Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

WVlieg

Members
 • Aantal items

  172
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

404 profielweergaven
 1. WVlieg

  Velkomin

  En de volgende 2 stroken zijn klaar.
 2. WVlieg

  Velkomin

  In juni vorig jaar na een reisje naar Ijsland (2de keer dat ik er was) ontstond er bij mij een idee. Een strip over vikings. Tijdens de reis begonnen de personages zich te vormen in mijn hoofd en begonnen de verhalen te komen. Bij thuiskomst begon ik al snel met het tekenen van wat ik in mijn hoofd had. Ik begon voornamelijk voorstudies van de personages te maken die een rol gingen spelen. Ik maakte ook al enkele pagina's. Toen ik ongeveer op de helft van het 1ste album zat verschenen de Tovenaars ten tonele. Het verhaal van de vikings werd even aan de kant gezet en ik concentreerde mij dus verder op de Tovenaars. Afgelopen week kwam ik in mijn schuif de afgewerkte paginas van de vikings terug tegen en besefte ik dat ik het eigenlijk wel leuk vond om deze te tekenen. Ik heb dus besloten om dit album verder af te werken (en ook te proberen om het eerste album van de Tovenaars af te werken). De reeks zal Velkomin heten. Het eerste album is getiteld Kleine Gesprekken. Hierbij alvast de eerste twee stroken:
 3. Strook 15 is inmiddels klaar! 🙂
 4. Strook 14 (deze stond dit weekend al op StripSter, maar nu ook hier 🙂 )
 5. Strook 12. Heb geprobeerd om de flashbacks wat aan te passen zodat het duidelijker is dat het een flashback is. Ook die op de vorige strook zijn aangepast, maar die aangepaste versie zal pas in het boek te zien zijn 🙂 @Kristof Berte: Had ik nog niet bij stilgestaan bij je opmerking over de Wonderaars. Vond dat goed klinken. De andere manier van hoe je het leest zal dus aan jou liggen 😉
 6. T was eventjes wachten maar Strook 9 is intussen klaar. Weldra het vervolg...
 7. Ik ga normaal voor de eerste keer gaan in een cosplay van Harry Potter en uiteraard ga ik met de twee Harry Potter-actrices op de foto. Ik kijk der al naar uit... Hoop dat mijn toekomstige baby het niet in haar hoofdje krijgt om dan tevoorschijn te komen ( is normaal uitgerekend voor 29 maart).
 8. Daarin zou je wel eens gelijk kunnen hebben 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...