Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nuwanda

Members
 • Aantal items

  1.213
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nuwanda

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Werkmensch

Recente bezoekers van dit profiel

161 profielweergaven
 1. stripuitgeverij Microbe

  Ik lees tussen de lijnen van de reactie van Microbe dat Gorn wel zal voortgezet worden maar door een andere uitgeverij. Of ben ik te optimistisch?
 2. A (de draad van Andreas)

  Dacht ik... vandaar mijn vraag ... mogelijke oplage leek me geen argument want aantal potentiële kopers voor de grot en voor derives lijkt me even groot . Of misschien zelfs groter voor derives. Net als koen ben ik jullie overigens heel erg dankbaar hoor... wat betreft de grot vond ik het ontbreken van de extra kuifje pagina wel een gemiste kans (die niet aan sherpa lag besef ik).
 3. A (de draad van Andreas)

  Euh... waarom hebben jullie De grot der herinnering opnieuw uitgegeven ?
 4. Nero door Kim Duchateau

  Heel veel elementen van wat ik zie, spreken me direct aan en ik heb er eigenlijk ook alle vertrouwen in dat Kim dat qua scenario prima gaat doen. Maar ik knap toch telkens weer af op zijn tekenstijl (sorry, de gustibus blablaba - laat de banbliksems maar komen) Was die eerste plaat nu door Dirk Stallaert getekend geweest, dan was ik nu geen berichtje op dit forum aan het typen, maar een mail naar mijn stripboer(in) om het album alvast te reserveren.
 5. Suske En Wiske

  Los van de borsten, is die eerste tekening toch gewoon veel knapper. Simpeler, maar doeltreffender.
 6. Integrales

  Een echte verrassing is dat niet.
 7. Integrales

  ² Ik moest exact hetzelfde denken als ik de post van Tweetie las. Liever een minder commerciële uitgeverij die zijn engagementen nakomt dan een commerciële maar even wispelturige uitgeverij die een niet te overziene lijst van onafgewerkte reeksen op zijn conto heeft staan.
 8. Vindt u strips een goede investering?

  Maar financieel: slechte investering
 9. Vindt u strips een goede investering?

  Heel herkenbaar. Ik doe maandelijks aan een quiz mee en bijna altijd is er minstens een vraag waarop ik het antwoord weet dankzij een strip. De laatste keer waren het de Aleoeten (kende ik uit Bruno Brazil)
 10. A (de draad van Andreas)

  Je krijgt ze er dan alleen achteraf niet meer uit.
 11. Catawiki Zaagdraad

  Goed punt
 12. Catawiki Zaagdraad

  Cho, ik ken iemand (hij zit zelfs op dit forum) die in eerste instantie niet doorhad wat het verschil was tussen "Direct bieden" en "autobod" en dus via Direct bieden (de eerste keuze die Catawiki voorziet en dus voor een leek de meest voor de hand liggende) meteen zijn maximumprijs bood (bijvoorbeeld omdat hij de veiling later niet meer kon volgen wegens andere drukke bezigheden). Dus dat is perfect normaal. Je zou eerder de vraag kunnen stellen waarom Catawiki nog de mogelijkheid voorziet om Direct te bieden (bij Bobbedoes is die mogelijkheid geschrapt en is het enkel nog autobod) als het toch voor iedereen een raadsel is als daar toch iemand mee werkt Wat ik wil raar vind, is dat het lijkt dat het op die vier kavels telkens om een andere bieder gaat (ik weet niet meer hoe dat zat? Kan het zijn dat die vier verschillende nummers toch telkens dezelfde bieder zijn? We hebben die discussie hier al eens gehad, dacht ik).
 13. Ik herinner me dat hier enkele jaren geleden over Coutoo werd gemeld dat de kaft plots plakkerig was beginnen aanvoelen. Nu heb ik iets gelijkaardigs voor met deel 1 van Krän. De kaft was volgens mij oorspronkelijk glanzend en nu is ze mat geworden. De kaft voelt ook wat plakkerig aan (alleszins niet meer glad). Heel bizar en een beetje vies. De andere delen zijn in dezelfde omstandigheden (niet altijd ideaal, op onze zolder is het in de zomer wel eens tegen de 30 graden) bewaard en daar is niets mis aan. Nog mensen met gelijkaardige ervaringen en/of mensen die weten wat de oorzaak kan zijn en hoe ik kan vermijden dat het nog zou voorvallen? Ik had het onlangs ook met een boek van Ballon Media, maar ik weet niet meer welk.
 14. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Een beetje zoals Urbanus, feitelijk
 15. Herge - Matrassen Simmons 1938 - Hulp

  Zou je ze niet beter in een plastic mapje steken en bewaren?
×