Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Veto

Members
 • Aantal items

  1.244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Waregem
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.654 profielweergaven
 1. Veto

  Vers Aangekondigd

  Dat klopt. Dan Verlinden is allesbehalve kaal.
 2. 'Waarom Pierre dood moest' ... Seksueel misbruik binnen de Kerk... Herinner me nog hoe ik gechoqueerd, aangegrepen was na mijn eerste lezing. Kinderlijk getekend maar geen strip voor jonge kinderen.
 3. Bepaalde grappen van Guust Flater, Casper en Hobbes, Biebel, Dirkjan, Liberty Meadows, Kapitein Ansjovis, De Ridder, Esther Verkest, Eugene, Hara Kiwi... Zelfs bij herleving doen een flink aantal me echt luidop lachen. Mijn vrouw en kinderen begrijpen dat wel niet altijd... ūüėŹ
 4. Uit de bieb ontleend en onmiddellijk 'veroberd' : - Odyxes 1 + 2 : heel origineel Arlestonscenario met heen-en-weer-gesprong tussen heden en de Oudheid, tekenwerk van Lejeune knap maar hier en daar vreemde anatomische verhoudingen. Afgerond tweeluik. Geen musthave, maar wel graag gelezen. - Zeven draken : net als te vaak een tegenvallend album in de conceptreeks 'Zeven'. Een dun verhaaltje, tekenwerk best ok. Gevechten genoeg en op het allerlaatste blad een zelden geziene lap tekst. - Cigalon (naar de verhalen van Marcel Pagnol) : gelukkig uitgeleend en niet meteen gekocht. Wat een tegenvaller. Flitterdun verhaaltje dat niet gered kan worden door het knappe tekenwerk van Eric H√ľbsch. - Mannen onder elkaar (Zep) : heerlijk oneshot, te lang genegeerd, gewaagde inkleuring. Een vertelstrip met constant 'talking heads' en toch boeiend van begin tot eind. Dit album ga ik me zeker aanschaffen !
 5. Haha... Daar houd ik je aan als ik kom. Op dezelfde datum immers ook Stripfeest in Brussel. Nog niet beslist.
 6. Jeps, 'Mooi Duister' beurseditie aangeschaft toen het duo Kerasco√ęt kwam signeren op het stripfestival van Breda. Ook enorm van genoten. De recensies over 'Satania' maakten me niet meteen 'warm'. Dus altijd gewacht met lezen/aankopen ervan.
 7. 'Beeldschoon 1, 2, 3' : heerlijk om nog eens terug te gaan naar deze sprookjeswereld. Doet me weer twijfelen over het al dan niet aankopen van 'Satania'. Ik vrees dat het niet beter kan worden dan 'Beeldschoon'.
 8. 'Borgia' van Jodo en Manara aan het herlezen. Blijft toch sterke reeks. Was al tijdje geleden dat ik ze nog eens las.
 9. Kapitein Ansjovis 1,2 en 3: wat een ontdekking! Heerlijke absurde humor. Deed me aan Dirkjan en Esther Verkest denken. Vreemd dat een voorpublicatie in Spirou niet tot albums in het Frans leidt. Zou verdiend zijn.
 10. 'Rode Maan', het 30ste album in de reeks Lefranc, een album dat ook kadert in de herdenking van de 50ste verjaardag van de maanlanding. Twee mooie redenen om er een onvergetelijke knaller van te maken. Pfffff… Wat een tegenvaller. Van intrige is er nauwelijks sprake en tempo zat er al helemaal niet in. Nog meer lappen tekst dan ik normaal al gewend ben in deze reeks. Gemiste kans, vind ik. Meer weten ? Bezoek mijn blog : https://vetostript.weebly.com/recensies
 11. Same here. Gelukkig niet gekocht maar uit bieb ontleend.
 12. Klopt. Marketingtechnisch wel een slimme zet die conceptreeksen. Je bent als lezer (ik toch) geneigd van na een minder album toch het volgende opnieuw een kans te geven, denkende dat het wel beter zal zijn qua scenario en/of tekeningen. Als een reeks door een vast duo of trio gemaakt wordt en de kwaliteit album na album zwak blijft, kan je er sneller de stekker uittrekken. Zoals wss vele Repers als deden voor reeksen als De Psy, Agent 212, De Blauwbloezen, Cédric, Thorgal, Largo Winch, XIII, Wayne Shelton...
 13. Vier kersverse albums van Daedalus gewikt en gewogen: het bleef genieten van nieuwe delen van 'Carthago' en de spinoff 'Carthago Adventures'. Minder enthousiast was ik over het nieuwste deel van 'Orakel'. Gelukkig blijft die andere conceptreeks 'Brocéliande' wel op een hoog niveau. Alles weten ? Ga gewoon naar mijn blog : https://vetostript.weebly.com/recensies
 14. Sorry, maar ik had ook nog niet van hem gehoord.
 15. Topinterview met Schuiten! Heb er echt van genoten. Klasse, Wouter !
√ó
×
 • Nieuwe aanmaken...