Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

matje

Members
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

297 profielweergaven
 1. The unbearable lightness of being. (ik moet nog goed uitkijken om het juist te spellen) 😀
 2. Aaahhhh, smashing pumpkins! Meteen weer even siva beluisterd op youtube. Helaas toch even te ver vanuit Nieuw Zeeland (lol)
 3. Stond zelfs in de krant van Christchurch, Nieuw Zeeland (the press) met fotootje
 4. yep, Staan opgeslagen bij mijn schoonmoeder en ik (wij) kom(en) at least 1x per twee jaar terug. Ik denk dat het een keer tijd wordt om te verkopen (met pijn in het hart). Nu zijn er in July/augustus niet zoveel stripbeursen dus dat wordt even zoeken of het wordt de catawiki veiling.
 5. Hallo allemaal. Aangezien ik in Nieuw Zeeland woon vroeg ik mij af of er veel verschil zit in de prijzen op catawiki tov de prijzen op een beurs. Ik verkoop (en koop) wel eens wat via catawiki maar zie dan na verloop van tijd dat ik niet meer de goedkoopste ben (wat ik wel altijd probeer in een bepaalde mate). Marktplaats daarentegen is over het algemeen goedkoper maar dan ben je niet zeker van de kwaliteit van de strips ongeacht wat de verkoper hiervan vindt (vaak vindt de verkoper de strips in prima staat terwijl de foto's anders doen vermoeden). Mocht ik ook eens op een beurs gaan staan om een groot deel van mijn verzameling weg te doen wat is dan een gangbare prijs? (met catawiki als indicatie)
 6. Verhuizen naar het buitenland helpt ook wel om je verzameling in toom te houden. En autistisch ben ik niet meer sinds ik amper strips lees. Had nooit gedacht om (voorgoed) te gaan maar er zijn nu al flink wat series verkocht en er moeten er nog een aantal verkocht worden. Blijf wel Hermann en Thorgal kopen.
 7. Kijk, dat is nog eens leuk wakker worden hier in nieuw zeeland. Een what's appje van mijn vriend richard die naar de signeer sessie is geweest van Hermann bij rob van stripwinkel fantasia. Een mooie tekening van een vrouwelijk personage in de luxe, hij die doodt. Richard nogmaals bedankt en het blijft (naar mijn bescheiden mening) toch een groot tekenaar.
 8. Monster van andreas ook zo'n geval. Stelt niets voor en werd herdrukt.
 9. Van duke werden er ook waarschijnlijk nog een paar duizend softcovertjes van gedrukt. Comanche van sherpa is naar mijn idee een luxe uitgave voor een niche verzamelaars publiek waarbij, inderdaad tweetie, het knap is dat dit grotendeels uitvekocht is. Woon zelf in het buitenland en wist via webwinkels lambiek en stripaap nog twee delen van duke deel 1 te scoren. Kon ik zowaar nog een deel aan mijn vriend in amsterdam geven die er geen had. (Die normaal gesproken naar het beeldverhaal gaat, hoorde dat deze uitverkocht was en een paar weken later er een kon kopen voor een aanzienlijke meerprijs terwijl hij al zijn strips daar koopt. Niet echt fijn als vaste klant.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...