Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ivo

Members
 • Aantal items

  591
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  leerkracht

Recente bezoekers van dit profiel

683 profielweergaven
 1. ivo

  Ynckes Nanomango

  Zo op een computerscherm zie ik het niet zitten om dit allemaal te lezen, ga je de pdf eind november updaten? Dan ga ik alles eens op het gemak op tablet lezen :-).
 2. Ik heb hier weer wat leesachterstand in te halen :-). @Yncke, normaal gezien ging ik zondag op de Gentse stripbeurs eens langskomen om uw deel 3 aan te kopen, maar het zal niet lukken vrees ik... Signeer je nog ergens elders eens?
 3. De modeltekening vind ik zeker okee, de verhoudingen kloppen en ook je schaduweffecten zijn goed gelukt...
 4. D'r zitten wel wat fouten in de tekening, maar als je iets in een realistische stijl probeert, val je natuurlik al snel door de mand (ik kan het weten ;-)) . Da's niet zo erg, foutjes zijn er om uit te leren. * de hand met de vuist lijkt te kloppen, maar de pose zelf is redelijk onnatuurlijk. Tip: nooit rechte lijnen in een lichaam gebruiken; armen altijd een zekere hoek geven... * hand met emmer: overgang tussen arm en hand is niet correct. Hier heb je de hand ook weer in 100% zijzicht getekend. Het is altijd natuurljker van die een beetje naar voor of achter te draaien, zodat je de binnenkant (of de buitenkant) van de hand te zien krijgt, en dus extra diepte creëert... * de emmer: grondvlak moet ellips zijn. Ellipsen hebben geen scherpe hoeken, maar afgeronde hoeken. Als je realistisch wilt werken, moet je realistische emmers tekenen ;-) Voila, een beetje opbouwende kritiek, hopelijk heb je er wat aan :-). Ik ben benieuwd naar je verdere evolutie...
 5. #chop #prickly #stretch #thunder #double #gift #jolt #slice
 6. #breakable #d rain #expensive #muddy
 7. Oei oei, ik moest hier nog de helft van mijn materiaal uploaden :-) #weak #angular #swollen #bottle #scorched
 8. Mwah ik weet niet, het gaat om een oorlog, waarin soldaten naar verre werelden reizen en pas honderden jaren later terugkomen. Ik weet niet of dit nu een zeer beperkte groep is... Ik denk verder dat puur door het feit dat de mensheid al verschillende planeten koloniseerde, waarbij contact in reisjaren moet worden uitgedrukt, al gaat zorgen voor ongelijke technologische verschillen :-). (ik probeer hier gewoon gelijk te krijgen Rik ;-) )
 9. Haha, dat is je inderdaad correct opgevallen maar... Een beschaving waarvan de leden zoveel tijdssprongen maakt, begint op een bepaald moment weer te stagneren: er is veel minder/geen tijd om innovaties te delen met elkaar, waardoor de technologische ontwikkeling eigenlijk weer trager gaat, behalve dan in het centrum van de beschaving, waar er niet getijdreisd wordt... (mijn verklaring voor dit interessante fenomeen 😉 )
 10. #guarded #clock : * "'t Schijnt weer een nieuwe technologie te zijn!" * "Zoals het vuur en het woel?" * "Het wiel!" * "Juist ja!"
 11. Dank u. Op de referentiefoto zag die staart er ook zo uit hoor: https://goo.gl/images/a1BH7Y
 12. Franka is een strip waar je even je tanden in moet zetten vind ik. Je moet je even concentreren, maar je krijgt toch altijd een leuk verhaal met mooie, gedetailleerde tekeningen voorgeschoteld. Veel tekst en veel details, maar dat zorgt ervoor dat ik het gevoel heb echt iets gelezen te hebben. Voor mij is Franka toch altijd een beetje waar voor zijn geld (klinkt fout, ik weet het 😉 ). Ik geraak altijd ondergedompeld in die verhalen... Daarentegen heb ik het probleem met de "flutstrips", hierboven beschreven, dat die er zodanig makkelijk ingaan, dat ik te rap begin te lezen en eigenlijk niet meer in het verhaal geraak. Plots is het verhaal dan uit en weet ik al niet meer wat ik nu eigenlijk gelezen heb... Het nadeel van een Franka is wel, dat je er tijd moet voor vrijmaken. Ik kan zo'n verhaal niet niet in stukken en beetjes lezen, want dan geraak ik weeral niet in de sfeer...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...