Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sanderg

Members
 • Aantal items

  623
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sanderg

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

192 profielweergaven
 1. Vandaag Gekocht

  Zo snugger was ik niet 🙄
 2. Vandaag Gekocht

  Thnx!
 3. Vandaag Gekocht

  Is Kriss van Valnor 7 nou al uit? Ik zag dat iemand er melding van maakte m gekocht te hebben maar ik heb m nog niet liggen in mijn SSZ :-(
 4. Originelen

  Nee inderdaad... Maar ja.. veel meer dan (indirect- er zit immers plastic omheen ;-) stof happen doen ze uiteindelijk dan niet..
 5. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Zou kunnen maar ik denk niet dat besson daar genoegen mee zal nemen.. Ik heb eerlijk gezegd liever dat hij weer terug zou gaan naar zijn roots en een film zoals le grand blue zou maken. Prachtige film zonder enig special effect
 6. Valerian and the City of a Thousand Planets

  Lijkt me n vrij kansloze missie.. wie gaat daar nou nog geld in steken?
 7. Originelen

  Erg goed artikel!! Ben groot fan van deze blog Ik had er de foto's vandaan van het album die ik plaatste bij mijn vorige bericht ;-)
 8. Originelen

  Erg interessant toch deze lopende veiling: https://veiling.catawiki.nl/a/99279-exclusieve-stripveiling Het kuifje album (laatste lot) is naar verluid het duurste kuifje album ooit: https://www.perssupport.nl/persbericht/1d8fcbbd-a3f2-4ae1-9a0d-40e8c932b6e4/duurste-kuifje-stripboek-ter-wereld-onder-de-hamer Erg benieuwd naar de uiteindelijke opbrengst.. teller staat nu al op € 47.000 Bijgaand een paar plaatjes van het (verknipte) album... ik zou het er persoonlijk niet voor over hebben.. Wat moet je er trouwens ook mee? Je kunt het niet, zoals een mooi origineel, aan de muur hangen en waarschijnlijk zal de koper er ook nooit in gaan bladeren (vanwege angst op beschadigingen). Ook erg benieuwd naar de opbrengst van de Rosinski (toch ook al een hoop geld voor eerlijk gezegd niet een heel boeiend schilderij wat mij betreft) en de Vance (ook niet zijn beste werk vind ik- een groot deel van het gezicht van de held staat er niet eens op :-) Opvallend vind ik overigens het bedrag waar de Douwe Dabbert pagina nu al op staat (€ 1.601). Wel terecht overigens - Piet Wijn was en is een zwaar ondergewaardeerd tekenaar.
 9. Originelen

  Ik had dit ook gelezen inderdaad. Als het klopt is het meer dan schandalig! Overigens zie je niet heel veel originelen van Jacobs op veilingen e.d. Ik begrijp dat er originelen tot aan Hong Kong zijn verhandeld? Ik heb wel eens eerder gehoord van een grote verzamelaar in Hong Kong. Is misschien dezelfde als die ook verwoed verzamelaar is van Largo Winch originelen.
 10. Originelen

  Tja.. ik dacht hetzelfde hahahaha Toch is dit volgens mij niet eens zo'n heel gekke prijs. Op galerie9art staan er nog enkele werkjes van Marini voor hogere prijzen terwijl ik de tekeningen zelf minder of van hetzelfde niveau vindt als deze. Op Catawiki worden ook erg forse prijzen geboden voor relatie kleine Marini's. Zo deed de bijgaande Marini die ik vorige jaar te koop aanbood € 1.225 (aardige winst op gepakt die ik dan weer heb gebruikt om mijn Juillard pagina te kunnen kopen ;-) Ik baalde er alleen wel van dat ik daarna geen Marini meer had dus toen heb ik de Mejai tekening gekocht :-)
 11. Originelen

  Hier staat er ook nog een: http://www.ebay.fr/itm/MARINI-SUPERBE-ORIGINAL-dANSEA-format-A4-Le-SCORPION-facture-galerie-/202056438441?hash=item2f0b8092a9:g:Q7IAAOSwcUBYOIgg Niet echt iets wat mijn vrouw leuk zou vinden aan de muur maar ach... :-D
 12. Originelen

  Echt mooi hoor die Bosschaert! Prachtige aanwinst Join the club.. mijn wens was ooit nog een origineel van Schuiten maar dat zal ook wel bij dromen blijven helaas.. Van Marini heb ik het idee van een plaat ook in de koelkast gezet- ben wel heel blij met de tekening van Mejai die ik eerder dit jaar heb kunnen kopen. Als je fan bent van Marini- misschien is een kleine tekening nog wel haalbaar? Ook bij een kleiner werk laat het vakmanschap van Marini zich beslist blijken!
 13. Originelen

  In de monografie van Rosinski maakt hij er inderdaad melding van dat de platen van 'de zwarte galei' bij Le Lombard zijn gejat omdat iedereen daar destijds in en uit kon lopen. Ook wordt er in de monografie melding van gemaakt dat de oorspronkelijke schildering in blauw voor De Chninkel destijds was gestolen. Dit schilderij is echter een aantal jaren geleden opgedoken bij een veiling en is toen geschrapt als te veilen kavel. Ik meen dat bij een latere uitgave van De Chninkel dit schilderij weer als voorkant is gebruikt. Wat betreft Henk Kuijpers- van hem zijn de werken nooit meer opgedoken. K meen overigens dat er vorig jaar (of het jaar ervoor) ook eens wat werk(jes) van Bosschaert waren gesloten bij een expositie. Al met al valt het eigenlijk nog wel mee.. Geen Kuifje of Franquin originelen roof of iets dergelijks. Gestolen kunst is inderdaad erg moeilijk te verhandelen. Mocht een van mijn originelen ooit gestolen worden dan zou ik er zeker op dit forum melding van maken - volgens mij is dit toch de grootste stripgerelateerde community van de Benelux..
 14. Originelen

  Absoluut niet Niemand weet immers wie ik ben of waar ik woon (althans niet op basis van mijn 2dgalleries collectie)
 15. Originelen

  Je hebt inderdaad een erg mooie collectie- Mijn complimenten! Vooral je Bosschaert is geweldig! Heb je die bij hem zelf gekocht? Nog wensen wat betreft toekomstige aanwinsten?
×