Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kristof Berte

Members
 • Aantal items

  1.467
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kristof Berte

 • Verjaardag 31 augustus

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

986 profielweergaven
 1. Kristof Berte

  34e Brabants Stripspektakel 18 & 19 mei 2019

  Dit gezegd zijnde, vraag ik me af waarom andere stripbeurzen niet meer reclame maken langs deze weg? Of wordt er van uit gegaan dat de harde kern van dit forum tóch de weg naar de beurzen vindt?
 2. Kristof Berte

  Suske En Wiske

  Het Zuid-Amerikaanse land El Tondzon (Zeg het met bloemen) vond ik altijd een hele goeie. Ohja, en Île Faux le Fer :D (Hotel O) Verder fijn dat Sus&Wis nog eens een ecologisch uitstapje maakt.
 3. Luna Fatale is één van mijn favoriete albums ooit. Net als de Vallei der Bannelingen. En toch zijn dat twee totaal verschillende albums qua sfeer, vertelstijl... Het ligt gewoon aan het talent van de auteurs.
 4. Kristof Berte

  Wie kent deze tekenaar??

  Knullig werk en Aimée de Jongh in dezelfde zin, ik verslikte me net even in mijn cola zero.
 5. Kristof Berte

  Knudde naar t WK - Toon van Driel

  Mooie achtercover ook...
 6. Kristof Berte

  ASTERIX

 7. Kristof Berte

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Tekening voor de wafelenbak op 1 & 2 november in stripwinkel Atlantis (Oudenaarde), waar ik ook ga signeren. (PS: de lettering werd niet door mij gedaan :D )
 8. Kristof Berte

  De Strip Vlogger

  Strips lezen, dat houdt je toch jong?
 9. Kristof Berte

  Brugse Stripnamiddag 28 oktober 2018

  Er zijn twee soorten beurzen die ik echt graag doe: grote, ambitieuze beurzen, die een extra ervaring bieden: entertainment voor de kinderen, workshops, veilingen, buitenlandse auteurs, enzovoort... En anderzijds kleine, gezellige beurzen met een beperkt aantal auteurs. Daar is de verkoop altijd goed (je verzuipt niet tussen de soms tientallen andere auteurs) en je hebt toch de tijd om iets uitgebreider dédicasses te maken en een praatje te doen met de mensen. Alles wat daartussen zit, is vaak noch mossel noch vis. Ik heb al beurzen gedaan waar je een tekenaar had per 2 bezoekers, bij wijze van spreken. Dus blijf gerust klein. Die specialisering naar originelen is een goed idee.
 10. Kristof Berte

  Brugse Stripnamiddag 28 oktober 2018

  Kleine, maar gezellige, goed georganiseerde beurs. Zo heb ik ze graag Bedankt Peter!
 11. Kristof Berte

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Jaja, uiteraard Mocht ik een grote uitgeverij zijn, ik duw zo'n vlogger een strip in zijn/haar handen en ne schone zakcent. Dat zijn de influencers voor de jeugd he, niet de gazetten of de televisie.
 12. Kristof Berte

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Bloggers! Alle hypes van de laatste jaren onder de (jonge) jeugd worden gestart en/of verspreid door bloggers. Honderdduizenden view op enkele dagen tijd. Trouw publiek ook.
 13. Kristof Berte

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Goh ja, het zijn nu wel twee totaal verschillende producten. Promotie voor Amoras was gemakkelijk: "Kijk iedereen, Suske en Wiske in een nieuw jasje!" Dan hebben ze daar wel een pak originele dingen rond verzonnen, maar uiteindelijk zijn alle media onmiddellijk meegegaan in het verhaal omdát het om die tagline ging: "Suske en Wiske in een nieuw jasje". Promotie voor iets nieuws is moeilijker. Daarom dat ik zeg: eens écht iedereen het herkauwen en recycleren en spin-offen grondig beu is, dan en pas dan ga je kunnen uitpakken met: "Kijk iedereen, we hebben iets nieuws en het is fantastisch". Met het risico erbij dat de lezer het niet lust, natuurlijk. Ik denk eerlijk gezegd niet dat de markt er nu al rijp voor is, maar lang zal het niet meer duren. Het zal ook niet te lang meer mógen duren. Ik zie op dit moment wel maar een tekenaar of 2-3 in BE-NL die dat zouden kunnen, een nieuwe en commerciële reeks opstarten. En misschien een scenarist of 4. (Maar ik blijf een positivo hoor )
 14. Kristof Berte

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Ik zal eens een boude stelling placeren. Het zal duren tot er niets meer te herkauwen valt, er een deftig crisiske komt, iemand belangrijk op een belangrijke uitgeverij dat beu is en er eens één keer iemand de kans krijgt om een nieuwe reeks te maken, die succes heeft en dan huppelen alle andere uitgeverijen er lustig achteraan. Het Amoras-effect, maar dan met nieuwe, originele strips. PS: ik ben een positivo
 15. Kristof Berte

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Eventjes hier ook reclame maken: NIEUWS!! Voor elk verkocht album van Lise op Monstereiland 2: het levende land, gaat er 1 EUR integraal naar Dienstenaanhuis Lions Zedelgem. Het materiaal voor deze rolstoelbasketters is ontzettend duur. De rolstoelen worden op maat gemaakt, en kosten voor een volwassene al snel 7 000 EUR. Op deze manier hopen Uitgeverij Syndikaat en ikzelf (Kristof Berte) ons steentje bij te dragen. Gisteren eventjes aan een training meegedaan, en ik kan verzekeren dat dit topsport is. Deze sporters verdienen de beste ondersteuning! Het album ligt vanaf november in de winkels, dus je weet wat te doen! Verder wordt ik ook "peter" van de rolstoelbasketters van Dienstenaanhuis Lions Zedelgem. Ik kijk er echt naar uit.
×