Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Paul_NL

Members
 • Aantal items

  1.745
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.528 profielweergaven
 1. Paul_NL

  Suske En Wiske

  Dat klopt, maar het was nogal bijzonder hoe ze ineens tevoorschijn kwamen. Nu snap ik ook wel dat ik niet meer het publiek ben voor S&W maar het geheel kwam op mij gehaast over en met weinig diepgang.
 2. Paul_NL

  Suske En Wiske

  Waarom krijgen ze armbanden mee die ze vervolgens geen enkele plaat om hun polsen hebben? Waarom zijn er daar allerlei draken en fantastische wezens zonder enige uitleg? Waarom is Sidonia ineens magischerwijs op het juiste moment ook in het verleden? Het voelde allemaal bijzonder snel afgeraffeld. Jammer.
 3. Ad hominem, nou nou..dure woorden hoor Coen. De hautaine houding druipt van je woorden af, knap! Overigens is het ook mijn mening ... dat ik iemand een chronische chagrijn vindt (en jou een aansteller). Dank voor de ongetwijfeld goed bedoelde tip (zeer knap ook, op basis van een paar tekstberichtjes op een forum). Wees blij, je hebt weer iets om met je vrouw te bespreken aan de keukentafel, die donderse internet mensen ook elke keer met hun meningen!!
 4. Als toevoeging: ik ben gewoon grote delen van de dag erg vrolijk hoor, zo ook vandaag. Dit is al langer een plek gebleken, zoals vele fora, waar men het het liefst met elkaar eens is over een veelvoud aan (strip gerelateerde) onderwerpen. Die houding prevaleert hier, of het nu gaat over stripwinkels, de toekomst van de strip, de kwaliteit van een strip..een kleine groep bezoekers die hier veel tijd spendeert vind daar grotendeels allen hetzelfde van. Het is een soort dorps cafe. Ik heb door de jaren heen met meerdere forummers prettige contacten gehad en in sommige gevallen nog steeds. (je gelooft het natuurlijk niet, ik ben natuurlijk een chronische chagrijn). En dan heb ik ook nog eens gewoon een mening...het is toch wat! Disclaimer: bovenstaand verhaal is mijn mening, GEEN FEIT.
 5. In dat geval zou je zeggen dat ik een lotgenoot wel herken Zou je overigens even je zin willen aanpassen naar: Het is mijn mening dat Paul_NL chronisch chagrijnig is, anders gaat Coen huilen...
 6. Dan zou je mij toch interessant moeten vinden Coen. Overigens is alles wat ik zeg of typ per definitie mijn mening en geen voldongen feit, maar ik zal het voortaan voor jouw tere kinderziel expliciet vermelden. Ik blijf het mooi vinden hoe men zeer boos wordt over het feit dat ik iemand chronisch chagrijnig noem en daarna dezelfde mensen mij onzeker en oppervlakkig EN chronisch chagrijnig noemen. Zien jullie daar ook de ironie van in? Ik wel. Ik ben ook nu al benieuwd hoe jullie dat soort woorden weer goed weten te praten want ongetwijfeld zijn die WEL gerechtvaardigd toch?
 7. Vreselijk mens die Ineke, chronisch chagrijnig. Maakt dat ik, en velen met mij, liever richting een winkel als Yendor trekken waar zeer vriendelijk personeel rondloopt. Maar ongetwijfeld heeft ze met 7 mensen wel een klik... šŸ˜•
 8. Fijn dat je van die kutziekte af bent Willy! Nu weer lekker tekenen en genieten.
 9. Jij vindt het een te klein formaat. Dat is wat anders.
 10. Paul_NL

  Suske En Wiske

  Desalniettemin denk ik dat niet elke liefhebber de strip op dezelfde wijze onder de loep zal leggen. Ik ben al lang blij dat deze suske en wiske door Geerts is gemaakt en niet de teams van de afgelopen jaren. Dat kan ook mijn leeftijd zijn, maar een slecht Geerts album is voor mij nog altijd beter dan de drek van de afgelopen tien jaar
 11. ā‚¬119 voor Largo en ā‚¬149 voor Thorgal
×
×
 • Nieuwe aanmaken...