Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sanderg

Members
 • Aantal items

  2.003
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sanderg

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/browse/user-artworks?uid=2837

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.619 profielweergaven
 1. ben hier echt benieuwd naar! Naar mijn mening is Marini niet alleen n heel goede tekenaar maar zijn z'n scenario's ook helemaal niet verkeerd- ik heb nergens gelezen dat Noir van een bepaalde scenarist is dus ik ga er van uit dat hij dit ook zelf weer schrijft (net als Adelaars)
 2. Hermann tekent toch de hele dag al dus die kan dit er ook nog wel bij doen lijkt me.. Tardi en Rosinski zijn al een soort van met pensioen dus die hebben ook wel tijd zat. Dany is/ was meen ik een persoonlijke vriend van Uderzo. dus tja...
 3. het verbaast me vooral ook dat ik de auteurs van die hommage tekeningen niet tot nauwelijks ken.. waar blijven de hommages van Hermann, Rosinski, Tardi, Dany en andere meer gekende auteurs? Van de echt grote namen heb ik tot nu toe volgens mij enkel Marini en Francq voorbij zien komen..
 4. Ja hij had ook een grote verzameling sportwagens- ferrari's e.d. Ik meen dat hij in een interview in de jaren '90 eens aan Ivo Niehe (Nederlandse programmamaker) vertelde dat hij er 27 had. Wel sneu voor de beste man dat hij zulke problemen met zijn dochter heeft gehad.. Ik meen wel dat de ruzie inmiddels was bijgelegd?!
 5. Op facebook bevestigen ze kort het overlijden en komen ze er later op terug... Mooie leeftijd bereikt, 92 Dessalniettemin.. een groot verlies..
 6. https://www.ad.nl/buitenland/albert-uderzo-tekenaar-van-asterix-en-obelix-overleden~a0857d83/
 7. Klopt, ondanks dat ik, als ik écht moest kiezen dan maar voor 'de jonge jaren' ga, waren ook die albums niet best.. Ik zie mezelf ze niet herlezen op (korte) termijn... Het is jammer dat Van Hamme de regie zo heeft laten varen en eigenlijk geheel aan Rosinski lijkt te hebben overgedragen. Schoenmaker blijf bij je leest... dat blijkt ook maar weer hier.. De reeks had moeten eindigen toen Van Hamme er mee stopte.. Sente had de kar niet moeten gaan trekken want deze was toch echt te zwaar voor hem.. Tijd voor Sente om eens zelf een reeks op te gaan zetten in plaats van voort te borduren op bestaande reeksen. Hij kan goede verhalen schrijven (Ster van zwart katoen vond ik prima!), maar niet in bestaande reeksen. De enige albums van zijn hand in lopende series die ik nog goed vond waren enkele Blake en Mortimers (testament William S en Voronov complot)- en dat waren feitelijk losstaande verhalen
 8. 22 Ik gok Jade uit Djinn (Miralles en Dufaux)
 9. sanderg

  Tardi

  hahahahaha- dat soort zaken zijn echt de typische wat zwarte Tardi humor die ik erg geestig vind 🙂
 10. sanderg

  Tardi

  net "oorlog op de achtbaan" gelezen (Burma). wat een top verhaal zeg... en schitterend getekend- vooral de nachtelijke scènes mocht je dit album nog niet hebben- warm aanbevolen!
 11. sanderg

  Tardi

  ha! bedankt voor de info! stel ik zeer op prijs!
 12. sanderg

  Tardi

  goh ja.. het besloten land.. . was t n beetje vergeten maar die moet ik ook weer s lezen.. in mijn herinnering vond ik t niet geweldig maar ik moet t s n 2e kans geven
 13. sanderg

  Tardi

  ja die heb ik nog staan! ooit voor veel te veel geld antiquarisch aangeschaft 🙂 moet ik weer eens herlezen...heeft ook n link met Isabelle door mijn naamgenoot Sander (Morgendauw)
 14. sanderg

  Tardi

  ah! des te reden temeer om m snel in huis te halen- die reeks heb ik compleet dus dan is t leuk om dit album ook te hebben. bedankt voor de tip!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...