Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sanderg

Members
 • Aantal items

  1.750
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/browse/user-artworks?uid=2837

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.344 profielweergaven
 1. Dat ben ik wel met je eens inderdaad.. Het is natuurlijk leuk dat hij uberhaupt nog steeds strips maakt.. En ze verkopen volgens mij ook nog steeds (behoorlijk) goed.
 2. sanderg

  Rosinski

  Is het eigenlijk bekend of Rosinski uberhaupt nog strips gaat maken of was zijn Thorgal-pensioen zijn definitieve strip-pensioen? (los dan van de waarschijnlijk nog wel door hem gepenseelde voorkanten van nieuwe Thorgal albums...
 3. Dat zie ik helaas niet meer gebeuren... De kwaliteit van weleer haalt hij toch nooit meer.. Zowel qua verhaal als qua grafiek Ik heb gister met Duke 3 in m'n handen gestaan maar heb m uiteindelijk laten liggen.. is me nog nooit eerder gebeurd eigenlijk maar ik vind het werk van Hermann in zijn algemeen eigenlijk niet best meer. Durfde t dus niet aan om bij Duke 3 wederom de gok te wagen dat t de moeite waard zou zijn
 4. ik heb mijn verzameling bewust niet al te groot gehouden. hopelijk beleven mijn kinderen er straks net zoveel plezier aan als ik. Zo niet dan mogen ze later helemaal zelf weten wat ze ermee doen:-)
 5. hoe heb je Tarquin hiervoor gecontacteerd als ik vragen mag? en maakt hij regulier commissions of was dit echt n gunst?
 6. sanderg

  Rosinski

  topjuf dat ze er überhaupt naar vraagt! als ik er met mensen over begin kent nooit iemand de Thorgal reeks.. in Nederland is t bij lange na niet zo bekend als in België heb ik t idee..
 7. sanderg

  Rosinski

  Als ik een album zou moeten kiezen voor mijn dochter om iets over te vertellen zou dat overigens 'de schaduwen voorbij zijn'. Mooi bruggetje ook te maken naar Griekse mythes (Orpheus)
 8. sanderg

  Rosinski

  Ik heb over deel 15 ooit al eens een draad gestart. Ik heb nog steeds het idee dat het wel klopt - was leuke discussie :-)
 9. sanderg

  Rosinski

  grafisch is t allemaal nogal doods vind ik- lijnvoering te dun. t is goed getekend hoor maar zeker niet perfect. wel beter dan t tekenwerk van Vignaux in t laatste Kriss album... ik snap werkelijk niet dat die de hoofdreeks voort mag gaan zetten. begrijp wel dat hij zijn aanpak wijzigt maar k vrees dat t me niet gaat overtuigen. Rosinski en Van Hamme hadden gewoon tegelijk moeten stoppen met de reeks
 10. ja ik begreep al dat die zwart wit versie er enkel in t Frans is helaas...
 11. top! bedankt! ga m ook halen- t tekenwerk spreekt me erg aan
 12. iemand De levende dood (Varanda en Vatine) al gelezen? Zo ja, is het goed? de review op ssz is me wat te vaag
 13. Tja.. smaken verschillen... de Rosinski delen waren prima maar wat betreft de delen met (nota bene top-)tekenaar Delaby- daar snapte ik werkelijk waar geen ene moer meer van.. Het verhaal zwalkte echt alle kanten op..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...