Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Paul_NL

Members
 • Aantal items

  1.672
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.431 profielweergaven
 1. De complete 11-delige reeks nieuw in seal. Mag weg voor €140,- inclusief verzending binnen NL. Naar BE wordt de totaalprijs €150,- incl. verzending. Foto's op verzoek beschikbaar.
 2. Zijn deze verder helemaal gaaf?
 3. Ik zei ook niet dat het geen volgelingen had, ik zei als de serie zo populair was dan had het geen 10 jaar geduurd alvorens er een herdruk kwam. Er is ook publiek voor, alleen niet voldoende om dit boek in druk te houden. Daarom gaat het (mijn voorspelling) ook lang duren voor deze hardcover box niet meer te krijgen is. Daarna herhaalt hetzelfde zich, dan zal de prijs stijgen.
 4. Ja stel je voor dat je een inhoudelijke reactie gaf...
 5. Het ligt eraan of iemand ze wil verkopen en of ze het geld nodig hebben, die combinatie werkt vaak goed. Ik zie bij strips, zeker hier in dit gebied, dat het van verzamelaars afkomt die allemaal hetzelfde doen: de hoofdprijs vragen voor hun eigen spullen en 2 cent willen betalen voor wat ze zelf kopen. Die markt is in Amerika een stuk groter en gezonder. Ik denk dat het in het geval van Strangers in Paradise ook logisch redeneren is. Als die serie zo populair was dan had het geen 10 jaar geduurd voor de box in herdruk kwam, als ze geld kunnen verdienen dan doen de Amerikanen dat te graag.
 6. Na contact met Abstract Studios kreeg ik trouwens vandaag bij monde van de maker (en zijn partner) zelf te horen dat deze hardcover set 12 tot 18 maanden beschikbaar zal moeten zijn alvorens ze ''op'' zijn.
 7. Dat is dus de vraag, je kan iets aanbieden voor 400 euro of meer, maar als je het nooit verkoopt dan zal die prijs ook wel bespreekbaar zijn. Je kon het in 2013 ook nog kopen in softcover. Het valt allemaal wel mee denk ik. Je ziet hetzelfde bij zeefdrukken, voor giga bedragen worden ze aangeboden, tot je in gesprek gaat en dan is er veel mogelijk.
 8. Deze zal nog lange tijd te koop zijn en kost in het buitenland (inclusief invoeren) aanzienlijk minder (IST, Forbiddenplanet), er is geen groot publiek voor Strangers in Paradise. Een in eigen beheer uitgegeven serie die bij alle grote uitgevers niet wist te slagen. Neemt niet weg dat het een goede strip is, maar de enige reden dat er dit soort bedragen voor werden gevraagd (dat is overigens nog niet betaald, kijk maar eens bij de sold listings van Ebay, daar staat er geen 1 tussen) is omdat het niet meer te krijgen was in hardcover en men dan de prijs op gaat hogen op Ebay, dat creëert een vertekend beeld.
 9. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Ze reageren soms weken later..
 10. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  En dat komt Catawiki niet goed uit...
 11. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Zo zag ik vandaag een advertentie voor Monster Perfect Editions op Catawiki, de boeken zelf hebben beschadigingen (die ook niet in de advertentie tekst genoemd worden) en de verzendkosten naar NL vanuit BE..? €25,-. Belachelijk!
 12. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Zolang men daar €320 betaald voor een Robbedoes door Franquin hardcover set die a €150,- in de winkels ligt en via de site van de uitgeverij is te bestellen..komt het met Catawiki wel goed. Ik zie daar wekelijks spul weggaan wat tegen lagere prijzen en zonder veel zoeken gewoon in de winkel is te vinden, dus ik denk dat het publiek ook iets anders is dan wat hier het forum bezoekt...
 13. De Swamp Thing Absolute editie heeft veel binding issues, zie ook youtube en andere fora. Dus buyer beware!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...