Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.731
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.835 profielweergaven
 1. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb er even over nagedacht of ik hier nog op zou reageren. Ik snap dat jij je werkgever verdedigt, prima. Maar aan de andere kant is dit hierboven natuurlijk een drogreden. Daarmee kun je toch niet goedpraten dat ze het dus zelf maar veilen en Catawiki daar een podium voor geeft. En omdat ze (waarschijnlijk) goede verkopers zijn (en daarmee een goede opbrengst leveren) mogen ze ook ook net wat meer. Althans zo komt het over. En klaarblijkelijk niet alleen bij mij, maar valt het anderen ook op.
 2. Ik ben benieuwd of je meer van ze gaat lezen?
 3. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Bel ze even. Dat is de snelste oplossing. +32 50 33 71 12
 4. Ik heb een aantal uitgaves van Aftershock. Vaak verrassend: Pestilence en Roughriders. Maar ik heb me nog niet gewaagd aan lopende reeksen. Heb je nog meer van ze gelezen?
 5. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Gewone hc en sc komen nooit in seal.
 6. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Dit is hoe het hoort te werken. Maar jij weet ook dat bijvoorbeeld het veilen van zeldzame boeken door een ssz, als zijnde 2ehands terwijl het nog gewoon in de folie zit, een boekhoudkundig trucje is. Maar dat moeten zij zelf weten. Ik vind het raar dat mensen graag een bepaald boek willen kopen voor de normale prijs, dat deze dan niet meer te koop is, en later toch op deze manier verkocht wordt. Ik ben alleen wel van het gelijke monniken, gelijke kappen principe. Als ik dezelfde boeken aanbiedt als een ander met een minimumprijs, lager dan die van de ander, dan moet dat ook geaccepteerd worden. Zeker als de opbrengst van dat kavel er ruim overheen is gegaan. Ik vind ook dat een boek dat nooit een verwachte waarde kan hebben van boven de 50 euro voor iedereen geweigerd moet worden. En niet van sommigen wel door mag en van anderen niet. Los van wat de opbrengst uiteindelijk is. Een boek dat gewoon te koop is voor 19,95 zal nooit een verwachte waarde van boven de 50 kunnen hebben, maar wordt wel zo ingebracht.
 7. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Waarom mogen professionele verkopers op Catawiki meer dan particulieren? Ik verbaas me erover dat er comics aangeboden mogen worden met een lagere waarde dan 50. Of dat er een minimumprijs op mag terwijl ik dat niet mag. Of dat ze strips met een kleine oplage nog in de folie mogen aanbieden, terwijl ze net uit zijn (vaste boekenprijs?)
 8. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Vraag hem om rechtstreeks nogmaals de portokosten naar je over te maken. Het is immers niet jouw fout.
 9. JPAR

  LastDodo 'Lofzang'

  Wat natuurlijk ook gebeurd is. Nu kan er gelukkig ook weer focus op het verzamelgedeelte komen.
 10. JPAR

  LastDodo 'Lofzang'

  Ik geloof dat dodo's niet konden zingen, dus 'lofzang' vind ik een prachtige aanvulling
×
×
 • Nieuwe aanmaken...