Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  742
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

435 profielweergaven
 1. Nominaties Grote Prijs van Angoulême 2018

  Ik heb zonet Jimmy Corrigan besteld. Voor 16 € kunnen we niet sukkelen. Ik ben benieuwd, ik ken totaal niets van Ware zijn werk.
 2. Nominaties Grote Prijs van Angoulême 2018

  Wat zijn de drie boeken van Ware die we moeten gelezen hebben?
 3. Antwoord Met Een Vraag

  Staat hem hetzelfde te wachten als zijn voorgangster?
 4. Manga Van De Dag

  Wat meer leven/besprekingen hier zou wel helpen
 5. Vers Aangekondigd

  https://depoort.com/nl/producten/tex-willer-classics-nl/de-bushwackers-van-missouri
 6. [Tweede Ronde (7)] pagina 32 vs. pagina 49

  +1 Alhoewel een comic hier altijd met een achterstand begint
 7. Enkele strips van Boris Valeo op 2dehands

  Als ik de reeks niet goed vind, is Timhardt moreel verplicht om ze om te ruilen voor Vinland Saga. Dat zou ook niet slecht zijn naar het schijnt.
 8. Enkele strips van Boris Valeo op 2dehands

  Heel snel en perfect verpakt ontvangen! Bedankt! Mijn eerste manga: spannend!
 9. Antwoord Met Een Vraag

  Ik mag hopen dat de jouwe ouder dan 18 is?
 10. Stripmuren

  Je hebt gelijk.
 11. Stripmuren

  Nu ik begrijp je hé. Er wordt in de creatieve sector aan starters nogal veel voorgesteld om iets te doen in ruil voor 'exposure'. Wat ikzelf ook beschamend vind. Maar hier moet je toch wel een nuance maken. Als een stadsbestuur nu een tekening van jou voor bvb een infoboekje wil gebruiken lijkt het mij logisch dat ze hiervoor betalen. Maar zo een stripmuur aanbrengen lijkt mij op zich allesbehalve goedkoop. In die zin betaalt de stad dus wel voor deze kunst in de openbare ruimte. Natuurlijk heb je een punt dat de kunstenaar zelf daar dan niets van ziet. Nu in plaats van geld te vragen voor een tekening te vragen aan de stad, kan je natuurlijk zelf het origineel van de stripmuur gaan verkopen achteraf. Lijkt me lucratiever.
 12. Stripmuren

  Wat zou jij doen Kristof, moesten ze het je vragen om in Brussel een tekening aan te leveren voor een stripmuur van Lise Op Monstereiland? Zou je echt weigeren als het gratis moet? Wel leuk om te zien hoe die firma die tekeningen omzet in een stripmuur: http://www.urbana-project.com/videos/
 13. [Tweede Ronde (2)] pagina 11 vs. pagina 6

  Inderdaad een heel mooi duel! Perfect voor alle nostalgiestemmers onder ons. Nog eens het onderste deel van de pagina in groter detail posten voor de twijfelaars De schwung en uitdrukking die Uderzo de dronken Abraracourcix en Obelix meegeeft is toch echt fenomenaal. Broeva Haro voor dinges!
 14. [Eerste Ronde (32)] pagina 45 vs. pagina 57

  Hier ook voor A gegaan. Dit is toch wel echt een sterke pagina. De energie en dreiging die van de stier uitgaat is fenomenaal. In het vorige toernooi was ik ook precies enthousiaster over de Casper en Hobbes. Het blijft natuurlijk sterk om met een paar strepen een sneeuwlandschap zo mooi weer te geven. Maar als pagina valt deze toch wat lichter uit tegenover sommige andere inzendingen hier.
 15. [Tweede Ronde (1)] pagina 52 vs. pagina 1

  Ik vind de papegaaien één van de ontdekkingen van het toernooi. Grappig, vrolijk en vooral zeer goed gedaan als je die andere pagina er bij in gedachten neemt. Het zal wel niet voldoende zijn tegen deze iconische Thorgal, maar mijn stem krijgt ze toch.
×