Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Veto

Members
 • Aantal items

  1.284
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Waregem
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.933 profielweergaven
 1. Veto

  battle angel alita

  Mijn dochter zoekt al een tijdje naar deel 1 en 2. De andere delen heeft ze al. Is er een verkoop mogelijk van de twee eerste delen ?
 2. Drie delen van 'Mobilis' in HC bij uitgeverij Millennium/Blitz, van Durieux/Andreas. Prijs zonder verzendkosten : 10 euro voor de hele trilogie Afhalen in Waregem kan ook.
 3. Op onze volgende opendeurdag op zondag 26 april 2020 wordt de strip officieel voorgesteld. Een signeersessie met alle medewerkers (behalve de leerlingen uit onze zusterschool in Kigali) zal inderdaad voorzien zijn. Uiteraard zullen we blij zijn om jou er opnieuw te mogen begroeten. Je kent de weg al ondertussen, hĂ©. 😉
 4. In prijs verlaagd, 20 euro voor de drie delen samen.
 5. Strips van de dag : vandaag en gisteren vijf pas verschenen strips gewikt en gewogen. Drie 'slotalbums' 'Duisternis 5' (wat kan die Iko tekenen !!!), het spirituele dromerige 'Ik ben een Kathaar 7' en het allerlaatste album van de conceptreeks 'De 7 Wonderen' (knap verhaal maar een betere tekenaar was hier op zijn plaats geweest). Verder ook een nieuw deel van een van mijn favoriete reeksen 'Samoerai' (een snelle maar aangename hap) en het vijfde album van 'Brocéliande' (had ik meer van verwacht). Alles weten ? Mijn blog staat ter beschikking : https://vetostript.weebly.com/recensies
 6. Volledige reeks van de detectivereeks Special Branch, 3 HC albums, verschenen bij uitgeverij Glénat. Tekeningen van Hamo en scenario van Seiter. Albums zijn gelezen maar in perfecte staat. Prijs zonder verzendkosten : 20 euro. Afhalen in Waregem kan ook.
 7. Het wordt onze derde samenwerking met Ivan Adriaenssens. Na eerdere albums in 2008 en 2010. De covers van Stedho (ook een oud-leerling van onze school) vind je hieronder.
 8. De cover van de volgende 'Bernardusstrip' is klaar! Een mysterieuze graffiti-kunstenaar Berndsy (what's in a name?) maakt Oudenaarde onveilig met zijn tags en tekeningen... Ivan Adriaenssens is de tekenaar van de cover en ook scenarist van alle (kort-)verhalen en losse gags. We zijn er op school (Bernarduscollege Oudenaarde) heel blij mee. De knipoog naar 'Het Gele Teken' hadden niet alle leerlingen en collega-leerkrachten door maar da's niet erg. De Repers zullen de knipoog wel onmiddellijk doorhebben. De bruine poort is de toegangspoort van onze school in de Hoogstraat nummer 30. Wie gaat schuil achter 'Berndsy' ? Op onze volgende opendeurdag (zondag 26 april 2020) wordt alles duidelijk op de officiële voorstelling van deze strip. Een signeersessie met alle medewerkers (behalve de leerlingen uit onze zusterschool in Kigali) zal ook voorzien zijn. Het tekenwerk is van de hand van professioneel scenarist-tekenaar Ivan Adriaenssens, collega Ilse Minne oud-collega Willy Nachtergaele en ikzelf, drie oud-leerlingen (onder andere Kristof Berte!), vier leerlingen van de zusterschool in Rwanda en 15 van onze leerlingen van 1ste jaar tot 6de jaar.
 9. Strips van de dag : mijn dochter van 15 heeft sinds een aantal jaren ook de 'stripmicrobe' te pakken. Ze heeft ondertussen al flink wat eigen reeksen als 'Dad', 'BFF's', 'Tamara', 'Snippers', 'Cupido', 'Claire', 'De muziekdoos', 'Dance Academy'... Ook 'De Hartendiefjes' en 'Mooie Navels' horen in dit rijtje thuis. Ik ben een 'alleslezer' op vlak van strips en daarom las ik de nieuwste delen in deze reeksen zelf ook maar eens. 'Hartendiefjes' wisselde van tekenaar maar dat is zeker geen stap terug. En 'Mooie Navels', wat kan ik zeggen? Dit is een reeks die ik vanaf de start in 2007 ook enorm graag lees. Alles weten ? Ga naar mijn blog : https://vetostript.weebly.com/recensies
 10. Strips van de dag : 'De Gezichtslozen', een oneshot van een van mijn favoriete tekenaars, Kas. Het verhaal van Pierre Dubois is niet superorigineel maar ik heb wel genoten van het tekenwerk. Verrassender was wel het eerste deel van een nieuwe reeks met een wel heel opvallende titel, 'Een godverdomse klootzak'. Scenario Loisel en tekeningen van Olivier Pont. 88 blz avontuur, actie, exotiek, mysterie en wat occasioneel bloot in de Braziliaanse jungle. Ideale mix, toch? Alles weten ? Ga naar mijn blog : https://vetostript.weebly.com/recensies
 11. https://www.lannoo.be/nl/boekenmarkt Morgen nog hele dag in Tielt. Daarna ook nog in Torhout, Leuven.
 12. Graag gedaan. Ik was zodanig overdonderd dat ik spontaan foto's begon te nemen... Wat een aanbod!!
 13. Ook naar Boekenmarkt in Tielt geweest. Wat een aanbod aan Daedalus HC- en SC-albums ! Allemaal aan - 50 %. Zie foto's voor een overzichtje !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...