Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

WVlieg

Members
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

438 profielweergaven
 1. WVlieg

  Velkomin

  Nog eens tijd voor een nieuwe strook!
 2. WVlieg

  Velkomin

  Het vervolg en tevens ook 2 nieuwe personages die hun intrede doen:
 3. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 4. WVlieg

  Velkomin

  Hihi... 🙂 dan bedoel je hopelijk de tv-soap. T is hier dan wel een iets jongere versie van Rosa en Madam Marianne 😉
 5. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 6. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 7. WVlieg

  Velkomin

  En de volgende strook:
 8. Ik vind het wekelijkse stukje Per Bat ook altijd fijn om te lezen. Is vaak dat ik woensdag wanneer ik thuis kom snel de laptop opzet om te kijken wat er in de PerBat-wereld gebeurd. Bij gelegenheid ook eens je boeken (gesigneerd) aanschaffen op een beurs!
 9. WVlieg

  Velkomin

  Bedankt voor de felicitaties! En voor de spellingscontrole 😉 Heb intussen de nodige aanpassingen gedaan! Merci @Hamirubi: Ik wist niet dat je mijn instagram volgde! Daar heb je dus al wat Vikingdingetjes zien passeren... maar hier dus een nieuwe afgewerkte strook, hopelijk zonder tik of spellingsfouten 😛
 10. WVlieg

  Velkomin

  Bedankt allemaal. T is een schatje hoor! En nu ik nog een weekje vaderschapsverlof heb moet ik er van profiteren om nog wat Velkomin-tekeningen in te inkten en af te werken. Hier alvast de volgende strook:
 11. WVlieg

  Velkomin

  Het heeft hier eventjes stil gelegen (door gezinsuitbreiding- ben vorige week papa geworden van mijn 1ste kindje, schattig en knap dochtertje Marie), vanaf komende week wil ik de draad weer oppikken en verder gaan waar ik gebleven was. Deze twee stroken waren al klaar, maar had ik door de drukte die een nieuw kindje met zich mee brengt nog niet geplaatst. Strook 7 en 8:
 12. Indien er ook wat onbekendere tekenaars welkom zijn, hou ik mij graag aanbevolen. Tegen dan zal het 1ste album van Velkomin sowieso uit zijn en kan ik er meteen een signeertoer bij doen (Aalst,Breda(?) en Temse (?)) Kwestie van het boekje dan wat meer aandacht/bekendheid te geven. Je kan me altijd contacteren door hier een PM te sturen of door mij via mijn FB-pagina of die van Velkomin te bereiken. Ik ben te vinden onder de naam wimvlieg en velkomincomic op FB.
 13. WVlieg

  Velkomin

  Strook 5&6
 14. WVlieg

  Velkomin

  En de volgende 2 stroken zijn klaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...