Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  1.069
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.808 profielweergaven
 1. Ik heb maar 1 account, maar koop wel af en toe iets. Was twee keer een algemene actie voor Belgische klanten (code BE10) en 1 keer gepersonaliseerde code.
 2. Ik heb het snel eens opgezocht. In maart, begin juni en midden juli telkens coupon van 10% ontvangen.
 3. Ze hebben daar geen rommeltje van gemaakt. Zoals ik al schreef: na nr 28 van de hoofdreeks de eerste twee delen en dan eerst de Jolan cyclus in de hoofdreeks voor aan de rest te beginnen.
 4. Blijkbaar gaat Roarrr uitgeverij dit verder vertalen in het Nederlands. Volgens SSZ wel enkel nog in HC met oplage van 500 exemplaren + 50 luxe. Toch bijzonder dat deze uitstekende eerste twee delen blijkbaar wel heel slecht verkochten als je de nieuwe oplage ziet. Voor een SC dan toch misschien eens over de taalgrens loeren.
 5. Had je jezelf dan voorgedragen als leider van die veertig rovers?
 6. Blijkbaar is de oude alcohol draad hier verdwenen. Bij deze een nieuwe. Met het goede weer is er altijd wel een excuus om een speciale geuze open te doen. 😁 Afgelopen weekend twee speciale edities geuze boon opengedaan. Vat 79. Op fles gestoken in 2014. Volgens het etiket de oudste foeder en lieveling van de brouwerij. Dit vat werd in 1883 gemaakt met toendertijd bomen van meer dan 200 jaar oud. Bijzondere smaak waarbij het hout nogal sterk is. Ruikt wat van ver naar sherry. Om rustig te degusteren. Op fles in 2016. Veel jonger en lichter dan de vat 79. Ik had ze beter in omgekeerde volgorde gedronken denk ik.
 7. Bart 01

  Asterix box

  Lagen twee weken terug inderdaad ook in onze carrefour. Aan een lagere prijs dan dewelke ik destijds bij Humo betaald heb. Maar hoeveel dat precies was weet ik niet meer.
 8. Is na anderhalve meter bier niet alles een gigantische opportuniteit?
 9. De nevenreeks over Kriss begint net na de dood van Kriss en gaat er over hoe ze terug levend wordt met eerst wat flash backs naar het verleden. Zoals Rik zegt: na deel 28 te lezen. Naar mate de albums vorderen is het sterk aangeraden om de cyclus over Jolan in de hoofdreeks eerst te lezen. Vanaf dan lopen beide verhalen wat door elkaar.
 10. Afgelopen weekend een hele mooie reportage in Sabato bij De Tijd over het nieuwe Stripmuseum in Gent.
 11. Ik heb het eerste deel gelezen en het is zeker leesbaar zonder de film 'El Topo' gezien te hebben. Maar het is wel weer een echt Jodo verhaal. Bijzonder. I'm hooked :-).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...