Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Veto

Members
 • Aantal items

  1.157
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Waregem
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.138 profielweergaven
 1. Veto

  Binge lezen

  Ik doe dit heel vaak. Af en toe in het weekend maar vooral in de vakantieperiodes... en die heb ik als leerkracht vrij veel. 😉 Alle 'Kriss van Valnors' liggen momenteel klaar. En recent nog alle albums herlezen van 'Jonathan Cartland', 'Storm' (sinds overname door Molenaar) en 'Op zoek naar de Tijdvogel'. Heerlijke momenten. Geen radio, tv of gsm in de buurt. Vrouw en kids het huis uit... 'Just me and my comics' … 🙂
 2. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Nope, ik kom zaterdag al naar de Boekenbeurs. Zondag nog een keer voor stempel en/of handtekening, dat heb ik er niet voor over.
 3. Veto

  De Strip Vlogger

  Ook oproep van de Stripvlogger naar uitgeverijen om hem gratis albums op te sturen, dan zal hij ze snel bespreken. 😏
 4. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Zal wel zijn zoals bij tandem Francq-Van Hamme en Sente-Rosinski op de Boekenbeurs. Stempels zullen er al in staan en dan snel paar handtekeningen en met wat geluk je eigen naam erbij. Kan toch niet anders in die korte tijdspanne. Ik ben ook bij de 'gelukkigen' maar ik ga passen. Daarvoor kom ik niet naar Antwerpen afgezakt. 🤨
 5. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Nee hoor. De labeltjes zijn heel makkelijk verwijderbaar. Ik spreek uit ervaring. 😉 Na mijn laatste bezoek aan de Boekenbeurs vorige week is het gelukt zonder problemen.
 6. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Dat kan nog altijd hoor. Label laten kleven op elk meegebracht album. Opgelost.
 7. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Conz en Dupré komen op zondag 11 november naar de Boekenbeurs ter promotie van hun Suske en Wiske oneshot.
 8. Gisteren even gepolst bij mijn lokale stripspeciaalzaak. FRNK en Magic7 verkocht weinig. Harmony deed het wel een stuk beter. Hij vond het wel jammer dat deze reeksen worden opgedoekt. Vooral weer een gemiste kans om jonge lezers nieuwe reeksen te laten ontdekken, zei hij. Maar tegelijk zei hij ook dat hij onder zijn vaste klanten bijzonder weinig jongeren heeft.
 9. Veto

  Lezer of verzamaar

  Lezer, herlezer. Mijn verzameling bestaat uit ongeveer 6000 strips. Ik heb die allemaal minstens éénmaal (de meeste meermaals) gelezen. Ik houd jaarlijks ook grote schoonmaak. Reeksen of albums waarvan ik quasi zeker ben dat ik ze nooit meer zal herlezen, gaan de deur uit. Zo blijft een verzameling stockeerbaar. Strips nemen immers zoveel plaats in. Je moet als lezer echt kiezen tussen alle nieuwigheden. Ik probeer me de laatste jaren dan ook te beperken in het starten van nieuwe reeksen. Reeksen als 'Agent 212', 'Marsupilami', 'Aria'... die al heel lang over hun hoogtepunt heen zijn, koop ik ook al een tijdje niet meer. Dus verzamelen puur om het verzamelen of om een opgestarte reeks volledig te houden, daar doe ik de voorbije jaren niet meer aan mee. Al moet ik toegeven dat dat niet altijd simpel is als er een album uit zo'n reeks in de winkels ligt.
 10. Strips van het weekend : te hoge verwachtingen voor het eerste deel van het tweeluik 'Aquarica' van Schuiten en Sokal. En het zesde deel van de conceptreeks 'Orakel'. Meer weten ? Een adres : ga naar mijn blog : https://vetostript.weebly.com/recensies
 11. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Je kan per stand de tekenaars zien. Ook bij stripwinkel Alex. Maar heel mager aanbod. Enkel Leemans en Cambré komen er aanschuiven.
 12. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Sorry, Alex dan toch bij standhouders gevonden.
 13. Jammer voor de lezers die deze drie reeksen top vonden. Over 'Magic 7' kan ik me niet uitspreken wegens nooit gelezen. Het eerste deel van 'FRNK' en 'Harmony' wel gekocht, gelezen... en dan weer verkocht. Tekenwerk best geslaagd maar het verhaal kon me onvoldoende boeien om de reeks verder te volgen. Ik lig er dus niet wakker van. Maar het is inderdaad weer een niet-geslaagd experiment om Vlaamse jeugd iets anders te laten ontdekken dan klassieke reeksen als 'Urbanus' en 'De Kiekeboes'.
 14. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Rustig Tweetie, dat zal wellicht nog wel komen. Don't stress ! 😉
 15. Veto

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Nog even geduld. Vorig jaar kon je de 'Standhouders' apart aanklikken en dan scrollen activiteiten en signeersessies van deze standhouder in beeld. Het volstaat dan om gewoon te gaan kijken bij Stripwinkel Alex, Pinceel, Besloten Land, Standaard Uitgeverij, Ballon Media. Ik veronderstel dat dit bij deze editie ook weer mogelijk zal zijn. Dat hoop ik tenminste...
×