Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Michel

Members
 • Aantal items

  722
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.181 profielweergaven
 1. Oud-turnster Verona van de Leur
 2. Masterclass Marloes Dekkers: Verhalen vertellen in kleur Prijswinnend inkleurster Marloes Dekkers vertelt in een exclusieve masterclass hoe je kleur kunt gebruiken in al zijn facetten. Als auteur van beeldverhalen kun je een heel bijzonder, geestig, verdrietig, vrolijk, dramatisch of overweldigend verhaal vertellen, maar hoe zorg je ervoor dat het echt impact heeft. Hoe zorg je ervoor dat je een verhaal kan meeleven, voelen, ervaren. Dat je bij het lezen van de strip als het ware de warmte voelt van de zon op een zwoele dag, de geur ruikt van een exotisch straatbeeld, of een tijdreis maakt naar 30 jaar geleden. De inkleuring van een strip is daar heel bepalend in. Inhoud masterclass In deze masterclass wordt uitgelegd hoe je kleur kunt gebruiken in al zijn facetten. Er is een praktisch gedeelte waarin wordt gedemonstreerd hoe je op een digitale manier strips inkleurt. Het begint al bij het scannen van de lijntekening, en het bestand klaar maken voor digitale inkleuring. Als er digitaal geïnkt wordt heeft dat weer andere haken en ogen. Ook het aanleveren bij de uitgever als de strip gedrukt wordt komt aan bod, want daar zijn ook handelingen voor nodig. Er wordt ingegaan op ‘platte’ inkleuringen maar ook experimentele inkleuringen komen aan bod. Het gebruik van traditionele materialen zoals aquarel en ecoline, structuur, collage, filters. De keuze voor plat of experimenteel is van belang bij de impact die je verhaal moet hebben. Experimentele inkleuringen doen veel meer een beroep op je emoties als verteller, omdat inkleuringen ‘ontstaan’ door toevallige combinaties van kleuren en texturen , met als enige leidraad een ‘sfeer’ die je in je hoofd hebt. Datum: 24 mei Locatie: Tribes in Rotterdam Als je voor 20 april boekt krijg je 25 Euro vroegboekkorting. Meer weten of aanmelden? https://dutchlines.nl/masterclass-marloes-dekkers-verhalen-vertellen-kleur/
 3. Probeer het eens via dit adres: stripschapsecretariaat@gmail.com Vanuit dat adres worden de tickets verzonden.
 4. De plattegrond staat online:
 5. Zou kunnen, ik denk ook voor zijn bijdrage aan het tweede Agent 327-hommage album.
 6. Uit de Eppo nieuwsbrief: Volgende week zijn De Stripdagen / DCC waar Eppo Stripblad goed vertegenwoordigd is. We nemen een hele rits stripmakers mee naar Utrecht waaronder: Romano Molenaar, Martin Lodewijk, Eric Heuvel, Gerben Valkema, Eric Hercules, Fred de Heij, Ger Apeldoorn, Kenny Rubenis, Aimée de Jongh, Noël Ummels, Dick Heins, Robert van der Kroft, Dick Matena, Rob Derks, Pieter Hogenbirk, Gerard Leever en Marissa Delbressine. Leuk dat Dick Matena aanwezig zal zijn!
 7. Daarom ben ik met thema's gestopt. Meestal vraag ik tekenaars om hun eigen figuren te tekenen. Alleen als ik weet dat tekenaars ergens bepaalde affiniteit mee hebben vraag ik soms om een ander figuur.
 8. Michel

  Originelen

  Mijn origineel van Gerben Valkema. Vakwerk!
 9. Ik heb ook geen Etsy maar kan de foto's gewoon bekijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...