Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Michel

Members
 • Aantal items

  607
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

910 profielweergaven
 1. Michel

  Stripbeurzen in 2019

  23 en 24 maart
 2. Michel

  Vandaag Gekocht

  @Paul_NL Je kocht toch alleen hardcovers?
 3. Michel

  Stripbeurzen in 2018

  Dit festival verdient natuurlijk ook dit jaar weer een eigen topic. Meteen even aangemaakt. :-)
 4. Op 18 november 2018 vindt voor de 3e keer het Cross Comix festival in Rotterdam plaats. Zoals de vorige jaren is Theater Rotterdam (voorheen de Schouwburg Rotterdam) dé plek waar het medium strip en al haar cross-overs aan bod komen. Denk aan film, muziek en kunst. Dit jaar is het thema 'de naakte waarheid' en daarom is er veel aandacht voor stripjournalistiek, autobiografische strips en biografische strips. Hanco Kolk, Aimée de Jongh, Robert van der Kroft en Margreet de Heer zijn dit jaar de ambassadeurs van het festival. Zij zullen ook enkele programma-onderdelen bijwonen. De highlights! - Joe Sacco (Palestine, Footnotes in Gaza) komt bij hoge uitzondering naar Nederland en geeft een masterclass over zijn werk. Het gesprek wordt gemodereerd door bestsellerauteur Joris Luyendijk - zangeres Wende Snijders geeft tijdens het festival een stripboek uit van haar laatste album MENS, waarbij elk nummer verstript is door een andere Nederlandse of Vlaamse tekenaar. Wende is tevens de grote afsluiter van het festival met een show waar je U tegen zegt. Dit is bij de prijs inbegrepen! - Sneak preview van de animatiefilm Heinz - de Rotterdamse presentatie van Typex' nieuwe graphic novel over Andy Warhol - Aansluitend bij het boek over Warhol is er muziek van de beste The Velvet Underground cover band van Nederland. - Stripped: Een expo in het donker geinspireerd door Nietschze, een Stripquiz, een live-tekendemonstratie, discussies over de staat van de strip en nog veel meer. Wanneer: 18 november 2018, 15:00-23:00 Waar: Theater Rotterdam Kaarten: €26,50 (inclusief concert Wende) Meer info: https://crosscomix.nl/ en https://www.theaterrotterdam.nl/agenda/6856/Cross_Comix/Cross_Comix_Rotterdam_2_De_gestripte_waarheid/
 5. Ik lees nu twee keer dat Breda een doolhof is. dat begrijp ik echt niet. Je hebt de centrale hal van beneden naar boven plus twee theaterzalen op de begane grond. Moeilijk kan dat toch niet zijn?
 6. Helemaal mee eens. Klanten die boeken direct kopen als ze in de winkel liggen moet je juist koesteren. Een ex-libris werkt perfect, zo werkt Stripfestival Breda ook met hun internationale gasten. En voor wie geen ex-libris wil kopen zou alleen een handtekening volstaan.
 7. Michel

  Michel verkoopt

  Alles verkocht!
 8. Michel

  Kampen 18 augustus

  Bijzonder sympathiek evenement. Helaas kan ik er dit jaar niet bij zijn. Veel plezier gewenst aan zij die gaan.
 9. Michel

  Stripspeciaalzaak.be

  De site is niet geschikt om op een mobiel te bekijken, dat is essentieel om tieners op een site te houden. Helaas zie je dit bij veel stripgerelateerde sites, bijvoorbeeld ook bij stripblad Eppo. De uitgever kennende had ik dat wel verwacht.
 10. De website is wel/weer bereikbaar, maar het is stil inderdaad. Vorige week heb ik nog contact gehad met de Brabanthallen, die gaven aan dat het evenement doorgaat, maar het blijft vreemd dat het nog steeds niet op de site van de Brabanthallen staat vermeld. Het evenement leek mij al niet haalbaar. Ik denk ook dat het niet door gaat.
 11. Michel

  Vandaag Gekocht

  Na alle zure berichten: Veel plezier ermee!
 12. Michel

  Ron van Riet signeert bij Dick Bos

  Klopt, en zover ik weet worden er ook geen ideeën uit dat pak verder ontwikkeld.
 13. Michel

  Online Comic Shops

  Online koop ik mijn comics altijd bij Comicasa . Misschien niet de goedkoopste maar altijd goede service en een betere verpakking ben ik bij andere online verkopers nog niet tegengekomen.
×