Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aeaipejdziasm

Members
 • Aantal items

  149
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

310 profielweergaven
 1. De verkiezingen zijn voorbij, maar ik ga toch ook een duit in het zakje doen: Dus ze moeten vooral dat woon-werkverkeer per auto kunnenv erminderen.
 2. Dat klopt niet helemaal. Dat certificaat van MS voor die drivers is geen kwaliteitscertificaat, maar een certificaat van oorpsprong. Het dietn alleen maar om aan te tonen dat als je een driver installeert van ASUS hij van ASUS is en niet van iets dat zichuitgeeft voor ASUS. Maar MS controleert niet op bugs en ook niet op de veiligheid. Anderzijds heb je wel gelijkt dat het nit zou zijn mogen toegelaten dat die drivers onveilig zijn. Windows 10 bestaat sinds 2015, en er zijn nog altijd veilighedsupdates. Het is een typisch gebrek van de informatica om producten op de markt te brengen met bugs en gebreken. We aanvaarden dat veel te gemakkelijk. Dat de informatica daarmee wegkomt, is eigenlijk onvoorstelbaar.
 3. Vandaag weer e-mails verloren. IP's maken er reclame mee dat je Netflix bij hun abonnementen krijgt, maar ze kunnen nog geen e-mailtje rondsturen.
 4. Nu wil ik eens plaats hebben voor een van mijn ergernissen (het moeten niet altijd dezelfde zijn) https://www.tijd.be/dossiers/verkiezingen-2019/Franstalige-partijen-plannen-actie-bij-eedaflegging-Kamer/10138497 De Franstaligen zien gewoon weer eens een kans om Vlamingen uit te maken voor racisten. Dat doet het altijd goed bij het Waalse kiespubliek, dat natuurlijk nooit heeft gecollaboreerd (nietweer, Léon Degrelle en Hergé?) Goed, nu weer serieus aan het werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...