Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Paul_NL

Members
 • Aantal items

  1.649
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.390 profielweergaven
 1. En dat is aan het veranderen (de definitie van bezitten) en de drang om te bezitten idem.
 2. En jij bent exemplarisch voor dit forum met een dergelijke reactie zoals hierboven.
 3. Ik vind het tekenend hoe een inhoudelijk sterke reactie zoals hierboven amper reacties ontlokt bij de aanwezigen op het forum. Het lijkt wel alsof hier liever met oogkleppen op wordt geroepen hoe goed het gaat terwijl feitelijk (dus: cijfers, onderbouwd met steekhoudende argumenten) totaal anders uitwijzen. Er worden zakelijk, in ieder geval in de Benelux, fouten gemaakt in de distributie en productie van strips. Met voor mij als belangrijkste onderwerp het niet weten aan te trekken van een jongere lezer. Ik denk niet dat, zoals JPAR hier schetst, een kind afhaakt wanneer de serie stopt (dat hield mij in ieder geval vroeger niet tegen) maar ik denk WEL dat, wanneer je kijkt naar de jeugd en hun koopgedrag, het gebrek aan digitale opties en financieel aantrekkelijke instapmogelijkheden grote gevolgen zal hebben. Ik snap dat men hier als liefhebber een andere mening is toegedaan, overduidelijk is hier de wens de vader van de gedachte, maar als men hier als ''oude rotten'' blijft denken dat ze de waarheid in pacht hebben m.b.t. de kwaliteit van de strip en populariteit van de strip...gaat het straks een stuk slechter. Meest realistische scenario is denk ik dat de Europese strip kerngezond blijft in het Franse taalgebied (gezien de positie van de strip in de Franse markt) en dat vertalingen minder en minder zullen worden (niet enkel kwalitatief zoals nu, maar ook kwantitatief) en je genoegen moet nemen met wat de Standaard Uitgeverij op de markt brengt. Ik vind het niet erg, ik ben al lang klaar met de Nederlandstalige markt, maar ik zal wel stiekem genieten als in de nabije toekomst blijkt dat alle waarschuwingen terecht waren. Ironisch genoeg zullen tegen die tijd de meesten die al die tijd een andere mening hadden er niet meer zijn, gezien de gemiddelde leeftijd op dit forum...
 4. Jeetje...81 stemmen en meer dan de helft is 40+...dat zag ik niet aankomen šŸ˜‚
 5. Paul_NL

  Verkocht!

  Ik snap de vraag maar hij is niet voor iedereen opvallend (de prijs). Deze boeken hebben mij een stuk meer gekost en ik zie ze online niet te koop voor een lagere prijs dan ik ze aan had geboden. Ze zijn dan ook voor dit bedrag verkocht.
 6. Paul_NL

  Verkocht!

  Dank voor het bericht. Het is minder populair om je positief uit te laten over de prijs dan erover te klagen (overigens ook nooit begrepen wat daar de toegevoegde waarde van is)
 7. Paul_NL

  Verkocht!

  Dat is knap, dat is een prijs van ā‚¬13,45 per deel waar ik ze online niet eens voor te koop zie staan. Laat staan dat het in de buurt komt van mijn aanschafsprijs. Maar goed, ik ben gewend dat men op dit forum voor een dubbeltje op de 1e rij wil zitten. Dus gelukkig zijn ze al verkocht en kan dit op slot!
 8. Je bent alles wat er mis is met dit forum
 9. Ach gos, voel je je aangesproken? Ik heb de beelden hoor Knap dat je iets direct als puberaal EN stompzinnig bestempelt zonder enige context. Overigens past dat wel in het karakter van een oude man, dat dan weer wel.
 10. Volgens mij betekent dit dat hij ook pas na 12 uur kan gaan rijden en jou dan zondag ziet. Voor 1 dag?
 11. Het is 1 van de meest "cringy" vertoningen die ik heb gezien. Regelmatig onverzorgde; lees stinkende (nog voor ze hebben gehold) oude mannen die voor een tekening gaan rennen.
 12. Wat een onzin! Dan reis je daarheen voor hem en dan mag je eerst gaan dobbelen zodat zijne koninklijke hoogheid de striptekenaar een schets maakt. Ik zou zeggen..wie het eerst komt het eerst maalt.
 13. Joh! dat bedoelde ik inderdaad, maar die optie zag ik nergens meer terug. Waarom heb je die gelimiteerd tot 5 als ik vragen mag? Ik zie nu natuurlijk dat de optie er nog steeds is, maar dat zullen bezoekers die deze site niet kennen dan niet weten..
 14. Je vertelt hier complete onzin, al in 1923 is er in Nederland een zaak wegens justitiƫle dwaling d.m.v. een herzieningsverzoek teruggedraaid. Daarnaast staat het al zeer lang beschreven in het burgerlijk wetboek (boek 6 om precies te zijn) en heeft Peter R. de Vries in de Puttense moordzaak er niet direct voor gezorgd dat het vonnis werd herzien. Het komt door de inspanningen van o.a. dhr. Blaauw en Geert-Jan Knoops dat deze zaak uiteindelijk is heropend en heeft geleid tot de aanhouding van Ronald P. En dan hebben we het nog niet over het feit dat ook over zijn aanhouding en veroordeling twijfels bestaan. Dus, als je dan het Nederlands recht aan wil halen in een discussie over Rik Ringers (of all people) doe dat dan a.u.b. correct.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...