Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Metabaron

Members
 • Aantal items

  783
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Metabaron

 • Verjaardag 25-05-1973

Profile Information

 • Locatie
  Antwerpen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

977 profielweergaven
 1. Altijd mijn favoriete comicslabel geweest. Ik heb wel de indruk dat DC voortgaat met Sandman Universe enz. Gisteren de twee oorspronkelijke trades van The Dreaming op de kop kunnen tikken voor een mooi prijsje. Die lijken stilaan ‘moeilijk’ te worden.
 2. @Daan, het lijkt erop dat Saga die verhalen wel gaat opnemen. http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#Minimensjes
 3. Komt wel goed, dat geld krijg ik wel terug. Zoals Esteban al zei dacht die kerel dat hij zich er snel van af ging maken en mij effe gauw ging afschepen, maar ik heb op mijn strepen gestaan en hij heeft nadien met mij in cc een mail gestuurd naar de hoofdzetel om dringend werk te maken van die terugbetaling.
 4. Bedankt voor dit weetje, heel interessant. Dit album (en de andere in deze cyclus) is altijd al een van mijn favoriete Rode Ridders geweest. Werd dat dan vooraf in de krant gezegd dat de de reeks werd stopgezet en dat de Rode Ridder waarschijnlijk het loodje zou leggen?
 5. Ook net besteld, én betaald. Daarna mail dat het niet meer beschikbaar is in die winkel. Winkel gebeld, blijkt een exemplaar te zijn dat opzij ligt voor een klant die 2 weken op reis is. Of hij dan een exemplaar van één van die andere winkels kon laten overkomen? Ja, daar kon IK ZELF zeker eens voor na die winkels proberen te bellen. Net zoals ik maandag ook zelf naar de hoofdzetel mag bellen om mijn geld terug te krijgen.
 6. Films en series gaan nu via een app Apple TV.
 7. En zou je je dan tegelijk niet een beetje dom voelen omdat je vele malen te veel betaald hebt voor zo’n boekje? Je weet dat de kans altijd ergens bestaat dat zoiets wordt bijgedrukt.
 8. Amai ja, nu zie ik het. Heb al wat biertjes uit met het mooie weer vandaag... 🙂
 9. O, ik wist helemaal niet dat er ook een SC- oblong was.
 10. Mooi. Wat heb je daar voor die Laatste farao betaald als ik zo nieuwsgierig mag zijn?
 11. Weet iemand waarin de luxe precies verschilt van de gewone bundel? Deze nieuwe bundeling is er geloof ik ook gekomen omdat Marvano daar zelf al een hele tijd op aandrong. Volgens mij is de vorige integrale (enkel Eeuwige oorlog) ook nog gewoon verkrijgbaar. Daar zal in de oplages ook wel rekening mee gehouden zijn.
 12. Die zijn helaas mismeesterd door een hallucinant slechte vertaler. Vanaf deel 4 zit er iemand anders op de reeks.
 13. Lijkt me een stevige kanshebber.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...