Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

WVlieg

Members
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door WVlieg

 1. WVlieg

  Velkomin

  Nog eens tijd voor een nieuwe strook!
 2. WVlieg

  Velkomin

  Het vervolg en tevens ook 2 nieuwe personages die hun intrede doen:
 3. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 4. WVlieg

  Velkomin

  Hihi... πŸ™‚ dan bedoel je hopelijk de tv-soap. T is hier dan wel een iets jongere versie van Rosa en Madam Marianne πŸ˜‰
 5. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 6. WVlieg

  Velkomin

  Nieuwe strook:
 7. WVlieg

  Velkomin

  En de volgende strook:
 8. Ik vind het wekelijkse stukje Per Bat ook altijd fijn om te lezen. Is vaak dat ik woensdag wanneer ik thuis kom snel de laptop opzet om te kijken wat er in de PerBat-wereld gebeurd. Bij gelegenheid ook eens je boeken (gesigneerd) aanschaffen op een beurs!
 9. WVlieg

  Velkomin

  Bedankt voor de felicitaties! En voor de spellingscontrole πŸ˜‰ Heb intussen de nodige aanpassingen gedaan! Merci @Hamirubi: Ik wist niet dat je mijn instagram volgde! Daar heb je dus al wat Vikingdingetjes zien passeren... maar hier dus een nieuwe afgewerkte strook, hopelijk zonder tik of spellingsfouten πŸ˜›
 10. WVlieg

  Velkomin

  Bedankt allemaal. T is een schatje hoor! En nu ik nog een weekje vaderschapsverlof heb moet ik er van profiteren om nog wat Velkomin-tekeningen in te inkten en af te werken. Hier alvast de volgende strook:
 11. WVlieg

  Velkomin

  Het heeft hier eventjes stil gelegen (door gezinsuitbreiding- ben vorige week papa geworden van mijn 1ste kindje, schattig en knap dochtertje Marie), vanaf komende week wil ik de draad weer oppikken en verder gaan waar ik gebleven was. Deze twee stroken waren al klaar, maar had ik door de drukte die een nieuw kindje met zich mee brengt nog niet geplaatst. Strook 7 en 8:
 12. Indien er ook wat onbekendere tekenaars welkom zijn, hou ik mij graag aanbevolen. Tegen dan zal het 1ste album van Velkomin sowieso uit zijn en kan ik er meteen een signeertoer bij doen (Aalst,Breda(?) en Temse (?)) Kwestie van het boekje dan wat meer aandacht/bekendheid te geven. Je kan me altijd contacteren door hier een PM te sturen of door mij via mijn FB-pagina of die van Velkomin te bereiken. Ik ben te vinden onder de naam wimvlieg en velkomincomic op FB.
 13. WVlieg

  Velkomin

  Strook 5&6
 14. WVlieg

  Velkomin

  En de volgende 2 stroken zijn klaar.
 15. WVlieg

  Velkomin

  In juni vorig jaar na een reisje naar Ijsland (2de keer dat ik er was) ontstond er bij mij een idee. Een strip over vikings. Tijdens de reis begonnen de personages zich te vormen in mijn hoofd en begonnen de verhalen te komen. Bij thuiskomst begon ik al snel met het tekenen van wat ik in mijn hoofd had. Ik begon voornamelijk voorstudies van de personages te maken die een rol gingen spelen. Ik maakte ook al enkele pagina's. Toen ik ongeveer op de helft van het 1ste album zat verschenen de Tovenaars ten tonele. Het verhaal van de vikings werd even aan de kant gezet en ik concentreerde mij dus verder op de Tovenaars. Afgelopen week kwam ik in mijn schuif de afgewerkte paginas van de vikings terug tegen en besefte ik dat ik het eigenlijk wel leuk vond om deze te tekenen. Ik heb dus besloten om dit album verder af te werken (en ook te proberen om het eerste album van de Tovenaars af te werken). De reeks zal Velkomin heten. Het eerste album is getiteld Kleine Gesprekken. Hierbij alvast de eerste twee stroken:
 16. Strook 15 is inmiddels klaar! πŸ™‚
 17. Strook 14 (deze stond dit weekend al op StripSter, maar nu ook hier πŸ™‚ )
 18. Strook 12. Heb geprobeerd om de flashbacks wat aan te passen zodat het duidelijker is dat het een flashback is. Ook die op de vorige strook zijn aangepast, maar die aangepaste versie zal pas in het boek te zien zijn πŸ™‚ @Kristof Berte: Had ik nog niet bij stilgestaan bij je opmerking over de Wonderaars. Vond dat goed klinken. De andere manier van hoe je het leest zal dus aan jou liggen πŸ˜‰
 19. T was eventjes wachten maar Strook 9 is intussen klaar. Weldra het vervolg...
Γ—
×
 • Nieuwe aanmaken...