Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kristof Berte

Members
 • Aantal items

  1.566
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kristof Berte

 • Verjaardag 31 augustus

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.226 profielweergaven
 1. Of misschien lees jij er meer in dan er eigenlijk staat en ben je niet zo goed in interpreteren wat ik bedoel. Wat mij vreemd zou lijken gezien ik een post later verduidelijk wat ik bedoel of in dit geval niet bedoel. Dus misschien is het gewoon slechte wil.
 2. Dan ga je er van uit dat ik mezelf als een grote tekenaar beschouw.
 3. Met de beste wil van de wereld kan ik me niet herinneren ooit zoiets gezegd te hebben. Niet dat ik niet graag een schoon madam teken, maar tis alleszins nooit een drijfveer geweest.
 4. Mijn excuses voor de fout, ik herinnerde me dat Niet nu Laura nogal prominent op de boekenbeurs aanwezig was én gescoord had. Blijkbaar Eva Mouton nog beter. Hoe dan ook had ik niet de bedoeling om wie dan ook belachelijk te maken.
 5. Volgens mij verwar je met Niet nu Laura. Maar doe gerust verder alsof jij wel meegaat met je tijd En postzegels: die kan iedereen ontwerpen tegenwoordig. Dat is veel hipper dan de voorgedrukte "Millenial" (iemand bij de post die eens een modewoord gelezen heeft?) postzegels. Meegaan met je tijd! Ik heb er ook. Hebben?
 6. Recent ook 2 geboortekaartjes gemaakt. Dit is er eentje van:
 7. Of eerst s een paar pagina's afwerken
 8. Ja, die ene lijkt er wel op he. Je bent al de tweede die het opmerkt. Was niet mijn bedoeling, maar ja... Invloeden zeker? Ik herdoe em dus nog
 9. Ja en nee Het wordt iets tof, een gezamenlijk project. Zodra ik wat meer beeldmateriaal heb, geef ik ook wel wat extra info
 10. 1e flard (Tis nog efkens wat zoeken voorlopig)
 11. Helaas, tis al verkocht MAAR: ik werk samen met een aantal andere tekenaars aan een nieuw project, dat in dat opzicht ook interessant kan zijn. Ik zal hier ook af en toe wel eens flarden plaatsen.
 12. Die inktlijn is zelfs niet mis...
 13. Kristof Berte

  Feli

  En een enigszins Aziatische Jerom :D
×
×
 • Nieuwe aanmaken...