Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  833
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

911 profielweergaven
 1. http://www.urbana-project.com/videos/
 2. Bart 01

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Via amazon kan je een glimp opvangen.
 3. Bart 01

  Antwoord Met Een Vraag

  Zou ik ze geloven?
 4. Bart 01

  Antwoord Met Een Vraag

  Wie zijn 'ze' en wat maken 'ze' ons wijs?
 5. Bart 01

  Online Comic Shops

  Hier nog steeds bij voorkeur cheap comics. Soms bij bookdepo als ze het bij cheap niet hebben (of een promo significant goedkoper is) en heel soms bij bol.com.
 6. Bart 01

  Suske En Wiske

  De Standaard heeft toch niets te maken met Standaard Uitgeverij. šŸ˜¬
 7. Bart 01

  Vakantielectuur

  Welke strips neem jij mee op vakantie? Elk jaar terug een afweging. Welke boeken neem ik mee op vakantie? We gaan met het vliegtuig op reis en ik moet dus sterk op het gewicht letten. Elk jaar heb ik wel een boek waarvoor ik geen tijd gehad heb het afgelopen jaar of dat ik niet in de sfeer was om ze te lezen. Puur ontspanning afgewisseld met boeken die blijven hangen, het is elk jaar een opdracht om een selectie mee te nemen. Staan al op de lijst voor dit jaar: Essex County, Bone complete serie, Tex Willer Classics twee delen, Fear Agent. Om te herlezen: watchmen, welcome back frank. Neem ik Locke & Key mee om te herlezen of mijn torpedo's die ik nog niet gelezen heb. De nieuwe Alack Sinner, de laatste trades van Saga of wat delen van Elfen. Nog even over nadenken.
 8. Bart 01

  Vandaag Gekocht

  Vakantielectuur gekocht.
 9. Bart 01

  Dark Dragon Books

  Bedankt. Ik was wat in de war omdat er stond 'De nieuwe serie van Sylvain Runberg speelt zich af in het middeleeuwse Japan. In dit eerste deel zijn de intriges talrijk, maar het belangrijkste zijn de Shinobis ...'
 10. Bart 01

  Antwoord Met Een Vraag

  Zijn de rechtvaardige rechters nu eigenlijk al gevonden in Marc De Bel zijn kluis?
 11. Bart 01

  Dark Dragon Books

  Is van 'Schaduwspel der Shinobis' ook een SC gepland? Hoeveel delen zal deze reeks tellen?
 12. Bart 01

  Strip Van De Dag

  Betty Boop (Vero Cazot & Julie Rocheleau): 'ze verlies haar borst, haar vent en haar werk', zo staat het op de cover achteraan van deze mooie uitgave. Dat belooft geen al te opbeurend verhaal. Desondanks toch gekocht omdat ik Julie Rocheleau's werk in 'De toorn van Fantomas' lichtelijk fantastisch vond. Maar schijn bedriegt, dit is geen neerslachtig epos over de gevolgen van borstkanker geworden. Reeds van in het begin van het verhaal worden absurde, soms komische noten toegevoegd. Nadat Elisabeth getroffen wordt door borstkanker komt ze op een dieptepunt terecht. Tot het toeval haar op het pad van een cabaret gezelschap brengt. Daar maakt ze kennis met de wereld van de burlesque om Betty (sans) Boop te worden. Maar kan ze haar schaamte en droefheid wel van zich afzetten? Rocheleau kwijt zich uitstekend van de taak om een tekstloos verhaal boeiend en amusant te houden. De stijl en sfeer druipen van de tekeningen en de burlesque wereld is op haar lijf geschreven.
 13. Bart 01

  WK 2018 Russia.

  Lang gelden dat ik nog zo hard gelachen heb bij een voetbalmatch.
 14. Bart 01

  Ed Brubaker

  Voor mij persoonlijk zou de reden om het niet te kopen in het Nederlands vooral de onzekerheid zijn dat de reeks ooit afgemaakt wordt (binnen een redelijke termijn). Als ik naar mijn RW reeksen kijk, daar wordt een mens niet gelukkig van. En terwijl maar nieuwe reeksen opstarten. Uitgeven in TPB formaat vind ik een goed idee. Maar ik ben dan ook een fan van trades en niet zozeer van HC. Dat van een andere sfeer in het Nederlands volg ik niet.
 15. Inderdaad @Kontiki, in de Chueca wijk zitten er veel bij elkaar ...
×