Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

WVlieg

Members
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

547 profielweergaven
 1. WVlieg

  Clara Kramer

  Ik sla mijn bestanden idd op als jpg. Bedankt voor de tip! Ga idd eens beginnen opslaan als PNG.
 2. WVlieg

  Clara Kramer

  De afloop...dat wordt afwachten tot de volgende stroken 😉 Dat van dat profiel ga ik idd aanpassen voor de kleurversie.Bedankt voor de tip!👍 Goh...dat rood is wel fel hier op scherm,maar denk dat dat in gedrukte versie nog meevalt. Bedankt voor de feedback!
 3. WVlieg

  Clara Kramer

  Hier het vervolg:
 4. WVlieg

  Clara Kramer

  Na de invasie van de Vikingen en mijn vorige album Velkomin is het een tijdje stil geweest hier. Toch ben ik al die tijd in stilte blijven verder werken aan verschillende ideetjes die ik had. Uit al die ideetjes is een nieuw verhaal ontstaan. Clara Kramer is het hoofdpersonage. Ze is een politieagente-rechercheur, die na een tragische gebeurtenis wordt overgeplaatst naar het politiekorps zone Lede/Erpe Mere. Ze krijgt meteen een eerste opdracht wanneer de gevangene Rahan is ontsnapt na een bezoek aan het kerkhof. Het onderzoek kan beginnen... maar stilaan blijkt dat niets is wat het lijkt. Is Rahan wel echt de schuldige van de roofmoord of zit hij al die hele tijd onschuldig vast? En wie heeft hem helpen ontsnappen? Met enkele leden uit het nieuwe team blijkt de samenwerking ook maar moeizaam te verlopen. Album 1: Een Valse Start zal normaal gezien begin september verschijnen. Hier zal ik alvast enkele dingen tonen. Te beginnen met de eerste stroken:
 5. WVlieg

  S.T.E.R.

  En hier is de volgende aflevering:
 6. WVlieg

  S.T.E.R.

  En het vervolg:
 7. WVlieg

  S.T.E.R.

  In 2017 verscheen er reeds een album onder deze titel. Ik was toen met mezelf de uitdaging aangegaan om een album in 2 maanden te tekenen, en dat is toen gelukt, al was het dan maar een album van 20 pagina's. Nu is S.T.E.R. terug, maar toch is het wat anders dan de eerder verschenen S.T.E.R. In deze S.T.E.R. krijgen jullie een kijkje bij enkele spelers van een eerste klasse voetbalploeg en hun vrouwen/vriendinnen. Een mysterieuze gebeurtenis zal nog voor de nodige gevolgen zorgen. Het 1ste album zal Blauwe dag heten en zal in het voorjaar van 2020 gaan verschijnen. Vanaf vandaag zal ik hier regelmatig een stukje plaatsen. Hier alvast de eerste aflevering:
 8. WVlieg

  Velkomin

  Na Aalst & Breda ben ik komende zaterdag terug te vinden in mijn 'hometown' Lede op de Kunstmarkt.Wie dus nog graag een gesigneerd exemplaar van Album 1 wil ontvangen: see you there! 🙂 Intussen zijn ook de voorbereiding van Album 2 begonnen, binnenkort daarover meer of neem een kijkje op de Velkominfacebook-pagina of mijn instagram. Hier alvast de volgende 2 stroken uit dat eerste album:
 9. WVlieg

  Velkomin

  Een nieuwe strook: Wie een gesigneerd album wil, dit weekend ben ik op zaterdag aan de StripSter-stand in Breda te vinden.
 10. Oooh...leuk! Als je nog tekenaars zoekt voor een middagje te signeren.Ik wil graag mijn 1ste Velkomin-boekjes komen signeren. 🙂
 11. WVlieg

  Velkomin

  Hier een nieuwe strook. Ook even melden voor degene die het nog niet moesten weten. Het 1ste album is inmiddels klaar en beleeft zijn premiere op AalstStript (8september). Er zijn ook 2 ex-librissen beschikbaar, waarvan je er eentje bij aankoop van het album krijgt. Deze zijn ook los verkrijgbaar tegen een klein prijsje. Prijs album is 5 euro (+1ex-libris er gratis bij zolang de voorraad strekt-de 2de kan bij aankoop album voor 2 euro worden bijgekocht. Dus dan is het 7euro voor een album+exlibrissen) Prijs ex-librissen is 3 euro per stuk. De 2 samen voor 5 euro. Voor zij die dus al willen weten hoe album 1 afloopt: kom een exemplaartje halen op AalstStript! Intussen ben ik al bezig met de voorbereiding op album 2, maar degene die nog even geduld hebben, album 1 wordt hier in deeltjes verder gepubliceerd.
 12. WVlieg

  Velkomin

  Ja... ik ga sowieso mijn bijdrage leveren aan Strips4life. Denk dat @Hollywood naar AalstStript komt waar ik aanwezig ben en normaal gezien kan ik hem daar mijn bijdrage overhandigen. Zal hoogstwaarschijnlijk een gesigneerd album zijn met een bijbehorende originele A4pagina uit album 1 die in de veiling zal gaan.
 13. WVlieg

  Velkomin

  Deadlines deadlines deadlines...maar we tellen af naar de premiere van het album op AalstStript. Nog effe doortekenen en hier alvast een nieuwe strook:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...