Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nuwanda

Members
 • Aantal items

  1.340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Werkmensch

Recente bezoekers van dit profiel

541 profielweergaven
 1. Nuwanda

  Paul Panter... Tillieux

  Stripspeciaalzaak.be ook (Was nieuwsbericht vandaag.. nl versie is voor december )
 2. Nuwanda

  Stripspeciaalzaak.be

  Daar ben ik het nu eens volledig mee eens!
 3. Nuwanda

  Vers Aangekondigd

  De volgende twee delen van de huurling zijn in productie.
 4. Nuwanda

  Hulp Zonnestraal Dauphin Minitoe

  Zijn er forummers die jaargangen van zonnestraal , Dauphin of minitoe uit de jaren 90 in bezit hebben en die daar een paar zaken zouden willen in opzoeken voor mij ?
 5. Nuwanda

  Nostalgia

  2
 6. Nuwanda

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik hoop het echt met je mee, maar wat mij betreft hadden zowel Voorbij De Steen als Apostata (én de tekeningen voor Bloedstollend Brugge!) ook al tot de grote doorbraak van Ken mogen/moeten leiden. Dat stemt mij wat somber over de kansen van Driftwereld om dat alsnog wel te doen. Maar laat ons gewoon duimen dat het deze keer wel keihard raak wordt.
 7. Nuwanda

  Hoorn van Siegfried

  Prachtig tekenwerk, toch?
 8. Nuwanda

  Vers Aangekondigd

  Voor zover ik begreep, waren ze er toch mee bezig. De NL-versie van het Gele Teken vond ik eerder zwak in vergelijking met de vraagprijs. Maar blijkbaar was ik de enige die dat vond, als het toch zo een vaart is gegaan. Maar het aantal gewoontekopers bij B&M ligt m.i. dan ook behoorlijk hoog.
 9. Nuwanda

  Brabant Strip Magazine

  Vermits het om een duidelijk probleem van de website ging, heb ik mijn vraag in januari naar het adres (in de colofon!) van de webmaster gestuurd: webmaster at stripschrift dot nl. Geen antwoord + 10 maand later kan nog altijd niemand via de website een abonnement aanvragen. Nu hoeft het niet meer hoor: ik ben intussen abonnee van Hop!, Tonnerre des bulles en het vernieuwde Cahiers de la BD. Allemaal Frans en allemaal razendsnel in het antwoorden op vragen.
 10. Nuwanda

  Brabant Strip Magazine

  Ik zie het ook zo voor wat betreft het probleem bij BSM. De werkdruk is voor de meesten ook hoger dan 10 of 20 jaar geleden. En dan is er nog eens de elektronische informatie stress. Een uurtje facebooken per dag is belangrijker dan eenzelfde uurtje vrijwilligerswerk.
 11. Nuwanda

  Brabant Strip Magazine

  Ik wilde me begin dit jaar abonneren op stripschrift. De webmodule om abonnement aan te vragen blijkt niet te werken. Ik kreeg ook geen antwoord op mijn mail aan de webmaster waarin ik om meer uitleg en hulp vroeg. Ergo: als Stripschrift niet marcheert is dat vooral omdat ze geen knijt interesse hebben in hun (nieuwe) abonnees. Tja.
×