Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

lukoste

Members
 • Aantal items

  1.044
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over lukoste

 • Verjaardag 04-11-1985

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Onderzoeker

Recente bezoekers van dit profiel

1.576 profielweergaven
 1. Thanks! Dat is inderdaad meesterlijk. Heb ze besteld.
 2. De verstripping van De Beproeving van Stephen King staat al lang op mijn lijstje. Is dat horror? Goed?
 3. On topic: zoals eerder vermeld bol.com vermijden voor boeken/strips/platen. Voor de rest koop ik wel een 5 tal pakketjes per maand bij bol, en nooit problemen.
 4. Onwaarschijnlijk hoe verschillend stripwinkels inspelen op de crisis. Als mijn SSZ zijn webshop niet updatet, koop ik helaas ergens anders.
 5. Vind ik ook enerverend. Je ziet het zo vaak. Ook de nieuwe thorgal box heeft er last van.
 6. Iedereen heeft wel eens een mindere dag zeker πŸ™ƒ En soms moet er gewoon brood op de plank komen. Dorrison, Nury, Desberg, Runberg, Dufaux etc kennen allemaal dieptepunten. HergΓ©, Morris etc. eveneens. Van Hamme, Charlier en Tardi (om er een paar te noemen) zijn meer consistent, maar ook niet altijd top.
 7. lukoste

  Catawiki Zaagdraad

  https://www.catawiki.nl/l/35576025-thorgal-box-met-alle-verhalen-van-rosinski-hardcover-herdruk-2019?previous=favorites Kan je in de winkel kopen voor zo'n 140-150-euro...
 8. De lach van de clown. Ik ben niet helemaal fan van de tekenstijl van Hirn, maar de man kan als geen ander een setting scheppen. Geweldig hoe hij die scene in beeld brengt waarin verschillende groepjes mensen op de bus conversaties voeren. De eerste 20 pagina's zijn veelbelovend.
 9. 2. Pover verhaal. Weinig origineel en te haastig verteld. Lettering is in mijn versie mooi zwart πŸ˜‰ *Gisteren op stripweb besteld en vandaag (zaterdag) al geleverd. Als het goed is mag het gezegd worden.
 10. Thanks, waar ik kijk is ie al uitverkocht en op de webshop van mijn SSZ niet te vinden. Had em thanks besteld. Zowaar op stripweb.be moeten bestellen πŸ˜€
 11. Is die box van Orbital met 8 softcovers alleen nog maar in Nederland geraakt? En hoe zit het met de hc van "Tot de laatste"? Uit dit bericht van SSZ.be maak ik op dat die hc toch verschenen is? "Van Saga Uitgaven zijn de albums van maart deze week gedistribueerd. De volgende titels die in april zouden verschijnen, worden voor alle zekerheid uitgesteld. Daarna wordt van maand tot maand bekeken, afhankelijk van eventueel gewijzigde situaties, of de daaropvolgende albums doorschuiven. De nu uitgestelde titels van april zijn Dag en Heidi 12, de Pagnol-verstripping Marius 1, Maidan Love 1, De Mentors 1 en de softcovereditie van de western Tot de Laatste waarvan de hardcover deze week nieuw is."
 12. 2. Idem met Fnac trouwens. Gelukkig zijn er in Leuven 2 echte stripwinkels. Maar ik dacht niet dat standaard uitgeverij en standaard boekhandel iets met elkaar te maken hebben (?)
 13. Eindelijk geven ze het toe. Viroloog aan UA heeft altijd gezegd dit niet te doen.
 14. Niet meer of niet minder dan dat bedrijven en individuen van de gelegenheid gebruik/misbruik maken om zichzelf in de kijker te zetten, al moeten ze daarvoor gefabriceerde of weinig waarde toevoegende informatie hanteren. Dat is van alle tijden, maar nu besteedt de pers er wel erg veel aandacht aan. Soms is minder nieuws beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...