Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

WVlieg

Members
 • Aantal items

  206
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

481 profielweergaven
 1. WVlieg

  S.T.E.R.

  In 2017 verscheen er reeds een album onder deze titel. Ik was toen met mezelf de uitdaging aangegaan om een album in 2 maanden te tekenen, en dat is toen gelukt, al was het dan maar een album van 20 pagina's. Nu is S.T.E.R. terug, maar toch is het wat anders dan de eerder verschenen S.T.E.R. In deze S.T.E.R. krijgen jullie een kijkje bij enkele spelers van een eerste klasseploeg en hun vrouwen/vriendinnen. Een mysterieuze gebeurtenis zal nog voor de nodige gevolgen zorgen. Het 1ste album zal Blauwe dag heten en zal in het voorjaar van 2020 gaan verschijnen. Vanaf vandaag zal ik hier regelmatig een stukje plaatsen. Hier alvast de eerste aflevering:
 2. WVlieg

  Velkomin

  Na Aalst & Breda ben ik komende zaterdag terug te vinden in mijn 'hometown' Lede op de Kunstmarkt.Wie dus nog graag een gesigneerd exemplaar van Album 1 wil ontvangen: see you there! 🙂 Intussen zijn ook de voorbereiding van Album 2 begonnen, binnenkort daarover meer of neem een kijkje op de Velkominfacebook-pagina of mijn instagram. Hier alvast de volgende 2 stroken uit dat eerste album:
 3. WVlieg

  Velkomin

  Een nieuwe strook: Wie een gesigneerd album wil, dit weekend ben ik op zaterdag aan de StripSter-stand in Breda te vinden.
 4. Oooh...leuk! Als je nog tekenaars zoekt voor een middagje te signeren.Ik wil graag mijn 1ste Velkomin-boekjes komen signeren. 🙂
 5. WVlieg

  Velkomin

  Hier een nieuwe strook. Ook even melden voor degene die het nog niet moesten weten. Het 1ste album is inmiddels klaar en beleeft zijn premiere op AalstStript (8september). Er zijn ook 2 ex-librissen beschikbaar, waarvan je er eentje bij aankoop van het album krijgt. Deze zijn ook los verkrijgbaar tegen een klein prijsje. Prijs album is 5 euro (+1ex-libris er gratis bij zolang de voorraad strekt-de 2de kan bij aankoop album voor 2 euro worden bijgekocht. Dus dan is het 7euro voor een album+exlibrissen) Prijs ex-librissen is 3 euro per stuk. De 2 samen voor 5 euro. Voor zij die dus al willen weten hoe album 1 afloopt: kom een exemplaartje halen op AalstStript! Intussen ben ik al bezig met de voorbereiding op album 2, maar degene die nog even geduld hebben, album 1 wordt hier in deeltjes verder gepubliceerd.
 6. WVlieg

  Velkomin

  Ja... ik ga sowieso mijn bijdrage leveren aan Strips4life. Denk dat @Hollywood naar AalstStript komt waar ik aanwezig ben en normaal gezien kan ik hem daar mijn bijdrage overhandigen. Zal hoogstwaarschijnlijk een gesigneerd album zijn met een bijbehorende originele A4pagina uit album 1 die in de veiling zal gaan.
 7. WVlieg

  Velkomin

  Deadlines deadlines deadlines...maar we tellen af naar de premiere van het album op AalstStript. Nog effe doortekenen en hier alvast een nieuwe strook:
 8. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 9. WVlieg

  Velkomin

  Het vervolg:
 10. Met enige trots kan ik jullie de cover tonen van het 1ste Velkomin-album. De titel is Kleine Gesprekken Premiere van het album is op 8 september in Aalst op AalstStript! (als alles goed gaat en dat hopen we toch 😉 ) Prijs van het album (niet onbelangrijk) zal 5euro zijn. Het album zal 30 paginas tellen (26 paginas verhaal en 4 paginas extra/dossiertje) Kom dus met zijn allen een gesigneerd exemplaartje halen! Lukt dit niet en wil je het album graag hebben dan kunnen we elkaar vast wel in de toekomst op andere beurzen treffen. De week na Aalst ben ik in Breda te vinden aan de StripSter-stand (samen met Ralph Dikmans, Karin Burm en Nico Schuurman) (alleen op zaterdag!) Voor andere beurzen waar ik aanwezig zal zijn verwijs ik jullie graag door naar het Velkomin-topic in het Atelier (hier op dit forum) of op de facebook-pagina http://www.facebook.com/velkomincomic (pagina liken en delen mag altijd 😉 ) Lukt het je niet om naar een beurs te komen en wil je toch een album? Contacteer mij dan maar en dan kunnen we zeker iets regelen!
 11. WVlieg

  Velkomin

  Met enige trots kan ik jullie de cover tonen van het 1ste Velkomin-album. De titel is Kleine Gesprekken Premiere van het album is op 8 september in Aalst op AalstStript! (als alles goed gaat en dat hopen we toch 😉 ) Prijs van het album (niet onbelangrijk) zal 5euro zijn. Het album zal 30 paginas tellen (26 paginas verhaal en 4 paginas extra/dossiertje) Kom dus met zijn allen een gesigneerd exemplaartje halen! Lukt dit niet en wil je het album graag hebben dan kunnen we elkaar vast wel in de toekomst op andere beurzen treffen. De week na Aalst ben ik in Breda te vinden aan de StripSter-stand (samen met Ralph Dikmans, Karin Burm en Nico Schuurman) (alleen op zaterdag!) Lukt het je niet om naar een beurs te komen en wil je toch een album? Contacteer mij dan maar en dan kunnen we zeker iets regelen!
 12. WVlieg

  Velkomin

  Het vervolg:
 13. WVlieg

  Velkomin

  En het vervolg: (Opgepast: BLOOT! 😉 )
 14. WVlieg

  Velkomin

  Goed gezien, Milo is beetje geinspireerd op Jon Snow 😉 (qua uiterlijk dan toch) Het vervolg! Opgepast: BLOOT ! 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...