Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Metabaron

Members
 • Aantal items

  768
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Metabaron

 • Verjaardag 25-05-1973

Profile Information

 • Locatie
  Antwerpen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

911 profielweergaven
 1. Oké, merci. Voor als ik het eens ergens wat goedkoper kan oppikken dan.
 2. Vraagje voor de A-depten hier: is het boekje ‘De fantastische werelden van Andreas’ de moeite?
 3. Metabaron

  Integrales

  Da’s lullig, werk voor niks.
 4. Metabaron

  Integrales

  Hij bedoelt dat er bij marinebiologisch een letter c ontbreekt.
 5. De jonge jaren van Thorgal 7 De grote dode 8 Nils 2 Exile 2 Samber 8
 6. De data in de app komt van De Poort, die houdt ook alles netjes bij. Denk dat we hier gewoon met een verschillend releasevenster voor NL en BE zitten met dit album. Gebeurt blijkbaar vaker bii deze uitgever.
 7. Bedankt voor de tip. Ik ga deze wel gewoon in de softcovers van Uitgeverij L blijven volgen, zoals de rest van de Arleston-reeksen.
 8. Metabaron

  Integrales

  Eens met wat Bonte zegt. Ik heb in het begin lang getwijfeld omdat ik nog geen Ravians in collectie had, maar heb ze telkens weer weggelegd omdat ik ze te duur vond voor wat in se een softcoverreeks was. Ze per twee lange verhalen blijven bundelen, had de perceptie van te dure liefhebbersalbums misschien kunnen drukken en dan had Sherpa misschien klaar kunnen zijn voor de integrales van Dargaud een probleem zouden worden. Sneu voor wie de reeks aan het volgen was, maar ik denk dat Sherpa hier misschien zijn hand wat overspeeld heeft.
 9. Sangre 2, daar zit ik echt op te wachten.
 10. Dat laatste is al helemaal een dwaze situatie. Je zal maar een stripwinkel hebben dicht bij de grens.
 11. Volgens mijn Stripmunk-app pas eind deze maand. Kan er zoveel verschil zitten tussen de NL- en BE-release? Ik weet wel dat sommige kleinere NL-uitgevers soms pas een week later leveren in België, maar een hele maand?”
 12. Lanfeust Odyssey 10, is die al uit?
 13. Wat reeksen verder aangevuld met een paar ‘moeilijke’ ontbrekende delen: De cyclus van Cyann, De waters van Dodemaan en Bouncer.
 14. Kolere in de betekenis van cholera gebruiken wij hier dan weer zelden tot niet, net zoals nare ziektes over het algemeen geen deel uitmaken van onze verwensingen. Daar worden wij namelijk heel koleirig van. 😉
 15. Koleire (niet kolere want da’s cholera) is in Vlaanderen en zeker hier in Antwerpen erg gangbaar. Zie ook de uitdrukking ‘In een Franse koleire schieten’ en afgeleiden als koleirig. Je kan het ook gewoon op z’n Frans schrijven als je daar de voorkeur aan geeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...