Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  990
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.348 profielweergaven
 1. Bon, waar waren we gebleven?
 2. Iemand tips voor een comic store in New York?
 3. Up. Prijs incl verzending met bpost nu.
 4. Vandaag in de fnac in gent 3 oblongs gespot. Nu nog 2. 😁
 5. Geen probleem. Ik probeer op vakantie altijd een paar speciale volledige reeksen te lezen, zoals in het verleden bvb the metabarons, locke and key, bone, … Maar die nemen nogal wat plaats en gewicht in. Ik heb vooral naar soortgelijke reeksen gezocht en dan vind ik het nogal prijzig. In de mainstream euro strips kan je idd wel goedkoop redelijk wat scoren. De promo van Jodo op izneo is interessant. Maar als ik de volledige white lama (fantastisch verhaal) zou kopen betaal ik 15 €. Ik ben het gaan nakijken en heb de humanoids bundeling vorig jaar voor 20 € gekocht op cheap. Ik ga nog eens rustig op izneo zoeken, want dat systeem op comixology is niet echt duidelijk. Ik heb geen amazon account en kom altijd op de Franse site uit.
 6. Lol, stevige framing direct door te stellen dat ik 2,49 € te veel zou vinden. Bvb Berlin van Lutes, op comixology 30 USD, via bookdepo 32 €. Staat gewoon niet in verhouding met hun abo van 6 USD per maand voor unlimited access.
 7. Merci voor alle uitleg. Comixology is blijkbaar zelfs alleen maar mogelijk met een US visa kaart? Ben eens door de catalogus gegaan, maar vindt het toch betrekkelijk prijzig allemaal.
 8. Deze zomer met het vliegtuig op reis. Ik zou voor het eerst geen stapel strips willen meesleuren, maar eens voor de iPad willen gaan. Welke sites raden jullie aan? Ik ben hoofdzakelijk op zoek naar comics. Izneo? Comixology? Iemand vertrouwd met de abo formules?
 9. Mat vind ik ook heel goed.
 10. Bone Parish (tpb vol 1) : de opzet van dit verhaal is redelijk klassiek: rivaliserende drugbendes die elkaar uit de markt willen duwen. De interessante insteek in Bone Parish is evenwel de drugs waar alles om draait: the ash. Op basis van de as van dode personen wordt een bijzondere drug gemaakt die je toelaat om momenten uit het leven van de overledene te beleven alsof je er zelf bij was. De creatie van 'the ash' is in handen van een kleine familie. Deze krijgen zowel een vriendelijk als vijandig overnamebod met heel wat bloedvergieten tot gevolg. Ik heb best genoten van deze trade. Klassieke actie gecombineerd met het bovennatuurlijke waar nog maar heel weinig van prijsgegeven wordt na deel 1. De mooie art maakt het af. Deel 2 wordt een no brainer qua aankoop. The Magic Order (tpb vol 1) : een nieuw verhaal van Millar die traditiegetrouw een goede tekenaar weet te strikken. Het boek valt al op door de leuke cover. Reeds duizenden jaren wordt de aarde beschermd door 'magicians' die de kwade krachten onder controle houden. Wat dit juist betekent komen we niet te weten, want het verhaal splitst zich volledig toe op een interne strijd binnen the magic order. Na een opvolgingsdispuut is de tijd om af te rekenen immers aangevangen. Waarna we een spannend en goed verhaal krijgen waar je even zoet mee bent. De opbouw van dit verhaal deed me heel erg denken aan het -eveneens- uitstekende eerste deel van Millar's 'Jupiters Legacy'. Nu maar hopen dat Millar het beter doet in het tweede deel, want bij Jupiters Legacy ging het nadien toch stijl bergaf.
 11. Is op A5 formaat (net zoals de Asterix bundeling).
 12. Topreeks die verschrikkelijke paus!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...