Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Paul_NL

Members
 • Aantal items

  1.386
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

763 profielweergaven
 1. Paul_NL

  Wat moet ik bezoeken?

  My bad! Ik kwam langs de winkel en het had alle schijn van failliessement (ook geen bericht dat ze verhuisd waren aan het raam).
 2. Paul_NL

  Wat moet ik bezoeken?

  Dan zijn ze verhuisd want op hun oude locatie is alles leeg??
 3. Paul_NL

  Wat moet ik bezoeken?

  Yendor is by far de mooiste stripzaak van Rotterdam en ik durf zelfs te zeggen Nederland. Maak zeker eens een praatje met Richard, de eigenaar, als je dan weer naar buiten stapt is het 5 minuten lopen naar de markthal, waar je aan de voorzijde van de markthal aan het plein aan je linkerhand een mooi beeld ziet van Tom Poes. Dan zie je overigens ook gelijk de kubuswoningen (die staan er tegenover). Indien je Martin Lodewijk wil ontmoeten dan heb ik eventueel ook zijn contactgegevens. Daarnaast zou ik je Delfshaven niet aanraden wegens het feit dat grote delen een stuk slechter zijn geworden. Voor de lunch beveel ik je de Witte de With aan (een straat vlakbij het centrum met galerijen, hippe winkels en vooral heel veel eettentjes). Mocht je overnachten dan is een drankje in De Witte Aap ook erg leuk. Prachtstad, mijn stad, Rotterdam
 4. Paul_NL

  Wat moet ik bezoeken?

  House of M. is al een tijdje failliet.
 5. Paul_NL

  Vandaag Gekocht

  Bij Eppo in Eindhoven, het 9e deel heb ik bij mijn eigen ssz gekocht.
 6. Paul_NL

  Vandaag Gekocht

  Alle delen van Snippers voor kleingeld. Handig zo'n failliete uitgeverij!
 7. Paul_NL

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Nee hoor, voegt net zo min toe als al die andere commentaren. alleen noem ik dan niemand raar, dat is dan weer een verschil.
 8. Paul_NL

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  En die van jou! Want Peter doet dit nu niet voor de eerste keer, dus een keertje hem op dit soort gevoeligheden wijzen kan geen kwaad. Dat jij dat dan weer aangrijpt om bovenstaand berichtje te typen is helemaal in lijn met het karakter van dit forum wat dagelijks steeds vervelender lijkt te worden. (zie gebruikers als Renegade, Chia of onzinnige discussies zoals hier of in het originelen topic)
 9. Paul_NL

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Het zou je een lap tekst schelen Peter als je ervoor zou kiezen om die recensie gewoon te laten voor wat die is, in plaats van deze als slecht te bestempelen. Het is een mening van een individu waar jij zo veel of zo weinig waarde aan mag toekennen als je maar wil. Omdat jij een andere invalshoek hebt dan de recensent is het niet per definitie gelijk een ''slechte recensie''. Immers bepaal jij niet op basis van welke voorwaarden men zijn mening mag ventileren.
 10. Paul_NL

  - Het grote aanbevelingstopic -

  Wat maak je er weer een onnodig zwaar verhaal van. Je kan hier iemand een tip geven als diegene aangeeft wat die zelf graag leest, 1 van de voorwaarden is niet dat het ook weer te verkopen is, mensen kunnen prima zelf bepalen of ze jouw mening voldoende waarderen om iets (blind) aan te schaffen of helemaal niet. Zit toch niet in elk topic waar je komt te klagen. In het ''perfecte gag strip'' topic kom je speciaal vertellen hoe jij die niet kan benoemen (nadat je het onderwerp eerst ridiculiseert) om vervolgens hier te roepen dat je geen tips kan/durft te geven. Als je nou niks hebt met de topics die je hier voorbij ziet schuiven, negeer ze dan. Of ga jij ook naar de bioscoop toe om daar films te kijken die je niet leuk vindt om dan vervolgens in de zaal te roepen dat je ze niks vindt?
 11. Paul_NL

  De perfecte ''gag'' strip

  Het is eerder andersom. Je vraagt niks, je probeert het weer te ridiculiseren: ''Overigens ik ben nog steeds beniewd wat de perfekte gagstrip is, wat is de definitie, specs, wie bepaalt het, is een straf als het niet perfekt is. Kortom waar moet de perfekte gagstrip aan voldoen'' Je hebt ook al antwoord gehad: iedereen kan zelf aandragen wat hij leuk/perfect/grappig vindt, en dat maakt er dan ook een leuk topic van.
 12. Paul_NL

  - Het grote aanbevelingstopic -

  Het is ook altijd subjectief, en als jij dat niks vindt moet je dat ook zeker niet doen
 13. Paul_NL

  Vandaag Gekocht

  Ze hebben 1 mooie integrale uit weten te brengen zonder de bijbehorende prent en waarvan de helft nog in Turkije staat. Niet te vroeg juichen. Eerst eens zien of deze serie netjes verschijnt in zijn geheel.
 14. Paul_NL

  Vandaag Gekocht

  Achterlijk niet, onervaren in het uitgeven van dit soort produkties wel naar mijn weten.
 15. Paul_NL

  - Het grote aanbevelingstopic -

  Dit is ook geen topic voor ''top lijsten'' maar voor het geven van leestips aan mede repers.
×