Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nuwanda

Members
 • Aantal items

  1.412
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Werkmensch

Recente bezoekers van dit profiel

637 profielweergaven
 1. Nuwanda

  Integrales

  😲
 2. Nuwanda

  Catawiki Zaagdraad

  Ja, automatisch opnieuw aanbieden heb ik intussen uitgezet. En inderdaad, je weet pas op het einde wat de opbrengst is, maar het is gewoon opvallend.
 3. Nuwanda

  Catawiki Zaagdraad

  Als een koper op Catawiki een gewonnen veiling niet betaalt, dan rekent Catawiki uiteraard geen kosten aan en bieden ze het lot automatisch (na 3 herinneringen en het blokkeren van de koper) opnieuw aan voor de veiling. Dat is - denk ik - een goede zaak. Vervelender voor de verkoper is dat zoiets - mijn inziens - zijn reputatie geen goed doet. Het lijkt immers dat hij zelf heeft opgeboden/laten opbieden en dat zijn manoeuvre mislukt is. De koper gaat vrijuit: zijn account wordt misschien verwijderd, maar hij maakt de dag nadien gewoon een andere aan. Als het niet op zijn eigen naam is, dan op die van zijn vrouw, zijn kind of zijn hond. Ik weet niet meteen een oplossing voor die gang van zaken (al zou Catawiki misschien gewoon wat transparanter mogen zijn en naam en toenaam van de bedrieglijke koper doorgeven aan de benadeelde koper - dan weet die alvast dat hij aan die bedrieger koper ook via andere kanalen geen zaken meer hoeft te proberen verkopen). Soit, een lange lithanie om te zeggen dat ik momenteel in die situatie verkeer. Mijn onbetaalde kavel loopt momenteel een tweede keer op CWiki en ik heb de indruk dat het gebrek aan biedingen veroorzaakt wordt door die (verkeerde) perceptie die er bij mogelijk geïnteresseerde kopers is. En dat vind ik natuurlijk jammer (temeer daar ik een van die verkopers ben die - tegen beter weten in - het spel wél eerlijk speelt en niet door spookbieders een prijs laat opdrijven). Ik ben ook wel op snelheid gepakt wat betreft het opnieuw aanbieden van het kavel: donderdag melding dat mijn kavel opnieuw zou worden aangeboden en vrijdag was het al zo ver. Ik heb zelfs niet de kans gekregen om het te weigeren.
 4. Nuwanda

  Integrales

  Je zal over de achtercover deels tevreden/deels teleurgesteld zijn.... 😉
 5. Nuwanda

  Tekening van wie?

  Iemand een idee wie de tekenaar achter deze tekening is? Er is een handtekening rechts onderaan, maar ik kan er niet meteen iets van maken.
 6. Nuwanda

  Catawiki Zaagdraad

  Je kan dit als feedback aangeven bij het kavel. (kavel lijkt me ook geen 60 euro waard. Of nipt misschien)
 7. Nuwanda

  De nooit gelezen klassieker

  Storm en trygië. Ik vind dat lelijk getekend.
 8. Nuwanda

  Paul Panter... Tillieux

  Stripspeciaalzaak.be ook (Was nieuwsbericht vandaag.. nl versie is voor december )
 9. Nuwanda

  Stripspeciaalzaak.be

  Daar ben ik het nu eens volledig mee eens!
 10. Nuwanda

  Vers Aangekondigd

  De volgende twee delen van de huurling zijn in productie.
 11. Nuwanda

  Hulp Zonnestraal Dauphin Minitoe

  Zijn er forummers die jaargangen van zonnestraal , Dauphin of minitoe uit de jaren 90 in bezit hebben en die daar een paar zaken zouden willen in opzoeken voor mij ?
 12. Nuwanda

  Nostalgia

  2
 13. Nuwanda

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik hoop het echt met je mee, maar wat mij betreft hadden zowel Voorbij De Steen als Apostata (én de tekeningen voor Bloedstollend Brugge!) ook al tot de grote doorbraak van Ken mogen/moeten leiden. Dat stemt mij wat somber over de kansen van Driftwereld om dat alsnog wel te doen. Maar laat ons gewoon duimen dat het deze keer wel keihard raak wordt.
×