheid
 12. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Verschijnt halverwege volgende maand (preview op onze facebook pagina)
 13. Van Ditmar Strips

  Tekeningen scannen - Zelfhulpgroep

  Ik vermoed dat er een automatische correctie ingesteld staat bij de instellingen van de scanner die er probeert voor te zorgen dat de scan goed in beeld komt te staan. Waarschijnlijk zal hij dat wel goed doen met een afbeelding met donkere hoeken. Als ik jou was zou ik gaan kijken of je dat in de instellingen uit kunt zetten.
 14. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  De vliegenier 03
 15. Van Ditmar Strips

  Vers Aangekondigd

  Het album was al even te koop tijdens de Haarlemse stripdagen maar vanaf volgende week ligt het album ook in de winkels.
×