Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  963
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.214 profielweergaven
 1. Bart 01

  ASTERIX

  Waarom vertalen ze dat niet als 'De Dochter van Vercingetorix'? Het lijkt me toch dat die figuur genoegzaam bekend is bij de lezers van Asterix.
 2. Hoeveel bedragen de zitpenningen?
 3. En Atar Gull! Wat een ijzingwekkende topper!
 4. Ik vond dat jammer genoeg echt de grootste ontgoocheling van afgelopen jaar. Een zus vond ik zo sterk en 'zie mij' begon ook heel veelbelovend om dan vanaf het midden volledig stil te vallen. Jammer jammer ...
 5. Inderdaad. Ik heb de indruk dat het hier meer over typische verzamelzaken gaat de laatste tijd dan puur over de strips zelf. Ik vraag me nu wel vooral af als je 'zie mij', sallie, of de laatste thorgal in je top tien zet, welke andere slechtere strips je dan wel niet gelezen moet hebben.
 6. Brittania vol 1 tem 3. Buitenbeentje in het vaillant universum. Kort samengevat zijn dit detective verhalen ten tijde van keizer Nero bij de Romeinen. In de eerste twee delen ligt de focus op het bovennatuurlijke, terwijl in het laatste deel op zoek gegaan wordt naar de drie Gouden Adelaars van de verslagen legioenen in Duitsland. Waar trouwens heel wat herkenningsmomenten inzitten met het laatste deel van Marini's Adelaars. Antonius Axia is een legerofficier die door de vestaalse maagden gevraagd wordt één van hen uit de handen van een demon te redden. Hierbij verliest hij zijn geheugen waarna de vestaalse maagden hem geduldig weer 'heropbouwen'. Nadien wordt hij ingeschakeld in verschillende zaken die de keizer en de vestaalse maagden aanbelangen. Waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar ik heb dit toch heel graag gelezen. Uitstekende art en boeiende personages.
 7. Na de roast van Neat Stuff toch enkel 300 besteld en xerxes links laten liggen 🙂
 8. Preacher HC deluxe uitgave. Nederlandstalig. Uitgegeven door RW uitgeverij. Deel 1 tem 3. Gaat weg wegens dubbel met Engelstalige versie. Nieuwstaat, uitgezonderd deel 1 die op de achterkant rechts onderaan sporen heeft van een prijssticker van de winkel (zie foto). Ondertussen heeft RW deel 4 en 5 reeds uitgegeven. Laatste deel 6 is op komst. De drie boeken samen : 50 €. Verzending België: 5.70 € (4.70 € naar postpunt). Afhalen Ninove mogelijk.
 9. Xerxes van Miller wordt op goodreads redelijk met de grond gelijk gemaakt. Iemand hier al gelezen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...