Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  794
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

691 profielweergaven
 1. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Ola pola! Drie toppers!
 2. Muziek, Maestro !

  Na 169 pagina's tjingel tjangel wordt het hier eens tijd voor goeie muziek! BBC Radio 1 Essential Mix Ideaal voor 's avonds factuurkes te maken als het buiten 25 graden is.
 3. Hoezo onderschatten? Er was toch een dozenwachtlijst?
 4. Als ik nog eens in Lokeren ben vraag ik mijn paardenworst in een baxterdoos vanaf nu.
 5. Vers Aangekondigd

  Bedankt! Bij Tiffany staan de delen een beetje op zichzelf, maar het grote verhaal was in elk geval nog niet afgerond.
 6. Vers Aangekondigd

  Dit weekend mijn strips van kast verhuisd en hier even mijn licht opsteken naar deze drie reeksen: Black Stone, John Tiffany en Horatio Van Alba. Komt deel drie van al deze reeksen nog of zijn deze stopgezet?
 7. Je meest herlezen strip(s)

  Ik herlees (quasi) al mijn strips meerdere malen. Er zijn slechts een paar strips die ik nog niet herlezen heb, ofwel omdat ze zo slecht waren ofwel omdat een one shot zo verschrikkelijk goed was en ik er het gepaste moment nog niet voor gevonden heb. Sowieso als er na lang wachten een nieuw deel in een serie verschijnt, herlees ik vaak de voorgaande delen. Herlezen vind ik heel ontspannend. Als ik thuis werk, snel onder de middag naar de boekenkast voor een strip bij de boterham. Ideaal voor 20 minuten ontspanning. De strip die ik in mijn leven het meest herlezen heb, moet toch wel Asterix zijn. In mijn jeugd ikweetniethoeveel keer en nu recent terug met dat de zoon er in begonnen is. Het valt me op dat ik precies weet waar ze nu iets anders vertaald hebben. Mijn punisher max trades heb ik ook al veel herlezen en dan zeker welcome back, Frank. Super grappig en vol memorabele momenten. Bij het herlezen van de reeks 'The Boys' had ik pas echt het gevoel alles begrepen te hebben. Daar heb ik meer plezier van gehad dan van de eerste lezing. Recent heb ik nog eens twee 'oldies' herlezen: Black Op en Het Kruis Van Cazenac.
 8. - Het grote aanbevelingstopic -

  @gedo waar ik nog aan dacht, ken je 'vijfduizend kilometer per seconde' van Fior en 'blauw is een warme kleur' van Maroh al?
 9. - Het grote aanbevelingstopic -

  Roughneck van Lemire lijkt mij zonder twijfel in je lijstje te passen. En zijn ongoing serie Royal City in feite ook.
 10. Antwoord Met Een Vraag

  Waar is iedereen hier gebleven?
 11. Vers Aangekondigd

  Volgens mij is dat deel 1 die ze uitbrengen dan. https://www.previewsworld.com/Catalog/APR181772
 12. Vers Aangekondigd

  Wat een mooie cover! En wat een slecht nieuws voor Tyler Cross zeg. Die eerste twee delen zijn toch echt ongelofelijk goed.
 13. Vandaag Gekocht

  Stripfestival in de Carrefour. Dikke slag geslagen. Zowel de Maori als Long John Silver stonden aan 9.95 € en dan nog eens 2+1 gratis.
×