Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Bart 01

Members
 • Aantal items

  901
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.082 profielweergaven
 1. Ik ben voor B gegaan. Op zich een leuke cover, maar wederom wat te braaf voor mij. Ik heb lang naar B zitten kijken om iets 'afwijkends' te vinden. Een blote mannen/vrouwen boekje naast de zaklamp, een zakje wiet tussen de onderbroeken in het nachtkastje, een bruine streep in die onderbroek. Helaas, zelfs beide kousen van het paar zijn er nog.
 2. Bart 01

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  Wat verwacht je dan van iemand die geboren werd met een baard?
 3. B is dan wel de meest herkenbare van de twee (tout court van het hele toernooi), maar er staan zoveel titels op elkaar gedrukt dat ze letterlijk onleesbaar zijn. Ook de grote witte ruimte en het feit dat die barcode overgaat in dat witte vlak stoort me. A dus maar.
 4. Geen van beide nodigt voor mij uit om het boek vast te nemen. A is te druk en B is wat te melig. Toch maar B, een goede combinatie tussen tekst en tekening. En dan nog eens verkozen tot beste Nederlandstalige strip in 1996 te Durbuy ook.
 5. Bart 01

  Vandaag Gekocht

 6. Hé dit is wel een leuk weetje. Jammer dat dit tekstje gesneuveld is later! Nu weet je als koper niet meer vooraf dat Johan met glans de strijd gaat winnen. 🙂
 7. A heeft natuurlijk de verdienste om 102 titels -waarvan de helft klaarblijkelijk met 'De' begint- op één achterkant weer te geven. En is daarmee alles wat ik niet associeer met een goede cover. Door het wegvliegend hoedje krijgt B een verrassende speelsheid. Nodigt echt uit om het boek te lezen. Leuk!
 8. Bart 01

  Okko

  Ik ga er voor gaan denk ik, het is wel nog wat geld voor een oude reeks maar bon. En nu maar hopen dat de woorden 'kak' en 'flut' enkel op het conto van Waldorf's jeugdige onbezonnenheid kunnen geschreven worden.
 9. Bij A stoort die vinger zo kort bij 'weldra' me wel. Voorts is dat op zich wel een leuke cover. Maar toch qua totaalplaatje geen partij voor B. Mooie zachte achtergrond tekening, een quote en een straffe detailtekening. Heel sfeervol, kleuren in evenwicht, niet te druk én uitnodigend om het boek te lezen. Comme il faut.
 10. Bart 01

  Okko

  Ok bedankt allen.
 11. Bart 01

  Okko

  Momenteel loopt er een promo de 10 delen Hc van Okko voor 100 €. Ik ken de reeks niet. Is dit een goede reeks/deal?
 12. Bart 01

  Nanomango Dirko

  Heel mooi en leuk om volgen! Top!
 13. Bart 01

  De Avonturen van URBANUS (Linthout & Urbanus)

  Bij Eufrazie had ik me vroeger altijd zo een lage rustige vrouwenstem ingebeeld. De rest van de personages zijn wel ok voor mij op basis van de trailer.
×