Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.557
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.657 profielweergaven
 1. Ik lees de titel en dan komt er een vraag bij me op: Is een webshop niet altijd online?
 2. JPAR

  Woordketting

  Valt nog mee, maar ik zie wel dat ik eens iets anders moet verzinnen
 3. Ik ben ook absoluut geen fan van Rutte en zeker niet van zijn beleid. En wat ik ook heel vervelend vind zijn alle VVD politici die in opspraak zijn geraakt de laatste jaren, maar de VVD wordt er niet op afgerekend. Het geeft aan dat het steeds normaler wordt om niet naar anderen om te kijken en voor eigen gewin te gaan. Precies zoals jij zegt over de bezuinigingen in de zorg of het onderwijs. De vrije markteconomie die zij geïntroduceerd hebben werkt op veel vlakken alleen maar averechts (zorg, openbaar vervoer, energie, onderwijs, verzekeringland enz). Maar genoeg politiek. De cijfers van China worden toch ook meer en meer in twijfel getrokken: https://www.nu.nl/coronavirus/6041982/inlichtingendiensten-vs-china-verbergt-werkelijke-omvang-corona-uitbraak.html
 4. Dat weet ik. Maar als ze met betere idee├źn en resultaten komen zou je dat toch op zijn minst mee kunnen nemen in je communicatie?
 5. Ok. Je kunt het inderdaad lezen alsof het bewust gedaan wordt om mensen niet teveel in paniek te laten raken ofzo. Geen idee eigenlijk waarom je het bewust laag zou houden? Ik zie het meer als een gevolg van het feit dat er te weinig testen zijn en daarom voor een bepaald beleid is gekozen, waarvan dit dus een logisch gevolg is. Als je de jaarlijkse griepcijfers bekijkt dan kloppen die toch feitelijk ook niet? Als daar niet bekend is dat griep de veroorzaker is dan wordt iemand die eraan overleden is ook niet meegeteld. Gaat dit dus niet voor alles op? Ik denk dat er zoveel mogelijk gedaan wordt om de boel zo stabiel mogelijk te houden. In elk land. En ieder doet het op zijn of haar eigen manier. Ik zou er wel voor pleiten om in de toekomst te zorgen dat je een internationaal beleid uitstippelt dat voor iedereen geldt. Ik las laatst ook een artikel over dat Taiwan niet meegenomen wordt door de WHO. En zij dus wel bepaalde resultaten boeken met hun aanpak. Wordt gewoon onder China geschaard.
 6. Waarom worden cijfers kunstmatig laag gehouden? Staat dat ergens?
 7. Waarom zouden ze niet uitkomen? Het is nu opgeschoven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...