Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Michel

Members
 • Aantal items

  780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.551 profielweergaven
 1. Michel

  Integrales

  Ongeveer 50 cent per liter meer.
 2. Je kan Comicasa eventueel proberen. Zij hebben vaker speciaal voor mij comics besteld. Al jaren goede ervaringen mee.
 3. Geweldig wat er uit de grond wordt gestampt in zo'n korte tijd! Ik ben trots dit event te sponsoren.
 4. De situatie wordt per dag bekeken maar vanmiddag maakte minister Bruins bekent dat de komende dagen geen nieuwe maatregelen worden aangekondigd, Kleine wijziging in de horeca: Er mag toch weer eten afgehaald worden.
 5. Oost Nederlandse Stripboekenbeurs Deventer NL op Facebook: "Wegens het Corona virus zijn alle activiteiten en evenementen in het hele land opgeschort of afgelast. Ook wij moeten nadenken over het al dan niet door laten gaan van de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs op zaterdag 4 april in Deventer. Vooralsnog gaat de beurs gewoon door in april. Mocht er in de tussentijd worden besloten dat het verstandiger is om het evenement niet door te laten gaan, dan laten wij dit aan alle betrokkenen weten."
 6. Dutch Comic Con is verplaatst naar 4 + 5 juli in verband met het corona virus. Zie ook: https://www.dutchcomiccon.com/nl/2020/03/12/heroes-dutch-comic-con-2020-verplaatst-10e-editie-vanwege-coronavirus/
 7. Workshop Illustreren met inkt - Fred de Heij Tijdens deze workshop leert tekenaar Fred de Heij jou hoe je inkt kunt gebruiken om een illustratie te maken, werken met een kroontjespen maar ook modeltekenen! Een model zal poseren waarna je de gemaakte modeltekening gaat inkten en omwerken tot een illustratieve tekening. Datum: Zaterdag 25 april 2020 Tijd: 13:00 - 16:30 uur, ontvangst vanaf 12:30 uur Niveau: Beginner/ervaren Leeftijd: 16+ Maximaal aantal deelnemers: 12 Adres: Cultkitchen, Lachapellestraat 7, 4815 CL Breda Meer info of direct aanmelden? Ga naar Dutch Lines.
 8. Michel

  Integrales

  @Bonte Dank voor de uitleg!
 9. Het beursweekend vindt plaats op 30 + 31 mei. Meer info: https://www.stripdagenhaarlem.nl/ Ik heb er al zin in!
 10. Michel

  Integrales

  Waarom niet?
 11. Er is nog 1 plaats beschikbaar!! https://dutchlines.nl/workshop-romano-molenaar-dynamiek-comics/
 12. Het ging al een paar jaar mis op financieel gebied, het was erop wachten.
 13. Ik ben het hiermee helemaal met je eens. Misschien begrijp ik je verkeerd, maar Margreet's rol als Striptekenaar des Vaderlands wordt niet door het Stripschap gefinancieerd voor zover ik weet. Ook hier ben ik het met je eens. DCC en De Stripdagen hebben elkaar op strip/comicgebied niet versterkt. Het meedoen van grotere partijen is zeker belangrijk, maar als die niet meewerken. Ik denk dat als Het Stripschap een partnership aangaat met bijvoorbeeld Breda, er veel mogelijk is. Dat er dan ook buiten het theater activiteiten ontplooit kunnen worden, zoals ook in Haarlem gebeurt, maar dan gericht op het grote publiek, gezinnen met kinderen. Of is dat weer mijn positieve blik?
 14. Klopt, maar je heb te maken met een samenwerking. Easyfairs zal vast niet gezegd hebben: hier heb je de ruimte, veel plezier ermee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...