Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Metabaron

Members
 • Aantal items

  751
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Metabaron

 • Verjaardag 25-05-1973

Profile Information

 • Locatie
  Antwerpen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

847 profielweergaven
 1. Metabaron

  Eerste halve finale achtercover 8 vs. achtercover 23

  Kan ik mijn stem voor deze ronde nog wijzigen naar deze? 😃
 2. Metabaron

  Eerste halve finale achtercover 8 vs. achtercover 23

  In geen enkele ronde voor een van deze twee gestemd, denk ik. Het verbaast mij dat ze zo ver gekomen zijn, maar zo gaat dat met een toernooi. Sympathy vote voor Bosschaert en Legendre dan maar.
 3. Metabaron

  Vers Aangekondigd

  Daar zijn een paar delen van gedaan door een abominabel slechte vertaler die ook Alice Matheson, Red Skin en de eerste delen van Meester-Inquisiteurs om zeep geholpen heeft. Maar zijn laatste vertaling voor Daedalus dateert al van 2017, dus ik denk dat ze het op een gegeven moment wel door hadden.
 4. Metabaron

  Vers Aangekondigd

  Lombard vertaalt ‘m zelf. Maar laat inderdaad maar komen.
 5. Metabaron

  [Tweede Ronde (7)] achtercover 3 vs. achtercover 43

  Bierproeverij in datzelfde café. Brouwsel 3 is een heerlijk blond bier van hoge gisting, fris en fruitig maar stevig en met karakter. De persoon die de tasting presenteert, heeft net verteld dat brouwsel 3 het eerste bier is dat de brouwerij op flessen trekt en breed uitzet. Brouwsel 1 kreeg al eens een beperkte botteling maar nog niet op de flesjes die ze voortaan gaan gebruiken en brouwsel 2 was eerder enkel te proeven bij de brouwerij zelf. Beide bieren zullen pas later op fles verkocht worden. “Brouwsel 3? Maar waar zijn brouwsel 1 en brouwsel 2 dan?” roep je vertwijfeld en je bestelt een pintje. Lekker, van de brouwerij die je kent en waarvan je al veel pintjes gedronken hebt. 😉
 6. Metabaron

  [Tweede Ronde (8)] achtercover 21 vs. achtercover 40

  Uit nieuwsgierigheid, waarom vind je de Nederlandse vertaling compleet debiel en een grof schandaal?
 7. Metabaron

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Bedankt om dit te posten. Ik was al een tijdje over een mogelijke aanschaf aan het twijfelen omdat het toch een stevige aankoop is en ik weinig vertrouwen heb in die uitgever. In de previewpagina’s die ik online vond, zaten geen fouten, maar blijkbaar zijn het er dan toch wel wat. Het leest ook behoorlijk stroef allemaal.
 8. Metabaron

  STRIP , een nieuw maandelijks stripmagazine

  Dan heeft hij of veel buffer, of een erg grote passie voor wat hij doet.
 9. Metabaron

  STRIP , een nieuw maandelijks stripmagazine

  Tijdschriften uitgeven is een vak, dit begint eerder op een folieke te lijken.
 10. Metabaron

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  Ik lees ze met tussenpozen en met hun ouderdom indachtig en vind ze op die manier best leesbaar. Ik lees ook altijd eerst de dossiers om meer context te hebben. Ik zit wel stiekem te wachten tot er wat meer Moebius in het tekenwerk van Giraud sluipt, want dit was nog heel vintage. Iets als Roodbaard daar begin ik niet aan, dat is me dan weer te oubollig. Dat Sherpa dat album zo aanprijst op de achterkaft vind ik op zich wel kunnen. Het blijft een reeks met aanzien en je moet je product ook een beetje in de markt zetten, he? Dargaud had de cojones om Undertaker te lanceren als ‘de beste western sinds Blueberry’ en die zijn daar ook niet mee door de mand gevallen.
 11. Metabaron

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  Ik lees ze nu voor het eerst met de integrale reeks en ben nog maar twee boeken ver, dus heb dit specifieke tweeluik nog niet gelezen. Wat ik tot hiertoe las - de hele indianenboog van Fort Navajo en De man met de zilveren ster - was zeker goed maar ook best wel klassiek. Ik zou zelf eerder neigen naar iets als Undertaker of Bouncer als je me vraagt wat ik de beste western vind. Wat is volgens jou de beste westernstrip?
 12. Metabaron

  [Eerste Ronde (15)] achtercover 21 vs. achtercover 26

  Dat wordt toch zo’n beetje algemeen aangenomen, dat Blueberry dé westernstrip is, niet?
 13. Metabaron

  Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Dan is het in principe een actie naar de stripwinkels toe.
 14. Metabaron

  Vandaag Gekocht

  Okko-pakket met de hele reeks, te mooi om te laten liggen aan 99,95. Orks & Goblins 1 en 2 De Druïden 9 (en thuis ontdekt dat ik deel 8 ook nog in huis moet halen) Elfen 16 Dwergen 7
 15. Metabaron

  [Eerste Ronde (11)] achtercover 24 vs. achtercover 1

  Leuke anekdote bij A, maar verder heb ik er niet veel mee, ook niet met Sjors en Sjimmie. Die verschillende gedaanten van Yoko zijn tof en verder ziet het er heerlijk vintage uit. B.
×