Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kristof Berte

Members
 • Aantal items

  1.332
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouwelijk

Recente bezoekers van dit profiel

704 profielweergaven
 1. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  De stroken voor de financiering van Lise op Monstereiland worden in juni aangeboden via een veiling op tweedehands.be. Dit is de eerste strook. Mijn dank aan alle tekenaars. Voor deze strook zijn dat v.l.n.r. Patrick Van Oppen, Wim De Leeuw, Mario De Coninck (Aaargh), Dirk Van der Auwera, Steve Van Bael, Romano Molenaar, Patrick Cornelis en Tim 'Tibo' Bolssens.
 2. wie maakt jouw strip

  Mijn biografie zou een belachelijk saaie strip worden.
 3. Per'Bat - Mijn online strip

  Die laatste is heel mooi, leuk perspectiefje. Ik denk dat je nog iets meer kromming aan de grond had mogen geven, maar het werkt wel. Teken je dit door tot aan de rand, zonder kader?
 4. De Kwajongens

  Leutig is het juiste woord. Gezellige humor, zonder randjes. Kan ik wel lusten. Opbouwende kritiek: ik dacht op basis van de personages en de eerste grappen dat de setting een gezellig dorpje in pakweg de jaren '60 was. Een boerenerf, krijttekenen op den trottoir, boomhutten bouwen en verstoppertje spelen... dat bracht mij zowat in die richting. Maar dan is die tamagotchi een behoorlijk anachronisme. En als het dan toch een hedendaagse setting zou zijn, is de tamagotchi hopeloos gedateerd.
 5. Hoofdpijn Plaatjes

  Dat is nu wel een vrij dramatische pagina Check ook die handjes in kader 2. En kader 1 waarbij de personages niet op maar nét onder de kaderrand staan of liggen. Brrrr.
 6. Het Vinne stript

  Waarom zou een evenement rond strips per se signerende tekenaars moeten hebben? Er komen blijkbaar acteurs van de buurtpolitie, daar gaan de kindjes veel contenter mee zijn dan met bananendozen en striptekenaars hoor Ik vind persoonlijk dat het allemaal klinkt als een heel tof en creatief festivalletje http://stripgids.org/2018/04/het-vinne-een-heel-weekend-in-een-stripkader/
 7. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Zowiets Het is geen eigen project deze keer, maar een medewerking aan een gezamenlijk project.
 8. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Losse illustratie voor alweer een projectje...
 9. Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Veel commissies zijn blijkbaar vrouwen met weinig kleren aan. Toeval?
 10. Dédi's

  Ik heb de indruk dat alle tekenaars ter wereld naar Knokke en/of Linkebeek komen...
 11. Strips Feli (Hallo Vaarwel, Monster Or Myth,...)

  Hahaha, leuk Luidop gelachen om McClaning
 12. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Dit weekend nog eens een beetje met copics gespeeld, was lang geleden. Het gaat nog niet zoals ik het zou willen, maar begint soms te beteren.
 13. Niets staat in de weg

  Altijd. Ik gebruik dat nu een jaar of 2-3 en ik heb het gevoel dat ik het nu een beetje begin te kunnen.
 14. Niets staat in de weg

  Ik denk dat er inderdaad veel gaat afhangen van de inktlijn. Ik zou daar op voorhand toch al eens een test-pagina van proberen maken. Als tip zou ik kunnen geven: maak het niet te moeilijk. Pagina-opbouw met veel kadertjes en zaken als close-ups van toetsenborden, dat is allemaal tof voor diegene die het maakt, maar het moet ook leesbaar blijven. In dat opzicht ook: probeer uw camerastandpunten af te wisselen. Niets zo vervelend als altijd hetzelfde hoofd op dezelfde manier (hier: frontaal aanzicht) te bekijken. Wat zijn uw voorbeelden, waar streef je naar?
 15. Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Bagan cover - colors by Shirow Di Rosso
×