Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kristof Berte

Members
 • Aantal items

  1.046
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kristof Berte

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk

Recente bezoekers van dit profiel

261 profielweergaven
 1. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Toch maar eens informeren bij Ballon Media of ik een spin-off mag maken? (Snel geīnkte schets)
 2. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Tnx Normaal gezien ging ik nog effecten (laten) steken, maar de vlakke inkleuring staat mij in feite ook wel aan.
 3. The Alderwood's Schilderevoluties.

  Mocht jij een album vol elanden maken, zou je ook op eenvoudig verzoek een eland uit het hoofd kunnen tekenen hoor Alles is herhaling. Nu, er zullen wel tekenaars zijn die zonder referentiemateriaal een prachtige tekening kunnen maken van een onderwerp dat ze nooit of zelden eerder tekenden. Maar ook dat is métier.
 4. The Alderwood's Schilderevoluties.

  Daar zou je nog van schrikken denk ik. Heel veel striptekenaars werken met héél veel documentatie.
 5. Het DNA van een stripreeks

  Het is niet dat ik het slechte vragen vind hoor. En ik vind ook het concept van uw reeks interessant, dus ik blijf het wel volgen. Alleen is het niet echt leesvriendelijk om naar een volgend tabblad door te klikken en dan nog eens hetzelfde interview te lezen, maar dan met een andere persoon (en met vaak gelijkaardige antwoorden) Ik zou zelf eerder de meest pertinente of interessante antwoorden behouden hebben, en van daaruit het interview samenstellen. Dat houdt weliswaar in dat je grote stukken moet laten vallen. Het zijn keuzes natuurlijk. Maar nogmaals, ik wil in feite geen commentaar geven op uw werk, want ik vind het een interessant concept. En een ander leest het misschien liever zoals het nu gepresenteerd werd. Nog veel succes ermee alleszins.
 6. Het DNA van een stripreeks

  Interessant leesvoer. Enkel jammer dat ze aan 4 mensen dezelfde vragen stellen met quasi dezelfde antwoorden. Dat had best op zijn Humo's een beetje door mekaar geweven kunnen worden. Dit gezegd zijnde ga ik nu toch eens mijn spin-off voorstel voor Jommeke uitwerken
 7. Strip Van De Dag

  Ze hadden Valentin Sécher gewoon de hele boel moeten laten tekenen. Wat een talent. Die had echt zijn stempel op de vernieuwde reeks kunnen drukken. Nuja, die Ribic kan ook wel wat precies, afgaande op google-afbeeldingen.
 8. Strips in de media

  Tekenaars die gratis willen werken, nog zo'n stereotype dat we moeten bestrijden
 9. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Bewust, zodat niemand deze versie zou afdrukken. Tis al gecorrigeerd hoor Moet verder ook nog wel wat aan geschaafd worden.
 10. The Alderwood's Schilderevoluties.

  En nu zo nog een stuk of 300
 11. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  WIP4: (digitaal ingekleurd, nog enkel effecten steken)
 12. Ivanhoe's Schetsboek

  Inderdaad, prachtig werk, indrukwekkend gedetailleerd en tot in de puntjes afgewerkt. Ik was dit voorjaar in Griekenland en daar verkopen ze dergelijke iconen (maar dan vééél kitscher) gewoon op straat, in een soortement krantenwinkeltjes. Ik had er bijna eentje mee, ik heb daar een zwak voor. Moest je dit doen met herkenbare strippersonages, uw originelen vliegen de deur uit op stripfestivals!
 13. Guust Flater

  Ik denk dat de meeste stripliefhebbers omgekeerd redeneren: liever een bekende naam, waarvan ze weten dat die kwaliteit levert, dan een gokje wagen met een onbekende tekenaar. Daar heb je gelijk in, maar de vraag is dan alleen waarom de vergoeding zo klein is. Ik neem aan dat ze toch een redelijke oplage zullen hebben?
 14. The Alderwood's Schilderevoluties.

  Dát is pas kunst!
×