Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Michel

Members
 • Aantal items

  529
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

507 profielweergaven
 1. HE-MAN and The Masters of the Universe (DC)

  Er is een nieuwe She-Ra tekenfilm serie in productie genomen! Volgend jaar te zien op Netflix. Geproduceerd door DreamWorks. http://www.he-man.org/news_article.php?id=6934
 2. Dédi's

  Er was een signeersessie bij Beo in Anterwerpen op 6 december. Er staat zover ik weet alleen nog een signeersessie in Nederland gepland bij stripwinkel Dick Bos in Rotterdam op 13 januari van 13 tot 17 uur. Vandaag signeerde Gerben bij Professor Barabas in 's Gravendeel.
 3. Paul Teng signeert bij Dick Bos

  Helemaal mee eens!
 4. Die verschijnt deze winter al. Op 9 januari.
 5. dutch comic con

  Je zit er niet naast.
 6. Dédi's

  Gisteren ben ik naar stripwinkel Dick Bos in Rotterdam geweest waar Wilbert van der Steen en Hanco Kolk signeerde. Ook deze signeersessie bij Dick Bos was weer gezellig met hapjes en drankjes.
 7. Striptijdschriften

  Vroeger Donald Duck en vooral Eppo. Nu weer Eppo, Stripglossy en Zone 5300, op alledrie heb ik een abonnement. Stripglossy vind ik een erg goede nieuwkomer, een fijne mix van artikelen en korte, vaak exclusieve verhalen in een mooie uitgave.
 8. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Waarom alleen een actie voor dedi jagers? Dezelfde fanatiekelingen staan toch altijd al vooraan in de startblokken om naar boven sprinten.
 9. dutch comic con

  Ook bij Stripglossy: Henrieke Goorhuis (za) Eric Heuvel (zo)
 10. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Als je beide dagen naar het festival gaat en graag een exclusieve uitgave van Storm wil hebben dan is 50 Euro niet meer zoveel geld. Persoonlijk vind ik dit een prima idee om op deze manier een groep sponsoren aan te trekken. En duf theater? Zo duf is het theater volgens mij niet, beter dan een tennishal zonder uitstraling en een geimproviseerd horecahoekje.. Waarom beter geen beurs? Veel stripbeurzen draaien op subsidie, sponsoren en/of vrijwilligers, zonder zouden er weinig beurzen over blijven.
 11. De ultieme stripbibliotheek

  Douwe Dabbert De Generaal Storm
 12. Cross Comix Rotterdam

  Dit weekend is de tweede editie van Cross Comix! De Rotterdamse Schouwburg is van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 oktober het domein van de verbeelding en verandert in één groot podium voor cross overs tussen strips, cartoons en kunst. Ook buiten de muren van de schouwburg is er genoeg te doen, zoals bij Rotown, Het Nieuwe Instituut, Quasi Modo, buiten op straat op de Lijnbaan, de Koopgoot en er zijn meer festivallocaties. Waar je ook om je heen kijkt, beeld is er altijd en overal! Cross Comix beleeft haar tweede editie en is een jong nieuwsgierig festival dat de onuitputtelijke verschijningsvormen onderzoekt van cross overs tussen beeld en kunst, politiek, technologie, wetenschap, media en filosofie. Het festival heeft voor deze editie grote helden, gerespecteerde namen en nog niet ontdekt talent weten te strikken. https://crosscomix.nl/
 13. Vers Aangekondigd

  De layout van deze spin-off vind ik veel beter dan van de hoofdreeks. Jammer dat ze daar nog steeds die rode balk gebruiken.
 14. Michel verkoopt

  Wegens dubbel toegevoegd: Guust Flater 1 (nieuw complete editie) - 12,50 Euro Guust Flater 2 (nieuw complete editie) - 12,50 Euro
×