Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  2.648
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.033 profielweergaven
 1. Jawel hoor. De lektuurhal.
 2. Ok, thanks. Nog maar eens over nadenken dan.
 3. Hmmm. Ik heb hem in bestelling staan. Ken het niet. Wat maakt dat het niet goed is?
 4. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Ik film vaak het uitpakken zodat ik achteraf bewijs heb. Dit doordat ik zulke dingen ook meegemaakt heb. En tegenwoordig ook wat ik verzend. Nadat iemand mij beticht had van iets te hebben verzonden wat absoluut niet zo was. Via de catawiki veiling heb ik nog nooit iets gekocht en verkocht trouwens.
 5. JPAR

  Babes! (Nsfw)

  Welke humor?
 6. JPAR

  Hardcover vraagje

  Green Lantern omnibussen van Geoff Johns. Zeer goed. En nu in de sale bij cheap-comics.
 7. JPAR

  Hardcover vraagje

  Sweet Tooth, ex-machina, scalped, sleeper, american vampire. Om er een paar te noemen.
 8. JPAR

  Hardcover vraagje

  En vaak makkelijker te lezen dan de doorlopende series.
 9. JPAR

  Blueberry Integraal 1 en 2

  Je kunt het hier proberen. John kennende heeft hij nog wel voorraad: https://www.akim.nl/stripalbum/blueberry/1/integrale-uitgave-1?publicationId=1461 Wat de prijs dan gaat zijn durf ik niet te zeggen.
 10. JPAR

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Oh, je kunt hem gewoon opzoeken ­čś│ . Nog nooit een kickstarter gedaan. Maar zoals ik een tijd geleden al zei zeer ge├»nteresseerd in die van jou.
 11. JPAR

  De Strip Vlogger

  Ik wens iedereen alle succes, maar ik vind hier echt helemaal niets aan. Zijn manier van doen enz spreekt mij totaal niet aan. Inhoudelijk kan ik er ook niet zoveel mee. Maar dat is persoonlijk.
 12. Dat is niet waar. Konitiki en DDB enz zijn niet weggegaan door hem. Daar had hij part noch deel aan. Aub geen onwaarheden verkondigen, dan krijgen we daar weer gedoe om.
 13. JPAR

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Ik kan er overheen kijken, maar heb je ook een link?
 14. Maar om de discussie even uit de heen en weer verwijten sfeer te halen: Paul_NL geeft aan dat het heel moeilijk is om in de huidige tijd als SSZ je hoofd boven water te houden. Dit is wat hij ziet gebeuren doordat veel SSZ'en opgehouden zijn en SSZ'en aan hem vertellen. Neat Stuff is een nieuwe SSZ die daar zijn ervaringen over kan delen. Ik woon helemaal aan de andere kant van Nederland, dus ik ben er nog nooit geweest, maar wel heel nieuwsgierig wat je dan doet om de zaak goed van de grond te krijgen. Heb je een breed gamma qua strips (Nederlandstalig, Engelstalig, comics, Europees, Manga enz) of verkoop je ook aanverwante producten zoals Funko Pops enz, of misschien wel heel iets anders ernaast zoals bloemen? @Neat StuffIk wil je graag vragen om ons eens mee te nemen in wat je doet.
├Ś