Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kristof Berte

Members
 • Aantal items

  1.505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kristof Berte

 • Verjaardag 31 augustus

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.066 profielweergaven
 1. Kristof Berte

  [Tweede Ronde (15)] achtercover 59 vs. achtercover 44

  Ik heb nu wel voor A gekozen, maar ik vind zelfs dat losstaande factoren een invloed mogen hebben op de stemming. In deze bijvoorbeeld: schitterend idee om ook van de achtercover een soort verhaaltje te maken. Dan kijk je niet puur enkel naar de cover, maar ook naar het idee er achter. Het concept is ook belangrijk, vind ik. Idem voor een achtercover die magistraal samenvalt met de voorcover, bijvoorbeeld. Nu goed, iedereen geeft een andere invulling aan de 'beste' cover, dus het maakt in feite toch niet uit Andere versies van de cover mogen m.i. dan weer geen invloed hebben, maar ze zijn wel leuk om te zien. Dus blijf maar doen.
 2. Kristof Berte

  [Tweede Ronde (14)] achtercover 11 vs. achtercover 25

  B gestemd, maar als het de kleuren van bovenstaande waren geweest, had ik nog veel overtuigder voor B gestemd. Die digitale effectendoos is m'n ding niet.
 3. Kristof Berte

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  En we zijn begonnen met deel 3
 4. Kristof Berte

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  Kijk er naar uit, toch een beetje een thuismatch op 20 minuten van mijn voordeur :)
 5. Kristof Berte

  Strip Van De Dag

  Wel, ik had net het omgekeerde. Ik vond het vorige deel, ondanks enkele lauwe reacties, best aangenaam om te lezen. Maar bij dit deel vrees ik dat ik volledig afgehaakt ben. Alwéér een strip waar er in feite niks gebeurt. Hoe lang gaan ze dat concept nog uitmelken? Ik had echt gedacht: nu gaan ze met heel de familie naar Londen gaan: Kerstperiode, Pink Floyd... dat kan verdorie een interessante strip opleveren. Maar nee, alles blijft gewoon bij het oude, behalve dat het slecht weer is. De gimmicks hebben we ondertussen al allemaal uitgebreid gezien. Het gezin Faldérault bóeit me niet meer. En dan hoe het wel moet. Wat een ge-wel-dig album. Geen sprake van metaalmoeheid hier. Bij elk album vindt de reeks zichzelf (gedeeltelijk) opnieuw uit en Lupano bárst van de originele ideeën. Meer zelfs: het scenario is zodanig sterk dat het schitterende tekenwerk een beetje naar de achtergrond wordt geschoven. Dit is zo ongelooflijk goed, nu al 5 albums op rij. Straf.
 6. Kristof Berte

  Stallaert tekent K3 ?

  Ik zal ook eens een mening geven: ik heb het album gekocht en gelezen. De tekeningen zijn zwierig, kleurrijk en eerlijk: zéér aangenaam om te volgen. Stallaert levert mooi werk af. De plot is dun en ongeloofwaardig, maar wel redelijk goed opgebouwd. Je merkt wel dat Bruno De Roover weet hoe een scenario in elkaar zit. Sommige mopjes zijn wel best grappig, maar over het algemeen eerder flauw. Dacht ik. Tot mijn dochter (8 jaar) het las. Die vond het spannend en grappig. Conclusie: de doelgroep vindt het goed en de doelgroep heeft altijd gelijk. En ik bedoel dat voor alle duidelijkheid niet negatief of neerbuigend. Het ís een goed product, want de doelgroep vindt het goed.
 7. Kristof Berte

  [Tweede Ronde (4)] achtercover 13 vs. achtercover 35

  Ik bedoel qua opbouw e
 8. Kristof Berte

  [Tweede Ronde (4)] achtercover 13 vs. achtercover 35

  Soda is de perfecte achtercover. (behalve de woorden "smerissen, wauwen (???) en juten (???)")
 9. Kristof Berte

  De Tovenaars van Zevendijken

  Ik zou het font iets groter zetten Wim, ik kan het niet lezen op de laptop.
 10. Kristof Berte

  [Tweede Ronde (1)] achtercover 8 vs. achtercover 17

  Ik heb dat tekstje ook gelezen. Ik vind dat een mooi tekstje. (De quote van Bosschaert althans, de omschrijving van Sam is nogal bleuh)
 11. Kristof Berte

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Lang geleden dat ik nog eens een dédicatie gekleurd had...
 12. Kristof Berte

  Comics Station In Antwerpen Centraal

  Bij Plopsaland moet je ook je best doen om er binnen te geraken ZONDER korting, en daar kan je moeilijk van zeggen dat het niet draait.
 13. Kristof Berte

  [Eerste Ronde (21)] achtercover 12 vs. achtercover 22

  Dat weet ik niet, hij was nogal KARIg met zijn commentaar... (ik verontschuldig mij uitvoerig voor bovenstaande grapje)
 14. Kristof Berte

  [Eerste Ronde (21)] achtercover 12 vs. achtercover 22

  Ja, maar vreemd genoeg is nooit iemand doorherfst, doorlentet of doorzomerd. Al zou dat laatste wel een mooi woord kunnen zijn: "Na zijn jarenlange verblijf aan de Costa del Sol, kwam Raymond helemaal doorzomerd aan op de luchthaven van Zaventem" Mij lijkt dat zelfs voldoende om die hele lap tekst te vervangen
 15. Kristof Berte

  [Eerste Ronde (21)] achtercover 12 vs. achtercover 22

  13 tegenover 14-18, dat kan geen toeval zijn. Duel der cijfers. XIII is wat mij betreft de perfecte achtercover. Herkenbare tekening, onmiddellijk duidelijk over welke reeks het gaat, een overzichtelijk... euhm... overzicht van de albums, geen geleuter, droog maar duidelijk. 14-18 is een uitstekende tekening en een degelijke achtercover, maar die tekst irriteert mij. De uitlijning, de plaatsing over de bajonetten inderdaad, het is ook gewoon te veel tekst die te weinig zegt. Qua 'elevator pitch' ook heel mager. Enfin, ik kies dus voor XIII Mystery :)
×