Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sanderg

Members
 • Aantal items

  1.825
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/browse/user-artworks?uid=2837

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.447 profielweergaven
 1. sanderg

  Catawiki Zaagdraad

  niet gedacht dat t zo beroerd ging.. de formule slaagt goed aan dacht ik zo. wellicht teveel (onnodige) kosten voor de bedrijfsorganisatie?
 2. wat is Krach me? pagina ziet er verder behoorlijk belachelijk uit.. is dit n grap of is dit werkelijk n plaat uit het nieuwe album? Van Hamme draait zich om in z'n graf... oh nee! hij leeft nog.. 🙂 Ik hoop voor m dat hij alle Thorgal, Largo en XIII delen van na hem zelf niet heeft gelezen...
 3. tot en met dat Van Hamme er de brui aan gaf was t nog goed.. zowel met XIII als met Thorgal. ik heb daarna geen nieuwe XIII meer gekocht en dat lijkt verstandig te zijn geweest. wat Thorgal betreft- die spin offs ed hadden er mijn inziens nooit moeten komen.. t jammere is eigenlijk dat Van Hamme t einde vrij open liet voor Sente en daarmee mij eigenlijk voor t blok zet om niet alle verdere delen van de hand te doen..(wat ik dessalniettemin overigens alsnog wel s ga doen vrees ik gezien de kwaliteit). Velen menen dat album 23 feitelijk t laatste had moeten zijn- ik vond nochtans delen als De barbaar te goed om dit zonder meer te stellen.. deel 23 was echter idd n mooi einde geweest Jeremiah is ook niet best meer maar echt top (niveau schemerwoude) vond ik t toch al nooit...dessalniettemin lezen de Jeremiah albums altijd prima losstaand- dat had net zo goed n kortlopende reeks kunnen zijn.. t probleem hier is dat we t trucje nu wel kennen.. de opzet van elk verhaal is al decennialang ongeveer gelijk. Bij Schemerwoude liep t verhaal echt door en moest je t chronologisch lezen. Aria en blauwbloezen heb ik nooit gelezen
 4. eens... nochtans was de Thorgal reeks prima ook als langlopende reeks te lezen toen Van Hamme nog aan het roer stond..
 5. sanderg

  Rosinski

  geweldig!! ben jaloers geniet ervan! enne- ik ben bijzonder benieuwd naar zijn antwoord.. Er MOET overigens n onbekende in het spel zijn wat mij betreft in dat verhaal - nl de persoon onder de lawine wanneer Thorgal voor t eerst Saxegaard ontmoet..(exact de scène op mijn plaat- denk dat je die wel s gezien hebt toch?)
 6. sanderg

  Rosinski

  ga je serieus Rosinski spreken? Nou, als je m dat toch eens vragen kan... 🙂 ik zou heel benieuwd zijn naar zijn antwoord..
 7. sanderg

  Rosinski

  bedankt voor de link! jammer dat ik geen Pools kan 😞
 8. sanderg

  Originelen

  groot fan inderdaad! Keith Burns is een van de beste vliegtuigtekenaars die er zijn en zijn strips zijn geweldig! Minstens van hetzelfde niveau als de strips van Hugault. Jammer dat t onvertaald blijft en dus niet bekend in deze contreien.. T goede nieuws is wel dat t n Brit is en dat strips dus in het Engels zijn. Dat zal voor de meesten hier prima te lezen zijn dus bedankt voor de filmpjes! die tweede kende ik nog niet! altijd mooi om tekenaars aan t werk te zien- prachtig om te zien ook hoe hij aandacht besteed aan kleine details om alles realistisch uit te werken. Sowieso schande eigenlijk dat Britse strips in t algemeen hier zo weinig gekend zijn. Zo ben ik Hum! ontzettend dankbaar dat ze Charly's war prachtig uitgeven.. wat een meesterwerk is dat. Ik wacht met smart op t volgende album dat er elk moment zou moeten zijn
 9. Ik vind Kontiki ook een groot gemis.. Snap zijn keuze overigens wel.. Niet leuk voor iemand die zich belangeloos inzet om steeds maar weer kritiek over zich heen te krijgen..
 10. sanderg

  Originelen

  bedankt voor de link! het lijkt al met al n beetje n mixed bag- best n aantal stukken niet verkocht maar sommige ook wel voor n (veel) hogere prijs dan werd ingeschat. Vooral dat n aantal pagina's van Juillard voor meer dan 37k(!!!) zijn verkocht valt me op... ook de uiteindelijke prijs van de b&m plaat valt me op. die doen normaal ongeveer 3 a 4 k...
 11. sanderg

  Originelen

  er zat erg mooi werk bij vond ik maar 20k... damn.. dat kan toch feitelijk niet meer ter belegging worden gekocht. Gezien de afnemende populariteit van strips voorzie ik toch wel scherpe prijsdalingen over n jaar of 10-20. maar ik kan t mis hebben hoor. De kunstmarkt is erg onvoorspelbaar en grillig. Ik hoor bijvoorbeeld weinig spectaculairs meer de afgelopen jaren over iemand als Damien Hirst- dat was voor pakweg n jaar of 8 a 10 geleden een grootse belofte. (zelf vond ik t overigens niks..)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...