Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Paul_NL

Members
 • Aantal items

  1.775
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.611 profielweergaven
 1. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  En hoe ruikt de stripwinkel dan dat hij te maken heeft met een particuliere handelaar? Ik vind het een aparte gedachtegang dat ze het daarom maar zelf verhandelen..
 2. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Dus een stripwinkel krijgt een (zeer recent uitgekomen) 2ehands strip in seal aangeboden van...een klant? ( vrijwel elke week gezien de hoeveelheid aangeboden gesealde kavels) en veilt deze vervolgens? Of...ze kopen als winkel gewoon boeken in, houden deze achter en bieden ze zodra ze zijn uitverkocht aan op de veiling. Het lijkt mij niet dat iedereen continue recent uitgekomen boeken in seal inruilt bij de stripwinkel namelijk. Zie daarvoor deze week weer Trigië bijvoorbeeld van stripwinkel Barabas of Piet Pienter van Dick Bos.
 3. Paul_NL

  VERKOCHT

  Beide boeken zijn in nieuwstaat en ongelezen. Mag weg voor € 60,- ex verzending (verzenden kan binnen NL of richting BE tegen de daarvoor geldende tarieven).
 4. Paul_NL

  Asterix box

  Graag gedaan!
 5. Ah ik zie waar de verwarring ontstaat, alle extra delen die bij deze serie horen zitten er niet bij (vrolijke bengels, meneer lambik, t prinske)
 6. Ah, het las voor mij meer als: wanneer je van simpel vermaak houdt zal je dit niets vinden. Echter denk ik dat daar nog wel wat gradaties tussen zitten en dat smaak altijd verschilt per persoon.
 7. Deze reeks bevatte toch meer dan 59 delen en is bijgevolg toch ook niet compleet?
 8. Ik denk niet dat het automatisch betekent dat iedereen die het niks vond liever dat genre wat jij omschrijft leest.
 9. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Vandaag contact gehad met Catawiki, die net als Rik aangeeft dat het lastig is. Ik maak hier vooral uit op dat het voor Catawiki goed verdienen is en bij geschillen dan spelen ze Zwitserland en trekken ze hun handen er snel vanaf. Ik kan aantonen hoe het verzonden is en de koper heeft al meer claims gehad in het verleden. Om hier vanaf te zijn heb ik ingestemd met 15 procent korting, maar dit was wel een one and done!
 10. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Dat loopt al gelukkig, wel is dit voor mij de laatste keer geweest. Ik krijg het gevoel dat veel kopers deze ruimtes goed kennen...
 11. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Hij heeft al geclaimd voor ik uberhaupt kon reageren dus dat geld staat nu inderdaad vast.
 12. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Zonder een beschadigd pakket en foto's van mij van moment van verzending inclusief het gehele beeld in perfecte staat? Dus ik kan bij Catawiki iets bestellen, claimen dat het kapot is en dan vindt Catawiki het lastig en krijgt...de koper gelijk? Dat zou toch wel erg bijzonder zijn. Dan kan iedereen voortaan wel bij Catawiki kopen, nul repercussies als je claimt dat het beschadigd is En ik snap dat het lastig is hoor Rik, echter merk ik wel dat Catawiki vooral het geld leuk vindt maar verder niet thuis geeft tot nu toe.
 13. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  De man woont in Spanje, en stuurt foto's van een beschadigd beeld (en een hoop misbaar) en claimt dat het pakketje helemaal heel is gearriveerd. (hij werd gedwongen deze foto's te delen voor het onderzoek van PostNL want daarvoor liet hij foto's van het pakket zelf achterwege). De breuk is ook bijzonder, deze is helemaal schoon, en gezien het feit dat het pakket muurvast zat (deze foto's heb ik ook van de verzending) en het pakket niet is beschadigd snap ik niet hoe dat in hemelsnaam kan hebben geleidt tot een gebroken beeld (het zat omringd door luchtzakken). Sindsdien is hij beledigend en op zoek naar compensatie met veel dreigementen dat Catawiki hem wel gaat helpen. Ook bijzonder is dat zijn eerste bericht om mij hierover te informeren direct aangaf: ik wil 50% compensatie, ik heb een claim gestart en ik verwacht een oplossing nu. Erg bijzonder allemaal, gaf mij de impressie dat dit niet de eerste keer was dat hij dit geintje flikte.
 14. Paul_NL

  Catawiki Zaagdraad

  Een kavel verkocht een week terug (Beeldje), ingepakt in bubbelplastic, omringd met plastic luchtzakken, dat weer verpakt in karton en een plastic wikkel. Dit pakket komt vandaag intact aan bij de koper (staat ook zo op de foto's die hij heeft gestuurd) die nu claimt dat het beeld beschadigd is, echter is het gehele pakket dus onbeschadigd. Meneer dreigt nu al zijn geld terug te willen en het gebroken beeld retour te sturen. Een door mij geboden compensatie van 20% (om meer gezeik te voorkomen) wordt van de hand gedaan met de suggestie dat ik er 50% van maak en hij anders via Catawiki voor een volledige restitutie zal gaan. PostNL wijst (in mijn ogen terecht!) een claim af omdat het pakket gewoon helemaal intact is aangekomen, en ik vermoed ernstig dat de koper de boel belazerd. Iemand ervaring met hoe Catawiki hiermee omgaat? Ik neem aan met een oplossing gezien het feit dat je anders op Catawiki alles kan kopen, vervolgens zonder enig bewijs kan claimen dat iets kapot is aangekomen en dat dan maar weer retour sturen naar de verkoper. Zo kan ik ook mijn impulsaankopen retourneren. Ik ben benieuwd of jullie een dergelijke claim situatie al eens hebben meegemaakt en kunnen delen wat Catawiki hierin kan betekenen?
 15. De meningen zijn op goodreads toch een stuk meer verdeeld over deze reeks.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...