Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aeaipejdziasm

Members
 • Aantal items

  143
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

270 profielweergaven
 1. Vandaag weer e-mails verloren. IP's maken er reclame mee dat je Netflix bij hun abonnementen krijgt, maar ze kunnen nog geen e-mailtje rondsturen.
 2. Nu wil ik eens plaats hebben voor een van mijn ergernissen (het moeten niet altijd dezelfde zijn) https://www.tijd.be/dossiers/verkiezingen-2019/Franstalige-partijen-plannen-actie-bij-eedaflegging-Kamer/10138497 De Franstaligen zien gewoon weer eens een kans om Vlamingen uit te maken voor racisten. Dat doet het altijd goed bij het Waalse kiespubliek, dat natuurlijk nooit heeft gecollaboreerd (nietweer, Léon Degrelle en Hergé?) Goed, nu weer serieus aan het werk.
 3. Is er een automatische functie in Catawiki zodat je gegevens van een stripboek gemakkelijk kunt kopiëren naar je eigen stripboek als je alleen maar kleinigheden moet veranderen, zoals het isbn? Of moet ik echt die heule meut per invoerveld overtikken?
 4. Streng, die Harlan Ellison. Hij wil dat we op school weer iets leren. Wie is dat trouwens? En Dalila Hermans is gewoon een oppervlakkig dom vrouwmens dat oordeelt op uiterlijkheden. En De Morgen is een vodje dat de affaire gewoon heeft gebruikt om zijn grootste concurrent aan te vallen. Die hele affaire druipte van de hypocrisie. "Gooddoers" noemt Trump dat. En dat hij daarmee succes heeft, wijst op het feit dat veel mensen beseffen dat er iets loos is.
 5. Da's wel hééél erg. Kwamen die klachten dan van SJW's, of net van conservatieven die zo'n initiatief kapot willen maken?
 6. Dat viel me even op: S&W het slachtoffer van SJW Het is gewoon een nieuwe vorm van censuur. En net zoals de verdeidgers van de oude vorm, zullen de verdedigers van de nieuwe vorm ook wel denken dat ze moreel superieur zijn. In je zult ze eerrst in hun achterkamertjes moeten betrappen voor veel mensen zullen beseffen wat ze écht zijn.
 7. Ik ben hier al een hele tijd niet meer geweest, maar alla, dit bericht kan er nog wel af. Ten eeerste welkom aan onze Anouk. En dat ze nog lang moge zingen! Ten tweeede: als je iets verkoopt, moet je altijd geduld hebben. Je krijgt de laagste prijs als je het nu direct stande pede wilt verkopen. Ten deeerede: Aangezien het complete jaargangen zijn, en als ze ook nog in goede staat zijn, denk ik wel dat ze iets waard zijn. Ten viieeerde: Het is altijd hetzelfde met dat soort dingen: je moet de goede koper treffer. Een of andere liefhebber die zijn verzameling compleet wilt hebben. Ik zie dat er in die Sjors & Sjimmie's Franka staat. Daar moeten liefhebbers voor zijn. Mensen met gevoel voor het verleden van de strip. Ten viiiiiijfde: Het zijn allemaal Nederlandse bladen, dus je moet niet te veel geloven van wat hier op het forum wordt gezegd, want hier zitten veel Vlamingen. Je klanten zitten in Nederland. Probeer nooit iets te verkopen op een markt waar voor je product geen belangstelling is. Ten zeeeeesde: Bepaal je prijs, en hou eraan vast. Laat je niet te gauw verleiden om de prijs te laten zakken. Je moet bedenken dat het tenslotte veel tijd kost om zoiets verkocht te krijgen. Voor een paar euro kun je dat niet doen. Ten zeeeeevende: Niets verbied je om het cadeau te doen aan een heel goeie vriend of zo.
 8. Hola, niet onderschatten hè. De enige mislukking van de laatste jaren is die Fanny. De andere nieuwigheden hebben het goed gedaan. Zelfs de Miekes. Als je je oren te luisteren legt bij warhoofdige kunstzinnigen die hun krabbelstrips niet verkocht krijgen, ja, dan is er een probleem. Maar het gekrabbel van warhoofdigen heeft nooit verkocht.
 9. Ha ja, maar dat artikel is OOK politiek. En het is OOK van een oproerkraaier. Het is alleen beter gecamoufleerd. Het moet alleen niet zo hard roepen, want hij zit al in de cenakels waar hij macht kan uitoefenen: Hij heeft dus al een boel politieke macht. Iemand zonder politieke macht wordt geen "coördinator communicatie, pers en partnerships bij FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed" en "hoofdredacteur van Stripgids."
 10. Er zijn belangrijker dingen om te subsidiëren dan strips. Strips leven. Vanaf het moment dat ze zullen worden gesubsideerd, zullen we foeilelijke strips krijgen die eigenlijk niemand wilt en die alleen maar de smaak van veel misleide mensen zullen kapotmaken. Er zullen zogenaamde "experimentele" strips worden gepubliceerd, die bijlange het niveua niet halen van een Moebius of Druillet. Gekrabbelde rommel zal in bibliotheken opduiken en op een voetstuk worden gezet.
 11. Die overheden moeten met hun fikken van onze hobby afblijven. Kijk naar opera: daar wordt tonnen geld tegenaan gegooid, maar bijna niemand wil het zien. Lees de biografie van Edgar Jacobs, en je ontdekt dat toen opera geen subsidies kreeg, het er goed mee ging. Nu krijgt het subsidies zonder dat het nog gewenst is.
 12. Die kerel zit dus al overal in gesubsidieerde instellingen. Het is typisch voor dat soort mensen om nog meer subsidies te vragen. Ze KUNNEN niet anders. Het is een reflex bij dat soort. Geld nodig? Subsidies vragen. Maar ze camoufleren dat in onheilsberichten. Ik stel een ruil voor: we keren die subsidies uit, maar niet aan hem. Hem zetten we de rest van zijn leven op het OCMW. En elk extraaatje aan inkomen dat hij krijgt, is een reden om zijn uitkering af te pakken. Dan is de strip "gered". Zou hij zo'n ruil aanvaarden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...