Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

lukoste

Members
 • Aantal items

  1.121
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lukoste

 1. Versgeperst. Onjuist spatiegebruik is miserie.😉
 2. Nu Jean Van Hamme toch de pen niet lijkt te kunnen neerleggen...een rode ridderke of 5 om alles weer op gang te trekken. 😉
 3. Moest het aan mij liggen...alle albums vanaf 250 uit het geheugen wissen en opnieuw beginnen. Het is de enige langlopende Vlaamse reeks waarvan ik de nieuwe albums niet meer koop.
 4. Er zouden vanaf oktober 2 issues per maand verschijnen (https://www.cbr.com/kirkman-announces-walking-dead-series-color-extra-content/) Dan zijn we toch 8 jaar onderweg of zie ik iets over het hoofd?
 5. lukoste

  Jommeke

  Die Jommeke-integrale (1-275) is een van de meest fantastische uitgaven ooit. Was €250 of zo. Echt waanzinnig. Heb toen veel geluk gehad ze van een CERA-coöperant op dit forum te kunnen overnemen. Mijn oudste (6j) verslindt op die manier de hele reeks. Samen met de Urbanus omnibus.
 6. lukoste

  Suske En Wiske

  Ik snap niet hoe dat zo kan mislopen in deze moderne tijden.
 7. lukoste

  Asterix box

  Dat was hier ook het geval, maar die waren serieus beschadigd. Daar ook?
 8. Kan iemand de titel hier veranderen in Kiekeboes i.p.v. Kiekeboe's?
 9. lukoste

  Plagiaat

  Het prentje van Farage getuigt m.i op zijn minst van een gebrek aan inspiratie. Die uitleg vind ik wat gemakkelijk.
 10. lukoste

  Asterix box

  Heb ze zonet op de kop kunnen tikken in de carrefour in Diest. Wel inderdaad volle pot moeten betalen. Bedankt voor de tips allemaal!!
 11. Iemand die Bakelandt al in zijn/haar handen gehad? Ben toch aan het twijfelen om hier de komende jaren €630 tegenaan te smijten...
 12. Ik ga er gelijkaardig mee om. Zie het nut niet om dingen te bewaren waar ik niets meer aan heb. Geldt niet alleen voor strips.
 13. Het gebrek aan een emoji brengt me in de war over de intentie van deze uitspraak.
 14. Grote bedrijven als Nespresso maakten gebruik van Kiala. Toen kon ik dat pakketje in de Brantano gaan halen... Andere tijden lijkt het wel.
 15. Kiala was voor mij op een bepaald moment quasi onvermijdelijk. Redelijk pick up points hier in Leuven en verzendkosten aan een fractie van de prijs van andere services. Bovendien ook nooit enig probleem gehad, al heb ik begrepen dat anderen hier wel een of meerdere negatieve ervaringen mee hadden. En plots was dat helemaal voorbij.
 16. Krasse knarren deel 1 vond ik fantastisch. Nadien werd het een beetje druk 😀
 17. Mooi lijstje! Heb er zelf ongeveer 80% van gelezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...