Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Metabaron

Members
 • Aantal items

  787
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Metabaron

 • Verjaardag 25-05-1973

Profile Information

 • Locatie
  Antwerpen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.021 profielweergaven
 1. Klopt, horrorfilms bedienen zich vooral van geluid en muziek om dat schrikeffect te krijgen. Choqueren of een gevoel van onbehagen creëren kan wel. De dood van Glenn in The Walking Dead vond ik bijvoorbeeld behoorlijk heftig. Of Larcenet slaagt er in Het verslag van Brodeck ook in om een constant gevoel van neerslachtigheid en onbehagen te scheppen.
 2. Oké, op die manier. Of het heet binnenkort SU Mag of iets anders dat ze bij de nieuwe groep vinden passen. Ik denk dat Standaard Uitgeverij als naam breder bekend is dan Ballon Media en dat dat wellicht die keuze heeft ingegeven, zou het niet?
 3. Waar las je dat BM Mag verdwijnt? Dat team blijft aan boord en Wim Verheije van Ballon leidt de creatieve kant.
 4. Geert De Weyer in De Morgen: https://www.demorgen.be/tv-cultuur/jommeke-en-wiske-gaan-trouwen~bab350a5/ Geert Sels in De Standaard: https://www.standaard.be/cnt/dmf20191023_04679980
 5. Altijd mijn favoriete comicslabel geweest. Ik heb wel de indruk dat DC voortgaat met Sandman Universe enz. Gisteren de twee oorspronkelijke trades van The Dreaming op de kop kunnen tikken voor een mooi prijsje. Die lijken stilaan ‘moeilijk’ te worden.
 6. @Daan, het lijkt erop dat Saga die verhalen wel gaat opnemen. http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#Minimensjes
 7. Komt wel goed, dat geld krijg ik wel terug. Zoals Esteban al zei dacht die kerel dat hij zich er snel van af ging maken en mij effe gauw ging afschepen, maar ik heb op mijn strepen gestaan en hij heeft nadien met mij in cc een mail gestuurd naar de hoofdzetel om dringend werk te maken van die terugbetaling.
 8. Bedankt voor dit weetje, heel interessant. Dit album (en de andere in deze cyclus) is altijd al een van mijn favoriete Rode Ridders geweest. Werd dat dan vooraf in de krant gezegd dat de de reeks werd stopgezet en dat de Rode Ridder waarschijnlijk het loodje zou leggen?
 9. Ook net besteld, én betaald. Daarna mail dat het niet meer beschikbaar is in die winkel. Winkel gebeld, blijkt een exemplaar te zijn dat opzij ligt voor een klant die 2 weken op reis is. Of hij dan een exemplaar van één van die andere winkels kon laten overkomen? Ja, daar kon IK ZELF zeker eens voor na die winkels proberen te bellen. Net zoals ik maandag ook zelf naar de hoofdzetel mag bellen om mijn geld terug te krijgen.
 10. Films en series gaan nu via een app Apple TV.
 11. En zou je je dan tegelijk niet een beetje dom voelen omdat je vele malen te veel betaald hebt voor zo’n boekje? Je weet dat de kans altijd ergens bestaat dat zoiets wordt bijgedrukt.
 12. Amai ja, nu zie ik het. Heb al wat biertjes uit met het mooie weer vandaag... 🙂
 13. O, ik wist helemaal niet dat er ook een SC- oblong was.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...